Promoció econòmica

Notícies
 • L’Ajuntament facilita la instal·lació o ampliació de terrasses dels bars 29.05.2020

  Amb l’objectiu d’ajudar el comerç local en aquests moments complicats, l’Ajuntament ha decidit facilitar de forma temporal la instal·lació o ampliació de terrasses de bars. Aquesta és una de les mesures contemplades en el Pacte per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta.Amb l’objectiu d’ajudar el comerç local en aquests moments complicats, l’Ajuntament ha decidit facilitar de forma temporal la instal·lació o ampliació de terrasses de bars. Aquesta és una de les mesures contemplades en el Pacte per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta.

 • Pla d'ajuts al comerç per reactivar l'activitat econòmica davant l'emergència sanitària del Covid-19 30.04.2020

  Ja es poden sol·licitar les subvencions previstes al Pla d’Ajuts impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement. El Pla d’ajuts, dotat amb nou milions d'euros, inclou set programes específics, i va dirigit a autònoms, pimes i microempreses de comerç al detall i serveis, artesania i moda, tant individuals com associades o agrupades, aquelles empreses obligades al tancament arran de la declaració de l’estat d’alarma o que han patit un descens del 70% de la facturació, en els mesos de març i abril, respecte els mateixos mesos de 2019. En aquest context, s’entén que són empreses de serveis a la persona els tallers mecànics, els serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, bars i restaurants, i serveis de menjar preparat i càtering.

 • Mesures econòmiques d'urgència pel coronavirus 20.03.2020

  Aquesta informació s'actualitza segons arriben noves dades

 • L’Ajuntament només atendrà la ciutadania per via telèfonica 17.03.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha acordat tancar l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i l’Edifici Administratiu del passeig del Pintor Sert a causa de la situació excepcional pel coronavirus. Les persones que hagin de fer algun tràmit a l’OAC es poden adreçar a aquest servei per telèfon (93 560 39 11) de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Per a casos urgents, es manté el registre presencial obert amb cita prèvia concertada de forma telefònica. També es poden fer tràmits per internet a la Seu Electrònica. Mentre duri aquesta situació, es paralitzen tots els terminis administratius.

 • El Saló de plens acollirà aquesta tarda la presentació dels pressupostos participatius 08.10.2019

  L’Ajuntament de la Llagosta presentarà avui, a les set de la tarda, el projecte de pressupostos participatius. L’acte, obert a tota la ciutadania, se celebrarà al Saló de plens del Consistori, a l’edifici de la plaça d’Antoni Baqué. És la primera vegada a la nostra localitat que els veïns i les veïnes poden decidir directament a què es destina una part del pressupost municipal. En concret, podran presentar propostes amb una despesa màxima de 30.000 euros.

 • L'alcalde amb el delegat del Govern. Reunió entre l'alcalde i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona 03.07.2019

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, es va reunir ahir amb el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández. La trobada va tenir lloc al despatx d’Alcaldia. Durant la reunió, es van tractar temes com la construcció del nou ambulatori, el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament pel servei de la guarderia, la futura zona d’activitat econòmica de Can Pere Gil i la situació de l’Escola Sagrada Família.

Servei Local d'Ocupació
Regidories
Avisos
Serveis