Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • Ja està obert el termini per sol·licitar els ajuts d'escolarització 14 de juny de 2021

  Avui hem obert la convocatòria per accedir als Ajuts d’escolarització per al curs 2021-2022. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de juny. El tràmit es pot fer telemàticament a través de  l'apartat de tràmits del nostre web , a on també es pot trobar tota la informació sobre els requisits i la documentació necessaris per optar a l'ajut.

 • Un moment de la jornada de dissabte. Una seixantena de persones voten en la jornada presencial dels pressupostos participatius 14 de juny de 2021

  Un total de 66 persones van participar dissabte en la jornada de votacions al carrer dels pressupostos participatius que va organitzar l’Ajuntament de la Llagosta. Al matí, hi van anar 41 persones i, a la tarda, 25. L’activitat es va desenvolupar a la porta de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

 • La Generalitat adjudica la redacció del projecte del nou ambulatori 10 de juny de 2021

  La Generalitat de Catalunya ha adjudicat a la UTE formada per les empreses B-CDBAR­QUI­TECTURA i Ferreira, ­Crubellati, Maksimoviv Ar­qui­­­tectos la redacció dels projectes bàsic i executiu del nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta, així com la posterior direcció de l’obra de construcció de l’edifici. L’import total és de 443.408 euros. L’empresa adjudicatària haurà de tenir enllestits els projectes en set mesos. La Generalitat va rebre un total de 96 ofertes durant el procés de licitació.

 • La Policia Local va posar 36 multes a conductors de patinets elèctrics en els cinc primers mesos del 2021 9 de juny de 2021

  En els cinc primers mesos d’aquest any, la Policia Local de la Llagosta va posar 36 multes a conductors de patinets elèctrics. La majoria de les sancions (19) van ser per transportar en el vehicle un nombre superior de persones a les autoritzades. Set multes van ser per circular per la vorera o per una zona per a vianants.

 • L’Ajuntament aprova el pressupost municipal amb 1,8 milions d’euros per a inversions 8 de juny de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat de forma inicial el pressupost municipal del 2021 durant la celebració d’un ple extraordinari. El Consistori comptarà aquest any amb 12.731.294 euros. L’Ajuntament preveu destinar aquest exercici 1.811.013 euros a inversions. Per a diferents actuacions en la via pública, es dedicaran 1.571.513 euros. Està previst reformar el carrer de Sant Miquel amb un pressupost de gairebé 400.000 euros i reparar la vorera de l’avinguda del Primer de Maig (236.000 euros). També es crearà un parc amb jocs d’aigua (250.000 euros) i es destinaran 310.000 euros a la millora de sis parcs infantils.

 • El serveis d'atenció a les dones que es presten a Can Pelegrí modifiquen el dia d'atenció 7 de juny de 2021

  A partir d’aquest mes de juny, el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) canvia el seu horari. A partir d’ara els serveis de l’Espai d’Igualtat, situat a la segona planta de Can Pelegrí, passen a oferir-se els dimecres i no els dimarts com fins ara.

 • L'Espai d'estudi de Can Pelegrí obre per acabar de preparar les Proves d'Accés a la Universitat 4 de juny de 2021

  El Servei d’Informació Juvenil obrirà a partir de demà l’Espai d’estudi per als joves que s’estan preparant per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat. Concretament estarà obert des de demà dissabte i fins al 10 de juny.

 • Surt al carrer La Llagosta informa del mes de juny 3 de juny de 2021

  La Llagosta informa del mes de juny ha sortit avui al carrer amb la fotografia de portada dedicada al cartell de la Festa Major de 2021 i a la seva autora, la llagostenca Sara Varón. La publicació també destaca les dinou propostes finalistes dels pressupostos participatius, una entrevista a les creadores de la marca de roba La llave de mis sueños i la disputa del play-off d’ascens del Club Deportivo La Concordia.

 • L’Hospital de Mollet té nou persones ingressades per la Covid-19 2 de juny de 2021

  L’Hospital de Mollet té nou persones ingressades per la Covid-19, que són les mateixes que hi havia la setmana passa. Així, es manté l’horari de visites d’acompanyants pel matí i la tarda a l’àrea d’hospitalització. En total s’han donat 12 altes, amb un total de 1.414, i no hi ha hagut cap defunció. Segons les dades de la Generalitat de Catalunya facilitades per la Fundació Sanitària Molletel risc de rebrot en el Baix Vallès se situa en 194 punts i la taxa de contagi és d’1,22 punts. 

 • Un dels moments de la jornada L’AMERC celebra una jornada entre empreses i professionals sobre la transició energètica 2 de juny de 2021

  Més d'una cinquantena d’empreses de l’entorn de la Riera de Caldes han participat en una jornada per intercanviar i posar en comú les respectives experiències en matèria de transició energètica als polígons industrials. L’acte, organitzat per l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes (AMERC), s’ha dut a terme avui dimecres a l’Espai de Can Rius de Caldes de Montbui, tot i que també s’ha pogut seguir de forma virtual. Es tracta d’una iniciativa per contribuir en el disseny de polítiques energètiques locals en clau de sostenibilitat impulsada pels municipis que hi ha l’eix de la Riera de Caldes.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44