Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • La setmana passada es van regristar a la Llagosta 27 casos de Covid-19 11 d'agost de 2020

  La setmana passada, del 3 al 9 d'agost, es van registrar a la nostra localitat 27 nous casos de Covid-19. Destaquen els tretze registres de divendres. Aquestes dades es poden consultar al portal Hermes de la Diputació de Barcelona, que recopila les dades publicades per la Generalitat de Catalunya. La resta de dies, els casos han oscil·lat des dels 5 registrats el dilluns 3 d’agost als zero casos de diumenge.

 • La Llagosta registra 11 nous casos de Covid-19 en set dies 3 d'agost de 2020

  Durant la darrera setmana la Llagosta ha registrat onze casos nous de Covid-19, segons l’informe de la Regió Sanitària Metropolitana Nord del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La taxa estandarditzada de positius a la nostra localitat per 10.000 habitants se situa en 100,51.

 • El Ple aprova el primer pas per fer realitat el projecte urbanístic del sector de Capresa 31 de juliol de 2020

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir inicialment per unanimitat la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística de la Llagosta pel que fa al sector de la Miralda, on està previst crear una gran zona verda i construir 200 habitatges, 68 dels quals seran en règim de protecció. Es tracta del primer pas per fer realitat el projecte urbanístic dels terrenys de Capresa.

 • Un centenar d’empreses opten a la redacció del projecte del nou ambulatori de la Llagosta 30 de juliol de 2020

  La Generalitat ha rebut un centenar d’ofertes d’estudis d’arquitectes en el Concurs de projectes per a la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la posterior direcció d’obra del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Llagosta. S’ha ampliat fins al 10 de setembre la data de comunicació d’esmenes de la licitació. Després, es farà l’adjudicació.

 • El Vallès Oriental, al nivell 2 del control epidemiològic de la Covid-19 29 de juliol de 2020

  El Vallès Oriental està al nivell 2 del Pla de control de la transmissió de la Covid-19, que ha elaborat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. És a dir, el municipi llagostenc, tanmateix com la resta de localitats vallesanes, se situa en un nivell amb brots controlats o casos esporàdics limitats, indica el document. El govern català ho ha comunicat avui durant la trobada que ha mantingut amb el Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental, que entre aquests hi havia l’alcalde llagostenc Óscar Sierra.

 • La Generalitat prohibeix els ‘botellons’ a Catalunya 28 de juliol de 2020

  La Generalitat de Catalunya ha prohibit a tot Catalunya fer ‘botellón’ des d’aquest dimarts, com a mesura per evitar la propagació de la Covid-19. Ho ha anunciat aquest migdia la portaveu del govern català, Meritxell Budó, després que la mesura hagi estat aprovada pel Procicat. D’aquesta manera, queda prohibit el consum compartit d’alcohol a la via pública i espais d’ús compartit a qualsevol municipi català.

 • Imatge virtual del futur parc. La Llagosta planeja un gran parc de 6.689 metres quadrats als terrenys de Capresa, on es construiran 200 habitatges, 68 dels quals en règim de protecció 28 de juliol de 2020

  La Llagosta comptarà amb una nova zona verda de 6.689 metres quadrats en una part dels terrenys que actualment ocupa l’empresa Capresa. En aquest sector, es construiran 200 habitatges, 68 dels quals seran en règim de protecció. D’aquests, 34 seran de titularitat pública. També, està previst que l’Ajuntament pugui disposar en aquesta zona d’un solar de 536 metres quadrats per a equipaments.

 • Les entitats hauran de signar un document de compromís per fer servir les instal·lacions municipals 28 de juliol de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta està treballant en la reobertura de les instal·lacions municipals per a l’ús de les entitats i de la ciutadania. L’alcalde, Óscar Sierra, ha signat un decret en el qual es determinen una sèrie de mesures sanitàries i de control obligatòries. Es tracta d’un primer pas per a la reobertura dels centres o espais públics en el qual s’estableixen unes mínimes normes de funcionament que les entitats o usuaris d’aquests centres hauran de conèixer i comprometre’s a complir. Totes les entitats hauran de signar un document de compromís abans de fer servir les instal·lacions.

 • La Llagosta registra tretze casos de coronavirus en dues setmanes 27 de juliol de 2020

  A la Llagosta hi ha 13 casos confirmats de coronavirus en les darreres dues setmanes, segons les dades facilitades de l’informe de la Regió Sanitària Metropolitana Nord del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En els darrers set dies, s’han registrat a la nostra localitat vuit casos nous, que s’acumulen als cinc que ja hi havia confirmats la setmana anterior.

 • Tots els mercats municipals de la província de Barcelona podran fer les seves vendes de manera online 24 de juliol de 2020

  La Diputació de Barcelona ha posat en marxa el programa Mercats en línia amb l’objectiu de dotar de suport econòmic a la seixantena d’ajuntaments que disposen de mercat municipal per a la contractació d’una plataforma tecnològica de venda online. D’aquesta manera, tots els mercats municipals de la província de Barcelona, en total 93, entre els quals es troba el de la Llagosta, podran realitzar les seves vendes a través d’aquesta plataforma digital.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44