Urbanisme

Notícies

 • 14 de juliol de 2017 S’aprova definitivament el pressupost municipal de 2017

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda definitivament el pressupost municipal de 2017 amb el vot a favor del PSC, PP, PDeCAT i C’s. En contra han votat ICV-EUiA i ERC. Durant la sessió plenària s’han resolt les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del pressupost. Així, han estat desestimades les presentades per UPyD, ERC i ICV-EUiA i no s’ha admès la de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta. El pressupost municipal d’enguany puja a prop d’11,3 milions d’euros, un 10,15% més que el del 2016.

 • 27 de juny de 2017 El Ple aprova provisionalment una modificació urbanística per permetre la construcció del nou ambulatori

  L'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir provisionalment, durant un ple extraordinari, la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori a la nostra localitat en una part del terreny situat darrere de l'edifici consistorial. El punt va servir també per desestimar les al·legacions presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia, a l'aprovació inicial de la modificació, realitzada durant un ple celebrat el 27 d'abril. El Ple va fer l'aprovació provisional ahir amb els vots a favor del PSC, CDC, PP i C's i en contra d'ICV-EUiA. El regidor d'ERC, Xavier Cols, no va assistir a la sessió.

 • 28 d'abril de 2017 Aprobada la modificación urbanística que hará posible la construcción del nuevo ambulatorio Una imatge del ple d'ahir.

  El Pleno del Ayuntamiento de La Llagosta aprobó ayer la modificación urbanística de parte del solar situado detrás del edificio consistorial. Éste es el primer paso para permitir la futura construcción del nuevo centro de asistencia primaria de nuestra localidad, que sustituirá al actual ambulatorio de la calle Vic. La modificación salió adelante con los votos favorables de todos los grupos municipales excepto el de Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida, que votó en contra.

 • 20 d'abril de 2017 Comencen les obres per millorar la seguretat viària a la rotonda de la riera Seca Obres de millora de la rotonda.

  L’Ajuntament ha iniciat les obres d’instal·lació d’enllumenat públic al carrer de la Riera Seca i de millora de l’accés al camí de Can Donadéu. El projecte contempla també la millora de la rotonda situada al carrer de la Riera Seca al costat del Pavelló Antonio García Robledo, que dona accés a la carretera C-17. Amb aquesta obra es vol millorar la seguretat viària en un dels punts negres del nostre municipi i facilitar l’accés de vianants al camí de Can Donadéu, que porta al cementiri i a l’aparcament de camions, entre altres indrets, construint voreres. 

 • 16 de març de 2017 El carrer de la Riera Seca estarà tallat al trànsit entre Onze de Setembre i Primer de Maig a partir de dimarts per uns treballs de reasfaltat

  A partir de dimarts i durant uns dies, es procedirà a reparar el paviment de diversos punts del nostre municipi. Una de les zones que seran millorades és el tram del carrer de la Riera Seca entre les avingudes del Primer de Maig i de l'Onze de Setembre. L'actuació en aquesta zona començarà el mateix dimarts i durarà un parell de dies, com a mínim. Durant les obres, no es podrà circular per aquest tram del carrer de la Riera Seca.  L’Ajuntament ha adjudicat aquesta operació a l’empresa Construcciones Deumal. El reasfaltat, amb un pressupost total de gairebé 30.000 euros, també es farà als carrers del Montseny i del Doctor Ferran i davant de la parada d’autobus que hi ha a l’avinguda de l’Onze de Setembre en sentit Barcelona.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32