Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • Homenatge a Juanjo Maestre L’Ajuntament homenatja Juanjo Maestre al Centre Cultural 29-01-2023

  El Centre Cultural ha acollit aquesta tarda l’homenatge a Juanjo Maestre que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta. L’acte, que ha obert Paula Maestre, filla de Juanjo, i que ha presentat un dels seus nebots, David Maestre, ha comptat amb diferents actuacions musicals. A l’escenari, en un lloc ben visible, hi havia algunes de les disfresses que va fer servir Juanjo Maestre durant les festes de Carnaval de la Llagosta i un micròfon.

 • El Ple aprova l’inici de la redacció del quart Pla d’igualtat de gènere 27-01-2023

  L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat durant el ple ordinari del mes de gener l’inici del procediment per a la redacció del quart Pla d’igualtat de gènere de la Llagosta. El document serà redactat amb el suport de la Diputació. L’anterior Pla d’igualtat va ser aprovat el 2015 i estava prorrogat. “El nou Pla està en la fase de diagnosi”, va explicar la regidora d’Igualtat, Melania Beltrán, que va afegir que “es comptarà amb la ciutadania” per tal que tothom que vulgui pugui fer les seves aportacions.

 • Un dels moments de l'acte. Concentració i minut de silenci de condemna per les víctimes de violència masclista i vicària del que va d’any 26-01-2023

  La Llagosta s’ha concentrat per condemnar les sis víctimes per violència masclista i una nena per violència vicària que s’han registrat en aquest inici d’any. L’acte, que s’ha celebrat d’avant l’edifici consistorial avui dijous a les set de la tarda, ha estat convocat per l’Ajuntament i ha comptat amb la participació de tots els grups polítics municipals i una quarantena de persones que s’han apropat a la plaça d’Antoni Baqué.

 • La ciutadania va fer servir 2.898 vals de descompte en la campanya de Nadal 23-01-2023

  La campanya de promoció del comerç local que va fer durant el Nadal l’Ajuntament de la Llagosta es va saldar amb 2.898 vals de descompte utilitzats per la ciutadania, 338 més que al 2021. Amb aquesta iniciativa es van mobilitzar als establiments comercials de la Llagosta un mínim de 86.940 euros, uns 20.000 més que a l’edició anterior de la campanya.

 • Alumnes de l'Escola Gilpe. L’alumnat de quart de l’Escola Gilpe ha visitat avui l’Ajuntament 20-01-2023

  Els alumnes de quart de Primària de l’Escola Gilpe han visitat avui diferents departaments de l’Ajuntament de la Llagosta acompanyats per l’alcalde de la nostra població, Óscar Sierra. Aques­ta ha estat la primera visita del curs 2022-2023.

 • Tallers de sexualitat i afectivitat Tallers de sexualitat i afectivitat per a alumnat de quart d’ESO de l’INS Marina 20-01-2023

  L’Ajuntament de la Llagosta organitza uns tallers per a l’alumnat de quart d’ESO de l’Institut Marina. L’activitat està dissenyada i impartida per les educadores de l’àrea municipal de Serveis Socials i la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament.

 • Augmenta lleugerament el nombre d’habitants de la Llagosta 19-01-2023

  La Llagosta tenia l’1 de gener del 2023 un total de 13.245 habitants, 42 més que ara fa un any. L’any passat es van donar a la nostra localitat 82 naixements i 86 defuncions. Una altra dada significativa és que van venir a viure a la nostra població 841 persones i en van marxar 795. Les dades del padró són provisionals.

 • Sortida a Sant Pol Primera passejada de marxa nòrdica del 2023 18-01-2023

  Una cinquantena de veïns i veïnes de la Llagosta participen aquest matí en la primera sortida del cicle de marxa nòrdica per a la gent gran del 2023 que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. L’excursió d’avui es desenvolupa per Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta.

 • Un dels moments del taller. Una dotzena de persones participen en un taller per a la redacció del Reglament de Participació Ciutadana 17-01-2023

  Una dotzena de persones han participat en el taller obert a la ciutadania per a la redacció del Reglament de Participació Ciutadana. L’activitat s’ha celebrat avui dimarts al Centre Cultural i ha comptat amb el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz; el tècnic municipal i dues tècniques de La malla d’Idees, que assessora en la redacció del reglament de participació.

 • Adif convoca el concurs per a la gestió de la futura estació intermodal de la Llagosta 17-01-2023

  Adif ha publicat la convocatòria del plec de condicions del concurs públic per a la gestió i explotació de la futura estació intermodal de la Llagosta. Els operadors interessats poden presentar les seves ofertes fins al pròxim 12 d'abril.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44