Educacio i infància

Notícies
 • L'alcalde a l'Institut Marina L’Ajuntament cedeix ordinadors portàtils a alumnes de secundària i batxillerat 14.01.2021

  L’Ajuntament de la Llagosta ha entregat 28 ordinadors portàtils per a alumnes de secundària i batxillerat de l’Institut Marina. El Consistori ha decidit facilitar portàtils a l’alumnat que no té accés a cap dispositiu per poder seguir les classes amb normalitat.

 • Un moment de la visita dels Reis Mags a la Llagosta. La Llagosta deixa enrere l’any 2020 amb un Nadal atípic per la Covid-19 07.01.2021

  Amb la tradicional visita dels Reis Mags d’Orient, va finalitzar la programació que van preparar l’Ajuntament i diverses entitats amb motiu de les festes nadalenques. Les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19 han marcat en aquesta ocasió la celebració. Melcior, Gaspar i Baltasar no van faltar a la seva cita amb la ciutadania de la Llagosta, especialment amb els infants. L’Ajuntament va haver d’anul·lar la Cavalcada per les restriccions de la Generalitat i va muntar un acte alternatiu.

 • Reis Mags d'Orient Els Reis Mags d’Orient saluden els infants a la Llagosta 05.01.2021

  Els Reis Mags d’Orient han pogut saludar els infants de la Llagosta des d’un escenari a la plaça d’Antoni Baqué. Enguany la normativa aprovada per la Generalitat prohibeix la celebració de les Cavalcades dels Reis i només es permet els actes estàtics, tal com s’ha celebrat a la Llagosta.

 • El Consistori cedirà portàtils a alumnes de secundària perquè puguin estudiar amb normalitat 24.12.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat el repartiment d’ordinadors per a alumnes de secundària de l’Institut Marina. El Consistori ha decidit facilitar portàtils a l’alumnat que no té accés a cap dispositiu per poder seguir les classes amb normalitat.