Gent gran

Notícies
  • L’Ajuntament només atendrà la ciutadania per via telèfonica 17.03.2020

    L’Ajuntament de la Llagosta ha acordat tancar l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i l’Edifici Administratiu del passeig del Pintor Sert a causa de la situació excepcional pel coronavirus. Les persones que hagin de fer algun tràmit a l’OAC es poden adreçar a aquest servei per telèfon (93 560 39 11) de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Per a casos urgents, es manté el registre presencial obert amb cita prèvia concertada de forma telefònica. També es poden fer tràmits per internet a la Seu Electrònica. Mentre duri aquesta situació, es paralitzen tots els terminis administratius.

  • El moment de l'inici de la passejada. La passejada de la Llagosta per a la gent gran se celebra avui 18.02.2020

    Avui, se celebra la passejada per a la gent gran de la Llagosta. Gairebé 200 persones participen en aquesta activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. La sortida de l’excursió s’ha fet des del Centre Cultural, on s’han concentrat prèviament persones vingudes d’Artés, de la Roca del Vallès i del Prat de Llobregat, a més d’una cinquantena de veïns i veïnes de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, han donat la benvinguda als participants.

Agenda
  • Totes les activitats han estat suspeses Del 12 de març al 12 d'abril de 2020 (De 15.00 h a 00.00 h)

    Queden suspeses totes les activitats en equipaments i espais públics organitzades per l’Ajuntament o per les entitats. Aquesta prohibició afecta a tota la programació de les Festes de Sant Josep.