Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • Un dels moments de la cursa del 2019 S'obre el període d'inscripcions de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta 6 de juliol de 2022

  La 33a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta ja ha obert el període d’inscripcions. La prova atlètica, que organitza l’Ajuntament de la Llagosta amb La Sansi, tindrà lloc el diumenge 25 de setembre amb els recorreguts de 5 i 10 km i una cursa infantil.

 • L’Oficina del Síndic de Greuges va atendre ahir dimarts set persones de la Llagosta 6 de juliol de 2022

  Un total de set persones de la Llagosta es van adreçar ahir dimarts a l’Oficina del Síndic de Greuges, que es va instal·lar a Can Pelegrí. D’entre les persones ateses, presencialment i per trucada amb cita prèvia, van presentar quatre queixes i tres consultes. Les problemàtiques plantejades estaven relacionades amb el consum (electricitat i gas), el medi ambient i la sanitat, entre altres. A més, dues de les quatre queixes van anar adreçades a l’Ajuntament de la Llagosta.

 • jornada formativa sobre salut mental juvenil El Centre Cultural ha acollit una jornada formativa sobre salut mental juvenil adreçada a professionals 6 de juliol de 2022

  Una cinquantena de persones han participat aquest matí a la Jornada de formació sobre salut mental i emocional organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’acte, que s'ha realitzat al Centre Cultural, forma part del programa de detecció, formació i intervenció en salut mental i emocional amb joves que s'està portant a terme des de la Regidoria de Joventut.

 • Un dels moments de l'acte. Es presenta el Pla director de participació ciutadana 5 de juliol de 2022

  L'Ajuntament ja disposa del Pla director de participació ciutadana i avui dimarts ho ha presentat al Saló de plens del Consistori llagostenc. Marc Ruiz, regidor de Participació Ciutadana, ha estat l'encarregat de presentar el document, que en acabar ha respost les preguntes dels assistents.

 • Diumenge, jornada solidària amb el Mulla't per l'esclerosi múltiple al CEM El Turó 5 de juliol de 2022

  El Complex Esportiu Municipal El Turó participarà diumenge en l’activitat solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. La instal·lació llagostenca torna a adherir-se un any més en l’activitat que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que enguany participaran prop de mig miler de piscines de Catalunya.

 • L’Ajuntament presenta avui el Pla director de participació ciutadana 5 de juliol de 2022

  L’Ajuntament farà avui la presentació pública del Pla director de participació ciutadana del nostre municipi. L’acte tindrà lloc a les 19 hores al Saló de plens del Consistori llagostenc.

 • Inscripcions gimnàstica per a gent gran Les persones grans ja es poden inscriure a les activitats de gimnàstica del proper curs 5 de juliol de 2022

  Fins al 9 de setembre es poden fer les inscripcions al programa Gimnàstica per a Gent Gran que organitza el Complex Esportiu Municipal El Turó. Les activitats estan adreçades a persones a partir dels 60 anys i les places estan limitades.

 • L'Ajuntament de la Llagosta dóna suport a les famílies del Centre d'Educació Especial Can Vila 4 de juliol de 2022

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha assistit aquest matí a la concentració de famílies del Centre d’Educació Especial Can Vila de Mollet, entre elles una quinzena de persones de la Llagosta, davant de la seu del Departament d’Educació de la Generalitat per demanar una solució a la seva problemàtica. Sierra ha mostrat el suport de l'Ajuntament de la Llagosta als afectats.

 • Escoles d'Inicació Esportiva Ja es poden fer les inscripcions a les Escoles d'Iniciació Esportiva per al proper curs 4 de juliol de 2022

  Ja estan obertes les inscripcions per a les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest any es mantenen les modalitats de fubol sala, voleibol, esports per a persones amb diversitat funcional i iniciació esportiva. Les inscripcions es poden fer al web del Complex Esportiu Municipal El Turó . Les classes començaran el 5 de setembre.

 • El Parc Popular acollirà demà dissabte la primera sessió de Cinema a la fresca 1 de juliol de 2022

  L’Ajuntament de la Llagosta ha programat dues sessions de cinema a la fresca en el marc de les activitats de l’estiu 2022. El Parc Popular acollirà demà la projecció de la pel·lícula A todo tren, de Santiago Segura. L’activitat, que és gratuïta, començarà a les 22 hores. La segona sessió de Cinema a la fresca, amb La Lego película 2, es desenvoluparà el 16 de juliol a les 22 hores al Parc Popular.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44