Educacio i infància

Notícies
 • Des d'avui es pot sol·licitar l'ajut per al menjador escolar per al curs 2020-2021 06.07.2020

  Des d’avui i fins el 24 de juliol es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2020-2021 d’ajuts per al menjador escolar. Aquest tràmit es pot fer a través de l’apartat tràmits d’aquest web municipal.

 • Feta Major, colles de Saltats i Volats Consens per a la cancel·lació de Festa Major de la Llagosta 2020 26.06.2020

  Davant de la impossibilitat de poder realitzar una celebració amb garanties sanitàries, l’Ajuntament de la Llagosta ha decidit finalment suspendre la Festa Major prevista per al mes de setembre. L’acord es va prendre en una reunió de tots els grups municipals celebrada a principis d’aquesta setmana. Tots els portaveus van coincidir en que no se celebri l’edició d’enguany i que el pressupost previst per a la Festa Major es destini al Pla de reconstrucció econòmica i social de la Llagosta per la crisi provocada per la Covid-19.

 • Un dels moments de la reunió per Facebook. El Campus Esportiu municipal comptarà amb 23 espais 17.06.2020

  El Campus Esportiu d'Estiu municipal 2020 sumarà un total de 23 espais distribuïts per la Llagosta, que permetrà una capacitat màxima de 230 infants per setmana. Ho han explicat aquest dimecres durant la reunió informativa pel Facebook de l'Ajuntament que han celebrat el regidor d'Esports, Antonio García Robledo, i els coordinadors del CEM El Turó, Esteban Ruiz i Cristina Franco.

 • Trobada al Facebook Live del CEM El Turó Avui, trobada al Facebook Live del CEM El Turó per explicar el funcionament del Campus Esportiu 17.06.2020

  El Complex Esportiu Municipal El Turó farà aquesta tarda una trobada a través de Facebook per parlar sobre el Campus Esportiu 2020 que organitza conjuntament amb l’Ajuntament de la Llagosta. Al Facebook Live de l'Ajuntament, que començarà a les 18 h, es podrà preguntar, resoldre els dubtes i conèixer el funcionament del casal.