Educacio i infància

Notícies
 • Berenar saludable per a les famílies i els infants amb el projecte ÓRBITA4kids a les escoles 28.11.2022

  La Gasol Foundation ha organitzat un berenar saludable per a les famílies i els infants. L’activitat va tenir lloc el passat divendres a les escoles de Les Planes i el Joan Maragall i forma part del programa comunitari ÓRBITA4kidS. L’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l’Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina i la Gasol Foundation coordinen aquesta iniciativa amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.

 • Representació de l'obra FEEDBACK a la Llagosta. L’Ajuntament celebra el Dia Mundial de la Infància amb diferents actes 14.11.2022

  L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat diferents activitats per celebrar el Dia Mundial de la Infància, que es commemora el 20 de novembre. Durant aquesta setmana, es faran uns tallers a les escoles amb l’objectiu de reflexionar sobre la gestió emocional dels infants.

 • Un dels moments al Nou Casal. Es reobre el servei municipal del Nou Casal amb 25 usuaris 02.11.2022

  Des del passat 24 d’octubre, l’Ajuntament de la Llagosta ha reobert el Nou Casal amb el servei d’intervenció socioeducativa, que s’adreça a infants i adolescents -d’entre els 3 i els 16 anys- en l’àmbit de l’educació social especialitzada, comunitària i de lleure. El Nou Casal se situa a l’equipament municipal del número 12 del carrer de la Florida i té lloc de dilluns a dijous, de 17 a 19.30 h.

 • Un dels moments de l'acte. Més de 600 alumnes inicien el curs al Centre de Formació d'Adults 19.10.2022

  El Centre de Formació d’Adults (CFA) de la Llagosta ha iniciat el curs 2022-23 amb més de 600 alumnes, que suposa un increment del 15% respecte a l’any passat. El centre d’ensenyament ha celebrat avui dimecres l’acte d’inauguració del nou curs acadèmic al Centre Cultural, que ha comptat amb la presència del regidor d’Educació de l’Ajuntament, Fran Ruiz.