Promoció econòmica

Notícies

 • 18 de febrer de 2019 Relleu a la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes Assemblea General de l'AMERC. Fotografia de l'Ajuntament de Sentmenat

  L’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, és la nova presidenta de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC). Colomé agafa el relleu de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha estat el màxim responsable d’aquest organisme durant el darrer any. L’Assemblea General de l’AMERC, per fer el canvi de la presidència, va tenir lloc divendres a l’Ajuntament de Sentmenat.

 • 26 d'octubre de 2018 El dijous 1 de novembre hi haurà mercat ambulant a la Llagosta, tot i que sigui dia festiu

  El mercat ambulant de la Llagosta de la propera setmana se celebrarà el dijous 1 de novembre, encara que sigui dia festiu. Per aquest motiu, no es podrà aparcar en aquells espais en els quals s’instal·len les parades. L’Ajuntament de la Llagosta ja fa uns anys que va modificar la normativa del mercat ambulant per permetre als paradistes instal·lar-se els dijous festius com un dijous normal.

 • 20 de setembre de 2018 Obert el període d'inscripció per a un curs gratuït d'operador de piscines d’ús públic

  El servei de Recerca d’Ocupació Local de l’Ajuntament de la Llagosta organiza un curs d’operador de piscines d’ús públic. Les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de fer al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que està situat a l’Edifici administratiu, al número 2 del passeig del Pintor Sert. L’horari és de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores.

 • 19 de setembre de 2018 L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes organitza nous cursos

  L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, organitzarà durant el mes d’octubre diversos cursos adreçat a empreses. 

Darrera actualització: 26.09.2018 | 14:16