Educació i infància


 

Notícies
  • Tertúlia al Col.legi Balmes Tertúlia de l’alcalde amb alumnat del Col·legi Balmes 17/03/2023

    L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha anat aquest matí al Col·legi Balmes, on ha participat en un col·loqui amb l’alumnat de quart d’ESO. Els estudiants han plantejat a Sierra diferents preguntes relacionades amb l’ús de les instal·lacions esportives, les festes per a joves organitzades per l’Ajuntament, la millora de les màquines del gimnàs del CEM El Turó, la masia de Can Baqué, el Parc d’aigua i el reasfaltat dels carrers de la Llagosta. També han fet preguntes sobre la neteja del municipi i sobre si es farà algun curs de fotografia, entre d’altres.

  • Façana de l'Escola d'Adults. L’Ajuntament reclama a la Generalitat que canviï la coberta de l’Escola d’Adults 15/03/2023

    L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha enviat una carta al conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, en la qual reclama que la Generalitat programi amb urgència la substitució de la coberta d’amiant de l’edifici que acull el Centre de Formació d’Adults. L’alcalde es mostra preocupat i absolutament decebut amb Educació “davant la falta d’iniciativa per assumir les seves obligacions davant d’aquesta situació, que pot tenir greus conseqüències per a la salut del personal que treballa a l’escola i del seu alumnat”.

  • Visita 1. Les dues classes de quart de l’Escola Joan Maragall han visitat l’Ajuntament 10/03/2023

    Avui, ha visitat l’Ajuntament de la Llagosta l’alumnat de Quart de Primària de l’Escola Joan Maragall. L’alcalde, Óscar Sierra, els ha donat la benvinguda a les portes del Consistori.