Educació i infància


 

Notícies
  • Alumnes de l'Escola Gilpe. L’alumnat de quart de l’Escola Gilpe ha visitat avui l’Ajuntament 20-01-2023

    Els alumnes de quart de Primària de l’Escola Gilpe han visitat avui diferents departaments de l’Ajuntament de la Llagosta acompanyats per l’alcalde de la nostra població, Óscar Sierra. Aques­ta ha estat la primera visita del curs 2022-2023.

  • Un dels moments de l'acte. Reunió de la comissió de seguiment del procés per la redacció del reglament de participació ciutadana 20-12-2022

    La comissió de seguiment del procés participatiu per la redacció del reglament de participació ciutadana de la Llagosta s’ha reunit avui dimarts a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Aquest grup motor està format per polítics, tècnics municipals i ciutadans, que han comptat amb el suport d’una tècnica de La malla d’Idees, que assessora en la redacció del reglament de participació.

  • Berenar saludable per a les famílies i els infants amb el projecte ÓRBITA4kids a les escoles 28-11-2022

    La Gasol Foundation ha organitzat un berenar saludable per a les famílies i els infants. L’activitat va tenir lloc el passat divendres a les escoles de Les Planes i el Joan Maragall i forma part del programa comunitari ÓRBITA4kidS. L’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l’Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina i la Gasol Foundation coordinen aquesta iniciativa amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.