Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • El 08centvint del mes de desembre ja és al carrer 4 de desembre de 2019

  Aquest matí ha començat la distribució del 08centvint del mes de desembre. La notícia més destacada és la presentació de 44 propostes en el marc del procés de pressupostos participatius. També es recorda com va anar la celebració del Dia Internacional per a l’eliminació de les violències masclistes i la recollida, per part de voluntaris, de residus de l’entorn de la riera de Caldes. En esports, s’avança que la Llagosta acollirà l’any que ve el Campionat de Catalunya de 5 quilòmetres en ruta.

 • Els participants a la sortida per Artés. Nova temporada del Cicle de passejades per a la gent gran 3 de desembre de 2019

  Una cinquantena de persones de la Llagosta participen avui en una sortida a la localitat d’Artés. Es tracta de la primera excursió de la nova temporada del Cicle de passejades per a la gent gran, que organitza la Diputació amb la col·laboració dels ajuntaments. La principal novetat és que a partir d’ara totes les sortides seran de marxa nòrdica. L’Ajuntament ha comprat 42 parells de bastons de marxa nòrdica per a aquelles persones que participin a les passejades i que no disposin d’aquests elements.

 • Obres aparcament Joaquim Blume El carrer de Joaquim Blume disposarà de quinze noves places d'aparcament 2 de desembre de 2019

  Ja han començat les obres per habilitar una quinzena de places d’aparcament al carrer de Joaqim Blume, entre les avingudes del Turó i de l’Onze de Setembre. Està previst que l’actuació estigui acabada en, aproximadament, un mes.

 • El Consell d'alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet a la Llagosta El Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet es reuneix a la Llagosta 2 de desembre de 2019

  El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir el passat divendres a la Llagosta. Aquest òrgan consultiu va posar sobre la taula els diferents reptes a abordar per millorar el servei que l’FSM ofereix als municipis de la seva àrea d’influència, tant en l’àmbit de la salut com en el social, en el context del seu Pla Estratègic 2017-2020.

 • El Ple ratifica que la Diputació assumeixi la gestió informàtica del padró 29 de novembre de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va ratificar ahir per unanimitat, durant la sessió ordinària de novembre, el decret d’Alcaldia pel qual a partir d’ara serà la Diputació de Barcelona la que s’encarregarà de la gestió informàtica del padró d’habitants de la Llagosta. Això suposarà un estalvi per a les arques municipals, ja que aquest servei l’oferirà la Diputació de forma gratuïta.

 • L'Arbre de la Vida A Can Pelegrí es pot veure L'Arbre de la Vida, fruit de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 28 de novembre de 2019

  Durant aquests dies es pot veure a la planta baixa de Can Pelegrí L'Arbre de la Vida. Aquesta instal·lació recull tot de propostes per reduir els residus i millorar el medi ambient. L'Arbre de la Vida forma part del projecte europeu El Bosc de la Vida.

 • Algunes de les millores de la Biblioteca. Noves millores a la Biblioteca de la Llagosta 26 de novembre de 2019

  La Biblioteca de la Llagosta ha introduït noves millores gràcies a una aportació de la Diputació de Barcelona. Al costat de la porta d'entrada a Can Pelegrí, s'ha instal·lat una nova bústia de devolucions, que està operativa les 24 hores del dia, amb més capacitat i seguretat, amb retolació personalitzada i que permet retornar llibres de mida més gran.

 • professorat erasmus + L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar al programa Erasmus + 26 de novembre de 2019

  L'Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat novament per participar en un nou projecte Erasmus +. La regidora d'Educació Secundària i Formació Contínua, Melania Beltran, juntament amb la directora del centre, Anabel Giménez, han rebut al professorat d'altres països que participen al projecte i els han guiat per diferents indrets de la nostra localitat.

 • 3 DE TEATRE Finalitza la programació del 3 DE TEATRE 25 de novembre de 2019

  Ahir diumenge va finalitzar la mostra 3 DE TEATRE. L'obra Ovelles, interpretada al Centre Cultural per Eduard Buch, Gemma Martínez i Biel Duran, va posar el punt final a una programació que va començar dijous amb una proposta organitzada per la Biblioteca de la Llagosta.

