Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 9
 • 17 de novembre de 2017 Arriba el Mercat Medieval a la Llagosta aquest cap de setmana

  El Mercat Medieval de la Llagosta se celebrarà a partir d’avui divendres i fins diumenge. En aquesta nova edició, el mercat durarà tres dies en comptes de dos com en edicions anteriors. A més, té lloc al novembre i no a l’octubre com a l’any passat. Les parades estaran instal·lades al passeig de l’avinguda de l'Onze de Setembre a partir d’aquesta tarda, a les 17 h, i al llarg del dia de dissabte i diumenge.

 • 15 de novembre de 2017 L’Ajuntament ampliarà les graderies del Pavelló Antonio García Robledo

  El Consistori de la Llagosta comprarà tres nous mòduls de tribuna desmuntable per ampliar la graderia del Pavelló Antonio García Robledo. Així, hi haurà seient per a 30 persones més.

 • Un moment d'una passejada per la Llagosta. 15 de novembre de 2017 Ja es poden fer les inscripcions per a la primera passejada per a la gent gran

  La Llagosta participa, un any més, en el Cicle de passejades per a la gent gran. L’activitat és organitzada per la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments. En aquesta ocasió, els participants de la Llagosta visitaran Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Celoni i Palau. La primera sortida tindrà lloc el 29 de novembre per Sabadell. Les persones interessades es poden inscriure ja al Casal d'Avis.

 • Commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones de 2016. 9 de novembre de 2017 Comencen els actes pel Dia Internacional contra la violència vers les dones

  L’Ajuntament de la Llagosta i l’entitat local Veus de Dona portaran a terme durant aquest mes de novem­bre diverses accions per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones, que és el 25 de novembre. El dia 24 de novembre, el Centre Cultural acollirà a partir de les 19 hores un homenatge a les víctimes de violència masclista en el marc del Dia Internacional contra la violència vers les dones. Tot just després, hi haurà un teatre fòrum amb el títol de SOS vio­lència de gènere. L’entrada és gratuïta.

 • 7 de novembre de 2017 L'Ajuntament estudia com evitar el tancament de l'empresa municipal Gestió de Sòl i Patrimoni

  L'Ajuntament de la Llagosta estudia les diferents formes per evitar el tancament de l'empresa pública Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni. Així ho va acordar el Consell d'Administració de la societat, que es va reunir ahir per presentar els comptes auditats de 2016. Com en els anys anteriors, el resultat econòmic de l'empresa és negatiu. En concret, el 2016, Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni va tenir unes pèrdues de 44.146,04 euros. 

 • Un dels actes celebrats l'any passat per commemorar els drets de la infància. 7 de novembre de 2017 L’Ajuntament celebra el Dia Internacional dels drets de la infància amb diversos actes

  Per commemorar el Dia Internacional dels drets de la infància, que se celebrarà el 20 de novembre, el Consistori ha preparat diverses activitats. Avui i el 14 de novembre, de les 17 a les 19 hores, Can Pelegrí acollirà un acte per a pares i mares amb el títol de Taller de valors per fer-los créixer. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a Can Pelegrí.

 • Treballs de poda, aquest matí, al passeig del Pintor Sert. 6 de novembre de 2017 L'Ajuntament comença la poda anual dels arbres

  L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat aquest matí la poda dels arbres del nostre municipi. L’empresa Tratamiento y Acondicionamiento de Laderas y Obras (TALIO) és l'encarregada d'aquesta operació per un import total de 57.579 euros per dos anys. Això significa un estalvi d’un 25% respecte al preu de licitació i “d’uns 9.000 euros a l’any respecte al que es venia pagant per la poda”, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient i Serveis Municipals, Jordi Jiménez.

