Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 10
 • 25 de maig de 2018 Lliurats els diplomes a les persones participants als tallers del Casal d'Avis

  Aquesta tarda, s’ha fet el lliurament dels diplomes a les persones que han participat al llarg del curs als tallers organitzats pel Casal d’Avis de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc al Casal d’Avis i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra; la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, i la presidenta de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta, Teresa Ventura.

 • Cartells finalistes del concurs. 25 de maig de 2018 Escollides les tres obres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major 2018

  Ja es coneixen els tres cartells finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major 2018, convocat per l’Ajuntament de la Llagosta. El jurat del certamen ha escollit aquest matí les obres finalistes, signades amb els següent pseudònims: Som la festa, Kiratsura i Pavi.

 • 25 de maig de 2018 El Mercat d’Idees obre demà dissabte la quarta Mostra d’Entitats de la Llagosta

  La sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta acollirà demà el Mercat d’Idees, que forma part de la Mostra d’Entitats. L’acte començarà a les 12 h i consistirà en una ponència, i posterior col·loqui, a l’entorn del teixit associatiu.

 • Sector on es podrien ubicar les noves parades d'autobús. 24 de maig de 2018 L'Ajuntament insisteix davant de la Generalitat que cal posar una nova parada de bus entre Montcada i la Llagosta

  L'Ajuntament de la Llagosta vol que la Generalitat autoritzi al més aviat possible la instal·lació d'una nova parada d'autobús al terme municipal de Montcada i Reixac, però més a prop de la nostra localitat. El Consistori vol facilitar així als usuaris de la Llagosta de la línia de Sagalés l'ús d'aquest servei sense haver-se de desplaçar a la parada que hi ha actualment al costat del McDonald's.

 • L'alcalde i la promotora de Recollida de Catalunya d’Humana. 23 de maig de 2018 L’Ajuntament i Humana signen un nou conveni de col·laboració

  L’Ajuntament de la Llagosta ha signat un nou conveni de col·laboració amb Humana Fundació poble per a poble. L’acord contempla l’ampliació del nombre de contenidors de recollida de roba usada a la nostra localitat, el lliurament de vals de compra destinats a famílies necessitades de la Llagosta i una aportació econòmica.

 • 21 de maig de 2018 Obert el període de sol·licituds d'ajuts per al menjador escolar del curs 2018-2019

  Des d’avui i fins al 8 de juny es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2018-2019 d’ajuts per al menjador escolar. Les persones interessades han de lliurar les instàncies a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. El tràmit està adreçat a alumnes empadronats a la Llagosta, matriculats en escoles sostingudes amb fons públics i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. Per concedir les beques per al menjador escolar, es tenen en consideració diferents barems. 

 • Una imatge de la Fira de Sant Ponç de l'any passat. 18 de maig de 2018 La Fira de Sant Ponç se celebrarà aquest cap de setmana a la Llagosta

  Una quarantena de parades d’artesania ompliran aquest cap de setmana el passeig de l’avinguda Onze de Setembre amb la Fira de Sant Ponç. Les parades estaran obertes des de les onze del matí fins a les nou del vespre demà dissabte i diumenge.

 • Un moment de la xerrada. 18 de maig de 2018 L’alcalde ha mantingut avui una tertúlia amb l’alumnat de 4t d’ESO del Centre de Secundària Balmes

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc a l’aula d’audiovisuals d’aquesta escola. Els estudiants de la Balmes han parlat sobre diversos temes, alguns d’interès juvenil i altres que afecten a tota la ciutadania.

 • Les persones de la Llagosta, a la cloenda del Cicle de passejades. 17 de maig de 2018 Una trentena de persones de la Llagosta participen en la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran

  Una trentena de persones de la Llagosta van assistir ahir a la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran, que va tenir lloc a Palau-solità i Plegamans. Durant la jornada, es van celebrar diferents activitats, com ara tallers, caminades i un dinar, a més del lliurament de diplomes als participants en aquesta edició del Cicle de passejades, organitzat per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, van participar en la cloenda.

 • 15 de maig de 2018 Obert el termini de sol·licituds d'ajuts per assistir als casals d'estiu

  L'Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini per presentar les sol·licituds d'ajuts per als casals d'estiu d’aquest any 2018. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, amb edats compreses entre els tres i els disset anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que realitzaran diferents col·lectius a les escoles Joan Maragall, Les Planes i Sagrada Família, al Centre Cultural, al Complex Esportiu Municipal El Turó i a altres instal·lacions esportives municipals.

 • Els voluntaris després de la neteja. 14 de maig de 2018 Una quinzena de voluntaris van netejar dissabte la riera Seca

  Més de 225 quilos de deixalles, una piscina de càmping, una taula de menjador amb les seves cadires, mobles de dormitori, un ordinador, un matalàs, part d’una nevera, roba,… Tot això és el que van recollir les prop de quinze persones que van participar dissabte a la jornada Fem dissabte, organitzada per l’Ajuntament en el marc de la campanya europea Let’s clean up Europe!

