Urbanisme

Regidories
Notícies
  • Reunió de seguiment del pacte. L’Ajuntament es va reunir dilluns per fer seguiment del Pacte per la Reconstrucció Econòmica i Social 11.11.2020

    Tots els grups municipals de l’Ajuntament de la Llagosta es van reunir dilluns al saló de plens per fer seguiment de les actuacions contemplades al Pacte per la Reconstrucció Econòmica i Social del municipi de la Llagosta arran de l’emergència sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19. A la trobada, van assistir l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor per la Reconstrucció econòmica i social, Marc Ruiz; la regidora d’Economia i Hisenda i portaveu del grup municipal socialista, Conchi Jiménez; els edils d’ERC, Xavier Cols i Cristina Segura; la regidora de LLEC, Eva Miguel, i l’edil de Cs, Jorge Sabanza.

  • Pas a nivell de l'R3 a la Llagosta. Presentades al·legacions al Pla de Mobilitat del Vallès 08.09.2020

    L’Ajuntament de la Llagosta ha presentat diverses al·legacions al Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV), elaborat per la Direcció General d’Infraestructures de la Generalitat. Pel que fa a les infraestructures ferroviàries, el Consistori recorda que la línia R3 té una incidència negativa en el terme municipal. El seu traçat passa molt a prop de l’Escola Sagrada Família i d’habitatges i, en alguns punts, a menys de tres metres de distància. La zona està exposada a problemes de soroll i de vibracions, esllavissades dels murs de contenció i l’existència d’un pas a nivell perillós, a banda de constituir una barrera arquitectònica insalvable que segrega una part del nucli urbà.

Planejament urbanístic