Educació i Infància

Notícies

 • 25 de juliol de 2017 La Festa Major tindrà un protocol d'actuació contra les conductes sexistes

  La Festa Major 2017 de la Llagosta tindrà un protocol d’actuacions contra les conductes sexistes. L’Associació Veus de Dona, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta, ha elaborat un document per actuar en cas d’agressió. La festivitat tindrà per primer cop uns punts d’acollida on les persones agredides podran adreçar-se. Aquests punts seran les barres del servei de bar de les entitats. Segons el protocol, si una persona es veu implicada en una agressió sexista, podrà demanar ajut en alguna de les barres de la festivitat. A més, si vol, algú l’acompanyarà a denunciar els fets davant de la policia. I si fos necessari, també la portarien a rebre atenció mèdica.

 • 14 de juliol de 2017 S’aprova definitivament el pressupost municipal de 2017

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda definitivament el pressupost municipal de 2017 amb el vot a favor del PSC, PP, PDeCAT i C’s. En contra han votat ICV-EUiA i ERC. Durant la sessió plenària s’han resolt les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del pressupost. Així, han estat desestimades les presentades per UPyD, ERC i ICV-EUiA i no s’ha admès la de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta. El pressupost municipal d’enguany puja a prop d’11,3 milions d’euros, un 10,15% més que el del 2016.

 • 9 de juny de 2017 L'Aula d'estudi d'estiu obrirà del 10 al 14 de juny a Can Pelegrí

  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) obrirà del 10 i 14 de juny l’Aula d’estudi d’estiu. Els estudiants disposaran d’un espai amb un ambient tranquil i acollidor a la planta baixa de Can Pelegrí per preparar els exàmens. L’Aula d’estudi té connexió wifi gratuïta, aire condicionat, aigua mineral, cables i allargadors per a connexions de dispositius digitals. Fora de l’horari habitual de Can Pelegrí, l’accés serà pel carrer de la Verge de Montserrat. L’aula d’estudi estarà oberta de dilluns a dimecres de 15.30 a 1.30 h, dissabte de 10 a 14 h i de 18 a 22 h i diumenge, de 18 a 22 h.

 • 5 de juny de 2017 Obert el termini per accedir als ajuts d'escolarització per al proper curs

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert la convocatòria per accedir als ajuts d’escolarització per al curs 2017-2018. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 23 de juny. Amb aquesta acció, el Consistori vol atorgar ajuts d’escolarització als alumnes empadronats a la Llagosta i matriculats als centres escolars del municipi, públics o concertats d’educació Infantil, Primària i Secundària, que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques.  Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut, es poden consultar a l’apartat tràmits d'aquest web i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.  L’import de l’ajut és de 90 euros per alumne. L’Ajuntament ingressarà aquesta quantitat a cada beneficiari al número de compte establert pel centre educatiu al qual assisteix l’infant. L’escola gestionarà el pagament de les despeses de material i de les activitats corresponents.

 • 31 de maig de 2017 Demà dijous, comença el període de matriculació a l'Escola Bressol Municipal Cucutras

  L'Escola Bressol Municipal Cucutras obrirà demà el període de matriculació per al proper curs 2017-2018, que estarà vigent fins al 16 de juny. La documentació s'haurà de presentar en aquest mateix centre educatiu dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 10.30 hores i dimarts de16 a 17 h. Una vegada finalitzat el període de preinscripció, les aules de P0 i P1 estan plenes i sense llista d'espera, mentre que, per a P2, hi ha encara deu places lliures. No obstant això, en funció de la demanda final, es podria crear una aula mixta de P1 i P2 al setembre. Les persones interessades s'han adreçar a l'Escola Bressol Municipal Cucutras. 

Activitats

Darrera actualització: 21.10.2016 | 11:06