Esports


 

Notícies
 • Un dels moments al Poliesportiu Antonio García Robledo. S'enceten les jornades multiesportives intercentres de la Llagosta 12/04/2024

  Avui s’ha posat en marxa una nova edició de les jornades multiesportives intercentres que organitza l’Ajuntament de la Llagosta. L’alumnat de segon de Primària de les diferents escoles de la nostra localitat ha participat en diverses activitats al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo.

 • Una imatge de la Cursa de l'any passat. Oberta la inscripció per a la 35a Cursa Popular de la Llagosta 09/04/2024

  L’Ajuntament ha obert el període d’inscripció per participar en la 35a edició de la Cursa Popular de la Llagosta, que se celebrarà el 15 de setembre. Les persones interessades es poden inscriure a la pàgina web de Championchip. Un any més, hi haurà curses de 5 i 10 quilòmetres i infantils. Les proves de 5 i 10 quilòmetres, distàncies homologades per la Federació Catalana d’Atletisme, començaran a les 9.30 h, i les infantils, de 200, 400 i 800 metres, a les 11 h. Les línies de sortida i arribada estaran situades al carrer de l’Estació.

Més notícies
Agenda
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva 09-07-2021

  L'Ajuntament de la Llagosta i el CEM El Turó, gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats 01-12-2023

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives 19-05-2022

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • Pistes de l'Skatepark del Parc Popular Skate-park 05-04-2024

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport 07-04-2015

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.