Joventut

Notícies
 • Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes La Llagosta commemora aquest novembre el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes 08.11.2019

  Aquest mes de novembre es desenvolupa a la nostra localitat la programació al voltant del 25 N, Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes. La sensibilització davant aquesta xacra social és l’eix bàsic que es persegueix amb la desena de propostes que es portaran a terme.

 • Un dels moments de l'acte de presentació Es presenta el projecte dels pressupostos participatius 08.10.2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha presentat el projecte de pressupostos participatius, que contempla que a partir del 14 d’octubre es puguin presentar les propostes. L’acte, que estava obert a la ciutadania, s’ha presentat aquesta tarda al Saló de plens del Consistori amb l’alcalde Óscar Sierra, la regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez i el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

Serveis juvenils municipals
 • . Assessorament per crear una associació juvenil

  Des del Departament de Joventut us informen de tots els tràmits i requisits per poder crear una associació juvenil, tot els passos que heu de seguir per portar a terme el projecte de la creació d'una nova entitat. T'informarem de totes les entitats juvenils que hi ha al nostre poble, de les subvencions i recursos que existeixen per a les entitats, de la normativa aplicable a les entitats, etc.

 • . Aula d'estudi

  Es tracta d'un espai amb taules i cadires on els joves estudiants del municipi podem fer els treballs de classe en grup, també ho podem utilitzar famílies per ajudar al seus fills a fer el deures. L'espai disposa de connexió wi-fi.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • Servei d'Informació Juvenil Servei d'Informació Juvenil

  El Servei d'Informació Juvenil ofereix informació i orientació sobre àmbits d'interès general: equipaments, agenda cultural, activitats, tallers, cursos, cessions d'equipaments de joventut, entre d'altres.

 • . Servei d'Internet de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

Agenda
 • Quo no vadis - Cia. Pera Llimonera 3 DE TEATRE. Quo no vadis - Cia. Pera Llimonera Dissabte, 23 de novembre de 2019 a les 11.30 h

  La Companyia Pera Llimonera posarà en escena una gran comèdia per a tots els públics dirigida per Toni Albà. Aquesta és la segona obra de la programació del 3 de teatre d'aquet any.

 • Tenors - Companyia Illuminati 3 DE TEATRE. Tenors - Cia. Illuminati Dissabte, 23 de novembre de 2019 a les 20.30 h

  La Companyia Illuminati porta l'òpera en clau d'humor al Centre Cultural en el marc de la programació 3 de teatre. Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a l'OAC.

 • One Man Show - Mr. Carrot 3 DE TEATRE. One Man Show - Mr. Carrot Diumenge, 24 de novembre de 2019 a les 12.30 h

  A través del llenguatge del clown, Mr Carrot combina tècniques de circ i de teatre: màgia, jocs malabars, teresetes de mà, instruments musicals i manipulació d'objectes.

 • Tenors - Companyia Illuminati 3 DE TEATRE. Ovelles Diumenge, 24 de novembre de 2019 a les 20.00 h

  Darrer espectacle de la programació del 3 de teatre del 2019. Ovelles és una peça obra de Carme Marfà i Yago Alonso, interpretada per Eduard Buch, Gemma Martínez i Biel Duran.