Transport públic

Servei de bus interurbà

A la Llagosta tenen parada diferents línies d'autobús. A més de Barcelona, la Llagosta està connectada en bús amb poblacions com Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Montcada i Reixac, Parets del Vallès, Caldes o Palau Solità i Plegamans, entre d'altres. Els horaris, els recorreguts i les parades de cada línia es poden consultar al web de Sagalés,

Algunes d'aquestes línies tenen parada a l'Hospital de Mollet, situat a la ronda dels Pinetons de la veïna localitat. HORARIS DE LES LÍNIES AMB PARADA A L'HOSPITAL..

Rodalies

La Llagosta té una estació de tren on paren les línies de Rodalies R2 (Granollers centre -Castelldefels) i R2 Nord  (Macanet.Massanes - Aeroport). Per conneixer els horaris cal visitar el web de Rodalies.

Per saber si hi ha alguna incidència, es pot consultar l'estat del servei al mateix web.

Taxi

La parada de tàxi es troba a l'avinguda de l'Onze de Setembre, a l'alçada del carrer Balmes. El seu telèfon és el 630 88 12 50. Disposem de set llincències de taxi, un dels vehicles té una capacitat per a set passatgers. Hi ha la possibilitat de demanar un vehicle adaptat per a pesones amb mobilitat reduïda.

La Llagosta forma part de la zona de prestació conjunta formada per tretze municipis vallesans. Consulta les tarifes.

Darrera actualització: 25.04.2023 | 09:12
Darrera actualització: 25.04.2023 | 09:12