Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • A partir de dilluns s'amplien una setmana més les mesures de restricció davant la Covid-19 15 de gener de 2021

  El PROCICAT ha decidit prorrogar set dies més les mesures de prevenció de la COVID-19 vigents amb l’objectiu d’aturar la transmissió del virus. La pròrroga començarà dilluns que ve i durarà fins al diumenge 24 de gener.

 • L'alcalde a l'Institut Marina L’Ajuntament cedeix ordinadors portàtils a alumnes de secundària i batxillerat 14 de gener de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta ha entregat 28 ordinadors portàtils per a alumnes de secundària i batxillerat de l’Institut Marina. El Consistori ha decidit facilitar portàtils a l’alumnat que no té accés a cap dispositiu per poder seguir les classes amb normalitat.

 • Óscar Sierra i Carlos Prieto. Reunió entre l’Ajuntament i el Govern Central per avançar cap a l’àrea econòmica de Can Pere Gil i l’estació intermodal 14 de gener de 2021

  Amb l’objectiu de tractar sobre temes tant importants per al futur de la Llagosta com la nova àrea econòmica de Can Pere Gil o l’estació intermodal, el subdelegat del Govern Central a Barcelona, Carlos Prieto, es va desplaçar ahir a la Llagosta per entrevistar-se amb l’alcalde, Óscar Sierra. Els dos projectes compten amb l’aval del Govern de Pedro Sánchez.

 • alcalde i conseller L'alcalde i el conseller d'Empresa visiten la nova empresa del polígon industrial de la Llagosta, Dicomol 13 de gener de 2021

  L’empresa Dicomol ha traslladat la seva activitat econòmica al polígon industrial de la Llagosta. Des de feia més de quatre dècades n’estava a Montcada i Reixac, però des d’aquest estiu ja va obrir les seves noves dependències en una nau de 4.000 metres quadrats en un terreny del carrer de Cadaqués, amb una quarantena de treballadors i treballadores. Avui dimecres, la nova empresa llagostenca ha inaugurat la seva nova seu amb la visita del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; els regidors de l’equip de govern local Marc Ruiz i Jordi Jiménez; el conseller delegat d’Acció, Joan Romero; i el subdirector general d’Inversió Industrial, Jordi Carbonell; entre altres responsabilitats.

 • Establiments comercials de la plaça de la Concòrdia. L’Ajuntament rep 123 sol·licituds per acollir-se als ajuts per als comerciants locals 13 de gener de 2021

  Un total de 123 comerços han presentat les sol·licituds per acollir-se a les ajudes que ha aprovat l’Ajuntament de la Llagosta per als establiments de la nostra localitat que hagin patit o estiguin patint dificultats per la Covid-19, provocades pel tancament temporal dels seus negocis. El termini de presentació d’instàncies va finalitzar el 31 de desembre.

 • Part de la imatge del cartell de la Festa Major de 2019. L'Ajuntament cedeix la imatge del cartell de la Festa Major de 2019 per a un projecte de l’Hospital de la Vall d’Hebron 12 de gener de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta ha cedit la imatge del cartell de la Festa Major de la Llagosta de 2019 per a un projecte de l’Hospital de la Vall d’Hebron. En concret, aquest centre hospitalari ha creat unes caixes amb il·lustracions humanitzadores per cobrir els sèrums dels pacients pediàtrics. La iniciativa Superbox d’humanització hospitalària té com a principal objectiu oferir una eina innovadora als pacients menors d’edat perquè puguin viure de forma més positiva l’experiència de la medicació i augmentar el seu benestar durant l’estada a l’hospital. Els pacients poden decidir quines il·lustracions decoren les caixes. 

 • El parc de cal·listènia. Recta final de les obres del parc de cal·listènia 11 de gener de 2021

  Un dels tres projectes més votats en els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de la Llagosta està a punt de ser una realitat. El Consistori va contractar l’empresa BarMania Pro B.V. per al subministrament necessari per a l’execució del projecte del parc de cal·listènia per un import de 12.752,07 euros. Les obres, que estan en la seva recta final, les està executant la firma Plamar del Maresme per 5.246,56 euros. Aquest nou equipament, proposat per Enric de Pablo, Juan José Jiménez, Víctor Ferrer i Jona­than León, estarà ubicat al Parc Popular, al costat del Centre d’Atenció Primària.

 • Portades La Llagosta informa 76. Comença la distribució de La Llagosta informa de gener 8 de gener de 2021

  Aquest matí s’ha iniciat la distribució de La Llagosta informa del mes de gener. La publicació recull el balanç dels actes que s’han desenvolupat durant les festes de Nadal, marcades per la pandèmia de la Covid-19. També s’explica que aviat estaran enllestit els projectes més votats en els pressupostos participatius. El Club Deportivo La Concòrdia i Mónica Reyes, presidenta d’Aspayfacos, són altres protagonistes de la publicació.

 • Un moment de la visita dels Reis Mags a la Llagosta. La Llagosta deixa enrere l’any 2020 amb un Nadal atípic per la Covid-19 7 de gener de 2021

  Amb la tradicional visita dels Reis Mags d’Orient, va finalitzar la programació que van preparar l’Ajuntament i diverses entitats amb motiu de les festes nadalenques. Les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19 han marcat en aquesta ocasió la celebració. Melcior, Gaspar i Baltasar no van faltar a la seva cita amb la ciutadania de la Llagosta, especialment amb els infants. L’Ajuntament va haver d’anul·lar la Cavalcada per les restriccions de la Generalitat i va muntar un acte alternatiu.

 • Reis Mags d'Orient Els Reis Mags d’Orient saluden els infants a la Llagosta 5 de gener de 2021

  Els Reis Mags d’Orient han pogut saludar els infants de la Llagosta des d’un escenari a la plaça d’Antoni Baqué. Enguany la normativa aprovada per la Generalitat prohibeix la celebració de les Cavalcades dels Reis i només es permet els actes estàtics, tal com s’ha celebrat a la Llagosta.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44