Educacio i infància

Notícies
 • Un dels moments de l'acte. Nova sessió de treball amb les entitats per elaborar el Pla Director de Participació Ciutadana 27.01.2022

  L'Ajuntament de la Llagosta ha celebrat la segona sessió del taller de participació ciutadana amb entitats, que té com a objectiu elaborar el Pla Director de Participació Ciutadana. L'activitat ha tingut lloc aquesta tarda en una sala polivalent del Centre Cultural i ha comptat amb una desena de persones, que han representat diverses entitats de la nostra localitat.

 • L’Ajuntament demana a la Generalitat que es cobreixin les baixes del professorat amb celeritat 26.01.2022

  L’Ajuntament de la Llagosta ha enviat una carta al Departament d’Educació de la Generalitat demanant que es cobreixin les baixes del professorat afectat per la Covid-19 el mateix dia que es comuniqui l’absència. L’escrit està signat per l’alcalde, Óscar Sierra, i pel regidor d’Educació, Fran Ruiz.

 • L'alumnat de quart de Primària de l'Escola Gilpe visita l'Ajuntament L'alumnat de quart de Primària de l'Escola Gilpe visita l'Ajuntament 26.01.2022

  L'Ajuntament ha reprès les visites de l'alumnat de 4t de primària dels centres escolars de la nostra localitat a les dependències municipals. Aquest curs, com a mesura de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19, l'activitat es limita a una trobada amb l'alcalde, Óscar Sierra, a la Sala de Plens del Consistori.

 • Un dels moments de l'acte. L'Ajuntament celebra una sessió de benvinguda a la nova ciutadania 26.10.2021

  Més d’una vintena de persones participen en una sessió de benvinguda de l’Ajuntament de la Llagosta que ha adreçat als nouvinguts al nostre municipi. La sessió té per objectiu informar a la nova ciutadania sobre els serveis i recursos que tenen a la seva disposició i ha tingut lloc a la Sala de Plens aquesta tarda en un format grupal.