Cultura


 

Agenda
 • Paneres culturals Paneres culturals Del 3 de desembre de 2020 al 8 de gener de 2021

  Un nou any, la Biblioteca organitza el sorteig de les paneres culturals. Aquest any hi ha una infantil, una juvenil i una per a adults, formades per un lot de llibres.

 • Christmas Vips Christmas Vips Del 18 a les 18.00 h al 19 de desembre de 2020 a les 01.00 h

  Primera jornada de sessions de música electrònica punxada pels membres de l'Associació VIPS, per streaming. La sessió estarà protagontizada per música actual.

 • Degustació i venda de productes tradicionals andalusos Venda de productes tradicionals andalusos Dissabte, 19 de desembre de 2020 de 09.00 h a 20.00 h

  Com en anys anteriors, la Casa de Andalucía instal·larà durant el cap de setmana una parada de productes tradicionals andalusos d'aquesta època nadalenca.

 • Concert de Nadal Concert de Nadal Dissabte, 19 de desembre de 2020 a les 16.00 h

  L'alumnat i el professorat de l'Escola Municipal de Música oferirà de forma virtual el seu tradicional Concert de Nadal.

 • Christmas Vips Christmas Vips '90 Del 19 a les 18.00 h al 20 de desembre de 2020 a les 01.00 h

  Segona jornada de sessions de música electrònica punxada pels membres de l'Associació VIPS. En aquesta ocasió tindrà lloc la Retro Party Winter Edition amb música dels 90.

 • Degustació i venda de productes tradicionals andalusos Venda de productes tradicionals andalusos Diumenge, 20 de desembre de 2020 de 09.00 h a 14.00 h

  Segona jornada de la Casa de Andalucía a la plaça d'Antoni Baqué amb la seva parada de productes tradicionals andalusos d'aquesta època nadalenca.

 • Programa en directe Programa en directe Dijous, 31 de desembre de 2020 de 10.00 h a 14.00 h

  Pporgama de l'Associació Vips i l'Associació d'Esdeveniments Culturals de la Llagosta amb tertúlies, entrevistes, taules rodones sobre la música i sessions en directe.

Tota l'agenda
Notícies
 • Comença la programació de Nadal, adaptada a la situació provocada per la pandèmia

  04.12.2020

  La programació de les festes de Nadal es veurà marcada aquest any per la pandèmia de la Covid-19. Durant els propers dies està previst que es desenvolupin activitats presencials adaptades a la situació i altres virtuals. Des d'aquest divendes, 4 de desembre, fins al 5 de gener, una vintena de propostes organitzades per l'Ajuntament i algunes entitats es portaran a terme.

Més notícies
Serveis culturals municipals
 • . Activitats culturals de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Estudis musicals Estudis musicals

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions culturals municipals que es poden llogar per la la realització d’activitats socioculturals.

 • . Servei d'Internet de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei de préstec de la Biblioteca Municipal

  Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.