Esports

Notícies

 • 8 de març de 2019 Avui s'ha celebrat una jornada multiesportiva per a escolars de quart de Primària Un dels jocs que s'han practicat avui.

  L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una jornada multiesportiva escolar per a alumnat de quart Primària de les escoles Les Planes, Joan Maragall, Sagrada Família i Gilpe de la Llagosta. Les activitats s’han portat a terme al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo amb la coordinació de monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva.

 • 8 de febrer de 2019 El Complex Esportiu Municipal El Turó renovarà tota la maquinària Màquines Turó

  L’Ajuntament renovarà tots els elements de fitness del Complex Esportiu Municipal El Turó. La Junta de Govern Local ha aprovat una inversió de 96.200,46 euros per instal·lar nova maquinària a l’equipament. Entre les noves adquisicions destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos. L’actuació permetrà canviar la maquinària existent per una altra més moderna i amb millors prestacions.

 • 6 de febrer de 2019 L'Ajuntament instal·la una nova graderia amb vint seients al Poliesportiu Antonio García Robledo La nova graderia, en primer terme.

  L'Ajuntament de la Llagosta ha comprat una nova graderia amb una capacitat per a vint seients per al Poliesportiu Antonio García Robledo. El Consistori ha destinat 1.675,32 euros a aquesta adquisició a l'empresa Daplast. La graderia ja està disponible. Tot el lateral d'aquesta instal·lació compta ja amb graderies mòbils amb un total de 140 seients.

 • 1 de febrer de 2019 Ja estan obertes les inscripcions a la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

  Avui s'ha obert el període d’inscripció per participar en la 32a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. La cursa se celebrarà el 14 d’abril amb sortida i arribada al carrer de l’Estació. El circuit serà el mateix dels darrers anys i hi haurà cursa de cinc i de deu quilòmetres.

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21