Cultura


 

Serveis culturals municipals
 • Activitats culturals de la Biblioteca Municipal 20-01-2023

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal 16-03-2015

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu 16-03-2015

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Estudis musicals Estudis musicals 03-05-2022

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • . Hotel d'entitats 07-04-2015

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques 19-05-2022

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions municipals que es poden llogar per la realització d’activitats socioculturals.
   

 • . Servei d'Internet i noves tecnologies de la Biblioteca Municipal 20-01-2023

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei de consulta i informació de la Biblioteca Municipal 20-01-2023

  La Biblioteca de la Llagosta ofereix un servei de consulta i informació del seu fons documental, a més d'un espai adequat per realitzar-la.

 • Servei de préstec de la Biblioteca Municipal 16-03-2015

  Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.

Notícies
Tret de sortida de la Festa Major amb el pregó de l'humorista Toni Albà

Tret de sortida de la Festa Major amb el pregó de l'humorista Toni Albà

L’humor amb les imitacions de l’actor Toni Albà ha protagonitzat el pregó de la Festa Major de 2023. Des del balcó de l’Ajuntament, l’humorista ha desitjat una bona festivitat a la ciutadania de la Llagosta amb la interpretació dels seus diferents personatges imitats de referència, com ara el rei emèrit Joan Carles de Borbó, el científic Eduard Punset i d’altres polítics estatals i catalans.

Primera reunió de l'Ajuntament amb les entitats per crear un portal digital

Primera reunió de l'Ajuntament amb les entitats per crear un portal digital

L’Ajuntament de la Llagosta ha celebrat una primera reunió amb entitats per informar de la creació d’un portal d’entitats digital. La trobada, convocada per l’Ajuntament i oberta a totes les entitats de la nostra localitat, s’ha celebrat avui dilluns a la Sala de Plens amb els tècnics municipals i els regidors de Participació Ciutadana, Eva Maria Villanueva; i de Comunicació i Transparència, Álvaro Monterrubio.

Més notícies