Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • Un dels moments de la festa de Carnaval infantil i juvenil Se celebra el Carnaval infantil i juvenil 21 de febrer de 2020

  La Llagosta ja celebra el Carnaval 2020 amb la celebració de la festa infantil i juvenil, que ha començat a la plaça d’Antoni Baqué i ha acabat amb una festa a la pista poliesportiva del CEM El Turó. La gresca dels petits i joves de la nostra localitat ha estat amenitzada per la Carpa, la Xaranga dels 60, la Bandarra Street Orkestra i el DJ AMS.

 • Una imatge del Carnaval de l'any passat. Cap de setmana de Carnaval a la Llagosta 21 de febrer de 2020

  La Festa de Carnaval se celebrarà a la Llagosta avui i demà amb els actes que ha preparat l’Ajuntament. El Carnaval infantil i juvenil tindrà lloc aquesta tarda. A les 17 hores, els participants es concentraran a la plaça d’Antoni Baqué. A les 17.20 hores, començarà la rua, amenitzada per la Carpa, la Xaranga dels 60 i la Bandarra Street Orkestra. Posteriorment, es farà una festa al CEM El Turó amb el DJ AMS. Cada participant haurà de portar un instrument. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

 • L’Ajuntament de la Llagosta vetllarà pel compliment dels serveis mínims davant de la vaga del servei de recollida d’escombraries 20 de febrer de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta espera que l’empresa SERSA, que s’encarrega de la neteja viària i de la recollida d’escombraries a la nostra localitat, i els seus treballadors arribin aviat a un acord per solucionar el conflicte laboral en el qual estan immersos. Els empleats han convocat diverses jornades de vaga per reclamar millores salarials i de conciliació de la vida laboral i familiar.

 • Les votacions dels pressupostos participatius es tanquen amb la participació de 923 persones 18 de febrer de 2020

  Un total de 923 persones, el 8,08% del cens d’11.499 ciutadans de la Llagosta de més de 16 anys, han participat en les votacions dels pressupostos participatius. D’aquestes, 905 ho han fet per internet i les altres 18, presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Cada persona podia votar com a molt tres propostes. Finalment, s’han comptabilitzat 2.382 vots.

 • El moment de l'inici de la passejada. La passejada de la Llagosta per a la gent gran se celebra avui 18 de febrer de 2020

  Avui, se celebra la passejada per a la gent gran de la Llagosta. Gairebé 200 persones participen en aquesta activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. La sortida de l’excursió s’ha fet des del Centre Cultural, on s’han concentrat prèviament persones vingudes d’Artés, de la Roca del Vallès i del Prat de Llobregat, a més d’una cinquantena de veïns i veïnes de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, han donat la benvinguda als participants.

 • Nous arbres al carrer de l'Estació Continua la renovació dels arbres de la nostra localitat 18 de febrer de 2020

  El carrer de l’Estació té nous arbres a l'alçada del Parc Popular. La Brigada de Jardineria ha substituït alguns dels pollancres que fa un temps que es van treure perquè estaven malalts.

 • Imatge de promoció de la campanya. Els mitjans de comunicació de l'Ajuntament se sumen a la campanya T'ho estàs perdent 17 de febrer de 2020

  Els mitjans de comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta, el 08centvint i Ràdio La Llagosta Emissora Municipal, s’han sumat a la campanya T’ho estas perdent. Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle. Es tracta d’una iniciativa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat i l’Institut Català de les Dones. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’esport femení en tots els mitjans de comunicació.

 • El Gos Parc. La Junta de Govern Local adjudica l'obra per ampliar el Gos Parc 14 de febrer de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha adjudicat a l’empresa Plamar del Maresme l’amplicació i millora del Gos Parc. Les obres començaran en un parell de setmanes, tindran una període d’execució d’un mes i costaran 13.713,27 euros. El Gos Parc, ubicat al Parc Popular, passarà a tenir una superfície de 774 metres quadrats (ara ocupa un espai de 426 metres quadrats).

 • Dilluns, començaran els treballs per canviar tots els contenidors de recollida selectiva de residus 14 de febrer de 2020

  El proper 17 de febrer, començaran els treballs per renovar tots els contenidors de reciclatge de residus que hi ha a la Llagosta. Està previst que en dues setmanes, s’hagin canviat tots els de paper i envasos. Per a més endavant, quedarà la renovació dels de vidre i dels d’orgànica. Els nous contenidors seran de càrrega lateral per la dreta. Per aquest motiu, durant les darreres setmanes s’ha hagut de canviar la ubicació d’alguns contenidors que estaven a la banda esquerra dels carrers.

 • La recollida selectiva ha anat augmentant durant els darrers quatre anys La recollida selectiva ha anat augmentant de forma progressiva durant els darrers quatre anys 13 de febrer de 2020

  Durant els darrers quatre anys, la recollida selectiva s’ha anat incrementant progressivament al nostre municipi. De les 1.090,71 tones del 2016, s’ha passat a les 1.319,18 del 2019. Tot i aquest increment, la recollida selectiva representa només un 25,95% del total de residus que es generen al nostre municipi. El 2016 se’n reciclaven un 22,5%.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03
Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03