Gent gran

Notícies
 • El moment de l'inici de la passejada. La passejada de la Llagosta per a la gent gran se celebra avui 18.02.2020

  Avui, se celebra la passejada per a la gent gran de la Llagosta. Gairebé 200 persones participen en aquesta activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. La sortida de l’excursió s’ha fet des del Centre Cultural, on s’han concentrat prèviament persones vingudes d’Artés, de la Roca del Vallès i del Prat de Llobregat, a més d’una cinquantena de veïns i veïnes de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, han donat la benvinguda als participants.

 • inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval S'inicia el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval 04.02.2020

  Avui s'obre el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval 2020. La Festa de Carnaval se celebrarà a la Llagosta el dia 22 de febrer. Les persones interessades a participar al Concurs de disfresses que organitza l’Ajuntament es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a la planta baixa de l’edifici del Consistori de la plaça d’Antoni Baqué. Les inscripcions s’han de fer els dimarts i dijous en horari de quatre a vuit de la tarda. El termini d'inscripcions finalitza el 20 de febrer.

Agenda
 • Pressupostos participatius. Presentació resultats Pressupostos participatius. Presentació resultats Dimarts, 25 de febrer de 2020 a les 19.00 h

  Aquest dia es presentaran els resultats de les votacions dels pressupostos participatius. L'acte està obert a tota la ciutadania.

 • Taller. Què siginifica ser dona? Dia de les Dones. Taller Dimarts, 3 de març de 2020 a les 16.00 h

  En el marc de la programació del Dia Internacional de le Dones, l'Ajuntament ha programat un taller sota el nom de Què significa ser dona?