Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • Un dels moments de l'activitat. La Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 20 de novembre de 2019

  La Llagosta ha celebrat el Dia Mundial de la Infància aquesta tarda amb una gimcana al Centre Cultural amb el lema, Explorem drets. L’objectiu de l’activitat ha estat conscienciar als infants, amb activitats i tallers, sobre el respecte i la reflexió envers els altres.

 • Nova senyalització vertical a la Llagosta. Nova senyalització vertical per millorar la mobilitat al nostre municipi 19 de novembre de 2019

  L'Ajuntament de la Llagosta ha millorat la senyalització vertical i les indicacions de llocs emblemàtics de la nostra localitat. La intenció és facilitar la mobilitat al nostre municipi, tant a les entrades i les sortides com a l'interior.

 • Demà, la Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància 19 de novembre de 2019

  Aquest dimecres s’escau el Dia Mundial de la Infància. L’Ajuntament torna a programar una activitat per celebrar aquesta jornada. L’acte es farà demà a la tarda al Centre Cultural i es presenta sota el lema Explorem drets.

 • Presentades un total de 44 propostes per als pressupostos participatius 18 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut 44 propostes en el marc del projecte de pressupostos participatius. El període de presentació es va obrir el 14 d’octubre i va finalitzar el 15 de novembre. Les propostes han estat lliurades per 20 persones i tres entitats. La gran majoria de les idees han estat presentades a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Només dues persones han anat personalment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per lliurar els seus documents.

 • Neteja de la riera de Caldes La neteja de la llera de la riera de Caldes se salda amb deu saques plenes de residus 18 de novembre de 2019

  Les persones que van participar dissabte en la neteja de la llera de la riera de Caldes al seu pas per la Llagosta van omplir deu saques de residus, a més de recollir deu pneumàtics. Aquest és el resultat de la jornada organitzada per l'Ajuntament en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

 • Cursa Popular 2019 El Campionat de Catalunya d'Atletisme de 5 km ruta es disputarà a la Llagosta 15 de novembre de 2019

  La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 5 d’abril del proper any, esdevindrà el Campionat de Catalunya de 5 Km ruta. D’aquesta manera, aquest esdeveniment esportiu de la nostra localitat es posiciona de forma important en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.

 • Fira Medieval La Fira Medieval de la Llagosta s'instal·la a partir d'avui a l'avinguda de l'Onze de Setembre 15 de novembre de 2019

  Aquesta tarda, començarà la Fira Medieval de la Llagosta, que es perllongarà durant tot el cap de setmana. Les parades s’instal·laran al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Com en anys anteriors, el passeig acollirà una cinquantena de parades amb productes tradicionals, d’alimentació i artesanals.

 • Estat de la riera de Caldes Demà dissabte es farà la neteja de la riera de Caldes en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 15 de novembre de 2019

  En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l'Ajuntament organitza aquest dissabte una trobada per netejar la llera de la riera de Caldes i conèixer el seu entorn. L'activitat començarà a les 10 h i està oberta a tota la població.

 • guia per preveure i abordar el maltractament a les persones grans Aprovada una guia per prevenir i abordar els maltractaments a les persones grans 13 de novembre de 2019

  El maltractament de persones grans és un problema real del qual no es parla habitualment, és un tema ocult. Les administracions locals, com ara l’Ajuntament de la Llagosta, s’han posat mans a la feina per conèixer quin tipus de maltractaments es donen, detectar-los i intervenir.

 • L'Ajuntament contractarà sis persones en un nou pla d'ocupació 13 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de la Llagosta contractarà sis persones en un nou pla d’ocupació. Està previst contractar quatre persones per a la Brigada Municipal d’Obres durant sis mesos i dues per a la Brigada de Jardineria durant un any. Aquest pla d’ocupació va adreçat a persones en situació d’atur que no cobrin cap prestació i que tinguin més de 45 anys. Els interessats s’han s’inscriure a l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de Mollet del Vallès, situada a l’avinguda de Burgos número 51. El SOC farà la preselecció dels candidats, que seran entrevistats a partir de la setmana que ve.

