Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 9
 • Alumnat de quart de Primària de l'Escola Gilpe. 23 de gener de 2018 Es reprenen les visites de les escoles a l’Ajuntament

  Ja han començat les visites d’aquest curs 2017-2018 dels alumnes de quart de Primària dels centres educatius de la Llagosta a l’Ajuntament. Els primers a participar en aquesta experiència han estat, aquest matí, els estudiants de l’Escola Gilpe. Durant els propers mesos, serà el torn de l’alumnat de l’Escola Sagrada Família (26 de febrer), Escola Les Planes (9 d’abril) i Escola Joan Maragall (14 de maig).

 • Una imatge del Carnaval de l'any passat. 22 de gener de 2018 Demà dimarts, s'obre la inscripció per al Concurs de disfresses de Carnaval

  Carnestoltes ja es posa en marxa a la nostra localitat. A partir de demà i fins al 6 de febrer es poden fer les inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval, organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta. Les persones i comparses interessats a participar-hi podran passar per l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dimarts i dijous de les 16 a les 20 h. La Festa de Carnestoltes se celebrarà el dissabte 10 de febrer i inclourà la tradicional rua, el Concurs de disfresses i el ball al Complex Esportiu Municipal El Turó.

 • Exposició Lidera el teu consum 19 de gener de 2018 Can Pelegrí acull una mostra sobre consum

  Can Pelegrí acull fins al proper 30 de gener l’exposició Lidera el teu consum . Saber quins són els drets i deures de les persones consumidores i intentar potenciar el vessant més crític, reflexiu, responsable i sostenible en el consum, són els objectius que es persegueix amb aquesta mostra.

 • Un dels moments del taller. 17 de gener de 2018 'Respecta'm, també a l'esport', nou taller de valors educatius en la base

  L'Ajuntament de la Llagosta ha iniciat un taller sobre els valors educatius a l'esport de base amb el lema Respecta'm, també a l'esport . La iniciativa està organitzada per la Regidoria d'Esports i compta amb la col·laboració de les Escoles d'Iniciació Esportiva, del Joventut Handbol la Llagosta, de l'Handbol Club Vallag i del Club Esportiu la Llagosta.

 • 17 de gener de 2018 S'obre la convocatòria per a dos contractes temporals a l'Ajuntament

  L'Ajuntament de la Llagosta obrirà demà, 18 de gener, dues convocatòries per contractar temporalment dues persones, una de conserge i una altra d’educadora social. Els dos llocs de treball són a jornada completa. En el primer cas, es tracta d’un nomenament de funcionari interí i, en el segon, d’un contracte laboral temporal. 

 • pista multiesportiva parc popular 15 de gener de 2018 El Parc Popular ja té una pista multiesportiva

  La pista multiesportiva del Parc Popular ja està finalitzada. La nova instal·lació té una zona amb dues porteries i una altra amb dues cistelles de bàsquet. Aquesta és la segona àrea d’esports a l’aire lliure que s’ha construït a la nostra localitat. L’altra està situada al costat de la plaça d’Europa.

 • . 15 de gener de 2018 L'exposició Reduïm residus! es pot visitar a Can Pelegrí

  Del 15 al dia 26 de gener, es pot visitar a Can Pelegrí l’exposició Reduïm residus! La mostra vol sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la gestió dels residus i afavorir la participació en la presa de decisions ambientals.

 • La deixalleria de la Llagosta. 12 de gener de 2018 A partir de dilluns es pot recollir a l'OAC la nova targeta de la deixalleria

  Les persones que es vulguin beneficiar de la bonificació al rebut de les escombraries tindran a la seva disposició un nou carnet, que facilitarà el registre de l’ús de la deixalleria per aplicar posteriorment les noves bonificacions aprovades a les ordenances municipals. D’entrada, les persones usuàries hauran de recollir el nou carnet a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a partir del dilluns 15 de gener. Aquest carnet no caldrà lliurar-lo a final d’any com fins ara, ja que el registre de l’ús de la deixalleria serà digital. Aquesta targeta només s'ha de sol·licitar una vegada i no té data de caducitat.

 • 11 de gener de 2018 Ja és al carrer el 08centvint del mes de gener

  Avui ha sortit al carrer el 08centvint número 47, corresponent al mes de gener. Alguns dels temes destacats de la publicació són la cessió a la Generalitat per part de l'Ajuntament de la Llagosta del terreny per a la construcció de l'ambulatori nou i l'acte que tindrà lloc el 27 de gener per celebrar els 10 anys de l'Escola Bressol Municipal Cucutras. La fotografia de la portada és per a la pista de patinatge que va estar instal·lada al Nadal a la plaça d'Antoni Baqué i per la qual van passar més de 2.000 persones.

 • Un dels moments de la Cavalcada 5 de gener de 2018 La Cavalcada de Ses Majestats d'Orient il·lumina la Llagosta

  La Cavalcada dels Reis Mags d’Orient ha il·luminat aquesta tarda els carrers de la Llagosta i les cares dels nens i nenes, que s’han volgut apropar per veure Melcior, Gaspar i Baltasar. La comitiva de Ses Majestats ha recorregut els carrers de la nostra localitat, han recollit les cartes dels infants i, tot seguit, repartiran els regals entre els infants.

 • Els Reis Mags d'Orient a la Llagosta. 5 de gener de 2018 La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient començarà a les 18 h

  Compte enrere per rebre els Reis Mags d’Orient a la Llagosta. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran avui divendres a la nostra localitat per fer la Cavalcada pels carrers del municipi i, tot seguit, repartiran els regals entre els infants. Abans, a les 19.30 h, Ses Majestats recolliran les cartes dels infants.