 • Dia Internacional de lluita per a l'eliminació de les violències masclistes Avui té lloc l'acte de commemoració del Dia Internacional de lluita per a l'eliminació de les violències masclistes 22 de novembre de 2019

  La Llagosta commemora aquesta tarda el Dia Internacional de lluita per a l'eliminació de les violències masclistes. L'acte central de la programació, que s'està desenvolupant al llarg d'aquest mes de novembre, es farà a partir de les 17.30 h a la plaça d'Antoni Baqué. En cas de pluja l'acte es farà a la Sala de Plens.

 • Un dels moments de l'acte a la Sala de Plens. La Llagosta commemora el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes 22 de novembre de 2019

  La Llagosta ha commemorat el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes, que s’escau el pròxim 25 de novembre, en un acte institucional a la Sala de Plens aquesta tarda. En un principi s’havia previst celebrar l’acte a la plaça d’Antoni Baqué però a causa de la pluja s’ha fet finalment a l’edifici del Consistori.

 • Un dels moments del 3 DE TEATRE a Can Pelegrí S'inaugura el 3 DE TEATRE a Can Pelegrí 21 de novembre de 2019

  3 DE TEATRE ha inaugurat aquesta tarda l’edició 2019 amb un recorregut teatralitzat pel Centre Juvenil i Cultural Can Pelegrí per donar a conèixer la història de l’equipament municipal. Aquesta ha estat la primera activitat del certamen que continuarà dissabte i diumenge amb altres representacions.

 • Un dels moments de l'activitat. La Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 20 de novembre de 2019

  La Llagosta ha celebrat el Dia Mundial de la Infància aquesta tarda amb una gimcana al Centre Cultural amb el lema, Explorem drets. L’objectiu de l’activitat ha estat conscienciar als infants, amb activitats i tallers, sobre el respecte i la reflexió envers els altres.

 • Nova senyalització vertical a la Llagosta. Nova senyalització vertical per millorar la mobilitat al nostre municipi 19 de novembre de 2019

  L'Ajuntament de la Llagosta ha millorat la senyalització vertical i les indicacions de llocs emblemàtics de la nostra localitat. La intenció és facilitar la mobilitat al nostre municipi, tant a les entrades i les sortides com a l'interior.

 • Demà, la Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 19 de novembre de 2019

  Aquest dimecres s’escau el Dia Mundial de la Infància. L’Ajuntament torna a programar una activitat per celebrar aquesta jornada. L’acte es farà demà a la tarda al Centre Cultural i es presenta sota el lema Explorem drets.

 • Presentades un total de 44 propostes per als pressupostos participatius 18 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut 44 propostes en el marc del projecte de pressupostos participatius. El període de presentació es va obrir el 14 d’octubre i va finalitzar el 15 de novembre. Les propostes han estat lliurades per 20 persones i tres entitats. La gran majoria de les idees han estat presentades a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Només dues persones han anat personalment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per lliurar els seus documents.

 • Neteja de la riera de Caldes La neteja de la llera de la riera de Caldes se salda amb deu saques plenes de residus 18 de novembre de 2019

  Les persones que van participar dissabte en la neteja de la llera de la riera de Caldes al seu pas per la Llagosta van omplir deu saques de residus, a més de recollir deu pneumàtics. Aquest és el resultat de la jornada organitzada per l'Ajuntament en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

 • Cursa Popular 2019 El Campionat de Catalunya d'Atletisme de 5 km ruta es disputarà a la Llagosta 15 de novembre de 2019

  La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 5 d’abril del proper any, esdevindrà el Campionat de Catalunya de 5 Km ruta. D’aquesta manera, aquest esdeveniment esportiu de la nostra localitat es posiciona de forma important en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.

 • Fira Medieval La Fira Medieval de la Llagosta s'instal·la a partir d'avui a l'avinguda de l'Onze de Setembre 15 de novembre de 2019

  Aquesta tarda, començarà la Fira Medieval de la Llagosta, que es perllongarà durant tot el cap de setmana. Les parades s’instal·laran al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Com en anys anteriors, el passeig acollirà una cinquantena de parades amb productes tradicionals, d’alimentació i artesanals.

 • Estat de la riera de Caldes Demà dissabte es farà la neteja de la riera de Caldes en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 15 de novembre de 2019

  En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l'Ajuntament organitza aquest dissabte una trobada per netejar la llera de la riera de Caldes i conèixer el seu entorn. L'activitat començarà a les 10 h i està oberta a tota la població.

Darrera actualització: 12.11.2019 | 08:37
Darrera actualització: 12.11.2019 | 08:37