Cultura


 

Serveis culturals municipals
 • Activitats culturals de la Biblioteca Municipal 20-01-2023

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal 16-03-2015

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu 16-03-2015

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Estudis musicals Estudis musicals 03-05-2022

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • . Hotel d'entitats 07-04-2015

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques 19-05-2022

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions municipals que es poden llogar per la realització d’activitats socioculturals.
   

 • . Servei d'Internet i noves tecnologies de la Biblioteca Municipal 20-01-2023

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei de consulta i informació de la Biblioteca Municipal 20-01-2023

  La Biblioteca de la Llagosta ofereix un servei de consulta i informació del seu fons documental, a més d'un espai adequat per realitzar-la.

 • Servei de préstec de la Biblioteca Municipal 16-03-2015

  Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.

Notícies
Obert el període de votacions per escollir el cartell de la Festa Major de 2023

Obert el període de votacions per escollir el cartell de la Festa Major de 2023

Des d’avui i fins al 22 de juny, es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major de la Llagosta de 2023 entre les tres propostes finalistes. En la votació poden participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de la Llagosta.

Un grup de professors europeus visita la Llagosta

Un grup de professors europeus visita la Llagosta

Un grup de professors i professores de les localitats de Ziest (Països Baixos), Torun (Polònia) i Parnu (Estònia) han participat aquest matí en una visita a diferents equipaments de la Llagosta en el marc del programa Erasmus Plus Cultural Colours en el qual participa l’Institut Marina. L’alcalde, Óscar Sierra, els ha acompanyat fins al Centre Cultural, la masia de Can Baqué, Can Pelegrí i l’Ajuntament.

Més notícies