Suport i promoció de l'esport

L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.

El Departament d'Esports treballa per apropar i garantir l'esport a tots els col·lectius del municipi: infants, joves, persones adultes i gent gran, sigui quina sigui la seva condició física o sector social, mitjançant la planificació de programes d'activitats; l'organització d'esdeveniments esportius tant escolars com federats; el foment de l'esport de lleure; el foment, la protecció i la regulació de l'associacionisme esportiu i el manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat.

Jornades Esportives Escolars

En el marc d'aquest servei, l'Ajuntament ofereix aquest programa, que s'organitza des del Departament d'Esports amb la col·laboració dels departaments d'educació física de les diferents escoles del municipi. Hi participa l'alumnat de primaria que realitza una jornada multiespotiva no competitiva on tothom practica diferents especialitats esportives. Al llarg del curs es colar es realitzen quatre Jornades esportives.

Qui pot sol·licitar-ho:

Entitats i població en general

Adreça:

Pistes exteriors de la pl. d'Europa Zones d'Activitat Esportiva (ZAE) del Parc Popupular, de la pl. de Concepció Arenal i de la pl. de la Sardana

Complex Esportiu Municipal el Turó

Carrer de Joaquim Blume, s/n - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon: 93 545 15 50
Adreça electrònica: info@cemelturo.com
Lloc web: www.cemelturo.com/
Vegeu-ne la situació al mapa

Poliesportiu Antonio García Robledo

Carrer de la Riera Seca, s/n - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon: 93 560 39 11
Fax: 93 574 11 42
Adreça electrònica: esports@llagosta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa

Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert

Passeig de l'Alcalde José Luis López Segura, s/n - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon: 93 560 39 11
Fax: 93 574 11 42
Adreça electrònica: esports@llagosta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 7.04.2015 | 10:10