Esports

Notícies
 • Convocada una reunió amb les entitats per parlar de la vida associativa 20.05.2020

  L’Ajuntament celebrarà divendres, dia 22 de maig, una videoconferència amb les entitats per parlar sobre com serà la vida associativa al municipi durant els propers mesos. La trobada virtual tindrà lloc a les 18 hores. En la reunió, es tractarà sobre la Mostra d’Entitats, prevista per al 6 de juny i que ha estat suspesa, la Festa Major i les activitats de les entitats. Aquesta trobada comptarà amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra, i diversos regidors.

 • La Llagosta des de casa L’Ajuntament posa en marxa el web La Llagosta des de casa 12.05.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha posat en marxa el web La Llagosta des de casa. Aquesta pàgina web pretén posar a l’abast de la ciutadania diversos continguts d’entreteniment i informatius durant el confinament.

Més notícies
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva

  L'Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMELL), gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.