Promoció econòmica

Notícies
  • Les obres de la nova plataforma intermodal començaran el 2022 08.04.2021

    Les obres de construcció de la plataforma intermodal de mercaderies de la Llagosta començaran a principis del 2022. Així ho va comunicar Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias) a l’Ajuntament de la Llagosta en una reunió telemàtica que va comptar amb la participació de l’alcalde, Óscar Sierra, i del regidor d’Urbanisme, Marc Ruiz.

  • Alguns dels paradistes que s’han sumat al nou projecte. El Mercat Municipal posa en marxa un web per a compres en línia 29.03.2021

    El Mercat Municipal de la Llagosta compta amb una nova pàgina web (mercatlallagosta.cat) per tal que la ciutadania pugui fer compres per internet. Onze establiments s’han sumat en un primer moment a aquesta iniciativa, que ha estat finançada per la Diputació de Barcelona i que compta amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.

  • L’Ajuntament aprova ajudes per a 115 comerços afectats per la pandèmia de la Covid-19 26.02.2021

    L’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat finalment 115 de les 123 sol·licituds rebudes en el marc de les ajudes que havia fixat per a comerços de la nostra localitat que hagin patit o estiguin patint dificultats per la pandèmia de la Covid-19, provocades pel tancament temporal dels seus negocis. Cada establiment rebrà un total de 869,56 euros. Les altres vuit sol·licituds presentades en el marc d’aquests ajuts han estat denegades per incompliment d’algun punt de les bases que regulaven aquesta convocatòria especial.

Formació
Regidories
Serveis