Notícies
 • Minut de silenci per les víctimes de la Covid-19

  27.05.2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat avui un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19 d’acord amb els deu dies de dol decretats pel Consell de Ministres. L’acte ha tingut lloc a les dotze del migdia davant de l’edifici del Consistori de la plaça d’Antoni Baqué. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i de diversos regidors. Moltes persones s’hi han sumat. Després del minut de silenci, els assistents han fet un llarg i emotiu aplaudiment.

 • L'Ajuntament celebrarà dijous el ple ordinari del mes de maig

  27.05.2020

  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà dijous a partir de les 19 hores de forma telemàtica el ple ordinari del mes de maig. El punt més important de l'ordre del dia és l'aprovació de la Declaració Institucional Pacte per la Reconstrucció Econòmica i Social del municipi de la Llagosta arran de l'emergència sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19. L'Ajuntament destinarà uns 300.000 euros a ajudes socials i a comerços locals, a promoció econòmica i a plans d'ocupació.

 • El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet es reuneix per conèixer l’evolució de la Covid-19

  27.05.2020

  El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit avui per videoconferència per tal d’exposar l’evolució de la situació relacionada amb la Covid-19 al llarg dels últims tres mesos i posar sobre la taula les necessitats futures. Al llarg de la reunió, els alcaldes, entre els quals hi havia el de la Llagosta, Óscar Sierra, han coincidit en diferents punts.

 • L'Eix de la Riera de Caldes crea un directori d'empreses de la zona

  26.05.2020

  L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, del qual forma part la Llagosta, ha publicat un directori d’empreses. En aquest directori es poden consultar totes les activitats empresarials presents als municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. L’adreça dell portal és portal.rieradecaldes.com

Més notícies
Contactar

Durant aquest temps d'estat d'alarma sanitària causada pel coronavirus, hem habilitat diversos canals de comunicació directa amb els departaments que més demanden tenen.

Oficina d'Atenció a la Ciutadania

Policia Local

 • Atenció presencial al passeig del Pintor Sert, 2-4
 • Atenció telefònica les 24 hores del dia trucant al 93 574 08 08

Serveis Socials

Oficina Local d'Habitatge

Planificació i Territori

Promoció Econòmica

Comptabilitat

Compres

Educació

Oficina Municipal d'Informació al Consumidor

Altres canals