Servei d'Internet i noves tecnologies de la Biblioteca Municipal

La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

Internet i +
Zona d'adults:

-1 ordinador no reservable per a sessions de 30 minuts.
-3 ordinadors reservables per a sessions de 1 hora.

Zona infantil:

-1 ordinador per a sessions de 30 minuts.
(Per poder-lo utilitzar, l'infant ha de passar amb el seu carnet d'usuari pel taulell d'informació i préstec i demanar tanda)

Cada usuari disposa de 20 sessions mensuals per poder-se connectar als terminals d'Internet de qualsevol biblioteca de la xarxa. A més, podeu fer com a màxim 2 sessions diàries a la mateixa biblioteca.

Xarxa inalàmbrica (WIFI)
A la biblioteca també podreu connectar-vos a Internet des del vostre ordinador portàtil o dispositiu mòbil. Només heu de buscar la xarxa de la biblioteca i introduir el número de carnet i el PIN quan el sistema us ho demani mitjançant una finestra que us apareixerà a la vostra pantalla al engegar el navegador d'Internet.

Impressions
És possible imprimir des dels ordinador d'accés a Internet. A més, també podreu imprimir documents des d'una memòria externa USB mitjançant els ordinadors d’accés al catàleg (OPAC). En ambdós casos, heu de disposar de saldo suficient al compte del vostre carnet. Podeu efectuar les recàrregues al moneder que es troba al costat de l'ordinador de consulta al catàleg de la zona d'adults de la biblioteca.

A on està?

Biblioteca Municipal

Carrer de Jaume I, 9 (Can Pelegrí) - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon: 93 545 15 41
Adreça electrònica: b.llagosta@diba.cat
Lloc web: bibliotecalallagosta.blogspot.com.es/
Horari:  
De dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h i dimecres i dissabtes, de 10 a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 01.12.2023 | 18:21