Educacio i infància

Notícies
 • professorat erasmus + L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar al programa Erasmus + 26.11.2019

  L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar en un nou projecte Erasmus +. La regidora d'Educació Secundària i Formació Contínua, Melania Beltran, juntament amb la directora del centre, Anabel Giménez, han rebut al professorat d'altres països que participen al projecte i els han guiat per diferents indrets de la nostra localitat.

 • Un dels moments de l'acte a la Sala de Plens. La Llagosta commemora el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes 22.11.2019

  La Llagosta ha commemorat el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes, que s’escau el pròxim 25 de novembre, en un acte institucional a la Sala de Plens aquesta tarda. En un principi s’havia previst celebrar l’acte a la plaça d’Antoni Baqué però a causa de la pluja s’ha fet finalment a l’edifici del Consistori.

 • Un dels moments de l'activitat. La Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 20.11.2019

  La Llagosta ha celebrat el Dia Mundial de la Infància aquesta tarda amb una gimcana al Centre Cultural amb el lema, Explorem drets. L’objectiu de l’activitat ha estat conscienciar als infants, amb activitats i tallers, sobre el respecte i la reflexió envers els altres.

 • Demà, la Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 19.11.2019

  Aquest dimecres s’escau el Dia Mundial de la Infància. L’Ajuntament torna a programar una activitat per celebrar aquesta jornada. L’acte es farà demà a la tarda al Centre Cultural i es presenta sota el lema Explorem drets.

Agenda
 • L'Hora del conte L'Hora del conte Dimecres, 29 de gener de 2020 (De 18.30 h a 19.30 h)

  Darrera Hora del conte del mes de gener a la Biblioteca, amb noves històries per als lectors ilectorres més petits.

 • Som Tribu. Assesora de lactància Som Tribu. Sessió assessorament lactància Dimecres, 5 de febrer de 2020 (De 10.30 h a 12.00 h)

  El grup de criança Som Tribu organitza una nova sessió d'assessorament de lactància per compartir, resoldre dubtes i neguits.

 • L'Hora del conte L'Hora del conte Dimecres, 5 de febrer de 2020 (De 18.30 h a 19.30 h)

  Els infants tenen una nova cita abm l'Hora del conte de la Biblioteca de la Llagosta.

 • L'Hora del conte L'Hora del conte Dimecres, 12 de febrer de 2020 (De 18.30 h a 19.30 h)

  La Biblioteca de la Llagost ofereix una nova Hora del conte per als infants més petits i les seves famílies.