Cultura

Notícies

  • 11 de febrer de 2019 Obert el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval Una imatge del Carnaval de l'any passat.

    L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval. L’edició del 2019 continua amb el format d’anys anterior­s i manté les tres categories del concurs: individual, format per una o dues persones; comparses petites, per a grups de tres a quinze persones; i comparses grans, formades per grups de 16 a 150 persones o més. Per a cada una de les categories s’establiran diferents premis econòmics.

  • 7 de gener de 2019 La programació d'actes nadalencs acaba amb la Cavalcada de Reis Els Reis d'Orient, a l'escenari de la plaça d'Antoni Baqué.

    Amb la Cavalcada dels Reis Mags, va finalitzar dissabte la programació d’actes nadalencs prevista a la Llagosta. Els Reis Mags i els seus patges van estrenar en aquesta ocasió vestits i van arribar a la nostra població muntats en una carrosses noves que van agradar molt, especialment als infants.

  • 18 de desembre de 2018 L’Ajuntament obté finançament de la Diputació per tirar endavant les inversions de 2018 L'alcalde signant amb el president de la Diputació

    Aquest dilluns l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha signat un crèdit per import de 690.353 euros que servirà per finançar les inversions previstes al pressupost de 2018. El préstec forma part del Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu reduir els costos financers de les corporacions Locals. Gràcies al conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Banc Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d’interès preferencial. Els interessos generats, en el cas de la Llagosta (28.433,79 euros), seran subvencionats per la mateixa Diputació.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48