Esports

Notícies
 • Cursa Popular 2019 El Campionat de Catalunya d'Atletisme de 5 km ruta es disputarà a la Llagosta 15.11.2019

  La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 5 d’abril del proper any, esdevindrà el Campionat de Catalunya de 5 Km ruta. D’aquesta manera, aquest esdeveniment esportiu de la nostra localitat es posiciona de forma important en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.

 • CEM El Turó Inversió de 200.000 euros al CEM El Turó per a millores energètiques 22.10.2019

  L’Ajuntament de la Llagosta invertirà 200.000 euros en millores al Complex Esportiu Municipal El Turó que permetran la millora de l’eficiència energètica de l’equipament i, per tant, una reducció de l’emissió dels gasos d’efecte hivernacle. Aquesta actuació es farà gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

 • Un dels moments de l'acte de presentació Es presenta el projecte dels pressupostos participatius 08.10.2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha presentat el projecte de pressupostos participatius, que contempla que a partir del 14 d’octubre es puguin presentar les propostes. L’acte, que estava obert a la ciutadania, s’ha presentat aquesta tarda al Saló de plens del Consistori amb l’alcalde Óscar Sierra, la regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez i el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva

  L'Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMELL), gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.