Esports

Notícies
 • El parc de cal·listènia. Recta final de les obres del parc de cal·listènia 11.01.2021

  Un dels tres projectes més votats en els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de la Llagosta està a punt de ser una realitat. El Consistori va contractar l’empresa BarMania Pro B.V. per al subministrament necessari per a l’execució del projecte del parc de cal·listènia per un import de 12.752,07 euros. Les obres, que estan en la seva recta final, les està executant la firma Plamar del Maresme per 5.246,56 euros. Aquest nou equipament, proposat per Enric de Pablo, Juan José Jiménez, Víctor Ferrer i Jona­than León, estarà ubicat al Parc Popular, al costat del Centre d’Atenció Primària.

 • Reunió de seguiment del pacte. L’Ajuntament es va reunir dilluns per fer seguiment del Pacte per la Reconstrucció Econòmica i Social 11.11.2020

  Tots els grups municipals de l’Ajuntament de la Llagosta es van reunir dilluns al saló de plens per fer seguiment de les actuacions contemplades al Pacte per la Reconstrucció Econòmica i Social del municipi de la Llagosta arran de l’emergència sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19. A la trobada, van assistir l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor per la Reconstrucció econòmica i social, Marc Ruiz; la regidora d’Economia i Hisenda i portaveu del grup municipal socialista, Conchi Jiménez; els edils d’ERC, Xavier Cols i Cristina Segura; la regidora de LLEC, Eva Miguel, i l’edil de Cs, Jorge Sabanza.

Més notícies
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva

  L'Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMELL), gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.