Esports


 

Notícies
 • Un moment de la passejada. Gairebé 175 persones participen en la passejada de la Llagosta 08/03/2023

  Unes 175 persones participen avui en la passejada de marxa nòrdica de la Llagosta per a gent gran en el marc del cicle organitzat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments. En aquesta excursió prenen part persones de la Llagosta, Sant Pol de Mar, Roda de Ter i Martorell.

 • Sortida a Sant Pol Primera passejada de marxa nòrdica del 2023 18/01/2023

  Una cinquantena de veïns i veïnes de la Llagosta participen aquest matí en la primera sortida del cicle de marxa nòrdica per a la gent gran del 2023 que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. L’excursió d’avui es desenvolupa per Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta.

Més notícies
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva 09-07-2021

  L'Ajuntament de la Llagosta i el CEM El Turó, gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats 07-04-2015

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives 19-05-2022

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Skate-park 12-03-2015

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport 07-04-2015

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.