Esports

Notícies

  • 17 de gener de 2018 'Respecta'm, també a l'esport', nou taller de valors educatius en la base Un dels moments del taller.

    L'Ajuntament de la Llagosta ha iniciat un taller sobre els valors educatius a l'esport de base amb el lema Respecta'm, també a l'esport . La iniciativa està organitzada per la Regidoria d'Esports i compta amb la col·laboració de les Escoles d'Iniciació Esportiva, del Joventut Handbol la Llagosta, de l'Handbol Club Vallag i del Club Esportiu la Llagosta.

  • 15 de gener de 2018 El Parc Popular ja té una pista multiesportiva pista multiesportiva parc popular

    La pista multiesportiva del Parc Popular ja està finalitzada. La nova instal·lació té una zona amb dues porteries i una altra amb dues cistelles de bàsquet. Aquesta és la segona àrea d’esports a l’aire lliure que s’ha construït a la nostra localitat. L’altra està situada al costat de la plaça d’Europa.

  • 28 de novembre de 2017 Demà, s'inicia un nou cicle de passejades per a la gent gran Passejada per la Llagosta.

    Una cinquantena de persones de la Llagosta participaran demà en la primera sortida del Cicle de passejades per a la gent gran d’aquesta nova temporada. L’excursió tindrà lloc per Sabadell. La següent sortida, prevista per al 13 de febrer, serà per la Llagosta. El dia 7 de març, es visitarà l’Hospitalet de Llobregat i el 10 d’abril, Sant Celoni. La cloenda d’aquesta edició del Cicle de passejades per a la gent gran, que organitza la Diputació amb el suport dels ajuntaments, tindrà lloc al mes de maig a Palau.

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21