Joventut

Notícies

  • 13 de març de 2018 La Comissió de la Festa Major del 2018 va ser constituïda ahir a Can Pelegrí Un moment de la reunió d'ahir a Can Pelegrí.

    La Comissió de la Festa Major 2018 de la Llagosta ja està constituïda formalment. Dotze persones formen part d'aquest grup de treball, en representació de diverses entitats i alguna també a títol individual. Can Pelegrí va acollir ahir a la tarda la constitució de la Comissió de la Festa Major amb l'assistència dels regidors de Cultura, Mariano García, i de Joventut, Fran Ruiz. Representants dels Sangrinaris, dels Saltats, dels Volats, de la Llagosta Brava, de l'Associació de DJ'S de la Llagosta VIP'S, de la Murga i de la Llagosta Club de Ball formen part de la Comissió. Igual que l’any passat, hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, una de Cultura i una altra de Joventut. La propera reunió tindrà lloc el 4 d'abril. 

  • 5 de març de 2018 El Servei d'Informació Juvenil organitza aquesta setmana la Fira Guia't Plafons de la Fira Guia't.

    El Servei d'Informació Juvenil (SIJ), ubicat a la planta baixa Can Pelegrí, acollirà del 5 a 8 de març l'exposició Fira Guia't, una mostra d'ensenyaments postobligatoris professionalitzadors dirigida especialment a alumnes de quart d'ESO. L'horari de visita serà de les 17 a les 19 hores i dimecres també de les 10 a les 13 hores. L'exposició és organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Llagosta, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i la Diputació de Barcelona. Durant quatre dies, els visitants de l'exposició Fira Guia´t podran fer consultes puntuals i parlar amb l’informador del SIJ, que orientarà als joves, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu o professional més adequat a cada persona. 

  • 1 de febrer de 2018 Les entitats ja poden demanar les subvencions de 2018 a l'Ajuntament

    L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el termini per tal que les entitats locals puguin demanar les subvencions de 2018. Les associacion­s han de presentar la sol·licitud corresponent fins al 2 de març a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. En concret, s’ha d’accedir a l’apartat de tràmits d’entitats i associacions, on hi ha la informació sobre la documentació que s’ha d’ajuntar a la instància.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32