Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • Xerrada de l’alcalde amb l’alumnat de cinquè de l’Escola Les Planes 16 d'abril de 2021

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest matí una conversa telemàtica amb l’alumnat de cinquè de Primària de l’Escola Les Planes. Els estudiants han fet diverses preguntes a l’alcalde sobre els temes que més els interessen.

 • Aposta dels ajuntaments de la Llagosta i de Santa Perpètua pel desviament de la línia ferroviària R3 per l’R8 15 d'abril de 2021

  Representants dels ajuntaments de la Llagosta i de Santa Perpètua de Mogoda han coincidit avui en la seva aposta ferma perquè la línia ferroviària R3 es desviï per l’R8. D’aquesta manera, l’R3 al seu pas per la Llagosta i pel barri de la Florida quedaria inoperativa. “L’eliminació d’aquesta barrera és una vella reivindicació dels veïns i dels municipis”, ha recordat l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

 • La bandera republicana, en un dels pals de l'Ajuntament. Hissada la bandera republicana a l’Ajuntament de la Llagosta 14 d'abril de 2021

  Avui, es commemora el 90è aniversari de la proclamació de la Segona República espanyola. Per aquest motiu, durant tota la jornada, estarà hissada la bandera republicana a la façana de l’Ajuntament de la Llagosta, d’acord amb una moció aprovada en el seu dia pel Ple.

 • Treballs realitzats al passeig de Joan Miró. L’Ajuntament repara el paviment del passeig de Joan Miró 13 d'abril de 2021

  Avui, han començat les obres de substitució de les peces del paviment del passeig de Joan Miró que es troben en mal estat. En concret, durant els propers dies es repararan uns 100 metres quadrats d’aquest sector. L’Ajuntament de la Llagosta ha contractat l’empresa Plamar del Maresme per portar a terme aquesta operació, que costarà poc més de 7.000 euros.

 • Part dels terrenys afectats. L’Ajuntament de la Llagosta paralitza i sanciona l’ocupació il·legal d’uns terrenys a la zona de la Chopera 9 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta ha paralitzat l’ocupació il·legal d’uns terrenys a la zona de la Chopera, a prop del peatge de la C-33. El Consistori ha obert un expedient sancionador. Dimarts, la Policia Local de la Llagosta va comprovar que en aquesta zona s’havien fet moviments de terra amb una màquina excavadora i que s’havien realitzat divisions de parcel·les. Els agents van obrir diligències i van identificar a algunes persones que asseguraven que eren els propietaris de les parcel·les, que s’havien de destinar a horts. Les actuacions podrien ser considerades delicte mediambiental amb penes de presó.

 • L'alcalde manté una xerrada virtual amb l'alumnat de quart de l'Escola Les Planes 9 d'abril de 2021

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest matí una tertúlia virtual amb l’alumnat de quart de Primària de l’Escola Les Planes. L’activitat substitueix a les visites que fan els estudiants a l’Ajuntament, que estan suspeses per la pandèmia de la Covid-19.

 • Comença la vacunació contra el Covid-19 a la Llagosta del col·lectiu de 70 a 79 anys 8 d'abril de 2021

  Ja s’ha començat a vacunar contra el Covid-19 a la Llagosta a les persones que tenen entre 70 i 79 anys. En principi, està previst que tot aquest col·lectiu rebi la primera dosi durant aquest mes d’abril. Les persones rebran una trucada per citar-les al Centre Cultural. Les vacunacions es faran de major a menor edat.

 • Les obres de la nova plataforma intermodal començaran el 2022 8 d'abril de 2021

  Les obres de construcció de la plataforma intermodal de mercaderies de la Llagosta començaran a principis del 2022. Així ho va comunicar Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias) a l’Ajuntament de la Llagosta en una reunió telemàtica que va comptar amb la participació de l’alcalde, Óscar Sierra, i del regidor d’Urbanisme, Marc Ruiz.

 • Surt al carrer La Llagosta informa del mes d’abril 8 d'abril de 2021

  Ja s’està distribuint el número 79 de La Llagosta informa, corresponent al mes d’abril. La principal notícia de la portada és la posada en marxa d’una pàgina web per a compres en línia del Mercat Municipal. La declaració de la Llagosta com a municipi feminista i les 31 propostes presentades en els pressupostos participatius són altres temes destacats, així com que les obres de l’estació intermodal començaran l’any 2022.

 • #BallemLliuresISensePor Adhesió de l'Ajuntament a la campanya que promou la igualtat de gènere en el sector musical 7 d'abril de 2021

  L'Ajuntament de la Llagosta s'ha adherit a la campanya #BallemLliuresISensePor , impulsada per l' Institut Català de les Dones (ICD). L’objectiu d’aquesta campanya és avançar en la igualtat efectiva de gènere a tots els nivells del sector de la música.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44