Esports

Notícies

 • 10 de maig de 2019 L'Ajuntament ha organitzat avui una nova jornada multiesportiva del curs Alguns dels participants a la jornada d'avui.

  L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una nova jornada multiesportiva escolar d’aquest curs. A l’activitat, han participat en aquesta ocasió alumnes de P5 de les escoles Les Planes, Joan Maragall, Sagrada Família i Gilpe de la Llagosta. Les activitats s’han portat a terme al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo amb la coordinació de monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva.

 • 14 d'abril de 2019 Corbera, en masculí, i Gallego, en femení, guanyadors de la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta Guanyadors 32a Cursa Popular

  Miquel Corbera, del Club Ateltisme Montornès, i Sonia Gallego, de La Sansi, han estat el guanyador i la guanyadora de la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, organitzada per l'Ajuntament de la nostra localitat. A la de cinc quilòmetres, els primers classificats han estat Eloi Cabezas i Ainhoa Roldán, que és del Club Atlètic Castellar.

 • 12 d'abril de 2019 Diumenge tindrà lloc la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta Cursa Popular

  Diumenge se celebra la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. Com en anys anteriors, hi haurà dues distàncies, la de cinc i la de deu quilòmetres. La sortida es farà a les 10 h des del carrer de l'Estació. Tres quarts d'hora abans, a les 9.15 h, s'iniciaran les minicurses. Més de 450 atletes prendran part en alguna de les competicions.

 • 9 d'abril de 2019 Avui han finalitzat les quatre jornades d'inclusió esportiva escolars d'aquest curs Jornada d'inclusió esportiva

  Avui s’ha desenvolupat al Complex Esportiu Municipal El Turó la darrera jornada d’inclusió esportiva d’aquest curs, organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta i dirigida per Basquetball Team Building Values i Global Basket. Els alumnes de sisè de l’Escola Les Planes han estat els darrers a gaudir d’aquesta activitat.

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21