Esports

Notícies
 • L’alumnat de sisè de l’Escola Les Planes participa en una jornada multiesportiva 28.05.2021

  La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una jornada multiesportiva amb alumnat de sisè de Primària de l’Escola Les Planes. S’han desenvolupat diferents activitats al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El 4 de juny, participarà en aquesta jornada l’alumnat de sisè de l’Escola Gilpe; l’11 de juny serà el torn de l’Escola Joan Maragall i el 18 de juny, de l’Escola Sagrada Família.

Més notícies
Agenda
 • Estiu esportiu. Torneig de futbol sala Inscripcions Estiu esportiu. Torneig de futbol sala Del 1 a les 17.00 h al 18 de juny de 2021 a les 20.00 h

  L'Ajuntament de la Llagosta organitza un torneig de futbol sala, que se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol, per a les categories aleví, infantil i cadet.

 • pressupostos participatius 2021 Votacions pressupostos participatius 2021 Del 4 a les 00.00 h al 22 de juny de 2021 a les 23.59 h

  Fins al 22 de juny podeu votar fins a tres propostes dels pressupostos participatius 2021. Ho poden fer totes aquelles persones empadronades a la Llagosta majors de 16 anys.

Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva

  L'Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMELL), gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.