Gent gran

Notícies

 • 29 de juliol de 2019 L'Ajuntament instal·larà quatre nous aparells d'aire condicionat al Casal d'Avis Nou aparell d'aire condicionat instal·lat a la perruqueria del Casal d'Avis.

  L'Ajuntament de la Llagosta instal·larà quatre nous aparells d'aire condicionat a l'edifici del Casal d'Avis. Dos d'aquests elements ja han estat col·locats, un a la perruqueria i un altre en un despatx. En els propers dies, s'instal·laran els altres dos aparells, un a la sala de la televisió i l'altre al menjador. En aquest darrer espai, ja funcionen altres dos aparells nous. En total, el Consistori ha destinat 14.600 euros a aquesta nova millora per al Casal d'Avis.

   

 • 10 d'abril de 2019 Avui té lloc la quarta passejada per a la gent gran de la temporada Passejada gent gran abril 2019

  Avui se celebra la quarta sortida del Cicle de passejades per a la gent gran Esport per a tothom d'aquesta temporada. Una cinquantena de persones de la nostra localitat han sortit avui cap Torrelles de Llobregat, on visitaran, entre d'altres llocs, Catalunya en Miniatura.

 • 10 d'abril de 2019 El Casal d'Avis acull una proposta poètica per donar veu a les dones

  El Casal d'Avis de la Llagosta acollirà aquesta tarda un recital de poesia i un fòrum obert que es presenta sota el nom de Parlen les dones. L'activitat començarà a les 16 h.

 • 13 de març de 2019 La Llagosta ha acollit avui una nova excursió de les passejades per a la gent gran Passejada gent gran

  La Llagosta ha acollit avui una nova passejada per a la gent gran organitzada per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la nostra localitat. A l’excursió d’aquest matí han participat unes 150 persones, vingudes de Pineda de Mar, Centelles i Torrelles de Llobregat, a més de la Llagosta.

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:34