Joventut

Notícies
Serveis juvenils municipals
 • . Assessorament per crear una associació juvenil

  Des del Departament de Joventut us informen de tots els tràmits i requisits per poder crear una associació juvenil, tot els passos que heu de seguir per portar a terme el projecte de la creació d'una nova entitat. També es pot trobar informació sobre totes les entitats juvenils que hi ha al nostre poble, de les subvencions i recursos que existeixen per a les entitats, de la normativa aplicable a les entitats, etc.

 • . Espai d'Estudi Jove

  Es tracta d'un espai amb taules i cadires on els joves estudiants del municipi podem fer els treballs de classe en grup, també ho podem utilitzar famílies per ajudar al seus fills a fer el deures. L'espai disposa de connexió wi-fi.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • . Patis Oberts i Esport Nocturn

  Patis Oberts és un projecte que funciona des de l'estiu de 2011 amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives escolars.

 • Servei d'Informació Juvenil Servei d'Informació Juvenil

  El Servei d'Informació Juvenil ofereix informació i orientació sobre àmbits d'interès general: equipaments, agenda cultural, activitats, tallers, cursos, cessions d'equipaments de joventut, entre d'altres.

 • . Servei d'Internet de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat

  Aquest és un servei d'atenció i prevenció adreçat als i les joves de la Llagosta. En aquest espai es poden abordar aspectes relacionats amb la construcció de l’amor i les relacions afectiu sexuals o el control a través de les xarxes socials, entre d'altres.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

Equipaments
 • Can Pelegrí Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí

  Can Pelegrí és un equipament on podem trobar diferents serveis per a la població com són la Biblioteca Municipal, l'Escola Municipal de Música, l'Espai d'Igualtat, Ràdio la Llagosta, el Servei d'Informació Juvenil, una aula d'estudi, sales de reunió, un laboratori fotogràfic i una sala d'exposicions.

  93 560 39 11 (ext. 2000)
 • Centre de Formació de persones Adultes Centre de Formació d'Adults de la Llagosta

  El Centre de Formació d'Adults de La Llagosta és un centre d'educació permanent de persones adultes de la Generalitat de Catalunya que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Llagosta. L'escola té com objectiu facilitar l'accés a l'ensenyament a totes les persones i també l'aprenentatge al llarg de la vida.

  93 574 49 81
 • . SKATE-PARK

  Espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

  93 560 39 11
 • . Hotel d'Entitats

  L'Hotel d’Entitats és un espai de titularitat municipal de caire sociocultural amb la finalitat de fomentar la trobada, la informació, la comunicació, la difusió i la producció cultural, esportiva i social de la població en general i de les seves entitats, així com també afavorir la seva formació integral i promoure l’associacionisme del municipi i la cohesió social.

  93 560 39 11