Educacio i infància

Notícies
 • Tot a punt per començar les Escoles d'Iniciació Esportiva 18.09.2020

  Dilluns comencen les activitat de les Escoles d’Iniciació Esportiva, organitzades pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta. Aquest any, s’ofereix Iniciació a l’Esport, Futbol Sala, Voleibol i Esport Adaptat per a persones amb diversitat funcional.

 • Inici curs escolar 2020-2021 Les classes han començat sense problemes però marcades per la nova normalitat provocada per la Covid-19 15.09.2020

  Prop de 2.100 escolars han iniciat avui les classes a la Llagosta, un dia més tard que a la resta de Catalunya, ja que ahir era festiu a la nostra localitat. A Infantil i Primària, aquest curs hi ha uns 1.270 infants matriculats. Pel que fa a ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, hi ha uns 815 estudiants.

 • Aprovades les beques de menjador i els ajuts d’escolarització 15.09.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha concedit 382 ajuts d’escolarització. 83 sol·licituds han estat denegades i altres set estan pendents de ser resoltes. El pressupost total que ha destinat l’Ajuntament a aquests ajuts és de 34.380 euros.

 • Front comú de l’Ajuntament i de les AMPA per exigir a la Generalitat un inici segur del curs acadèmic 10.09.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) dels centres educatius de la nostra localitat enviaran una carta al Departament d’Educació de la Generalitat exigint que es compleixin tots els requisits per un inici segur del curs a les escoles de la nostra població. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir dimarts una reunió amb representants de les AMPA sobre el proper inici del curs escolar 2020-2021. A la trobada van assistir també el regidor d’Educació, Fran Ruiz, i la regidora d’Educació Secundària i Formació Contínua, Melania Beltrán. La reunió va tenir lloc al saló de plens de l’Ajuntament. Va ser presencial i telemàtica per tal de garantir el distanciament social.