Servei de préstec de la Biblioteca Municipal

Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.

  • 15 llibres o revistes
  • 6 DVD's
  • 9 CD o CD ROM

El període de préstec és de 30 dies. Els documents de la col·lecció local es presten durant 7 dies i els diccionaris 15 dies.

Renovació de documents en préstec
Podreu sol·licitar fins un màxim de 3 renovacions del material que teniu en préstec. Ho podreu fer presencialment, per telèfon o per Internet des de l'apartat "El meu compte" que trobareu aquí: https://sinera.diba.cat/patroninfo*cat~S171
Teniu en compte que no serà possible fer la renovació quan:

  • Hagi expirat la data de retorn
  • Hi hagi una reserva per part d'un altre usuari
  • Ja s'hagin fet les tres renovacions
  • El carnet estigui bloquejat

Devolucions
Heu de retornar els documents a la biblioteca en la data indicada. Si no ho feu, el sistema us comptarà un punt de demèrit per cada document i per cada dia de retard. L'acumulació de 50 punts de demèrit comportarà el bloqueig del carnet de la biblioteca per un període de 15 dies.

Reserves
També podreu reservar un document si aquest es troba en préstec. Podeu sol·licitar-ho presencialment a la biblioteca o fer-ho a través del catàleg aquí: https://sinera.diba.cat/patroninfo*cat~S171

En el moment en que tingueu la reserva disponible, us ho notificarem mitjançant una trucada telefònica o un correu electrònic. Des d'aquest moment tindreu 7 dies per passar a recollir el document reservat.

Préstec interbibliotecari de documents
Si us interessa un llibre o revista que es troba en una altra biblioteca de la xarxa, podeu demanar-ho en préstec interbibliotecari. Per fer-ho, només heu de passar per la biblioteca amb el vostre carnet i abonar la taxa del servei, 1’50 euros. En el termini d'entre una setmana i deu dies rebreu l'avís per passar a recollir el document sol·licitat. Teniu 7 dies per fer-ho.

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Les persones que disposin del carnet de la Biblioteca

Biblioteca Municipal

Carrer de Jaume I, 9 (Can Pelegrí) - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon: 93 545 15 41
Adreça electrònica: b.llagosta@diba.cat
Lloc web: bibliotecalallagosta.blogspot.com.es/
Horari:  
De dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h i dimecres i dissabtes, de 10 a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 1.12.2023 | 18:22