 • A la venda les entrades per al 3 DE TEATRE 12 de novembre de 2019

  Ja es poden comprar les entrades per a una nova edició del certamen teatral 3 DE TEATRE. En aquesta ocasió, hi haurà dues obres de pagament, Tenors i Ovelles. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a un preu de nou euros. El mateix dia dels espectacles, el preu a taquilla serà de 12 euros.

 • Centre Cultural de la Llagosta Ja està en marxa una nova temporada del programa Anem al Teatre per als escolars de la Llagosta 11 de novembre de 2019

  Uns 1.350 escolars d'Educació Infantil i Primària de la Llagosta assistiran aquesta temporada a algun espectacle al Centre Cultural en el marc del programa Anem al Teatre, impulsat per l'Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels centres educatius de la nostra localitat.

 • Resultat de les eleccions generals a la Llagosta. El Partit dels Socialistes guanya les eleccions generals a la Llagosta 10 de novembre de 2019

  El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha estat la formació més votada avui a la Llagosta. Els socialistes han aconseguit 2.465 vots (35,75%). A les anteriors eleccions del 28 d'abril, el PSC ja va ser la llista amb més vots a la nostra localitat.

 • Un moment de la jornada electoral. La participació a la Llagosta a les 18 hores era del 60,67% 10 de novembre de 2019

  La participació a la Llagosta a les 18 h en les eleccions generals era del 60,67%, més de tres punts menys que als darrers comicis del 28 d’abril, segons les dades publicades pel Ministeri de l’Interior. A aquella hora, havien votat a la nostra localitat un total de 5.910 persones. La jornada electoral transcorre a la Llagosta sense cap incidència destacada. El resultat de les votacions a la nostra localitat el podreu seguir en aquest web, al 08centvint i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

 • La participació electoral a les 14h, se situa a la Llagosta en el 42,14 % La participació electoral a les 14h, se situa a la Llagosta en el 42,14 % 10 de novembre de 2019

  La participació a la Llagosta a les 14 h en aquests eleccions generals ha estat del 42,14 %,segons les dades publicades pel Ministeri de l’Interior. Aquesta mateixa hora, als passats comicis del 28 d’abril, va ser del 46,66 %.

 • Inici de la jornada al col·legi electoral del Centre Cultural Els col·legis electorals de la Llagosta obren amb total normalitat 10 de novembre de 2019

  A les 9 h, han obert amb normalitat les 18 meses electorals de la Llagosta. La jornada electoral ha començat sense cap incidència destacable a la nostra localitat. Un total de 9.741 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar avui a les eleccions al Congrés dels diputats i al senat.

 • eleccions generals 10 de novembre 2019 Informació sobre les eleccions generals de diumenge, 10 de novembre 8 de novembre de 2019

  Diumenge, se celebren les eleccions generals al Congrés dels diputats i al senat. Aquesta és la informació prèvia a la jornada electoral que afecta a la nostra localitat.

 • Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes La Llagosta commemora aquest novembre el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes 8 de novembre de 2019

  Aquest mes de novembre es desenvolupa a la nostra localitat la programació al voltant del 25 N, Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes. La sensibilització davant aquesta xacra social és l’eix bàsic que es persegueix amb la desena de propostes que es portaran a terme.

 • Ja està al carrer el 08centvint del mes de novembre 30 d'octubre de 2019

  El número 66 del 08centvint ja és al carrer. Els principals temes que recull la publicació són la propera celebració d’una nova edició del 3 DE TEATRE, la posada en marxa del procés de pressupostos participatius, la nova inversió per millorar el CEM El Turó, l’aprovació inicial de les ordenances fiscals de 2020 i la programació del 25N.

 • Cementiri municipal Horari especial del cementiri amb motiu de Tots Sants 29 d'octubre de 2019

  El Cementiri de la Llagosta tindrà uns horaris d’obertura especials des del 30 d’octubre, i fins al diumenge 3 de novembre. Durant aquests dies, la instal·lació estarà oberta al matí i a la tarda. A més, l’1 de novembre hi haurà un servei gratuït d’autobús.

Darrera actualització: 12.11.2019 | 08:37
Darrera actualització: 12.11.2019 | 08:37