Promoció econòmica

Notícies
  • El Saló de plens acollirà aquesta tarda la presentació dels pressupostos participatius 08.10.2019

    L’Ajuntament de la Llagosta presentarà avui, a les set de la tarda, el projecte de pressupostos participatius. L’acte, obert a tota la ciutadania, se celebrarà al Saló de plens del Consistori, a l’edifici de la plaça d’Antoni Baqué. És la primera vegada a la nostra localitat que els veïns i les veïnes poden decidir directament a què es destina una part del pressupost municipal. En concret, podran presentar propostes amb una despesa màxima de 30.000 euros.

  • L'alcalde amb el delegat del Govern. Reunió entre l'alcalde i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona 03.07.2019

    L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, es va reunir ahir amb el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández. La trobada va tenir lloc al despatx d’Alcaldia. Durant la reunió, es van tractar temes com la construcció del nou ambulatori, el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament pel servei de la guarderia, la futura zona d’activitat econòmica de Can Pere Gil i la situació de l’Escola Sagrada Família.

Servei Local d'Ocupació
Regidories
Avisos
Serveis