 • 2 de novembre de 2017 Diumenge, se celebrarà la 15a Exposició canina de la Llagosta

  La Reial Societat Canina de Catalunya organitzarà diumenge, dia 5 de novembre, la 15a Exposició canina de la Llagosta. L’acte també servirà per realitzar els concursos canins, puntuables per al Campionat de Catalunya. Durant el matí es farà el concurs de bellessa i el de bon ciutadà caní. Les inscripcions estan obertes a tothom que tingui gos i es poden fer el mateix dia del concurs o prèviament al web de la Reial Societat Canina.

 • 2 de novembre de 2017 Comença la distribució del 08centvint del mes de novembre

  El número 45 del 08centvint, corresponent al mes de novembre, surt avui al carrer. A la publicació s'avança la programació prevista per celebrar el Dia Internacional contra la violència vers les dones. També es recorda l'èxit de partipació de la Fira de Tardor, organitzada per l'ACIS; l'aprovació de les ordenances fiscals de 2018 i dues activitats solidàries, la que va portar a terme Junts per l'ELA i la Caminada contra el càncer de mama. A més, entre d'altres, destaca una entrevista amb Antonio Uceda, exfutbolista llagostenc que treballa al RCD Espanyol.

 • Un moment del ple celebrat ahir. 27 d'octubre de 2017 L'Ajuntament va celebrar el ple ordinari del mes d'octubre

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir dues modificacions del pressupost general. La primera servirà per afrontar diferents inversions i despeses municipals. En aquest punt destaquen els més de 46.000 euros destinats a ajudes a famílies amb fills en edat escolar. També hi ha partides per a compres informàtiques, sistemes de climatització i actuacions preventives contra la legionel·losi, entre d’altres. La segona modificació pressupostària fa referència a les transferències de crèdit que es realitzen de manera habitual durant els darrers mesos de l’any per ajustar algunes partides pressupostàries. Aquests dos punts es van aprovar amb el vot favorable de l’equip de govern, format pel PSC, el PP i el PDeCAT, i també del grup municipal de Ciutadans. ICV-EUiA va votar en contra i ERC es va abstenir.

 • El Cementiri de la Llagosta. 27 d'octubre de 2017 El Cementiri tindrà uns horaris especials per Tots Sants

  El Cementiri de la Llagosta tindrà uns horaris d'obertura especials durant aquests dies amb motiu de Tots Sants. Entre demà dissabte, dia 28 d'octubre, i dimecres, dia 1 de novembre, aquest equipament municipal estarà obert de les 9 a les 13.30 hores i de les 15 a les 19 hores. L'1 de novembre, el Cementiri no tancarà al migdia. Aquell dia, l'Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania un servei gratuït d'autobús. El bus sortirà cada hora des de la plaça d'Antoni Baqué de les 9 a les 13 hores i de les 15 a les 18 hores. La tornada des del Cementiri serà de les 9.30 a les 13.30 hores i de les 15.30 a les 18.30 hores, a les mitges hores. 

 • 26 d'octubre de 2017 L’OAC ja ha expedit més de 160 certificats digitals idCAT

  L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de la Llagosta ha facilitat ja més de 160 certificats digitals idCAT, que permeten fer tràmits electrònicament amb diferents ens. Des del 13 de març, l’OAC ofereix aquest servei de forma gratuïta a la ciutadania. 

 • Plaça de la Sardana. 16 d'octubre de 2017 L'Ajuntament podarà aquesta setmana els plataners de la plaça de la Sardana

  L'Ajuntament de la Llagosta podarà aquesta setmana els 30 arbres plataners situats a la plaça de la Sardana. L'operació, que també contempla l'eliminació de quatre pollancres de la plaça d'Anne Frank, ha estat adjudicada a l'empresa Parcs i Jardins de Catalunya per un import de 3.509 euros. Els quatre arbres de la plaça d'Anne Frank estan malmesos i hi havia perill que caiguessin a terra. Els treballs, que estaran enllestits aquesta setmana, han començat per la plaça d'Anne Frank i després es continuarà per la plaça de la Sardana.

