Promoció econòmica

Notícies
  • Foto dels representants municipals de l'AMERC. Santa Perpètua assumeix la presidència de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes 21.07.2021

    L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha assumit la presidència de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC). La primera edil perpetuenca pren el relleu de l’alcalde de Polinyà, Javier Silva, com a màxima responsable d’aquest organisme durant un any.

  • La ministra Sánchez anuncia la licitació per aquest any de les obres de l’estació intermodal 20.07.2021

    La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat aquest dilluns la licitació imminent de les obres per construir l’estació intermodal de mercaderies de la Llagosta. La ministra, que va prendre possessió fa una setmana, ho ha anunciat durant una visita a les obres del soterrament de les vies del tren de Sant Feliu de Llobregat.

  • Un moment de la videoconferència. L’Ajuntament es reuneix amb Rodalies de Catalunya 06.07.2021

    L’Ajuntament de la Llagosta i Rodalies de Catalunya han mantingut aquest matí una reunió per videoconferència per tractar sobre diversos projectes ferroviaris que afecten a la nostra localitat. A la reunió han participat l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor d’Urbanisme i Planificació estratègica, Marc Ruiz; la cap de l’àrea de Planificació i Territori de l’Ajuntament de la Llagosta, Miriam Garcia; la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo; el coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya, Pere Macias; i la cap de suport en Relacions Institucionals, Ana Díaz.

Regidories
Serveis