Promoció econòmica

Notícies
  • Les noves restriccions impedeixen la celebració del mercat setmanal 17.10.2020

    Les noves mesures de la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació de la Covid-19, publicades divendres, amb la limitació de l'aforament al 30%, impossibiliten la instal·lació dels grans mercats de venda ambulant. Per aquest motiu, els alcaldes de la Llagosta, Canovelles i Mollet del Vallès acorden suspendre els mercats ambulants en els seus municipis les dues properes setmanes.

  • Pas a nivell de l'R3 a la Llagosta. Presentades al·legacions al Pla de Mobilitat del Vallès 08.09.2020

    L’Ajuntament de la Llagosta ha presentat diverses al·legacions al Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV), elaborat per la Direcció General d’Infraestructures de la Generalitat. Pel que fa a les infraestructures ferroviàries, el Consistori recorda que la línia R3 té una incidència negativa en el terme municipal. El seu traçat passa molt a prop de l’Escola Sagrada Família i d’habitatges i, en alguns punts, a menys de tres metres de distància. La zona està exposada a problemes de soroll i de vibracions, esllavissades dels murs de contenció i l’existència d’un pas a nivell perillós, a banda de constituir una barrera arquitectònica insalvable que segrega una part del nucli urbà.

  • Tots els mercats municipals de la província de Barcelona podran fer les seves vendes de manera online 24.07.2020

    La Diputació de Barcelona ha posat en marxa el programa Mercats en línia amb l’objectiu de dotar de suport econòmic a la seixantena d’ajuntaments que disposen de mercat municipal per a la contractació d’una plataforma tecnològica de venda online. D’aquesta manera, tots els mercats municipals de la província de Barcelona, en total 93, entre els quals es troba el de la Llagosta, podran realitzar les seves vendes a través d’aquesta plataforma digital.

Servei Local d'Ocupació
Regidories
Serveis