Escola Municipal de Música

 

L'Escola Municipal de Música és un servei educatiu i cultural que ha de donar resposta a les necessitats de la ciutadania a través d'una oferta diversificada, oberta i flexible que possibiliti la creació d’itineraris diversos per tal d'atendre els interessos i motivacions dels seus usuaris.
 

La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 

 

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta és un centre que vol donar cabuda a tota la població de la nostra localitat. L'Escola compta amb cinc professores i professors qualificats, amb experiència al món de la pedagogia musical i als escenaris.

Aquest servei municipal té com a objectiu principal fer arribar la cultura i la música a tota la població. L’equitat i la relació propera entre alumnat i professorat és l’eix vertebrador d’aquesta escola. El centre ha de donar resposta a les necessitats de la ciutadania a través d'una oferta diversificada, oberta i flexible.

 

 

 

 

Vine a l’Escola de Música! Podràs aprendre a tocar un instrument, a compartir-ho amb un conjunt i també venir a cantar a les nostres corals! També tenim un espai de creativitat on portem a terme els nostres propis projectes.

A l'Escola fem guitarra, violí, piano, bateria i baix per a joves i adults. Pots perfeccionar la veu i l'oïda amb les classes de cant i cant coral. Pots aprofundir en teoria musical amb els grups de formació en llenguatge musical i combos.

També hi ha classes per als més petits de la casa amb les classes de sensibilització musical.

 

 

La matrícula a l’Escola Municipal de Música de la Llagosta està oberta al llarg del curs. L'horari d'atenció presencial i telefònica és dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17 a 21 h.

El tràmit s’ha de feren línia, així que és més important informar-se durant les hores indicades per fer-la correctament. També podeu contactar per correu electrònic.

Anar al web de preinscripció

 

 

  • Gerard Araiz - Guitarra, baix, conjunts i llenguatges
  • Ruth Garcia - Piano, cant, coral, conjunts, llenguatges
  • Laura Nicolás - Violí, Cello, conjunts
  • Irene Vinent - Flauta, Saxo, música i moviment i coral
  • Alberto Garrido - Bateria i conjunts

 

L'Escola Municipal de Música de la Llagosta es troba a Can Pelegrí, al carrer de Jaume I, 7-9.

Disposem de diverses aules, tant per l'estudi individual com grupal i un despatx. A més, l'Escola fa servir diverses dependències polivalents del centre.

El telèfon de l'Escola és el 93 56039 11 (ext.2048) i l'adreça electrònica llgt.escola.musica@llagosta.cat. L'horari de secretaria és dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17 a 21 h.

Tenim telèfon mòbil per atendre per Whatsapp, 671 928 162 (Carla).

També ens pots seguir a les xarxes socials Instagram i Telegram

Molts dels nostres concerts els fem al Centre Cultural de la plaça de l'alcalde Sisó Pons.