Cultura

Agenda
 • La segona dona i altres criatures ferides, d’Anna Porquet Botey. Presentació llibre Dimecres, 29 de gener de 2020 a les 17.00 h

  La Biblioteca de la Llagosta organitza la presentació del llibre La segona dona i altres criatures ferides, d’Anna Porquet Botey, a càrrec de l'autora.

 • Intercanvi cultural Casa de Andalucía Intercanvi cultural Casa de Andalucía Dissabte, 1 de febrer de 2020 a les 19.00 h

  La Casa de Andalucía comptarà en aquesta ocasió amb el C.A. Comarca de Estepa i el P.C.R.A. el Perro Paterna, tots dos de Barcelona.

 • El último regalo de Paulina Hoffmann, de Carmen Romero Club de lectura. El último regalo de Paulina Hoffmann, de Carmen Romero Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 16.00 h

  El Club de lectura de la Biblioteca de la Llagosta del mes de febrer estarà dedicat a comentar la primera obra de Carmen Romero, El último regalo de Paulina Hoffmann.

Notícies
 • S'inaugura el 3 DE TEATRE a Can Pelegrí

  21.11.2019

  3 DE TEATRE ha inaugurat aquesta tarda l’edició 2019 amb un recorregut teatralitzat pel Centre Juvenil i Cultural Can Pelegrí per donar a conèixer la història de l’equipament municipal. Aquesta ha estat la primera activitat del certamen que continuarà dissabte i diumenge amb altres representacions.

 • Es presenta el projecte dels pressupostos participatius

  08.10.2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha presentat el projecte de pressupostos participatius, que contempla que a partir del 14 d’octubre es puguin presentar les propostes. L’acte, que estava obert a la ciutadania, s’ha presentat aquesta tarda al Saló de plens del Consistori amb l’alcalde Óscar Sierra, la regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez i el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

Serveis culturals municipals
 • . Activitats culturals de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Estudis musicals Estudis musicals

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions culturals municipals que es poden llogar per la la realització d’activitats socioculturals.

 • . Servei d'Internet de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei de préstec de la Biblioteca Municipal

  Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.