Esports


 

Notícies
 • Hípica adaptada. La Llagosta, present en una jornada d’esport adaptat d’equitació 22/11/2023

  Sis esportistes de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta han participat avui en una jornada d’esport adaptat d’equitació que s’ha portat a terme a l’Hípica Can Taió de Santa Perpètua amb l’organització de la Diputació de Barcelona. L’Ajuntament de la Llagosta s’ha sumat, un any més, a aquesta activitat, que anava adreçada a persones amb necessitats especials.

 • Un moment de la reunió d'ahir. Reunió de l’Ajuntament amb els clubs per preparar la cinquena Nit de l’Esport 18/10/2023

  L’Ajuntament de la Llagosta va celebrar ahir a la tarda una reunió amb els clubs de la nostra localitat per informar-los sobre la celebració de la cinquena edició de la Nit de l’Esport. La trobada va tenir lloc al Centre Cultural i va comptar amb l’assistència del regidor de Planificació esportiva, Antonio García Robledo, i de la regidora d’Acció esportiva, Ainara Morales.

Més notícies
Agenda
Serveis esportius municipals
 • . Escoles d'Iniciació Esportiva 09-07-2021

  L'Ajuntament de la Llagosta i el CEM El Turó, gestiona les Escoles d'Iniciació Esportiva. Aquest és un projecte ambiciós estructurat per afavorir, a través de la pràctica esportiva, el desenvolupament integral dels infants participants, avançant accions en els aspecte que permeten al nen i a la nena evolucionar de forma natural, respectant els processos i canvis que permanentment se susciten en els joves.

 • . Hotel d'entitats 01-12-2023

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions esportives 19-05-2022

  Les instal·lacions esportives es poden utilitzat per a activitats esportives o per a activitats d'altres tipus sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar en les instal·lacions. 

 • . Skate-park 12-03-2015

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).

 • . Suport i promoció de l'esport 07-04-2015

  L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.