Cultura

Notícies

  • 22 de gener de 2018 Demà dimarts, s'obre la inscripció per al Concurs de disfresses de Carnaval Una imatge del Carnaval de l'any passat.

    Carnestoltes ja es posa en marxa a la nostra localitat. A partir de demà i fins al 6 de febrer es poden fer les inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval, organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta. Les persones i comparses interessats a participar-hi podran passar per l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dimarts i dijous de les 16 a les 20 h. La Festa de Carnestoltes se celebrarà el dissabte 10 de febrer i inclourà la tradicional rua, el Concurs de disfresses i el ball al Complex Esportiu Municipal El Turó.

  • 5 de gener de 2018 La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient començarà a les 18 h Els Reis Mags d'Orient a la Llagosta.

    Compte enrere per rebre els Reis Mags d’Orient a la Llagosta. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran avui divendres a la nostra localitat per fer la Cavalcada pels carrers del municipi i, tot seguit, repartiran els regals entre els infants. Abans, a les 19.30 h, Ses Majestats recolliran les cartes dels infants.

  • 2 de gener de 2018 Més de 2.000 persones han passat per la pista de gel de la Llagosta Una imatge de la pista de gel.

    L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta ha fet un primer balanç positiu de la pista de gel sintètic que ha estat instal·lada a la plaça d’Antoni Baqué. Més de 2.000 persones han passat durant les dues setmanes que la pista de gel ha estat oberta.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48