 • Una imatge de la pista de gel. 2 de gener de 2018 Més de 2.000 persones han passat per la pista de gel de la Llagosta

  L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta ha fet un primer balanç positiu de la pista de gel sintètic que ha estat instal·lada a la plaça d’Antoni Baqué. Més de 2.000 persones han passat durant les dues setmanes que la pista de gel ha estat oberta.

 • Un dels moments del ple. 22 de desembre de 2017 L’Ajuntament cedeix a la Generalitat els terrenys per a l’ambulatori nou

  L’Ajuntament de la Llagosta ha cedit aquest divendres formalment a la Generalitat de Catalunya els terrenys en els quals es construirà l’ambulatori nou de la nostra localitat. La mesura ha estat aprovada al ple extraordinari que ha tingut lloc al Saló de Plens i ha comptat amb el suport de l’equip de govern local (PSC, PP i PdeCAT), C’s i ERC; mentre que ha votat en contra ICV-EUiA.

 • 22 de desembre de 2017 L'Ajuntament cedirà avui a la Generalitat els terrenys per a l'ambulatori nou

  L'Ajuntament de la Llagosta cedirà avui formalment a la Generalitat els terrenys en els quals es construirà l'ambulatori nou de la nostra localitat. Aquest és el punt més destacat del ple extraordinari que celebrarà el Consistori aquesta tarda (19.30 hores). En concret, l'Ajuntament cedirà al Servei Català de la Salut de la Generalitat part de l'espai situat darrere de l'Edifici Consistorial entre l'avinguda de l'Onze de Setembre i els carrers del Mercat i de Jaume Balmes. Aquí, la Generalitat construirà un ambulatori de 1.700 metres quadrats, que substituirà l'actual, inaugurat el 1987 i que ha quedat totalment desfasat a causa de l'augment de població que ha experimentat la Llagosta des d'aleshores. Els terrenys, amb una superfície de 860,70 metres quadrats, que se cediran ara van ser qualificats com a equipament sanitari-assistencial mitjançant una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística aprovada definitivament al setembre pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Ara, la Generalitat haurà d'encarregar el projecte i adjudicar la construcció de l'ambulatori nou.

 • Resultats 21 de desembre de 2017 Ciutadans guanya les eleccions al Parlament de Catalunya a la Llagosta

  Ciutadans ha estat el partit polític més votat en les eleccions al Parlament de Catalunya a la Llagosta, que han tingut lloc aquest dijous 21 de desembre. La formació liderada per Inés Arrimadas ha sumat a la nostra localitat un total de 2.904 vots, un 37,08% del total de vots.

 • Un dels moments de la jornada electoral. 21 de desembre de 2017 La participació a la Llagosta en les eleccions al Parlament és del 67,74% a les sis de la tarda

  La participació a les sis de la tarda a la Llagosta en les eleccions al Parlament de Catalunya s’ha situat en el 67,74%. Aquesta dada suposa un increment de més de sis punts respecte els comicis catalans del 2015, quan se situava la participació a les sis de la tarda en el 61,05%.

 • Una imatge de la jornada electoral a la Llagosta. 21 de desembre de 2017 La participació a la Llagosta en les eleccions al Parlament era del 36,58% a la una del migdia

  A la una del migdia, en el primer avanç facilitat per la Generalitat, la participació a la Llagosta en aquestes eleccions al Parlament era del 36,58%. El nombre de persones que s'havia apropat als col·legis electorals era lleugerament superior al dels darrers comicis autonòmics, celebrats el 2015, quan el percentatge de participació a la una del migdia era del 35,82%. L'índex de participació a la Llagosta és més alt que el de la mitjana de tot Catalunya (34,69%). El següent avanç es donarà a conèixer a les sis de la tarda. 

   

 • . 21 de desembre de 2017 La Ràdio Marató solidària arriba a la seva 17a edició

  Demà divendres, se celebrarà la dissetena Ràdio Marató Solidària, organitzada per Ràdio la Llagosta amb la col·laboració de l’Associació de Voluntariat Rems. Com cada any, aquesta iniciativa vol recollir joguines per fer possible que els Reis Mags d’Orient arribin a tots els infants de la Llagosta. L'acte se celebrarà entre les 10 i les 14 h.

 • Un dels moments de la presentació. 20 de desembre de 2017 Es presenta el llibre d'un grup d'autors locals, 'Barricadas de papel y tinta'

  Un grup d’escriptors locals ha presentat la seva primera publicació, un llibre de relats curts amb el títol de  Barricadas de papel y tinta . L’acte ha tingut lloc aquest dimecres a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Cultura, Mariano García.

 • La pista de patinatge. 20 de desembre de 2017 S’amplia fins al 30 de desembre la pista de gel de la plaça d’Antoni Baqué

  Finalment, es podrà gaudir de la pista de gel de la plaça d'Antoni Baqué una setmana més. En principi, aquest espai, que es va posar en marxa dilluns, s'havia de tancar diumenge, però s'ha decidit ampliar la seva obertura fins al 30 de desembre. L'Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta, que ha portat a terme la iniciativa amb la col·laboració de l'Ajuntament en el marc de la programació de Nadal, ha destacat la gran expectació que ha generat la pista de gel i, per això, s'ha decidit ampliar una setmana aquesta activitat. A més, així, es donarà més temps als infants per gaudir d'aquest equipament, ja que la setmana que ve ja tindran tots vacances.

Pàgina 1 de 9
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18