Esports


 

Notícies
 • Diada de la Bicicleta El 8 d'octubre se celebra a la Llagosta la Diada de la Bicicleta 27/09/2023

  Ja estan obertes les inscripcions per participar en la Diada de la Bicicleta 2023, que enguany se celebrarà el diumenge 8 d’octubre. L’activitat començarà a les 11 del matí al Parc Popular, que també serà el punt de tornada.

 • 34a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta La Cursa Popular de la Llagosta aplega un bon nombre d'atletes de totes les edats 24/09/2023

  Uns 550 atletes de totes les edats han finalitzat alguna de les competicions de la Cursa Popular de la Llagosta. Més de 277 han acabat la cursa de 10 quilòmetres, 188 la de 5 quilòmetres i prop d’un centenar d’infants les minicurses. Els guanyadors de la prova dels 10 km han estat Marcelo Silva i Inés Mota i en la de 5 km, Cristian Martínez i Rebeca Suárez.

Més notícies
Agenda
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva 09-07-2021

  L'Ajuntament de la Llagosta i el CEM El Turó, gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats 07-04-2015

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives 19-05-2022

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Skate-park 12-03-2015

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport 07-04-2015

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.