Esports

Notícies

 • 26 de juny de 2019 Ja ha començat la programació estival Viu l'estiu 2019

  La programació d’activitats estiuenques de la Llagosta, Viu l’estiu 2019, ja s’ha posat en marxa. La major part de les propostes es realitzaran al llarg del mes de juliol. La programació s’allargarà fins a principis de setembre.

 • 7 de juny de 2019 L'alumnat de sisè de Primària ha participat avui en la darrera jornada multiesportiva del curs Una imatge de la jornada multiesportiva d'avui.

  L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí la darrera jornada multiesportiva escolar d’aquest curs 2018-2019. A l’activitat, han participat en aquesta ocasió alumnes de sisè de Primària de les escoles Les Planes, Joan Maragall, Sagrada Família i Gilpe de la Llagosta. Les activitats s’han portat a terme al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo amb la coordinació de monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva. Al llarg del curs, han pres part en aquesta activitat estudiants de P5, segon, quart i sisè de Primària de les escoles de la nostra localitat.

 • 10 de maig de 2019 L'Ajuntament ha organitzat avui una nova jornada multiesportiva del curs Alguns dels participants a la jornada d'avui.

  L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una nova jornada multiesportiva escolar d’aquest curs. A l’activitat, han participat en aquesta ocasió alumnes de P5 de les escoles Les Planes, Joan Maragall, Sagrada Família i Gilpe de la Llagosta. Les activitats s’han portat a terme al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo amb la coordinació de monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva.

 • 14 d'abril de 2019 Corbera, en masculí, i Gallego, en femení, guanyadors de la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta Guanyadors 32a Cursa Popular

  Miquel Corbera, del Club Ateltisme Montornès, i Sonia Gallego, de La Sansi, han estat el guanyador i la guanyadora de la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, organitzada per l'Ajuntament de la nostra localitat. A la de cinc quilòmetres, els primers classificats han estat Eloi Cabezas i Ainhoa Roldán, que és del Club Atlètic Castellar.

Activitats

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21