Joventut

Notícies

 • 26 de juny de 2019 Ja ha començat la programació estival Viu l'estiu 2019

  La programació d’activitats estiuenques de la Llagosta, Viu l’estiu 2019, ja s’ha posat en marxa. La major part de les propostes es realitzaran al llarg del mes de juliol. La programació s’allargarà fins a principis de setembre.

 • 11 d'abril de 2019 La Comissió de Festa Major 2019 comença a treballar Comissió de Festa Major

  Ahir es va constituir la Comissió de Festa Major 2019 de la nostra localitat. Una quinzena de persones a títol individual o com a representants d'entitats van respondre a la crida de l'Ajuntament per formar part d'aquest òrgan de participació ciutadana.

 • 10 d'abril de 2019 Avui es constitueix la Comissió de Festa Major 2019

  Aquesta tarda es farà la reunió de constitució de la Comissió de Festa Major de 2019. La trobada tindrà lloc a les 19 h a Can Pelegrí i està oberta a totes les entitats i persones majors de 16 anys de la nostra localitat. La Comissió de Festa Major s'encarregarà de donar forma a la programació d'activitats que es desenvoluparà del 6 al 9 de setembre. Amb les persones que assisteixin avui a la reunió es constituirà aquest òrgan, que treballarà en dos grups, el de joventut i el de cultura. La Comissió es reunirà cada quinze dies a Can Pelegrí.

 • 29 de març de 2019 L'alcalde ha mantingut avui una trobada amb l'alumnat de 4t de l'ESO de la Balmes Visita alcalde Balmes

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquest matí el Centre de Secundària Balmes per participar en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO. A la trobada, que ha durat una hora i mitja, els joves han plantejat diverses preguntes sobre temes que els interessen.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32