Cultura


 

Serveis culturals municipals
 • Activitats culturals de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu 01-12-2023

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Estudis musicals Estudis musicals 01-12-2023

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • . Hotel d'entitats 01-12-2023

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques 01-12-2023

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions municipals que es poden llogar per la realització d’activitats socioculturals.
   

 • . Servei d'Internet i noves tecnologies de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei de consulta i informació de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  La Biblioteca de la Llagosta ofereix un servei de consulta i informació del seu fons documental, a més d'un espai adequat per realitzar-la.

 • Servei de préstec de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.

Notícies

Convocat el Concurs de punts de llibre de Sant Jordi de 2024

La Biblioteca de la Llagosta ha convocat el Concurs de punts de llibre per celebrar
la Diada de Sant Jordi de 2024. S’estableixen cinc categories. La primera, de 1r a 2n de Primària; la segona, de 3r a 4t de Primària; la tercera, de 5è a 6è de Primària; la quarta, de 1r a 2n d’ESO i la cinquena, de 3r a 4t d’ESO.

El Tiovivo mágico, Encantados en el bosque i Bruja, guanyadors del Concurs de disfresses 2024

El Tiovivo mágico, Encantados en el bosque i Bruja, guanyadors del Concurs de disfresses 2024

El Tiovivo mágico, en comparses grans; Encantados en el bosque, en comparses petites; i Bruja, en individuals, han estat els guanyadors del Concurs de disfresses de Carnaval 2024. El lliurament de premis ha tingut lloc al Pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó durant la festa de Carnaval organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta.

Més notícies