Promoció econòmica

Notícies
 • Tots els mercats municipals de la província de Barcelona podran fer les seves vendes de manera online 24.07.2020

  La Diputació de Barcelona ha posat en marxa el programa Mercats en línia amb l’objectiu de dotar de suport econòmic a la seixantena d’ajuntaments que disposen de mercat municipal per a la contractació d’una plataforma tecnològica de venda online. D’aquesta manera, tots els mercats municipals de la província de Barcelona, en total 93, entre els quals es troba el de la Llagosta, podran realitzar les seves vendes a través d’aquesta plataforma digital.

 • L’Eix de la Riera de Caldes crearà un marketplace per als comerços locals 16.07.2020

  L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, ha acordat la creació d’un marketplace. D’aquesta nova eina podran gaudir els comerços de les poblacions integrades a l’AMERC, entre ells els de la nostra localitat.

 • L'alcalde amb el veí Miguel Ruiz, que és membre del comitè d’empresa de Nissan en representació de SIGEN-USOC. L'alcalde dóna suport als manifestants contra el tancament de Nissan 10.07.2020

  Més de 300 persones s’han manifestat a la marxa contra el tancament de Nissan al seu pas per la Llagosta, que a les 20 hores han sortit direcció cap a la factoria de Montcada. La manifestació, organitzada pels treballadors del comitè d’empresa, ha comptat amb dues columnes, una d’elles sortint des de Santa Perpètua de la Mogoda i Mollet, que s’han afegit als de la nostra localitat; i l’altre, per Santa Coloma de Gramenet, Ripollet i Montcada.

 • L'Ajuntament se suma a un programa de la Diputació per garantir la continuïtat de les parades del Mercat Municipal 02.07.2020

  La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de consolidar el programa Reempresa als mercats municipals de la demarcació i de posar en marxa un nou programa, a través d’una prova pilot, per tal de fer arribar els serveis de Reempresa a municipis petits de la província, entre els quals la Llagosta.

 • Una parada de venda de roba del mercat ambulant. Dijous tornen totes les parades al mercat ambulant 23.06.2020

  El mercat ambulant de la Llagosta recuperarà totes les parades el proper dijous. La principal novetat és que no hi haurà parades ni al carrer del Mercat ni a l’aparcament situat darrere de l’Ajuntament i, per tant, no caldrà treure els vehicles que hi hagi estacionats. Els paradistes que cada dijous s’instal·laven en aquesta zona s’ubicaran ara a la rambla de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

 • Tornen el 50 % de les parades de productes no alimentaris al mercat setmanal 10.06.2020

  Demà dijous es tornaran a instal·lar la meitat les parades de roba i calçat que hi havia al mercat setmanal de la Llagosta abans del confinament. En concret, aquestes parades ocuparan una part del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, més o menys entre els carrers de la Florida i d’Antonio Machado, i també el tram del carrer de l’Estació que va des de l’Ajuntament fins al passeig del Pintor Sert.

 • L’Ajuntament facilita la instal·lació o ampliació de terrasses dels bars 29.05.2020

  Amb l’objectiu d’ajudar el comerç local en aquests moments complicats, l’Ajuntament ha decidit facilitar de forma temporal la instal·lació o ampliació de terrasses de bars. Aquesta és una de les mesures contemplades en el Pacte per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta.Amb l’objectiu d’ajudar el comerç local en aquests moments complicats, l’Ajuntament ha decidit facilitar de forma temporal la instal·lació o ampliació de terrasses de bars. Aquesta és una de les mesures contemplades en el Pacte per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta.

 • Pla d'ajuts al comerç per reactivar l'activitat econòmica davant l'emergència sanitària del Covid-19 30.04.2020

  Ja es poden sol·licitar les subvencions previstes al Pla d’Ajuts impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement. El Pla d’ajuts, dotat amb nou milions d'euros, inclou set programes específics, i va dirigit a autònoms, pimes i microempreses de comerç al detall i serveis, artesania i moda, tant individuals com associades o agrupades, aquelles empreses obligades al tancament arran de la declaració de l’estat d’alarma o que han patit un descens del 70% de la facturació, en els mesos de març i abril, respecte els mateixos mesos de 2019. En aquest context, s’entén que són empreses de serveis a la persona els tallers mecànics, els serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, bars i restaurants, i serveis de menjar preparat i càtering.

 • Mesures econòmiques d'urgència pel coronavirus 20.03.2020

  Aquesta informació s'actualitza segons arriben noves dades

 • L’Ajuntament només atendrà la ciutadania per via telèfonica 17.03.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha acordat tancar l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i l’Edifici Administratiu del passeig del Pintor Sert a causa de la situació excepcional pel coronavirus. Les persones que hagin de fer algun tràmit a l’OAC es poden adreçar a aquest servei per telèfon (93 560 39 11) de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Per a casos urgents, es manté el registre presencial obert amb cita prèvia concertada de forma telefònica. També es poden fer tràmits per internet a la Seu Electrònica. Mentre duri aquesta situació, es paralitzen tots els terminis administratius.

 • El Saló de plens acollirà aquesta tarda la presentació dels pressupostos participatius 08.10.2019

  L’Ajuntament de la Llagosta presentarà avui, a les set de la tarda, el projecte de pressupostos participatius. L’acte, obert a tota la ciutadania, se celebrarà al Saló de plens del Consistori, a l’edifici de la plaça d’Antoni Baqué. És la primera vegada a la nostra localitat que els veïns i les veïnes poden decidir directament a què es destina una part del pressupost municipal. En concret, podran presentar propostes amb una despesa màxima de 30.000 euros.

Servei Local d'Ocupació
Regidories
Serveis