Esports


 

Notícies
 • Foto de la cloenda. Cloenda del Cicle de passejades de marxa nòrdica 02/06/2023

  Un grup de veïns i veïnes de la Llagosta van participar ahir a Vilafranca del Penedès en la jornada de cloenda del Cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments. L’alcalde en funcions, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran en funcions, Antonia Illescas, van formar part de la delegació de la nostra localitat.

 • Imatge de la jornada. Tercera jornada multiesportiva escolar 26/05/2023

  Els alumnes de P-5 de les escoles de la Llagosta han participat aquest matí en la tercera jornada multiesportiva del curs organitzada per la Regidoria d’Esports. Els escolars han jugat al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo. El 9 de juny, amb els alumnes de sisè de Primària, es posarà el punt final a les jornades d’aquest curs escolar.

Més notícies
Agenda
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva 09-07-2021

  L'Ajuntament de la Llagosta i el CEM El Turó, gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats 07-04-2015

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives 19-05-2022

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Skate-park 12-03-2015

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport 07-04-2015

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.