Joventut

Notícies

  • 27 de novembre de 2017 El Servei d’Informació Juvenil ofereix materials als joves sobre la sida

    Amb motiu del Dia Internacio­nal de la lluita contra la sida, que se celebra l'1 de desembre, el Servei d’Informació Juvenil de l'Ajuntament de la Llagosta, ubicat a Can Pelegrí, oferirà durant aquesta setmana als seus usuaris informació i diversos materials sobre la malaltia. A més, els i les joves que vulguin podran confeccionar un llaç vermell gegant que estarà ubicat al Servei d’Informació Juvenil. Per a més informació sobre la sida, es pot trucar al número 900 21 22 22.

  • 26 de juliol de 2017 L'Ajuntament ja té enllestida la programació de la Festa Major Una imatge de la Festa Major de 2016

    Del 8 a l’11 de setembre, els veïns i veïnes de la Llagosta i moltes persones que vindran d’altres poblacions gaudiran de la Festa Major de 2017. L'Ajuntament ja té enllestida la programació, que inclou activitats ben diverses per a totes les edats. En aquesta ocasió, serà l’Agrupación Cultural Galega Alborada l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó. Aquest any, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una aplicació de mòbil de la Festa Major.

  • 25 de juliol de 2017 La Festa Major tindrà un protocol d'actuació contra les conductes sexistes

    La Festa Major 2017 de la Llagosta tindrà un protocol d’actuacions contra les conductes sexistes. L’Associació Veus de Dona, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta, ha elaborat un document per actuar en cas d’agressió. La festivitat tindrà per primer cop uns punts d’acollida on les persones agredides podran adreçar-se. Aquests punts seran les barres del servei de bar de les entitats. Segons el protocol, si una persona es veu implicada en una agressió sexista, podrà demanar ajut en alguna de les barres de la festivitat. A més, si vol, algú l’acompanyarà a denunciar els fets davant de la policia. I si fos necessari, també la portarien a rebre atenció mèdica.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32