Joventut

Notícies
 • L'Ajuntament ha organitzat tallers formatius en salut mental i emocional adreçats a escolars de segon d'ESO 09.06.2022

  La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta ha portat a terme uns tallers formatius en salut mental i emocional adreçats a l’alumnat de segon d’ESO de l’Institut Marina i del Col·legi Balmes. Les sessions han anat a càrrec d’un psicòleg i formen part del programa de detecció, formació i intervenció en salut mental i emocional amb joves.

 • Horari especial de l’Espai d’estudi jove de l’11 al 15 de juny 08.06.2022

  L’Espai d’estudi jove, ubicat a la planta baixa de Can Pelegrí, tindrà un horari especial de l’11 al 15 de juny amb motiu de les Proves d’Accés a la Universitat. Dissabte, es podrà fer servir aquesta aula de les 10 a les 14 hores i de les 18 a les 22 h. Diumenge, de les 18 a les 22 hores. I de dilluns a dimecres, de les 15.30 a la 1 hores. Els estudiants trobaran en aquest espai ordinadors connectats a internet, connexió wifi gratuïta i taules i cadires.

Serveis juvenils municipals
 • . Assessorament per crear una associació juvenil

  Des del Departament de Joventut us informen de tots els tràmits i requisits per poder crear una associació juvenil, tot els passos que heu de seguir per portar a terme el projecte de la creació d'una nova entitat. També es pot trobar informació sobre totes les entitats juvenils que hi ha al nostre poble, de les subvencions i recursos que existeixen per a les entitats, de la normativa aplicable a les entitats, etc.

 • . Espai d'Estudi Jove

  Es tracta d'un espai amb taules i cadires on els joves estudiants del municipi podem fer els treballs de classe en grup, també ho podem utilitzar famílies per ajudar al seus fills a fer el deures. L'espai disposa de connexió wi-fi.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Servei d'Informació Juvenil Servei d'Informació Juvenil

  El Servei d'Informació Juvenil ofereix informació i orientació sobre àmbits d'interès general: equipaments, agenda cultural, activitats, tallers, cursos, cessions d'equipaments de joventut, entre d'altres.

 • . Servei d'Internet de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat

  Aquest és un servei d'atenció i prevenció adreçat als i les joves de la Llagosta. En aquest espai es poden abordar aspectes relacionats amb la construcció de l’amor i les relacions afectiu sexuals o el control a través de les xarxes socials, entre d'altres.

 • . Skate-park

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

Equipaments
 • Can Pelegrí Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí

  Can Pelegrí és un equipament on podem trobar diferents serveis per a la població com són la Biblioteca Municipal, l'Escola Municipal de Música, l'Espai d'Igualtat, Ràdio la Llagosta, el Servei d'Informació Juvenil, una aula d'estudi, sales de reunió, un laboratori fotogràfic i una sala d'exposicions.

  93 548 01 89
 • . SKATE-PARK

  Espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

  93 560 39 11
 • . Hotel d'Entitats

  L'Hotel d’Entitats és un espai de titularitat municipal de caire sociocultural amb la finalitat de fomentar la trobada, la informació, la comunicació, la difusió i la producció cultural, esportiva i social de la població en general i de les seves entitats, així com també afavorir la seva formació integral i promoure l’associacionisme del municipi i la cohesió social.

  93 560 39 11