Educacio i infància

Notícies
 • professorat erasmus + L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar al programa Erasmus + 26.11.2019

  L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar en un nou projecte Erasmus +. La regidora d'Educació Secundària i Formació Contínua, Melania Beltran, juntament amb la directora del centre, Anabel Giménez, han rebut al professorat d'altres països que participen al projecte i els han guiat per diferents indrets de la nostra localitat.

 • Un dels moments de l'acte a la Sala de Plens. La Llagosta commemora el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes 22.11.2019

  La Llagosta ha commemorat el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes, que s’escau el pròxim 25 de novembre, en un acte institucional a la Sala de Plens aquesta tarda. En un principi s’havia previst celebrar l’acte a la plaça d’Antoni Baqué però a causa de la pluja s’ha fet finalment a l’edifici del Consistori.

 • Un dels moments de l'activitat. La Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 20.11.2019

  La Llagosta ha celebrat el Dia Mundial de la Infància aquesta tarda amb una gimcana al Centre Cultural amb el lema, Explorem drets. L’objectiu de l’activitat ha estat conscienciar als infants, amb activitats i tallers, sobre el respecte i la reflexió envers els altres.

 • Demà, la Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 19.11.2019

  Aquest dimecres s’escau el Dia Mundial de la Infància. L’Ajuntament torna a programar una activitat per celebrar aquesta jornada. L’acte es farà demà a la tarda al Centre Cultural i es presenta sota el lema Explorem drets.

Agenda
 • Bibliolab. Circuit Pinball Bibliolab. Circuit Pinball Dissabte, 14 de desembre de 2019 (De 11.00 h a 13.30 h)

  La nova sessió del Bibliolab de la Biblioteca estarà dedicada a realitzar un taller de construcció del tradicional joc mecànic del milió. L'activitat està pensada per a infants a partir del 6 anys.

 • Noël: le voyage magique Inauguració Noël: le voyage magique Dissabte, 14 de desembre de 2019 (De 17.00 h a 20.00 h)

  L'Associació d'Esdeveniments Culturals de la Llagosta organitza un recoregut nadalenc per a tota la família instal·lat al Parc Popular. La instal·lació estarà oberta a partirt del 14 de desembre.

 • Hora del conte L'Hora del conte de Nadal Dimecres, 18 de desembre de 2019 (De 18.30 h a 19.30 h)

  L'Hora del conte acomiada l'any amb una edició especial de Nadal, amb la contacontes Puri Ortega.

 • Taller de joguines reciclades Parc de Nadal. Fàbrica de joguines Dilluns, 23 de desembre de 2019 (De 10.00 h a 13.00 h)

  Aquestes festes de Nadal, el Centre Cultural acollirà tot un seguit d'activitats infantils. Aquest dia, es farà un taller de construcció de joguines amb materials reutilitzats.