Educacio i infància

Notícies
 • Diumenge, jornada solidària amb el Mulla't per l'esclerosi múltiple al CEM El Turó 05.07.2022

  El Complex Esportiu Municipal El Turó participarà diumenge en l’activitat solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. La instal·lació llagostenca torna a adherir-se un any més en l’activitat que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que enguany participaran prop de mig miler de piscines de Catalunya.

 • Un dels moments de l'activitat. El Parc Popular acull la festa infantil d'estiu amb música, ball i bombolles de sabó 22.06.2022

  L'Ajuntament de la Llagosta ha organitzat al Parc Popular una festa infantil aquesta tarda, que ha comptat amb desenes d'infants. L'activitat forma part del programa d'estiu del 2022. A partir de les 18 h, els infants han pogut ballar i cantar algunes de les cançons més reconegudes del moment, amb la dinamització de tres cantants de La Carpa, Espai Cultural. Posteriorment, a partir de les 19 h, la música ha seguit al Parc Popular i s'han fet activitat de bombolles de sabó.

 • Un dels moments de l'acte d'inauguració S'inaugura el parc d'aigua de la plaça d'Europa amb una festa infantil 20.06.2022

  Centenars d’infants han estrenat el primer parc d’aigua de la Llagosta, que està ubicat a la plaça d’Europa. A partir de les cinc de la tarda d'avui dilluns la canalla s’ha pogut refrescar per combatre les altes temperatures d’aquests dies i ho han fet remullant-se amb els diferents jocs d’aigua adaptats que hi ha al nou parc.

 • El parc d'aigua de la Llagosta. El parc d’aigua serà inaugurat aquesta tarda amb una festa 20.06.2022

  Avui, a les 17 hores, se celebrarà la festa d’inauguració del primer parc d’aigua de la Llagosta, que està ubicat a la plaça d’Europa. Hi haurà berenar per a tots els infants que hi assisteixin. Les obres per crear el parc van començar a finals del mes de març i han suposat una inversió de 238.317 euros. L’empresa Vortex Estructuras Acuáticas ha estat l’encarregada de l’obra. Tots els jocs estan adaptats.