Gent gran

Notícies

  • 17 de maig de 2018 Una trentena de persones de la Llagosta participen en la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran Les persones de la Llagosta, a la cloenda del Cicle de passejades.

    Una trentena de persones de la Llagosta van assistir ahir a la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran, que va tenir lloc a Palau-solità i Plegamans. Durant la jornada, es van celebrar diferents activitats, com ara tallers, caminades i un dinar, a més del lliurament de diplomes als participants en aquesta edició del Cicle de passejades, organitzat per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, van participar en la cloenda.

  • 10 de maig de 2018 L'alcalde va mantenir ahir una trobada amb socis i sòcies del Casal d'Avis Un moment de la trobada amb l'alcalde.

    L'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una trobada amb una cinquantena de socis i sòcies del Casal d'Avis. L'acte va tenir lloc en aquest equipament entre les 17 i les 18.30 hores. Els participants van poder fer preguntes a l'alcalde sobre les seves principals preocupacions. Durant la trobada, l'alcalde va explicar que properament es farà l'obra de reforma de la plaça de Catalunya i que també es realitzaran millores en diversos parcs infantils.

  • 20 de febrer de 2018 La Llagosta ha acollit avui una nova passejada per a la gent gran Passejada per a la gent gran de la Llagosta.

    Unes 170 persones han participat avui a la passejada per a la gent gran que s’ha fet per la Llagosta i el seu entorn. La caminada ha començat al voltant de les 10 hores a la porta del Centre Cultural, on els participants han estat rebuts per l’alcalde accidental i regidor d’Esports, Jordi Jiménez, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:34