 • Visita de l'alumnat del Joan Maragall a l'Ajuntament 14 de maig de 2018 L'alumnat de quart de Primària de l'Escola Joan Maragall ha visitat avui l'Ajuntament

  L’alumnat de quart curs de Primària de l’Escola Joan Maragall ha participat avui en l’activitat consistent en la visita a diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els joves estudiants, acompanyats d’algunes de les seves professores, han rebut explicacions de tècnics municpals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde. Aquesta ha estat la darrera visita del curs d’alumnat de quart de Primària a l’Ajuntament.

 • 14 de maig de 2018 La Mostra de Turisme Juvenil es posa en marxa avui

  L’Ajuntament de la Llagosta, mitjançant el Servei d’Informació Juvenil, posa en marxa avui una nova edició de la Mostra de Turisme Juvenil. Les persones interessades podran visitar-la fins al 19 de juliol a Can Pelegrí de dilluns a dijous de les 17 a les 20 h i els dimecres de les 10 a les 13 h. A la Mostra es poden trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats, comunitats autònomes i països.

 • 11 de maig de 2018 Convocada una plaça temporal d'oficial de jardineria

  L’Ajuntament de la Llagosta convoca una plaça temporal d’oficial de jardineria. Es tracta d’una contractació de relleu a temps parcial per jubilació. Les persones interessades poden recollir les bases de la convocatòria a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), a la plaça d’Antoni Baqué. L’horari de l’OAC és de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h o dimarts i dijous de 16 a 20 h. També es poden trobar en aquest web. Les instàncies es poden presentar del 12 al 31 de maig presencialment, en horari d’obertura de l’OAC, o electrònicament, en qualsevol moment.

 • Un moment de la trobada amb l'alcalde. 10 de maig de 2018 L'alcalde va mantenir ahir una trobada amb socis i sòcies del Casal d'Avis

  L'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una trobada amb una cinquantena de socis i sòcies del Casal d'Avis. L'acte va tenir lloc en aquest equipament entre les 17 i les 18.30 hores. Els participants van poder fer preguntes a l'alcalde sobre les seves principals preocupacions. Durant la trobada, l'alcalde va explicar que properament es farà l'obra de reforma de la plaça de Catalunya i que també es realitzaran millores en diversos parcs infantils.

 • 9 de maig de 2018 Aprovat el pressupost de l'Ajuntament de la Llagosta de 2018

  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir de forma inicial el pressupost municipal d'aquest any, que puja als 11.261.420 euros, amb els vots a favor del Partit dels Socialistes, Partit Popular, Partit Demòcrata i Ciutadans; en contra d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa i amb l'abstenció d'Esquerra Republicana. Al capítol d'inversions, es destinaran 743.144 euros. En aquest apartat, destaquen els 200.000 euros previstos per a una primera fase de rehabilitació de la històrica masia de can Baqué, que, per primera vegada, tindrà una important dotació pressupostària per fer treballs per reformar-la.

 • L'Escola Bressol Municipal Cucutras. 4 de maig de 2018 L'Escola Bressol Municipal Cucutras obre dilluns, dia 7 de maig, el període de preinscripció per al proper curs

  Dilluns, 7 de maig, s'obre el període de preinscripció de l'Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2018-2019. Aquest tràmit es podrà realitzar fins al 18 de maig al mateix centre. L'horari d'atenció de la guarderia és de dimarts a divendres al matí, de 9 a 10.30 h, i dilluns a la tarda, de 16 a 17 h. Per al proper curs, el centre té pràcticament les mateixes vacants que en cursos anteriors, set places de 0 a 1 any, 28 places d'1 a 2 i 13 places de 2 a 3. Al primer grup d’edat, hi ha reservada una plaça addicional per a infants amb necessitats educatives especials i als altres dos grups, tres places a cadascun.

 • Repintat passos de vianants 4 de maig de 2018 L'Ajuntament repinta durant aquests dies alguns passos de vianants del municipi

  Avui, ha començat el repintat d’alguns passos de vianants de la nostra localitat. Concretament, els situats als carrers de Santa Teresa i de Sant Miquel i a les cruïlles d’aquests amb els carrers d’Anselm Clavé, Brutau i Sant Miquel.

 • 3 de maig de 2018 Surt al carrer el 08centvint del mes de maig

  Ja ha començat la distribució del 08centvint del mes de maig. La principal notícia de la portada és que l'Ajuntament ha obtingut el Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local. També s'explica que l'Ajuntament contractarà quatre persones aturades en un nou pla d'ocupació i que, dissabte, comença la 35a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El 08centvint del mes de maig també recull, entre d'altres, una informació sobre com va anar la jornada de Sant Jordi a la Llagosta, una entrevista amb la directora de l'Escola de dansa La Room, Meri Fabregat, i una notícia sobre la gran temporada que està fent el Club Deportivo la Concòrdia, que està lluitant per aconseguir el títol de lliga a la Segona Divisió espanyola de futbol sala femení.

   

 • L'alcalde, Óscar Sierra, amb el segell. 26 d'abril de 2018 L'Ajuntament de la Llagosta obté el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència del seu web

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obtingut el Segell Infoparticipa a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local. Aquest guardó és la màxima certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el seu Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) als webs dels 947 ajuntaments de Catalunya.

Pàgina 1 de 10
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18