Escoles d'Iniciació Esportiva

L'Ajuntament de la Llagosta i el CEM El Turó, gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

La nostra proposta no es fonamenta en el concepte tècnic de la pràctica, va més enllà, permetenti a l’usuari/a sentir-se persona que actua, pensa, reflexiona i construeix, on l’esport no és el fi fonamental si no que es converteix en un mitjà eficaç per a l’assoliment de la formació integral.

Aquest procés, desenvolupat des de fa anys, ha permès validar en la pràctica els fonaments continguts en la proposta, propiciant, no solament l’avanç dels joves esportistes a nivell competitiu, sinó també de persones amb capacitats crítiques i creatives, capaces d’interactuar socialment a la recerca d’un món millor.

A les Escoles d’Iniciació Esportiva és tan important ajudar al fet que els nens/es desenvolupin les seves habilitats esportives , com fomentar i conrear en ells diferents valors ètics com: el joc net, l’esperit d’equip, l’acceptació de les normes, la tolerància i els hàbits saludables.

Per això, el CEM El Turó prepara una sèrie de continguts educatius que ajudin a fomentar entre els assistents de les Escoles  la pràctica esportiva i l’elecció d’un estil de vida sa i respectuós amb els altres.

Quin cost té:

matrícula de 25 €, 10 mensualitats de 25 €

Qui pot sol·licitar-ho:

Nens i nenes en edat de 5 a 14 anys

Complex Esportiu Municipal el Turó

Carrer de Joaquim Blume, s/n - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon: 93 545 15 50
Adreça electrònica: info@cemelturo.com
Lloc web: www.cemelturo.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.07.2021 | 12:17