Alcaldia

Óscar Sierra Gaona

És alcalde de la Llagosta des de l'any 2015. El 17 de juny de 2023 va ser escollit novament alcalde en el Ple de Constitució de l'Ajuntament. L'alcalde és del PSC.

Biografia

Va néixer el 29 de desembre de 1983. Va estudiar l’EGB a l’Escola Les Planes i l'ESO i el Batxillerat a l'INS Marina. En acabar l'institut, va estudiar la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública a la UAB, on també va estudiar un màster en Gestió Política. Va combinar els estudis amb diferents feines, com la de socorrista a la Piscina Municipal de Parets i la de monitor a l’Escola d’Educació Especial Can Vila. Més tard, va treballar com auxiliar en educació a la Fundació Catalonia, centre per a persones amb discapacitat.

En acabar els estudis, va fer pràctiques a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental i, un temps, a l’Ajuntament de Granollers. Més tard, va tornar a treballar en el món de la diversitat funcional; en aquesta ocasió, en un centre per a persones amb discapacitat gestionat per la Fundació Sanitària de Mollet. Per aquest motiu, va decidir actualitzar els seus coneixements per poder donar un millor servei a les persones que cuidava i va estudiar Auxiliar d’Infermeria a l'IES Gallecs.

Militant socialista des que tenia 16 anys. Actualment és el primer secretari de l'Agrupació de la Llagosta i membre de la Comissió executiva i del Consell de Federació. S'estrena en un càrrec públic el 13 de juny de 2015 quan és nomenat alcalde de la Llagosta.

Contacte

Dirección electrónica: sierrago@llagosta.cat

Redes sociales
Twitter
Facebook
Instagram

Darrera actualització: 19.07.2023 | 12:07
Darrera actualització: 19.07.2023 | 12:07