Promoció econòmica

Notícies

 • 27 de juliol de 2017 El Ple aprova les festes locals del 2018 Un dels moments de la sessió.

  El 19 de març i el 10 de setembre seran les dues festes locals de la Llagosta el 2018. Així hi ha acordat el Ple de l’Ajuntament de la Llagosta aquesta tarda en la sessió ordinària del juliol. La proposta ha estat aprovada per unanimitat.

 • 14 de juliol de 2017 S’aprova definitivament el pressupost municipal de 2017

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda definitivament el pressupost municipal de 2017 amb el vot a favor del PSC, PP, PDeCAT i C’s. En contra han votat ICV-EUiA i ERC. Durant la sessió plenària s’han resolt les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del pressupost. Així, han estat desestimades les presentades per UPyD, ERC i ICV-EUiA i no s’ha admès la de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta. El pressupost municipal d’enguany puja a prop d’11,3 milions d’euros, un 10,15% més que el del 2016.

 • 6 d'abril de 2017 La Llagosta se suma a una nova aliança per promoure l'ocupació i el desenvolupament econòmic Representants dels municipis signants de la Declaració de Can Roqueta.

  Els municipis de l'Eix de la Riera de Caldes, entre els quals es troba la Llagosta, i els de la conca del Ripoll han subscrit una aliança per crear una zona per millorar el desenvolupament econòmic del territori i la prestació de serveis ocupacionals i per a l’empresa. Catorze municipis han signat la Declaració de Can Roqueta per impulsar un canvi de relació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 • 22 de febrer de 2017 El servei de Recerca d'Ocupació Local va facilitar la contractació de 175 persones durant l'any 2016 El ROL està situat a la planta baixa de l'Edifici Administratiu de l'Ajuntament.

  Un total de 175 persones van aconseguir feina durant l'any 2016 gràcies a la intervenció del servei de Recerca d'Ocupació Local (ROL) de l'Ajuntament. Aquest departament, ubicat a la planta baixa de l'Edifici Administratiu, al passeig del Pintor Sert 2-4, va atendre l'any passat 1.657 visites. El ROL va gestionar 164 ofertes de treball durant el 2016. El servei va contactar amb 775 persones, de les quals 506 van estar interessades a rebre la informació sobre aquestes ofertes, que van permetre la contractació de 102 persones. A més, altres 73 persones van trobar feina gràcies a l'assessorament del ROL. Aquest servei ofereix orientació laboral i fa de mitjancer entre les empreses i la ciutadania. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Cal demanar cita prèvia a la recepció de l'Edifici Administratiu de l'Ajuntament.

 • 10 de febrer de 2017 L'Ajuntament fa una diagnosi del Mercat Municipal

  L’Ajuntament de la Llagosta està fent una diagnosi del Mercat Municipal. El Consistori es va acollir a un recurs que ofereix la Diputació de Barcelona per portar a terme aquest estudi, que ha estat encarregat a l’empresa PROCOM. Aquesta firma s’ha reunit, en primera instància, amb els responsables municipals per conèixer el seu posicionament sobre el Mercat Municipal i ara també mantindrà trobades amb tots els concessionaris.  Un altre apartat de la diagnosi serà l’anàlisi de l’entorn i de l’edifici del Mercat Municipal i també està previst conèixer l’opinió de la ciutadania sobre aquest equipament.  El document definitiu elaborat per PROCOM contindrà la situació actual del Mercat Municipal així com les propostes de millora. Està previst que durant el mes de març l’Ajuntament rebi la diagnosi.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32