Joventut

Notícies
 • inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval S'inicia el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval 04.02.2020

  Avui s'obre el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval 2020. La Festa de Carnaval se celebrarà a la Llagosta el dia 22 de febrer. Les persones interessades a participar al Concurs de disfresses que organitza l’Ajuntament es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a la planta baixa de l’edifici del Consistori de la plaça d’Antoni Baqué. Les inscripcions s’han de fer els dimarts i dijous en horari de quatre a vuit de la tarda. El termini d'inscripcions finalitza el 20 de febrer.

 • professorat erasmus + L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar al programa Erasmus + 26.11.2019

  L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar en un nou projecte Erasmus +. La regidora d'Educació Secundària i Formació Contínua, Melania Beltran, juntament amb la directora del centre, Anabel Giménez, han rebut al professorat d'altres països que participen al projecte i els han guiat per diferents indrets de la nostra localitat.

Serveis juvenils municipals
 • . Assessorament per crear una associació juvenil

  Des del Departament de Joventut us informen de tots els tràmits i requisits per poder crear una associació juvenil, tot els passos que heu de seguir per portar a terme el projecte de la creació d'una nova entitat. També es pot trobar informació sobre totes les entitats juvenils que hi ha al nostre poble, de les subvencions i recursos que existeixen per a les entitats, de la normativa aplicable a les entitats, etc.

 • . Aula d'estudi

  Es tracta d'un espai amb taules i cadires on els joves estudiants del municipi podem fer els treballs de classe en grup, també ho podem utilitzar famílies per ajudar al seus fills a fer el deures. L'espai disposa de connexió wi-fi.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • Servei d'Informació Juvenil Servei d'Informació Juvenil

  El Servei d'Informació Juvenil ofereix informació i orientació sobre àmbits d'interès general: equipaments, agenda cultural, activitats, tallers, cursos, cessions d'equipaments de joventut, entre d'altres.

 • . Servei d'Internet de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

Agenda