Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 12
 • 10a Trobada gegantera 25 de març de 2019 Bona acollida de la 10a Trobada Gegantera de la Llagosta

  La Colla Gegantera de la Llagosta va celebrar ahir la seva festa gran amb la 10a Trobada Gegantera de la nostra localitat. Una vintena de gegants, gegantes i gegantons, a més de capgrossos, van recórrer els carrers de la Llagosta durant tot el matí. L’acte va tancar la programació de les festes de Sant Josep.

 • 10a Trobada Gegantera 22 de març de 2019 La 10a Trobada Gegantera tancarà les festes de Sant Josep

  La Llagosta celebrarà diumenge la 10a Trobada Gegantera de la nostra localitat. L'acte servirà per tancar la programació de les festes de Sant Josep. La Colla Gegantera de la Llagosta ha convidat a nou colles que acompanyaran a la Torradeta, la Blanqueta, el Josepet, la Mariona i el Llago.

 • Campus Setmana Santa Turó 21 de març de 2019 El CEM El Turó organitza un Campus Esportiu de Setmana Santa

  El Complex Esportiu Municipal El Turó ha obert la inscripció per al Campus Esportiu de Setmana Santa que organitzarà del 15 al 18 d’abril. Les activitats estan obertes a infants de P3 a 2n d’ESO. Les persones interessades poden passar pel CEM El Turó fins al 13 d’abril.

 • Marquesina parada bus 20 de març de 2019 Les parades de bus del final d'Onze de Setembre ja tenen marquesina

  Ja estan instal·lades les marquesines de les dues parades d’autobús que hi ha al final de l’avinguda de l’Onze de Setembre a prop del límit amb Santa Perpètua de Mogoda. La inversió en aquesta actuació ha estat de 13.163,62 euros, més uns 2.500 euros per a la seva col·locació. Amb aquesta actuació es vol donar una major comoditat a les persones usuàries d'aquestes parades de bus de l'entrada i sortida nord de la nostra localitat.

 • Vacances en pau 20 de març de 2019 Avui tindrà lloc a l'Ajuntament una xerrada sobre acollida d'infants sahrauís

  L'Ajuntament de la Llagosta organitza una xerrada informativa sobre el programa Vacances en Pau 2019, que vol donar l'oportunitat de sortir del desert durant un temps a infants sahrauís. L'acte tindrà lloc aquesta tarda, a les 18.30 h, a la Sala de Plens.

 • El Correfoc infantil de dissabte. 18 de març de 2019 Aquest dimarts, més actes per celebrar les festes de Sant Josep

  Aquest dimarts, seguirà desenvolupant-se la programació d’actes per celebrar les festes de Sant Josep a la Llagosta. A la plaça d’Antoni Baqué s’instal·larà un parc infantil i al solar de l’Església les atraccions seran gratuïtes de les 11.30 a les 14 hores i de les 16.30 a les 19.30 hores.

 • 18 de març de 2019 Convocatòria de l'Ajuntament per cobrir tres places

  L'Ajuntament de la Llagosta obrirà demà el període de presentació de sol·licituds per a les convocatòries per cobrir una plaça d'arquitecte, una altra d'auxiliar tècnic (sobreestant) i una altra d'enginyer. Les persones interessades podran lliurar la corresponent instància fins al 8 d'abril a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. Aquest tràmit també es podrà fer per internet. Les bases de les tres convocatòries es poden consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de la Llagosta.

 • L'alcalde, Óscar Sierra, rep el Segell Infoparticipa. 14 de març de 2019 L'Ajuntament de la Llagosta rep el Segell Infoparticipa per segon any

  L'Ajuntament de la Llagosta va rebre ahir el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'alcalde, Óscar Sierra, va recollir el corresponent diploma durant un acte celebrat al Rectorat de la UAB.

 • Passejada gent gran 13 de març de 2019 La Llagosta ha acollit avui una nova excursió de les passejades per a la gent gran

  La Llagosta ha acollit avui una nova passejada per a la gent gran organitzada per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la nostra localitat. A l’excursió d’aquest matí han participat unes 150 persones, vingudes de Pineda de Mar, Centelles i Torrelles de Llobregat, a més de la Llagosta.

 • 11 de març de 2019 Ja es pot consultar el cens electoral per poder votar als comicis del 28 d'abril

  Els veïns i veïnes de la Llagosta poden consultar des d’avui i fins al 18 de març el cens electoral a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) per poder votar als comicis generals del 28 d’abril. L’horari de consulta és de dilluns a divendres al matí, de 8.30 a 14 hores, i dimarts i dijous a les tardes, de 16 a 20 hores. La consulta també es pot efectuar a la seu electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística .

