Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 11
 • Obres a la plaça de Catalunya. 18 de febrer de 2019 Comencen les obres de millora de la plaça de Catalunya

  Les obres de millora de la plaça de Catalunya, adjudicades per l'Ajuntament a l'empresa Ferkuma Maquinaria, ja estan en marxa. Aquesta actuació tindrà una durada aproximada de tres mesos i mig. El projecte d’adequació i millora de la plaça de Catalunya, redactat per l’àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta, contempla l’asfaltat de la calçada i la reparació puntual d’elements del clavegueram. A més, està prevista la instal·lació de cautxú a les dues zones de jocs infantils. També s’actuarà a la zona on hi ha el transformador elèctric.

 • Assemblea General de l'AMERC. Fotografia de l'Ajuntament de Sentmenat 18 de febrer de 2019 Relleu a la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

  L’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, és la nova presidenta de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC). Colomé agafa el relleu de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha estat el màxim responsable d’aquest organisme durant el darrer any. L’Assemblea General de l’AMERC, per fer el canvi de la presidència, va tenir lloc divendres a l’Ajuntament de Sentmenat.

 • Passejada gent gran febrer 2019 13 de febrer de 2019 Avui es fa la segona excursió del Cicle de passejades per a la gent gran

  Una cinquantena de persones de la nostra localitat han sortit avui cap a Pineda de Mar per participar a la segona de les sortides del Cicle de passejades per a la gent gran Esport per a tothom d’aquesta temporada. Els excursionistes es trobaran amb participants d’altres municipis i faran un recorregut d’uns 10 km per l’entorn natural de la població del Maresme.

 • Visita Gilpe Ajuntament 12 de febrer de 2019 L'alumnat de quart de Primària de l'Escola concertada Gilpe ha visitat avui l'Ajuntament

  L’alumnat de quart curs de Primària de l'Escola concertada Gilpe ha visitat avui diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els infants, acompanyats del professorat, han rebut explicacions de tècnics municpals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde.

 • Una imatge del Carnaval de l'any passat. 11 de febrer de 2019 Obert el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval. L’edició del 2019 continua amb el format d’anys anterior­s i manté les tres categories del concurs: individual, format per una o dues persones; comparses petites, per a grups de tres a quinze persones; i comparses grans, formades per grups de 16 a 150 persones o més. Per a cada una de les categories s’establiran diferents premis econòmics.

 • Màquines Turó 8 de febrer de 2019 El Complex Esportiu Municipal El Turó renovarà tota la maquinària

  L’Ajuntament renovarà tots els elements de fitness del Complex Esportiu Municipal El Turó. La Junta de Govern Local ha aprovat una inversió de 96.200,46 euros per instal·lar nova maquinària a l’equipament. Entre les noves adquisicions destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos. L’actuació permetrà canviar la maquinària existent per una altra més moderna i amb millors prestacions.

 • 7 de febrer de 2019 Jornades de portes obertes als centres educatius per al curs 2019-2020

  Ja es coneixen les dates en les quals els centres educatius de la Llagosta portaran a terme les seves jornades de portes obertes de cara al curs 2019-2020. L’Escola Sagrada Família ha escollit el 27 de març a les 17.30 h i el 30 de març a les 11 h. En el cas de l’Escola Concertada Gilpe, les jornades de portes obertes es faran el 8 de febrer i el 22 de març, de les 9.30 a les 12.30 h i de les 15.30 a les 17.30 h. L’Escola Joan Maragall mostrarà les seves instal·lacions el 6 de març a les 9.15 h i a les 15.15 h. L’Escola Les Planes, ho farà el 22 de març a les 9.30 h i a les 15.15 h.

 • Obres per habilitar la nova parada de bus. 6 de febrer de 2019 Comencen les obres per habilitar la nova parada d'autobús al pont de la riera Seca

  Les obres per habilitar una nova parada d'autobús al pont situat sobre la riera Seca han començat aquest matí. L'Ajuntament de la Llagosta va encarregar aquesta actuació a l'empresa Coynsa 2000 per un import de 33.940,74 euros.

 • La nova graderia, en primer terme. 6 de febrer de 2019 L'Ajuntament instal·la una nova graderia amb vint seients al Poliesportiu Antonio García Robledo

  L'Ajuntament de la Llagosta ha comprat una nova graderia amb una capacitat per a vint seients per al Poliesportiu Antonio García Robledo. El Consistori ha destinat 1.675,32 euros a aquesta adquisició a l'empresa Daplast. La graderia ja està disponible. Tot el lateral d'aquesta instal·lació compta ja amb graderies mòbils amb un total de 140 seients.

