Educació i Infància

Notícies

 • 11 de març de 2019 L'alumnat de quart de Primària de l'Escola Joan Maragall ha visitat avui l'Ajuntament Joan Maragall 4t A

  L’alumnat de quart curs de Primària de l'Escola Joan Maragall ha visitat avui diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els infants, acompanyats del professorat, han rebut explicacions de tècnics municipals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra, el regidor d'Urbanisme, Raúl Valero, i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde.

 • 7 de març de 2019 La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones Dia Internacional de les Dones

  Azahara Matas, de la Llagosta, ha estat la guanyadora del Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones de la Llagosta. La commemoració del 8 de Març, que s’escau demà divendres, s’ha celebrat avui djous institucionalment per l’Ajuntament de la Llagosta a Can Pelegrí, en un acte que ha deixat petita la sala polivalent de la tercera planta, i ha comptat amb l'organització del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), la Biblioteca i l’entitat Resistencia Literaria.

 • 5 de març de 2019 L’Escola Bressol Municipal Cucutras renova el seu projecte de pati Una de les zones noves del pati de Cucutras.

  L’equip educatiu de l’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta ha portat a terme diverses accions per renovar el Projecte de pati. Els criteris que ha tingut en compte a l’hora de dissenyar el nou pati del centre han estat vetllar per l’ús d’elements naturals i sempre que es pugui utilitzar materials reciclats i d’autoconstrucció i afavorir que l’espai del pati esdevingui una aula més de l’escola on es puguin adquirir molts coneixements, tant si es tracta de l’hora d’esbarjo com del moment de realitzar-hi unes altres activitats més vinculades al currículum educatiu.

 • 5 de març de 2019 Els escolars de la Llagosta participen a diversos tallers de la Guia d'Activitats i Serveis Educatius Tallers de salut

  L'Ajuntament de la Llagosta està portant a terme aquestes setmanes diverses activitats d'educació per a la salut. Les propostes que s'estan realitzant formen part de la Guia d'Activitats i Serveis Educatius que el Consistori llagostenc posa a disposició dels centres d'ensenyament de la nostra localitat.

Darrera actualització: 21.10.2016 | 11:06