Esports

Notícies
 • El moment de l'inici de la passejada. La passejada de la Llagosta per a la gent gran se celebra avui 18.02.2020

  Avui, se celebra la passejada per a la gent gran de la Llagosta. Gairebé 200 persones participen en aquesta activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. La sortida de l’excursió s’ha fet des del Centre Cultural, on s’han concentrat prèviament persones vingudes d’Artés, de la Roca del Vallès i del Prat de Llobregat, a més d’una cinquantena de veïns i veïnes de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, han donat la benvinguda als participants.

 • Un moment de l'activitat d'aquest matí. Alumnes de l’Escola Les Planes participen una jornada d’esport inclusiu 12.02.2020

  El Complex Esportiu Municipal El Turó ha acollit aquest matí una jornada d’inclusió esportiva adreçada als estudiants de cinquè de Primària de l’Escola Les Planes. Els infants han participat en diversos jocs que han preparat monitors per conscienciar-los sobre la importància de jugar plegats amb persones amb capacitats diferents. L’activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, Basketball Team Building Values i Global Basket.

Més notícies
Agenda
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva

  L'Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMELL), gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.