Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 10
 • Firma del conveni. 19 de setembre de 2017 Signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Oncovallès

  L'Ajuntament de la Llagosta i la Fundació d'Ajuda Oncològica Oncovallès han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per al desenvolupament d'activitats d'ajuda als malalts oncològics i les seves famílies. L'acte ha tingut lloc a l'Edifici Administratiu del Consistori llagostenc i ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i del president d'Oncovallès, Pere Cladellas. 

 • Imatge de la Setmana de la Mobilitat. 14 de setembre de 2017 L'Ajuntament de la Llagosta se suma a la Setmana de la Mobilitat

  L'Ajuntament de la Llagosta se suma un any més a la celebració de la Setmana de la Mobilitat, que enguany s'escau del 16 al 22 de setembre. La primera activitat ja està en marxa. El Consistori ha convocat el Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2017.

 • Els Saltats celebren el triomf. 12 de setembre de 2017 La colla dels Saltats guanya l’Engreskada en una Festa Major amb força participació

  La Festa Major de la Llagosta de 2017 va acabar ahir a la nit amb el Castell de focs artificials i els monòlegs de Luis Larrodera i Agustín Jiménez. Abans de l'actuació dels humoristes a l'escenari situat al costat del Centre Cultural, es va donar a conèixer el veredicte de l'Engreskada 2017 amb la victòria de la colla dels Saltats.

 • El president d'Alborada, José Luis Salgueiro, llegeix el pregó. 8 de setembre de 2017 L'Agrupación Cultural Galega Alborada dona el tret de sortida a la Festa Major

  L'Agrupación Cultural Galega Alborada ha protagonitzat el pregó d'inici de la Festa Major de la Llagosta de 2017. El president de l'entitat, José Luis Salgueiro, ha estat l'encarregat de llegir el pregó, durant el qual ha recordat que Alborada celebra aquest any el seu 25è aniversari. Salgueiro ha estat acompanyat al balcó de l'Ajuntament per altres membres de l'associació gallega de la Llagosta. L'alcalde, Óscar Sierra, ha estat l'encarregat de cedir-li la paraula per tal de donar per iniciada oficialment la Festa Major de 2017. 

 • Aitana Pascua i Ángel Di Lascio. 8 de setembre de 2017 Aitana Pascua, pubilleta, i Ángel Di Lascio, hereu de la Llagosta 2017

  Aitana Pascua ha estat escollida aquesta tarda pubilleta de la Llagosta de 2017. Durant la mateixa festa, s'ha decidit que Ángel Di Lascio sigui el nou hereu de la nostra localitat. Un total de 23 nenes i sis nens han participat en el Concurs per escollir la pubilleta i l'hereu de la Llagosta en el marc de la celebració de la Festa Major. 

 • Una imatge de la Festa Major de 2016. 7 de setembre de 2017 Quatre dies per gaudir de la Festa Major de la Llagosta

  Tot està preparat per tal que demà comenci la Festa Major de la Llagosta de 2017. Seran quatre dies de celebració amb moltes actvitats. L’Agrupación Cultural Galega Alborada serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó.

 • Mobilitat Festa Major 5 de setembre de 2017 Afectacions de mobilitat durant la Festa Major

  Tant durant els dies de Festa Major com els dies anteriors i posteriors, es veuran afectats tant l’aparcament com el trànsit de vehicles en algunes zones del nostre municipi.

  – Carrer de l’Estació
  Dimecres 6 de setembre, se celebrarà el mercat setmanal. Cal haver retirat els cotxes aparcats als carrers habituals on s’instal·len els paradistes.
  A la tarda, ja quedarà tallat al trànsit de vehicles el tram entre l’avinguda del Primer de Maig i el carrer del Montseny per possibilitar el muntatge de la Fira.El mateix dimecres es muntarà l’escenari d’aquest carrer. Així, fins passada la Festa Major ja no es podrà transitar per aquesta via.
  Del 8 a l’11 de setembre es tallarà també l’encreuament del carrer de l’Estació amb el de Caldes, Vic i l’avinguda del Primer de Maig entre les 18 h i les 5 h.
  L’accés a aquest carrer des del carrer de Santa Teresa estarà tallat durant tots els dies de la Festa Major.

 • 5 de setembre de 2017 Surt al carrer el 08centvint del mes de setembre

  Avui es comença a distribuir el número 43 del 08centvint. Per primera vegada, l'Ajuntament edita al mes de setembre una edició especial del 08centvint centrada bàsicament en la Festa Major. La publicació recull el programa de la Festa Major i diversos articles centrats en les diverses activitats que tindran lloc a la Llagosta del 8 a l'11 de setembre. També hi ha una entrevista amb dues representants dels Volats i dels Saltats i una altra amb el regidor de Cultura, Mariano García. 

 • 1 de setembre de 2017 L'Ajuntament estrena una aplicació de mòbil amb tota la Festa Major

  L’Ajuntament de la Llagosta estrena aquest any una nova aplicació de telèfon mòbil per tal que la ciutadania tingui al seu abast tota la programació i tota informació respecte a la Festa Major de 2017. En aquesta APP, amb el nom de FM LA LLAGOSTA 2017, es podrà consultar amb tots els detalls i diversos grafismes les diferents activitats que es desenvolupin durant els quatre dies de celebració de la Festa gran de la nostra localitat.

 • 1 de setembre de 2017 Obert el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la nostra localitat d’aquest 2017. Poden participar-hi els nens i les nenes nascuts de l’1 de gener de 2007 al 31 de desembre de 2010.

 • 1 de setembre de 2017 Dilluns, comença un nou curs de les Escoles d’Iniciació Esportiva

  Les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta tornaran a l’activitat dilluns. Un any més, el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure, ofereix, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, diferents modalitats: iniciació esportiva, esport adaptat, bàsquet, voleibol i futbol sala. Encara es poden fer inscripcions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o en aquest web.

