Promoció econòmica


 

Notícies
 • L'eurodiputada amb l'alcalde. Visita oficial a la Llagosta de l’eurodiputada socialista Laura Ballarín 23-10-2023

  Laura Ballarín, eurodiputada socialista, ha fet avui una visita oficial a la Llagosta. Ballarín ha estat rebuda per l’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora d’Ocupació i Promoció Econòmica, Eva Villanueva. Sierra li ha explicat el projecte de rehabilitació de la masia de Can Baqué, que compta amb una subvenció europea d’1’3 milions d’euros.

 • Fotografia: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Relleu en la presidència de l’AMERC 21-09-2023

  L’alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano Rocabruna, és el nou president de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta. La presidència de l’AMERC canvia cada any.  

 • L’Ajuntament avança cap a la reforma del Mercat Municipal 27-07-2023

  L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir de forma inicial, durant la celebració del ple ordinari de juliol, l’estudi de viabilitat previ a la tramitació d’un contracte de concessió d’obres per a la reforma i posterior gestió del Mercat Municipal de la Llagosta. El punt va comptar amb el vot a favor del PSC i del PP, en contra de LLEC i amb l’abstenció d’ERC.

Regidories
Avisos
Serveis
 • Oficina municipal d'informació al consumidor (OMIC) 29-04-2020

  És un servei públic que informa, orienta i assessora la ciutadania sobre l’exercici dels seus drets i deures com a persones consumidores i/o usuàries de productes i serveis

 • . Servei públic del Mercat Municipal 24-03-2015

  Servei de venda al detall, mitjançant venedors autoritzats, de productes alimentaris frescos, així com d’altres productes i serveis connexos d’acord amb les previsions del Reglament regulador.

 • Mercat ambulant Servei públic del Mercat Setmanal Ambulant 28-09-2022

  Servei de muntatge de parades de venda de diferents tipologies de productes fora d’un establiment comercial fix, en carrers oberts a la via pública.