 • Deixalleria 4 de febrer de 2019 Prop de 130 usuaris de la deixalleria es benefiaran d'una bonificació en la taxa d'escombraries

  127 persones i un comerç es beneficiaran aquest any 2019 de la bonificació en el rebut de les escombraries per haver fet servir la deixalleria deu vegades o més durant el 2018. Concretament, 69 persones tindran una bonificació del 15% i 58,del 10%.

 • Minut de silenci per la veïna morta en l'incedi de la plaça de Catalunya. 1 de febrer de 2019 El Ple aprova els protocols d’assetjament sexual i laboral de l’Ajuntament

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat el Protocol d’assetjament sexual i per raó de sexe i el Protocol d’actuació en casos d’assetjament laboral i/o sindical del Consistori llagostenc. Aquest va ser un dels punts destacats del ple ordinari del mes de gener. Abans d’iniciar la sessió, es va fer un minut de silenci per la veïna morta en l’incendi del bloc de pisos de la plaça de Catalunya.

 • Cursa Popular Els 10 de la Llagosta 1 de febrer de 2019 Ja estan obertes les inscripcions a la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

  Avui s'ha obert el període d’inscripció per participar en la 32a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. La cursa se celebrarà el 14 d’abril amb sortida i arribada al carrer de l’Estació. El circuit serà el mateix dels darrers anys i hi haurà cursa de cinc i de deu quilòmetres.

 • 1 de febrer de 2019 Convocat el primer Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones

  Les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca de la Llagosta i l’entitat Resistencia Literaria organitzen el primer Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones.

 • Subvencions entitats 2019. 31 de gener de 2019 El període per demanar subvencions de 2019 per a les entitats locals s'obre demà

  L’Ajuntament de la Llagosta obrirà demà el termini per tal que les entitats locals puguin demanar les subvencions de 2019. Les associacion­s han de presentar la sol·licitud corresponent de l’1 de febrer al 3 de març a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

 • 31 de gener de 2019 Ja s'està distribuint el número 59 del 08centvint

  Ja s’està distribuint el 08centvint número 59, corresponent al mes de febrer. A la portada, s’anuncia que demà s’obrirà la inscripció per participar en la 32a edició de la Cursa Popular de la Llagosta. També s’explica que han començat les obres per millorar els parcs infantils i que s’ha adjudicat la instal·lació de la nova parada de bus al pont de la riera Seca.

 • Ernesto Baños. 30 de gener de 2019 Ernesto Baños serà el nou cap de la Policia Local a partir de l'1 de febrer

  El sotsinspector Ernesto Baños Quinto, de 55 anys, és el nou cap de la Policia Local de la Llagosta. Baños s’incorporarà l’1 de febrer en substitució de Santiago Villalba, que es va jubilar recentment. El nou responsable de la Policia Local és Graduat en Dret, Llicenciat en Criminologia i Graduat en Criminologia i Política Criminal, entre d’altres estudis.

 • L'alcalde, al Centre de Formació d'Adults. 29 de gener de 2019 L'alcalde va participar ahir en una tertúlia amb alumnat del Centre de Formació d'Adults

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una xerrada amb alumnes del Centre de Formació d’Adults de la nostra localitat. L’acte va tenir lloc a la tarda a les instal·lacions d’aquest centre d’ensenyament i es va perllongar durant una hora i mitja. La directora del Centre de Formació d’Adults de la Llagosta, Isabel Soler, va ser l’encarregada de presentar la xerrada, en la qual van participar una desena d’alumnes.

 • Pista Multiesportiva 28 de gener de 2019 Nova pista multiesportiva a la Llagosta

  La Llagosta tindrà una quarta pista multiesportiva a l’aire lliure. L’Ajuntament ha adjudicat les obres per fer aquesta nova instal·lació a la plaça d’Anne Frank. La pista se suma així a les tres ja existents, una al Parc Popular i dues al solar del costat de la plaça d’Europa.

 • La nova parada de bus estarà situada al pont de la riera Seca. 25 de gener de 2019 Adjudicada l'obra de la nova parada d'autobús al pont de la riera Seca

  La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir el contracte per habilitar una nova parada d’autobús al pont situat sobre la riera Seca. En concret, el Consistori ha adjudicat aquesta actuació a l’empresa Coynsa 2000 per un preu de 33.940,74 euros. Les obres, que començaran en breu, tenen un període d’execució de sis setmanes.

 • Obres al Parc Popular. 23 de gener de 2019 S'inicien les obres de millora dels parcs infantils

  Ja han començat els treballs per renovar diversos espais de jocs infantils de la Llagosta. Operaris de l'empresa HPC Ibérica, S.A., contractada per l'Ajuntament, han retirat alguns elements dels parcs ubicats al Parc Popular per procedir posteriorment a la reforma i a la instal·lació dels nous jocs.

Pàgina 1 de 11
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26