Educacio i infància

Notícies
 • L’Ajuntament només atendrà la ciutadania per via telèfonica 17.03.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha acordat tancar l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i l’Edifici Administratiu del passeig del Pintor Sert a causa de la situació excepcional pel coronavirus. Les persones que hagin de fer algun tràmit a l’OAC es poden adreçar a aquest servei per telèfon (93 560 39 11) de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Per a casos urgents, es manté el registre presencial obert amb cita prèvia concertada de forma telefònica. També es poden fer tràmits per internet a la Seu Electrònica. Mentre duri aquesta situació, es paralitzen tots els terminis administratius.

 • Un dels moments de l'acte La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones 06.03.2020

  Azahara Matas, veïna de la Llagosta, ha guanyat la segona edició del Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones. El lliurament de premis ha tingut lloc al Centre Cultural en el marc de l’acte institucional que ha organitzat l’Ajuntament per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Les jugadores del Club Deportivo La Concòrdia han estat les encarregades de llegir el manifest del 8M.

 • Un moment de la conversa de l'alcalde amb l'alumnat de Batxillerat. L'alcalde participa en una tertúlia amb alumnat de Batxillerat de l'Institut Marina 28.02.2020

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquest matí l’Institut Marina per participar en una tertúlia amb l’alumnat de Batxillerat. La trobada s’ha perllongat durant gairebé dues hores a la Sala Àgora d’aquest centre educatiu de la nostra localitat. Durant la conversa, s’ha parlat, entre d’altres temes, dels pressupostos participatius, de les zones a l’aire lliure per fer esport i de la manca de places d’aparcament que hi ha als carrers de la Llagosta. L’alcalde ha explicat que s’està treballant per crear més d’un centenar de noves places per aparcar.

 • Un moment de l'activitat d'aquest matí. Alumnes de l’Escola Les Planes participen una jornada d’esport inclusiu 12.02.2020

  El Complex Esportiu Municipal El Turó ha acollit aquest matí una jornada d’inclusió esportiva adreçada als estudiants de cinquè de Primària de l’Escola Les Planes. Els infants han participat en diversos jocs que han preparat monitors per conscienciar-los sobre la importància de jugar plegats amb persones amb capacitats diferents. L’activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, Basketball Team Building Values i Global Basket.