Urbanisme

Notícies

 • 11 de juny de 2019 Treballs de manteniment als terrenys de Can Xiquet i del viver, a prop del Cementiri Desbrossament de Can Xiquet

  Avui ha començat el desbrossament de Can Xiquet i la zona del viver situada a prop del Cementiri Municipal. Una empresa està realitzant aquestes tasques que està previst que finalitzin demà.

 • 4 de març de 2019 Nou mapa amb les actuacions a la via pública

  L'Ajuntament posa en marxa un mapa interactiu amb les actuacions a la via pública realitzades durant aquest mandat. El mapa està dividit per diferents categories i mostra les obres realitzades als carrers i places del nostre municipi.

 • 26 de febrer de 2019 S'inicia la renovació de l'enllumenat públic de diversos carrers

  Ja han començat les obres per renovar l’enllumenat públic dels carrers de Sant Miquel, Sant Josep, Anselm Clavé i Brutau, de les places de les Corts Catalanes i de l’Escorxador i del passatge Padrosa. Aquesta actuació permetrà millorar el sistema d’aquesta zona del municipi, que és molt antic. Quan estigui acabada la nova instal·lació s’aconseguirà un important estalvi energètic.

 • 18 de febrer de 2019 Comencen les obres de millora de la plaça de Catalunya Obres a la plaça de Catalunya.

  Les obres de millora de la plaça de Catalunya, adjudicades per l'Ajuntament a l'empresa Ferkuma Maquinaria, ja estan en marxa. Aquesta actuació tindrà una durada aproximada de tres mesos i mig. El projecte d’adequació i millora de la plaça de Catalunya, redactat per l’àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta, contempla l’asfaltat de la calçada i la reparació puntual d’elements del clavegueram. A més, està prevista la instal·lació de cautxú a les dues zones de jocs infantils. També s’actuarà a la zona on hi ha el transformador elèctric.

Adreces

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32