Des d'avui i fins diumenge se celebra la Setmana Cultural de la Gent Gran

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 00:00

Avui s’inicia la Setmana Cultural de la Gent Gran, que es desenvoluparà al Casal d’Avis de la nostra localitat. La programació inclou una xerrada, una sortida cultural i activitats musicals.

La primera activitat tindrà lloc aquesta tarda. A partir de les 16.30 h, es farà una xerrada sobre alimentació saludable que anirà a càrrec del doctor Lluís Julian, tècnic municipal de salut pública i portarà per nom Alimenta el teu benestar.

Per demà hi ha programada una Tarda musical, amb una audició musical i un audiovisual. La proposta començarà a les 17 h. Per dijous hi ha prevista una sortida cultural al Monestir de Poblet i a Montblanc. Per aquesta excursió encara queda alguna plaça lliure. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb la dinamitzadora del Casal d’Avis.

La programació continuarà divendres, a les 17 h, amb l’actuació del grup de playback La alegría de vivir. La darrera activitat serà diumenge amb el ball amb música en directe a càrrec de Cristian, a partir de les 17 h. El ball tindrà una entrada de quatre euros.

La Setmana Cultural de la Gent Gran està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta.

Darrera actualització: 10.12.2018 | 13:15