Cultura


 

Serveis culturals municipals
 • Activitats culturals de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu 01-12-2023

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Estudis musicals Estudis musicals 01-12-2023

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • . Hotel d'entitats 01-12-2023

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques 01-12-2023

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions municipals que es poden llogar per la realització d’activitats socioculturals.
   

 • . Servei d'Internet i noves tecnologies de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei de consulta i informació de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  La Biblioteca de la Llagosta ofereix un servei de consulta i informació del seu fons documental, a més d'un espai adequat per realitzar-la.

 • Servei de préstec de la Biblioteca Municipal 01-12-2023

  Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.

Notícies
La Biblioteca entrega els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

La Biblioteca entrega els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi. L’activitat s’ha celebrat a la tarda a la plaça d’Antoni Baqué i ha comptat amb l’alcalde Óscar Sierra; el regidor d’Arts, Fran Ruiz; i la regidora de Cultura, Judith Robles.

Lliurats els premis als millors treballs de recerca de l'INS Marina

Lliurats els premis als millors treballs de recerca de l'INS Marina

El Centre Cultural ha acollit avui el lliurament dels premis als millors treballs de recerca de l'Institut Marina, que atorga l’Ajuntament de la Llagosta. En aquesta ocasió, han estat guardonades Soraya Carmona Calafat, en Humanístic Social, pel treball Isabel I, conquesta i colonització d’Amèrica; i Reyes Gómez Romero, en Científic Tecnològic, per La reproducció assistida i els nadons prematurs. El Premi Especial La Llagosta ha estat per a Sara Jiménez Vilches per Vida, repressió franquista i reivindicacions a la Llagosta

Més notícies