Joventut


 

Notícies
 • Un dels moments de l'acte. Se celebra la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2024 14/03/2024

  La Sala de Plens va celebrar la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2024, que va tenir lloc ahir dimecres. L’acte va comptar amb les regidores de Cultura, Judith Robles, i de Joventut, Núria Guerrero, i els tècnics municipals de Cultura i Joventut.

 • Un dels moments de l'acte d'inauguració Inaugurat el nou Skatepark del Parc Popular 17/02/2024

  El nou Skatepark de la Llagosta ja és una realitat. L'Ajuntament ha inaugurat avui dissabte la nova instal·lació, ubicada al Parc Popular amb uns tallers d'skate i scooter i, posteriorment, una exhibició de pro-riders. A més, el nou parc de patinatge compta amb un nou mural, que s'han encarregat de pintar els grafiters Adry, veí de la Llagosta, i Neno.

Equipaments
Serveis juvenils municipals
 • . Assessorament per crear una associació juvenil 11/02/2020

  Des del Departament de Joventut us informen de tots els tràmits i requisits per poder crear una associació juvenil, tot els passos que heu de seguir per portar a terme el projecte de la creació d'una nova entitat. També es pot trobar informació sobre totes les entitats juvenils que hi ha al nostre poble, de les subvencions i recursos que existeixen per a les entitats, de la normativa aplicable a les entitats, etc.

 • . Espai d'Estudi Jove 30/10/2020

  Es tracta d'un espai amb taules i cadires on els joves estudiants del municipi podem fer els treballs de classe en grup, també ho podem utilitzar famílies per ajudar al seus fills a fer el deures. L'espai disposa de connexió wi-fi.

 • . Hotel d'entitats 01/12/2023

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Servei d'Informació Juvenil Servei d'Informació Juvenil 29/01/2024

  El Servei d'Informació Juvenil ofereix informació i orientació sobre àmbits d'interès general: equipaments, agenda cultural, activitats, tallers, cursos, cessions d'equipaments de joventut, entre d'altres.

 • Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat 20/05/2020

  Aquest és un servei d'atenció i prevenció adreçat als i les joves de la Llagosta. En aquest espai es poden abordar aspectes relacionats amb la construcció de l’amor i les relacions afectiu sexuals o el control a través de les xarxes socials, entre d'altres.

 • Pistes de l'Skatepark del Parc Popular Skate-park 05/04/2024

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).