Joventut

Notícies

 • 13 de desembre de 2018 La Regidoria de Joventut millora l’Aula d’estudi de Can Pelegrí L'Aula d'estudi.

  La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta ha millorat l’Aula d’estudi del Servei d’Informació Juvenil, ubicada a la planta baixa de Can Pelegrí. Una de les mesures que s’ha aplicat és la instal·lació de dues taules i cadires per augmentar la capacitat d’aquest espai. Ara, hi ha 42 places, deu més que abans. S’atén així una demanda dels usuaris. A més, la Diputació de Barcelona ha cedit tres ordinadors per a l’Aula d’estudi, que es poden fer servir per realitzar treballs de classe, recerca de feina o fer currículums, entre d’altres. Durant el primer trimestre de l’any que ve es faran altres millores a l’Aula d’estudi. 

 • 11 d'octubre de 2018 La Comissió de Festa Major fa un balanç positiu del desenvolupament de la programació

  Focus Les subcomissions de Festa Major 2018, la de cultura i la de joventut, han fet balanç de la programació i de l’organització de la festa d’aquest any. Els dos grups de treball consideren positiu el desenvolupament de la programació d’aquest any i plantegen alguna millora de cara al proper any.

 • 7 de setembre de 2018 Arriba la Festa Major amb una gran quantitat d'activitats per gaudir durant quatre dies La plaça d'Antoni Baqué durant la Festa Major del 2017.

  Los Mojinos Escozíos seran els encarregats de donar l’inici oficial de la Festa Major de la Llagosta amb el pregó que protagonitzaran demà dissabte a les 21 hores. Posteriorment, la banda actuarà a l’Espai de Concerts del Centre Cultural. La Murga organitzarà diversos actes i avui divendres muntarà la Cercavila canalla, un acte previ a la Festa Major. L’Associació de DJ de la Llagosta VIPS també muntarà alguns espectacles, la Killing the summer 2018 i la Retro paty vol.3. El carrer de l’Estació acollirà tres balls de nit amb les orquestres Cadillac, Swing Latino i Tropikana.

 • 14 de juny de 2018 Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta Los Mojinos Escozíos.

  Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d'inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l'escenari situat davant del Centre Cultural.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32