Serveis

 • Acolliments Civils

  Aquest servei vol ajudar a iniciar els infants i joves en el llarg camí de les actituds cíviques, que els portin a un futur pacífic basat en els valors indivisibles i universals de la dignitat humana, la llibertat, la igualtat i la solidaritat, expressat en el compromís dels pares i/o tutors envers aquests valors, convertint-los en ciutadans i ciutadanes lliures i iguals en drets i deures. L’acolliment civil té un caràcter civil i laic.

 • . Activitats culturals de la Biblioteca Municipal

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Aparcament per a bicicletes Pverde Aparcament per a bicicletes Pverde

  La Llagosta disposa d'un aparcament tancat per a bicicletes, al qual es pot accedir a través de l'aplicació per Android, per a Apple o la web de PVerde.

 • Arxiu Municipal Arxiu municipal

  Aquest servei té com a objectiu, la catalogació i preservació de la memòria col·lectiva del municipi de la Llagosta.

 • . Assessorament per crear una associació juvenil

  Des del Departament de Joventut us informen de tots els tràmits i requisits per poder crear una associació juvenil, tot els passos que heu de seguir per portar a terme el projecte de la creació d'una nova entitat. També es pot trobar informació sobre totes les entitats juvenils que hi ha al nostre poble, de les subvencions i recursos que existeixen per a les entitats, de la normativa aplicable a les entitats, etc.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Casal d'Avis Casal d'avis

  Al Casal d'Avis les persones més grans del municipi poden trobar diversos serveis i espais per la interrelació personal y grupal. 

 • Casaments Civils

  Aquest servei està adreçat a les persones interessades en regular la seva situació de l'estat civil.

 • . Centre d'Informació i Recursos per a Dones

  El CIRD de la Llagosta, que ja fa més d’una dècada que funciona, és un servei adreçat a totes les dones del municipi per tal que facin les seves demandes d'informació i atenció que aglutina diversos serveis especialitzats. Tots els serveis que s’ofereixen són confidencials i gratuïts.

  Per accedir aquests serveis cal trucar al 93 548 01 89, a la recepció de Can Pelegrí o per whatsapp al 650 957 191. 

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Control de plagues

  L’Ajuntament porta a terme un programa de control i prevenció de plagues integrat i sostenible al municipi. El servei actua davant rosegadors, insectes, aus...

 • Consorci de Normalització Lingüística Cursos de Català per a Adults

  L’Oficina de Català de la Llagosta ofereix cursos de català per a adults presencials i a distància (en línia i virtuals). L'objectiu d'aquests cursos és augmentar el coneixement de la llengua catalana, tant a nivell oral com escrit, de la població adulta (a partir de 16 anys).

 • Escola bressol Cucutras Escola bressol

  L'escola bressol municipal Cucutras és un servei educatiu per a la primera infància que neix del dret dels nens i nenes a l'educació i al desenvolupament integral de la seva personalitat, en un ambient adequat a les seves necessitats i en contacte amb altres infants.

 • . Escoles d'Iniciació Esportiva

  L'Ajuntament de la Llagosta i el CEM El Turó, gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Espai d'Estudi Jove

  Es tracta d'un espai amb taules i cadires on els joves estudiants del municipi podem fer els treballs de classe en grup, també ho podem utilitzar famílies per ajudar al seus fills a fer el deures. L'espai disposa de connexió wi-fi.

 • Estudis musicals Estudis musicals

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • Guia d'Activitats i Serveis Educatius

  La guia d'Activitats i Serveis Educatius per a entres d'educació infantil, primari i secundari de la nostra localitat inclou els recursos municipals amb els quals poden comptar les escoles de la Llagosta. 

  Per a més informació consultar amb la Regidoria d'Educació, al correu alonsommr@llagosta.cat.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions municipals que es poden llogar per la realització d’activitats socioculturals.
   

Darrera actualització: 08.10.2018 | 12:01
Darrera actualització: 08.10.2018 | 12:01