 • Un dels moments de la sessió. 27 de juliol de 2017 El Ple aprova les festes locals del 2018

  El 19 de març i el 10 de setembre seran les dues festes locals de la Llagosta el 2018. Així hi ha acordat el Ple de l’Ajuntament de la Llagosta aquesta tarda en la sessió ordinària del juliol. La proposta ha estat aprovada per unanimitat.

 • 27 de juliol de 2017 Avui s’aproven al ple les festes locals per al proper any

  El Ple municipal aprovarà aquesta tarda el calendari de festes locals per al proper any 2018. L'equip de govern proposarà que siguin festius el dilluns 19 de març, Sant Josep, patró de la Llagosta, i el dilluns 10 de setembre, Festa Major. Aquest serà el punt més destacat de l'ordre del dia de la sessió plenària ordinària que se celebrarà a partir de les set de la tarda. Al ple d'avui, també s'aprovaran les relacions de crèdits incobrables trameses per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. En ser un ple ordinari, acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes. La sessió serà retransmesa en directe per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

 • Una imatge de la Festa Major de 2016 26 de juliol de 2017 L'Ajuntament ja té enllestida la programació de la Festa Major

  Del 8 a l’11 de setembre, els veïns i veïnes de la Llagosta i moltes persones que vindran d’altres poblacions gaudiran de la Festa Major de 2017. L'Ajuntament ja té enllestida la programació, que inclou activitats ben diverses per a totes les edats. En aquesta ocasió, serà l’Agrupación Cultural Galega Alborada l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó. Aquest any, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una aplicació de mòbil de la Festa Major.

 • 25 de juliol de 2017 La Festa Major tindrà un protocol d'actuació contra les conductes sexistes

  La Festa Major 2017 de la Llagosta tindrà un protocol d’actuacions contra les conductes sexistes. L’Associació Veus de Dona, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta, ha elaborat un document per actuar en cas d’agressió. La festivitat tindrà per primer cop uns punts d’acollida on les persones agredides podran adreçar-se. Aquests punts seran les barres del servei de bar de les entitats. Segons el protocol, si una persona es veu implicada en una agressió sexista, podrà demanar ajut en alguna de les barres de la festivitat. A més, si vol, algú l’acompanyarà a denunciar els fets davant de la policia. I si fos necessari, també la portarien a rebre atenció mèdica.

 • 14 de juliol de 2017 S’aprova definitivament el pressupost municipal de 2017

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda definitivament el pressupost municipal de 2017 amb el vot a favor del PSC, PP, PDeCAT i C’s. En contra han votat ICV-EUiA i ERC. Durant la sessió plenària s’han resolt les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del pressupost. Així, han estat desestimades les presentades per UPyD, ERC i ICV-EUiA i no s’ha admès la de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta. El pressupost municipal d’enguany puja a prop d’11,3 milions d’euros, un 10,15% més que el del 2016.

 • 6 de juliol de 2017 Avui comença a distribuir-se el 08centvint del mes de juliol

  Avui ha sortit al carrer el 08centvint número 42, corresponent al mes de juliol. La publicació recull una entrevista amb l'alcalde socialista de la Llagosta, Óscar Sierra, en la qual fa un bon balanç dels dos primers anys de mandat. També hi ha un apartat amb l'opinió dels grups municipals sobre la primera part de la legislatura.  Altres notícies destacades del 08centvint de juliol són l'aprovació inicial del pressupost municipal de 2017, la celebració del 25è aniversari de l'Associació de Comerciants de la Llagosta, l'inici de la programació d'actes de l'estiu a la Llagosta i la Festa de Santiago Apòstol, que farà el cap de setmana l'Agrupación Cultural Galega Alborada.

 • 5 de juliol de 2017 Manifest de set alcaldes i alcaldesses contra l'incivisme

  Els alcaldes i alcaldesses de la Llagosta, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Montmeló, Santa Maria de Martorelles i Martorelles han firmat un document conjunt contra l'incivisme. Els representants municipals reclamen un esforç de la ciutadania per acabar amb la problemàtica dels actes incívics. El text porta per títol Front comú contra l'incivisme. 

 • Ple ordinari del mes de juny. 30 de juny de 2017 L'Ajuntament s'adhereix al manifest de la Diputació en defensa dels drets i les llibertats de les persones LGTBI

  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir l'adhesió del nostre municipi al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració el 28 de juny del Dia de l’orgull LGTBI. Aquest punt es va aprovar per consens.  El manifest té com a finalitat garantir la igualtat de tracte de les persones LGTBI. El text vol reforçar l'aposta per la igualtat de les persones, sigui quina sigui la seva orientació sexual. La regidora d'Igualtat, Conchi Jiménez, va llegir part del text i va agrair als grups municipals el seu posicionament en aquest tema.

 • La segona i tercera classificades, amb l'alcalde i el regidor de Cultura. 28 de juny de 2017 Andrés Ortiz guanya el Concurs de cartells de Festa Major 2017

  Andrés Ortiz ha estat el guanyador del Concurs de cartells de Festa Major 2017. Ortiz es va presentar amb el pseudònim de Retalls de Festa Major. La seva proposta ha obtingut 395 vots. La Sala de plens va acollir ahir el lliurament de premis del certamen.  El segon cartell guanyador ha estat el de Jéssica Gómez, que, amb Fuego 17, ha estat votat per 162 persones. El tercer cartell ha estat el presentat per Ana Ribas sota el nom de Periwinkle, que ha tingut 91 vots. Els premis han estat de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer.

Pàgina 1 de 10
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18