Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • La deixalleria de la Llagosta recuperarà la setmana que ve el seu horari habitual 28 de maig de 2020

  A partir dels proper dilluns, 1 de juny, la xarxa de deixalleries fixes i mòbils del Consorci de Residus del Vallès Oriental es reobrirà amb els horaris normals. Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat: com l’ús de guants i mascaretes i la distància de seguretat i l’aforament màxim de persones que permet cada deixalleria, que estarà limitat i controlat. Totes elles, a més, hi accediran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.

 • Un dels cartells al carrer Es pengen cartells informatius al carrer per recordar la distància de dos metres de seguretat entre les persones 27 de maig de 2020

  L'Ajuntament de la Llagosta ha penjat cartells informatius als carrers per recordar a la ciutadania que entre les persones ha d'haver-hi un mínim de dos metres de distància. Aquesta és una de les mesures per evitar la propagació de la Covid-19.

 • Una imatge de l'acte celebrat a la Llagosta. Minut de silenci per les víctimes de la Covid-19 27 de maig de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat avui un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19 d’acord amb els deu dies de dol decretats pel Consell de Ministres. L’acte ha tingut lloc a les dotze del migdia davant de l’edifici del Consistori de la plaça d’Antoni Baqué. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i de diversos regidors. Moltes persones s’hi han sumat. Després del minut de silenci, els assistents han fet un llarg i emotiu aplaudiment.

 • L'Ajuntament celebrarà dijous el ple ordinari del mes de maig 27 de maig de 2020

  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà dijous a partir de les 19 hores de forma telemàtica el ple ordinari del mes de maig. El punt més important de l'ordre del dia és l'aprovació de la Declaració Institucional Pacte per la Reconstrucció Econòmica i Social del municipi de la Llagosta arran de l'emergència sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19. L'Ajuntament destinarà uns 300.000 euros a ajudes socials i a comerços locals, a promoció econòmica i a plans d'ocupació.

 • Un moment de la videoconferència. El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet es reuneix per conèixer l’evolució de la Covid-19 27 de maig de 2020

  El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit avui per videoconferència per tal d’exposar l’evolució de la situació relacionada amb la Covid-19 al llarg dels últims tres mesos i posar sobre la taula les necessitats futures. Al llarg de la reunió, els alcaldes, entre els quals hi havia el de la Llagosta, Óscar Sierra, han coincidit en diferents punts.

 • Portal Riera de Caldes L'Eix de la Riera de Caldes crea un directori d'empreses de la zona 26 de maig de 2020

  L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, del qual forma part la Llagosta, ha publicat un directori d’empreses. En aquest directori es poden consultar totes les activitats empresarials presents als municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. L’adreça dell portal és portal.rieradecaldes.com

 • L'Ajuntament compleix els criteris per rebre el Segell Infoparticipa de 2019 26 de maig de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta compleix els requisits per rebre el Segell Infoparticipa 2019 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Serà el tercer any seguit que el Consistori llagostenc rebrà aquesta distinció.

 • Setze ajuntaments, entre ells el de la Llagosta, estalviaran amb la reducció de la potència contractada 26 de maig de 2020

  Setze ajuntaments del Vallès Oriental, entre ells el de la Llagosta, s’han interessat per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estiguin tancats per la COVID-19. En total s’han reduït 4.528 kW de potència contractada, la qual cosa representarà un estalvi de 16.794 euros mensuals entre tots els municipis mentre els equipaments estiguin tancats per la pandèmia de la Covid-19.

 • La Llagosta entra dilluns a la Fase 1 del desconfinament 23 de maig de 2020

  Les regions sanitàries Metropolitana Nord (a la qual pertany la Llagosta), Metropolitana Sud i Barcelona ciutat són les darreres en entrar a la Fase 1 del desconfinament a Catalunya. A partir de dilluns s'aplicaran certes mesures que ajudaran a avançar cap a la nova normalitat en aquesta crisi sanitària per la Covid-19.

 • L’Ajuntament estudia la viabilitat de la Festa Major amb les entitats 22 de maig de 2020

  L'alcalde Óscar Sierra s'ha reunit aquest divendres amb una quarantena d'entitats telemàticament per parlar de l'activitat associativa del municipi dels mesos vinents. Durant la trobada virtual, un dels punts tractats ha estat la Festa Major 2020, l'ajornament de la Mostra d'Entitats al 2021 i el calendari d'activitats de les setmanes vinents.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03
Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03