 • 11 d'octubre de 2017 El Ple aprova les modificacions de les ordenances fiscals de 2018

  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir de forma inicial les modificacions de les ordenances fiscals per al proper any amb el vot a favor dels grups de l'equip de govern municipal (Partit dels Socialistes de Catalunya, Partit Demòcrata Europeu Català i Partit Popular) i Ciutadans, i en contra d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa. El regidor d'Esquerra Repúblicana de Catalunya, Xavier Cols, no va assistir a la sessió plenària.

 • 9 d'octubre de 2017 Balanç positiu del festival 3 DE TEATRE que es va celebrar el cap de setmana

  Els organitzadors del festival 3 DE TEATRE, l’evolució de la Setmana del Teatre de la Llagosta, han fet aquest matí una valoració satisfactòria del desenvolupament dels actes que es van dur a terme durant el cap de setmana. La concentració de tots els espectacles i propostes escèniques en un cap de setmana, amb una programació per a tots els públics, variada i que continua combinant propostes professionals i amateurs, també ha estat considerada com a positiva pels promotors del festival.

 • 5 d'octubre de 2017 Surt al carrer el 08centvint del mes d’octubre

  Ja s'està distribuint el 08centvint del mes d'octubre. La publicació recull informacions sobre el festival 3 DE TEATRE, que es desenvoluparà aquest cap de setmana a la Llagosta; sobre la jornada de l'1-O i sobre l'obra de reforma de la rotonda de la riera Seca, entre d'altres. També hi ha un especial de balanç de la Festa Major i, en esports, es destaca el triomf del primer equip del Club Deportivo la Concòrdia en el primer partit de lliga.

 • 3 d'octubre de 2017 L'equip de govern de l'Ajuntament manifesta el seu rebuig a la violència viscuda diumenge 1 d'octubre a Catalunya

  L’equip de govern de l’Ajuntament de la Llagosta considerem que és del tot inacceptable l’ús de la força per part de l’estat espanyol com a resposta a la celebració de la consulta organitzada pel Govern de la Generalitat. Volem traslladar la nostra solidaritat a totes les persones ferides durant la intervenció policial de diumenge 1 d’octubre.

  En solidaritat amb les víctimes per la violència de diumenge i com a gest en favor de la resolució dialogada de qualsevol tipus conflicte polític,  l'Ajuntament de la Llagosta i els sindicats UGT, CCOO i SPPM-CAT hem acordat fer una aturada parcial entre les 11 i les 13 h i durant tota la tarda d'avui dimarts 3 d'octubre. La resta de la jornada, hi ha serveis mínims per la vaga general convocada pel sindicat CGT.

  Tant l'Ajuntament com els sindicats rebutgem tota mena de violència.

 • Ambulatori de la Llagosta. 29 de setembre de 2017 La Generalitat aprova de forma definitiva el tràmit urbanístic per fer possible el nou ambulatori de la Llagosta

  El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, ha aprovat definitivament la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana de la Llagosta per a la construcció d'un nou ambulatori. L'Ajuntament havia aprovat provisionalment aquesta variació durant un ple celebrat el 26 de juny passat. 

 • 28 de setembre de 2017 El Nou Casal començarà el curs el dilluns 2 d’octubre amb un nou horari

  El Nou Casal reprendrà l'activitat dilluns. Aquest curs, l'equipament incrementarà el seu horari d'atenció en mitja hora per poder millorar la seva tasca educativa. El Nou Casal obrirà a les 16.45 h, com el curs passat, i tancarà a les 19.15 h.

 • Un moment de la Setmana del Teatre de 2016. 26 de setembre de 2017 La Llagosta celebrarà el festival 3 DE TEATRE al mes d'octubre

  L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà del 6 al 8 d'octubre el festival 3 DE TEATRE, que és l’evolució de la Setmana del Teatre de la Llagosta que s’havia portat a terme durant els darrers anys a la nostra localitat. La intenció és concentrar en tres dies una programació per a tots els públics, variada i que continuï combinant propostes professionals i amateurs. 3 DE TEATRE es desenvoluparà a la plaça d’Antoni Baqué i al Centre Cultural.

Pàgina 1 de 9
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18