Gent gran

Notícies

  • 10 de desembre de 2018 Des d'avui i fins diumenge se celebra la Setmana Cultural de la Gent Gran Ball gent gran

    Avui s’inicia la Setmana Cultural de la Gent Gran, que es desenvoluparà al Casal d’Avis de la nostra localitat. La programació inclou una xerrada, una sortida cultural i activitats musicals.

  • 28 de novembre de 2018 Avui comença el Cicle de passejades per a la gent gran amb una excursió a Centelles Cicle de passejades

    Una cinquantena de persones participen avui a la primera de les sortides del Cicle de passejades per a la gent gran d’aquesta temporada. L’excursió es fa a la població osonenca de Centelles. Els excursionistes es trobaran amb participants d’altres municipis i faran un recorregut d’uns 10 km per l’entorn natural de Centelles.

  • 8 de novembre de 2018 Aquest mes de novembre començarà un nou cicle de passejades per a la gent gran

    El 28 de novembre tindrà lloc la primera sortida del nou Cicle de passejades per a la gent gran. Aquell dia, les persones de la Llagosta que s’inscriguin prèviament podran visitar la població de Centelles. Les altres excursions tindran lloc l’any que ve. El 13 de febrer, es farà una passejada per Pineda de Mar. El 13 de març, es realitzarà una sortida per la Llagosta i el nostre entorn, mentre que el 10 d’abril es visitarà Torrelles de Llobregat. El Cicle de passejades és una iniciativa de la Diputació que compta amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. 

Activitats

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:34