Urbanisme

Notícies

  • 18 de febrer de 2019 Comencen les obres de millora de la plaça de Catalunya Obres a la plaça de Catalunya.

    Les obres de millora de la plaça de Catalunya, adjudicades per l'Ajuntament a l'empresa Ferkuma Maquinaria, ja estan en marxa. Aquesta actuació tindrà una durada aproximada de tres mesos i mig. El projecte d’adequació i millora de la plaça de Catalunya, redactat per l’àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta, contempla l’asfaltat de la calçada i la reparació puntual d’elements del clavegueram. A més, està prevista la instal·lació de cautxú a les dues zones de jocs infantils. També s’actuarà a la zona on hi ha el transformador elèctric.

  • 4 de gener de 2019 Adjudicades les obres de millora de la plaça de Catalunya Plaça de Catalunya.

    La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va adjudicar ahir a l’empresa Ferkuma Maquinaria les obres de millora de la plaça de Catalunya. Està previst que aquesta reforma comenci durant aquest mes de gener.

  • 18 de desembre de 2018 L’Ajuntament obté finançament de la Diputació per tirar endavant les inversions de 2018 L'alcalde signant amb el president de la Diputació

    Aquest dilluns l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha signat un crèdit per import de 690.353 euros que servirà per finançar les inversions previstes al pressupost de 2018. El préstec forma part del Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu reduir els costos financers de les corporacions Locals. Gràcies al conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Banc Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d’interès preferencial. Els interessos generats, en el cas de la Llagosta (28.433,79 euros), seran subvencionats per la mateixa Diputació.

Adreces

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32