Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • Els plens i les juntes de govern seran telemàtics durant l’estat d’alarma 27 de març de 2020

  El Ple va acordar ahir que les sessions dels òrgans representatius i de govern de l’Ajuntament de la Llagosta se celebrin de manera telemàtica durant l’estat d’alarma pel coronavirus. La decisió es va prendre per unanimitat durant un ple extraordinari i urgent que es va fer per videoconferència. És la primera vegada que a la Llagosta s’ha celebrat una sessió plenària d’aquesta forma. Al ple va participar el regidor socialista Antonio García, que des de fa uns mesos treballa a França.

 • Paralitzada l’obra pública a la nostra localitat 26 de març de 2020

  L’Ajuntament ha paralitzat les obres públiques que s’estaven realizant a la nostra localitat. Aquesta mesura s’aplicarà durant la vigència de l’estat d’alarma i de les pròrrogues que es puguin aprovar per la crisi provocada pel coronavirus. A més, un decret d'Alcaldia adverteix a les persones promotores d’obres, instal·lacions i construccions que s’estiguin executant o que tinguin prevista la seva execució al terme municipal de la Llagosta, de la prohibició de l’execució de les obres, instal·lacions i construccions, quan no es puguin garantir les mesures aprovades per l’Organització Mundial de la Salut, les autoritats sanitàries estatals i autonòmiques en matèria de prevenció i protecció contra el Covid-19, així com els requeriments imposats al Reial decret 463/2020, o qualsevol altre que es pugui dictar en un futur, en qualsevol tipus de disposició normativa, instruccions, circulars o decisions que s’aprovin per les autoritats competents, per evitar la propagació del coronavirus per contagi.

 • El nou Servei de voluntariat ja està funcionant 25 de març de 2020

  Ja està en marxa el Servei de voluntariat creat per l’Ajuntament de la Llagosta per ajudar les persones més necessitades de la nostra localitat davant de l’estat d’alarma decretat pel COVID-19. El poden sol·licitar totes aquelles persones residents a la Llagosta que formin part del col·lectiu més vulnerable davant del COVID-19: persones majors de 65 anys, persones amb malalties cardiovasculars, persones amb malalties respiratòries cròniques, persones amb diabetis, persones amb hipertensió, persones amb problemes d’immunitat congènites o adquirides, persones amb més d’una malaltia i dones embarassades.

 • Desinfecció al costat de l'ambulatori. S’amplien els espais públics desinfectats a diari a la Llagosta 24 de març de 2020

  L’empresa Sersa, concessionària del servei de neteja viària a la Llagosta, ha ampliat les zones de desinfecció per evitar la propagació del coronavirus. Sersa disposa ara de més material (dues màquines de pressió i sis motxilles) i pot arribar a més espais. Fins ara, s’estaven desinfectant a diari les zones properes a l’ambulatori, a les farmàcies, al Mercat Municipal, als comerços d’alimentació, als bancs, als contenidors, i a l’estació de tren, entre d’altres. Ara, també es desinfecten les baranes que hi ha al carrer, les papereres i altres elements de mobiliari urbà.

 • Targetes moneder. Dimarts es repartiran les targetes moneder per als beneficiaris de les beques menjador 23 de març de 2020

  L'Ajuntament de la Llagosta repartirà demà dimarts les 256 targetes moneder per als beneficiaris de les beques menjador. La Generalitat de Catalunya ha distribuït les targetes directament al Consell Comarcal, que gestiona els ajuts individuals de menjador a tota la comarca, i aquestes ja han arribat a l'Ajuntament.

 • La ciutadania, entitats i comerços donen material de protecció del coronavirus 23 de març de 2020

  Empreses, comerços i particulars de la nostra població han donat material de protecció a la Policia Local de la Llagosta davant de l’emergència provocada pel coronavirus. Es tracta de mascaretes, guants i altres elements que serviran per atendre correctament la ciutadania. L’Ajuntament de la Llagosta va fer una crida a la ciutadania i a les empreses el 19 de març perquè li cedissin material de protecció contra el coronavirus. Des del primer moment, comerços, veïns i veïnes van respondre a la petició. La Policia Local ha rebut caixes de mascaretes de diversos tipus, guants de làtex, pots d’antisèptic i granotes de protecció.

 • Campanya de voluntariat. L’Ajuntament posa en marxa una campanya de voluntariat 23 de març de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat una campanya de voluntariat per ajudar les persones que més ho necessiten durant aquests dies de confinament. Poden col·laborar-hi, totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 60 anys, que no tinguin cap malaltia crònica o respiratòria i que no formin part dels grups de risc. Els interessats han d’emplenar el següent formulari: https://www.llagosta.cat/voluntariat.

 • Nou horari CAP. El CAP de la Llagosta modifica el seu horari des d’aquest dissabte 20 de març de 2020

  Amb motiu de la pandèmia del coronavirus, diversos centres d’atenció primària canviaran els seus horaris a partir de demà dissabte de forma temporal i fins a nou avís. Així, el CAP de la Llagosta obrirà de dilluns a diumenge entre les 8 i les 20 hores. Fora d’aquest horari, l’ambulatori estarà tancat. En cas d’urgència,es podrà trucar al telèfon 93 574 92 66 o anar a un centre hospitalari. Des del web La meva Salut, a través de l’e-consulta, es pot contactar directament amb el metge de capçalera per descarregar les receptes.

 • Mesures econòmiques d'urgència pel coronavirus 20 de març de 2020

  Aquesta informació s'actualitza segons arriben noves dades

 • Seguiment coronavirus. Nou casos confirmats de coronavirus a la Llagosta 20 de març de 2020

  A la Llagosta, hi ha confirmats nou casos de coronavirus. Set d’aquestes persones estan hospitalitzades. A més, hi ha una cinquantena de persones amb símptomes que estan confinades a casa i a les quals encara no les han fet el test. L’alcalde, Óscar Sierra, ha enviat una forta abraçada a les persones malaltes i als seus familiars i demana a tots els veïns i veïnes de la Llagosta que facin tot el possible per tal que el contagi no avanci,

Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03
Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03