Gent gran

Notícies
  • L’Ajuntament visita les persones grans per conèixer la seva realitat 12.05.2021

    Les persones de la Llagosta majors de 80 anys estan rebent durant aquests dies visites de l’Ajuntament de la Llagosta per conèixer de primera mà les seves necessitats. Aquesta acció forma part d’un programa de la Diputació de Barcelona, que pretén apropar a la gent gran els serveis socials. És un programa preventiu adreçat a persones majors de 80 anys, no usuà­ries dels serveis socials bàsics. La finalitat és permetre als ens locals ampliar el coneixement sobre la realitat de la població envellida del municipi i afavorir la planificació de polítiques socials adaptades a les seves necessitats.

  • Un moment de la visita dels Reis Mags a la Llagosta. La Llagosta deixa enrere l’any 2020 amb un Nadal atípic per la Covid-19 07.01.2021

    Amb la tradicional visita dels Reis Mags d’Orient, va finalitzar la programació que van preparar l’Ajuntament i diverses entitats amb motiu de les festes nadalenques. Les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19 han marcat en aquesta ocasió la celebració. Melcior, Gaspar i Baltasar no van faltar a la seva cita amb la ciutadania de la Llagosta, especialment amb els infants. L’Ajuntament va haver d’anul·lar la Cavalcada per les restriccions de la Generalitat i va muntar un acte alternatiu.