Urbanisme

Notícies

  • 4 de gener de 2019 Adjudicades les obres de millora de la plaça de Catalunya Plaça de Catalunya.

    La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va adjudicar ahir a l’empresa Ferkuma Maquinaria les obres de millora de la plaça de Catalunya. Està previst que aquesta reforma comenci durant aquest mes de gener.

  • 18 de desembre de 2018 L’Ajuntament obté finançament de la Diputació per tirar endavant les inversions de 2018 L'alcalde signant amb el president de la Diputació

    Aquest dilluns l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha signat un crèdit per import de 690.353 euros que servirà per finançar les inversions previstes al pressupost de 2018. El préstec forma part del Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu reduir els costos financers de les corporacions Locals. Gràcies al conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Banc Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d’interès preferencial. Els interessos generats, en el cas de la Llagosta (28.433,79 euros), seran subvencionats per la mateixa Diputació.

  • 25 d'octubre de 2018 El carrer de Pablo Picasso estrena nova zona infantil de jocs Zona infantil de Pablo Picasso

    La zona infantil del carrer de Pablo Picasso té nous elements de jocs. L’espai té ara un rocòdrom de dues peces, una caseta de fusta i un parell més de jocs per als més petits. El ferm, de cautxú, també s’ha renovat completament i s’ha duplicat la zona dedicada al parc infantil.

Adreces

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32