Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • El Consell d’Alcaldies i representants del Govern es reuneixen per comentar la situació de la Covid-19 28 d'octubre de 2020

  El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental s’ha reunit aquesta tarda de manera extraordinària i urgent per tractar sobre l’evolució epidemiològica a la comarca. La trobada ha comptat amb la participació del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, la gerent de la Regió Sanitària de l’Àmbit Metropolità Nord, Anna Aran, el director de Sector sanitari Vallès Oriental, Joan Parellada i la sotsdirectora general de Coordinació i Gestió d’Emergències, Imam Solé, que han traslladat que demà dijous hi haurà PROCICAT tècnic extraordinari on es prendran les mesures addicionals a les quals hi ha en vigor per reduir la incidència i la transmissió comunitària.

 • L’Hospital de Mollet té 72 persones ingressades amb Covid-19 28 d'octubre de 2020

  L’Hospital de Mollet té 72 persones ingressades amb Covid-19, 18 persones més que dijous passat. En els darrers dies s’han donat 29 altes, amb un total de 637, i hi han hagut quatre defuncions respecte a la setmana passada. Segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot al Baix Vallès segueix augmentant i ja ha superat els 1.100 i la taxa de contagi (Rt) és d’1,5.

 • Aprovada la congelació dels impostos municipals del 2021 27 d'octubre de 2020

  L’Ajuntament va aprovar de forma inicial ahir durant un ple extraordinari per videoconferència les ordenances fiscals de 2021 amb el vot a favor dels regidors de l’equip de govern socialista i l’abstenció de l’oposició (ERC, LLEC i Cs). “Es congelen la gran majoria dels impostos, taxes i preus públics per tal de no agreujar les dificultats econòmiques que ja estan patint la ciutadania i el comerç local per la crisi ocasionada per la pandèmia de la Covid-19”, va dir durant la sessió la regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez.

 • El gabinet de coordinació, reunit al Saló de plens. Nova reunió del gabinet de coordinació sobre el coronavirus 27 d'octubre de 2020

  El gabinet de coordinació sobre el coronavirus de l’Ajuntament de la Llagosta s’ha reunit aquest matí al Saló de plens del Consistori. Aquest grup de treball està format per l’alcalde, regidors de l’equip de govern municipal i tècnics municipals. Durant la reunió s’han validat les mesures per tornar a celebrar dijous el mercat ambulant. La setmana passada no es va poder fer perquè no es podia garantir el control de l’aforament, tal com marcaven les noves restriccions fixades per la Generalitat. 

 • El cementiri de la Llagosta aplica mesures extraordinàries de cara a Tot Sants 26 d'octubre de 2020

  El cementiri de la Llagosta està preparat per celebrar el primer Tot Sants de l’era coronavirus. L’empresa Truyols Serveis Funeraris, responsable de la gestió de l’equipament, ha dissenyat un protocol amb nous mètodes per garantir que les mesures de seguretat es compleixin tant l’1 de novembre com els dies anteriors.

 • El TSJC desestima un recurs de Geafe contra l’Ajuntament 26 d'octubre de 2020

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat un recurs presentat per l’empresa Geafe per la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona que va donar la raó en el seu dia a l’Ajuntament de la Llagosta respecte al conflicte judicial que mantenen les dues parts. El Jutjat Contenciós Administratiu havia desestimat el recurs presentat per Geafe contra la decisió de l’Ajuntament de la Llagosta de resolució del contracte de gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal El Turó per part d’aquesta empresa per incompliment molt greu de les seves obligacions essencials. Geafe demanava, entre d’altres, l’anul·lació de la resolució del contracte i que l’Ajuntament li pagués una sèrie d’indemnitzacions.

 • La Generalitat decreta un toc de queda entre les 22 i les 6 hores 25 d'octubre de 2020

  La Generalitat ha decretat a partir d'avui un toc de queda entre les 22 i les 6 hores, després que el Consell de Ministres hagi aprovat l'estat d'alarma a tot Espanya. L’horari d’obertura al públic de les activitats de serveis i de comerç detallista i de restauració, inclosa la prestació de serveis a domicili, d’espectacles públics, recreatives i esportives autoritzades, és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar les 21 hores, tret de les activitats culturals, que podran tancar a les 22 hores, o les activitats de caràcter essencial.

 • El Consell Comarcal acorda amb MicroBank una línia de crèdit per autoocupació i una altra per autònoms afectats per la Covid-19 23 d'octubre de 2020

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental i MicroBank han signat un conveni per obrir una línia de finançament per fomentar l’autoocupació i l’emprenedoria entre els col·lectius amb més dificultat, així com a microempreses i negocis. També contempla una línia específica per autònoms i microempreses que necessitin liquiditat per superar els efectes provocats per la crisis de la Covid-19.

 • L’Hospital de Mollet té 54 persones ingressades per Covid-19 22 d'octubre de 2020

  A l’Hospital de Mollet hi ha 54 persones ingressades per Covid-19, gairebé quatre vegades més que la setmana passada. En els darrers dies s’han donat 13 altes, amb un total de 608, i hi ha hagut tres defuncions. Degut a la situació epidemiològica actual, l’Hospital ha tancat l’accés a acompanyants i familiars a l’àrea d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes i ha augmentat l’àrea d’hospitalització sectoritzada per a pacients amb Covid-19. 

 • Els establiments tancats a causa de la Covid-19 poden rebaixar a la meitat el preu del lloguer del local Els establiments tancats a causa de la Covid-19 poden rebaixar a la meitat el preu del lloguer del local 22 d'octubre de 2020

  La Generalitat de Catalunya ha publicat un decret (Decret Llei 34/2020) pel qual s’estableix que els establiments que hagin de romandre tancats durant aquests dies a causa de les mesures contra la Covid-19 puguin rebaixar el lloguer del local al 50 %.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44