Esports

Notícies
 • Un dels moments de l'acte de presentació Es presenta el projecte dels pressupostos participatius 08.10.2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha presentat el projecte de pressupostos participatius, que contempla que a partir del 14 d’octubre es puguin presentar les propostes. L’acte, que estava obert a la ciutadania, s’ha presentat aquesta tarda al Saló de plens del Consistori amb l’alcalde Óscar Sierra, la regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez i el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

 • Obres pista esportiva Anna Frank Ja s'han reiniciat les obres de la nova pista multiesportiva d'Anna Frank 24.09.2019

  Aquesta setmana s’han reiniciat les obres de la pista multiesportiva de la plaça d’Anna Frank. Aquests dies es fa l’ampliació del paviment i, posteriorment, els treballs d’instal·lació de la tanca perimetral.

 • Un moment de la Bicicletada. La Llagosta ha celebrat avui la Diada de la Bicicleta 22.09.2019

  La Llagosta ha celebrat avui la Diada de la Bicicleta en el marc de la Setmana de la Mobilitat. Unes 120 persones han participat en la Bicicletada. La Policia Local i Protecció Civil de la Llagosta encapçalaven el grup, format per adults i un gran nombre d’infants, que no s’han volgut perdre, un any més, la Bicicletada. Els participants han fet un recorregut per diversos carrers de la nostra localitat amb sortida i arribada al Parc Popular. Tots han rebut com a obsequi un refresc i una bossa amb l’eslògan Camina amb nosaltres per promoure l’ús de mitjans de transport sostenibles.

Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva

  L'Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMELL), gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.