Gent gran

Notícies

  • 8 de novembre de 2018 Aquest mes de novembre començarà un nou cicle de passejades per a la gent gran

    El 28 de novembre tindrà lloc la primera sortida del nou Cicle de passejades per a la gent gran. Aquell dia, les persones de la Llagosta que s’inscriguin prèviament podran visitar la població de Centelles. Les altres excursions tindran lloc l’any que ve. El 13 de febrer, es farà una passejada per Pineda de Mar. El 13 de març, es realitzarà una sortida per la Llagosta i el nostre entorn, mentre que el 10 d’abril es visitarà Torrelles de Llobregat. El Cicle de passejades és una iniciativa de la Diputació que compta amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. 

  • 23 d'octubre de 2018 El Casal d'Avis compta ja amb una nova caldera

    L’Ajuntament de la Llagosta ha renovat la caldera de la calefacció del Casal Municipal d’Avis. La nova instal·lació substitueix a la caldera que hi havia fins ara, que ja tenia 25 anys i estava finalitzant la seva vida útil. La inversió que s’ha fet és de 10.407,05 euros. La nova caldera és més eficient i, a més de permetre un estalvi energètic, permetrà millorar el rendiment del sistema de calefacció del Casal d’Avis.

  • 15 d'octubre de 2018 El Casal d'Avis va celebrar dissabte el seu 25è aniversari Un moment de la celebració de dissabte. Imatge de Josep Cano.

    L’Ajuntament de la Llagosta va celebrar dissabte a la tarda el 25è aniversari del Casal d’Avis amb una festa a la qual van assistir més de 400 persones. L’acte es va fer finalment a les instal·lacions del Casal d’Avis i no al carrer, com estava previst en un principi, davant la possibilitat que plogués. Els assistents van poder ballar amb la música en directe del grup Sol de nit i van gaudir d’un aperitiu.

Activitats

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:34