Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • El CEM El Turó posa en marxa les caminades Activa't per a majors de 60 anys 6 de juliol de 2020

  El Complex Esportiu Municipal El Turó posarà en marxa aquesta setmana una nova activitat, Activa’t, adreçada a majors de 60 anys. Es tracta d’unes caminades, amb inscripció gratuïta, adreçades a abonats i a no abonats d’aquest servei. Les sortides es faran pels voltants del CEM El Turó i hi haurà dues aturades per realitzar exercicis d’activació i estiraments.

 • Des d'avui es pot sol·licitar l'ajut per al menjador escolar per al curs 2020-2021 6 de juliol de 2020

  Des d’avui i fins el 24 de juliol es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2020-2021 d’ajuts per al menjador escolar. Aquest tràmit es pot fer a través de l’ apartat tràmits d’aquest web municipal .

 • CEM El Turó Balanç positiu dels primers dies de reobertura del CEM El Turó 3 de juliol de 2020

  Ja fa uns dies de la reobertura del Complex Esportiu Municipal el Turó, va tornar a l'activitat el 22 de juny. Durant aquest temps, tant l’equipament com les persones usuàries s’han hagut d’adaptar a la nova situació que vivim després de confinament per la Covid-19. Les mesures de prevenció són màximes per garantir la seguretat de tothom. El balanç d'aquests primers dies és positiu.

 • L'Ajuntament se suma a un programa de la Diputació per garantir la continuïtat de les parades del Mercat Municipal 2 de juliol de 2020

  La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de consolidar el programa Reempresa als mercats municipals de la demarcació i de posar en marxa un nou programa, a través d’una prova pilot, per tal de fer arribar els serveis de Reempresa a municipis petits de la província, entre els quals la Llagosta.

 • Ja es pot accedir a la Biblioteca amb cita prèvia per estudiar 1 de juliol de 2020

  Els usuaris de la Biblioteca de la Llagosta podran accedir des d’avui dimecres a aquest equipament per estudiar amb cita prèvia. L’aforament està limitat i no hi haurà accés ni a la sala infantil ni a la col·lecció de llibres ni als ordinadors. Per estudi a sala s’entén la possibilitat d’accedir a la sala d’adults de la Biblioteca per estudiar o utilitzar la connexió sense fils (wifi) amb dispositius electrònics propis.

 • Mosquit tigre. Recomanacions sobre el mosquit tigre 1 de juliol de 2020

  Amb l'estiu, torna el mosquit tigre i totes les problemàtiques que genera. El mosquit tigre és originari del sud-est asiàtic i es va detectar a Catalunya per primera vegada l'estiu de 2004. Se'l reconeix per les ratlles blanques al cap, el cos i les potes. El mosquit adult fa entre 2 mm i 10 mm. Els ous i les larves viuen en petites basses d'aigua estancada, en àrees exteriors properes a la presència humana. Per això, la mesura més eficaç per evitar-ne la proliferació és eliminar els llocs amb aigua on creixen.

 • Alguns dels participants al Campus. El Campus Esportiu Municipal d'Estiu ja està en marxa 29 de juny de 2020

  El Campus Esportiu Municipal d’Estiu ha començat aquest matí amb una setantena de participants. Avui, les activitats s’estan desenvolupant al Complex Esportiu Municipal El Turó i als patis de l’Escola Sagrada Família. L’Ajuntament de la Llagosta i el Complex Esportiu Municipal El Turó organitzen el Campus del 29 de juny al 7 d’agost i del 24 d’agost al 10 de setembre. 

 • Ajuts escolarització Avui s'obre el termini per sol·licitar els ajuts d'escolarització 29 de juny de 2020

  Avui hem obert la convocatòria per accedir als Ajuts d’escolarització per al curs 2020-2021. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de juliol. El tràmit es pot fer telemàticament a través de l'apartat de tràmits del nostre web, a on també es pot trobar tota la informació sobre els requisits i la documentació necessaris per optar a l'ajut.

 • L'Ajuntament de la Llagosta se suma al Dia de l'Orgull LGTBI+ La Llagosta se suma al Dia de l'Orgull LGTBI+ 28 de juny de 2020

  L'Ajuntament  de la Llagosta se suma avui al Dia de l'Orgull LGTBI+. La darrera Junta de Govern Local va aprovar el manifest elaborat per la Diputació de Barcelona en el qual es manifesta el compromis dels ajuntaments de la provincia per assolir uns municipis lliures i diversos, respectuosos i oberts davant de la diversitat de les persones, maneres de ser, viure i estimar.

 • Feta Major, colles de Saltats i Volats Consens per a la cancel·lació de Festa Major de la Llagosta 2020 26 de juny de 2020

  Davant de la impossibilitat de poder realitzar una celebració amb garanties sanitàries, l’Ajuntament de la Llagosta ha decidit finalment suspendre la Festa Major prevista per al mes de setembre. L’acord es va prendre en una reunió de tots els grups municipals celebrada a principis d’aquesta setmana. Tots els portaveus van coincidir en que no se celebri l’edició d’enguany i que el pressupost previst per a la Festa Major es destini al Pla de reconstrucció econòmica i social de la Llagosta per la crisi provocada per la Covid-19.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44