Urbanisme

Notícies

 • 2 de juliol de 2019 Comencen les obres de rehabilitació de la masia de Can Baqué La masia de Can Baqué, en obres.

  Les obres de la primera fase de reforma de la històrica masia de Can Baqué ja han començat. Aquesta actuació ha estat adjudicada per l’Ajuntament de la Llagosta a l’empresa RÈCOP Restauracions Arquitectòniques. El pressupost de les obres és d’uns 200.000 euros.

 • 11 de juny de 2019 Treballs de manteniment als terrenys de Can Xiquet i del viver, a prop del Cementiri Desbrossament de Can Xiquet

  Avui ha començat el desbrossament de Can Xiquet i la zona del viver situada a prop del Cementiri Municipal. Una empresa està realitzant aquestes tasques que està previst que finalitzin demà.

 • 4 de març de 2019 Nou mapa amb les actuacions a la via pública

  L'Ajuntament posa en marxa un mapa interactiu amb les actuacions a la via pública realitzades durant aquest mandat. El mapa està dividit per diferents categories i mostra les obres realitzades als carrers i places del nostre municipi.

 • 26 de febrer de 2019 S'inicia la renovació de l'enllumenat públic de diversos carrers

  Ja han començat les obres per renovar l’enllumenat públic dels carrers de Sant Miquel, Sant Josep, Anselm Clavé i Brutau, de les places de les Corts Catalanes i de l’Escorxador i del passatge Padrosa. Aquesta actuació permetrà millorar el sistema d’aquesta zona del municipi, que és molt antic. Quan estigui acabada la nova instal·lació s’aconseguirà un important estalvi energètic.

Adreces

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32