Educació i Infància

Notícies

  • 23 de gener de 2018 Es reprenen les visites de les escoles a l’Ajuntament Alumnat de quart de Primària de l'Escola Gilpe.

    Ja han començat les visites d’aquest curs 2017-2018 dels alumnes de quart de Primària dels centres educatius de la Llagosta a l’Ajuntament. Els primers a participar en aquesta experiència han estat, aquest matí, els estudiants de l’Escola Gilpe. Durant els propers mesos, serà el torn de l’alumnat de l’Escola Sagrada Família (26 de febrer), Escola Les Planes (9 d’abril) i Escola Joan Maragall (14 de maig).

  • 24 de novembre de 2017 La Llagosta condemna la violència masclista i homenatja les víctimes Lectura del manifest institucional.

    La Llagosta ha retut homenatge a Marisel Arauz Cuéllar, veïna de la nostra localitat que va morir assassinada al mes de maig a mans de la seva parella, i a totes les víctimes de violència masclista. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural i s’emmarca dins del programa per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones, que és demà dissabte 25 de novembre.

  • 21 de novembre de 2017 L'Ajuntament i l'ACIS signen un conveni per instal·lar a la plaça d'Antoni Baqué una pista de patinatge durant el Nadal La firma del conveni entre l'Ajuntament i l'ACIS.

    La plaça d’Antoni Baqué acollirà entre els dies 18 i 24 de desembre una pista de gel sintètic. Aquesta serà la primera vegada que el nostre municipi gaudirà d'una instal·lació d’aquest tipus. L’Ajuntament de la Llagosta i l’Associació de Comerç i Serveis (ACIS) de la Llagosta han signat avui un conveni de col·laboració per fer possible aquesta iniciativa comercial.

Darrera actualització: 21.10.2016 | 11:06