 • Joan Maragall 4t A 11 de març de 2019 L'alumnat de quart de Primària de l'Escola Joan Maragall ha visitat avui l'Ajuntament

  L’alumnat de quart curs de Primària de l'Escola Joan Maragall ha visitat avui diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els infants, acompanyats del professorat, han rebut explicacions de tècnics municipals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra, el regidor d'Urbanisme, Raúl Valero, i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde.

 • 8 de març de 2019 Desestimat el recurs presentat per Geafe contra l'Ajuntament

  El Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per Geafe contra la decisió de l'Ajuntament de la Llagosta de resolució del contracte de gestió i explotació pel Complex Esportiu Municipal El Turó per part d'aquesta empresa per incompliment molt greu de les seves obligacions essencials. Geafe demanava, entre d'altres, l'anul·lació de la resolució del contracte i que l'Ajuntament li pagués una sèrie d'indemnitzacions.

 • Un dels jocs que s'han practicat avui. 8 de març de 2019 Avui s'ha celebrat una jornada multiesportiva per a escolars de quart de Primària

  L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una jornada multiesportiva escolar per a alumnat de quart Primària de les escoles Les Planes, Joan Maragall, Sagrada Família i Gilpe de la Llagosta. Les activitats s’han portat a terme al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo amb la coordinació de monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva.

 • Dia Internacional de les Dones 7 de març de 2019 La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones

  Azahara Matas, de la Llagosta, ha estat la guanyadora del Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones de la Llagosta. La commemoració del 8 de Març, que s’escau demà divendres, s’ha celebrat avui djous institucionalment per l’Ajuntament de la Llagosta a Can Pelegrí, en un acte que ha deixat petita la sala polivalent de la tercera planta, i ha comptat amb l'organització del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), la Biblioteca i l’entitat Resistencia Literaria.

 • Nova zona fitness CEM el Turó 7 de març de 2019 Ja estan en funcionament les noves màquines de fitness del CEM El Turó

  Avui s’ha posat en marxa la nova sala de fitness reformada del Complex Esportiu Municipal El Turó. Des d’aquest matí, estan en funcionament les noves màquines, que han suposat la modernització de tots els elements de la sala.

 • 7 de març de 2019 Avui es fa l'acte central de la programació del Dia Internacional de les Dones

  Aquesta tarda, a partir de les 19 h, tindrà lloc a Can Pelegrí l’acte central de la programació del Dia Internacional de les Dones. El Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD), la Biblioteca i l'entitat Resistencia Literaria organitzen l'acte per commemorar la jornada del 8M. L'activitat començarà amb una recepció i benvinguda amb te i pastissets a càrrec de l'entitat llagostenca ATTADAMON. Tot seguit, es farà la lectura del Manifest, que anirà a càrrec de la regidora d'Igualtat, Conchi Jiménez.

 • Plantació arbres 6 de març de 2019 Comença la plantació de 80 arbres per substituir altres malalts o morts

  La Brigada municipal de jardineria està plantant a diversos espais públics de la nostra localitat 80 arbres de diferents espècies. Aquesta actuació serveix per substituir arbres que s’han anat traient perquè estaven malalts o morts. La compra d’aquests arbres ha suposat una inversió de 3.233,45 euros.

 • Una de les zones noves del pati de Cucutras. 5 de març de 2019 L’Escola Bressol Municipal Cucutras renova el seu projecte de pati

  L’equip educatiu de l’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta ha portat a terme diverses accions per renovar el Projecte de pati. Els criteris que ha tingut en compte a l’hora de dissenyar el nou pati del centre han estat vetllar per l’ús d’elements naturals i sempre que es pugui utilitzar materials reciclats i d’autoconstrucció i afavorir que l’espai del pati esdevingui una aula més de l’escola on es puguin adquirir molts coneixements, tant si es tracta de l’hora d’esbarjo com del moment de realitzar-hi unes altres activitats més vinculades al currículum educatiu.

 • Tallers de salut 5 de març de 2019 Els escolars de la Llagosta participen a diversos tallers de la Guia d'Activitats i Serveis Educatius

  L'Ajuntament de la Llagosta està portant a terme aquestes setmanes diverses activitats d'educació per a la salut. Les propostes que s'estan realitzant formen part de la Guia d'Activitats i Serveis Educatius que el Consistori llagostenc posa a disposició dels centres d'ensenyament de la nostra localitat.

 • Mapa actuacions via pública 4 de març de 2019 Nou mapa amb les actuacions a la via pública

  L'Ajuntament posa en marxa un mapa interactiu amb les actuacions a la via pública realitzades durant aquest mandat. El mapa està dividit per diferents categories i mostra les obres realitzades als carrers i places del nostre municipi.

Pàgina 1 de 12
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26