Servei de comunicació per WhatsApp

Vols que l'Ajuntament de La Llagosta t'enviï per WhatsApp l'actualitat municipal, les activitats d'agenda, els avisos i comunicats importants i urgents?

Segueix aquestes instruccions i dóna't d'alta:

1. Guarda en la teva agenda de contactes el telèfon 650 67 52 62 amb el nom Comunicació Ajuntament
2. Envia un missatge per WhatsApp amb la paraula Alta.
3. Segueix els passos per a configurar les teves preferències.

A partir de llavors rebràs els comunicats dels temes que t'interessin. Aquest és un servei unidireccional destinat a la difusió de l'activitat municipal. Si desitges contactar amb l'Ajuntament de la Llagosta tens totes les possibilitats que trobaràs a l'enllaç CONTACTE

Condicions del servei

Aquest és un servei gratuït prestat per l'Ajuntament de La Llagosta a través de l'aplicació mòbil WhatsApp i consisteix en l'enviament a la ciutadania d'informació municipal (notícies, agenda d'activitats, avisos). Aquest servei és unidireccional pel que no és vàlid per a contactar amb l'Ajuntament. Si desitja contactar amb l'Ajuntament de La Llagosta ha d'utilitzar els mitjans que trobarà en l'enllaç CONTACTE

Protecció de dades

Les dades facilitades per vostè seran incloses en un fitxer titularitat de l'Ajuntament de La Llagosta, la finalitat del qual és l'enviament de comunicacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil, WhatsApp. Aquestes dades podran ser objecte de cessió o comunicació als titulars de l'aplicació WhatsApp, amb la finalitat de prestar l'assistència tècnica necessària per a l'enviament dels missatges de telefonia. Les dades seran eliminades del fitxer en el moment de donar-se de baixa del servei.  Per donar-se de baixa cal enviar un missatge amb la paraula Baixa. Pot consultar tota la politica de protecció de dades de l'Ajuntament en aquest enllaç

 

Funcionament del servei

 • Per donar-se d'alta és necessari enviar un missatge al número de telèfon 650 67 52 62 amb la paraula Alta. A partir d'aquest moment, el sistema realitzarà diverses preguntes per a configurar les preferències: idioma i rebre o no l'agenda d'activitats.
   
 • A partir d'aquest moment es començaran a rebre les comunicacions emeses per l'Ajuntament segons les seves preferències. L'Ajuntament es reserva el dret a enviar-li un altre tipus de comunicats si considera que són d'interès general o d'urgència. 
   
 • Les comunicacions sobre l'actualitat municipal s'enviaran entre les 10 i les 15 h o entre les 17 i 20 h. Si algun comunicat es considera urgent podria enviar-se en un altre horari.  L'agenda d'activitats s'enviarà els dijous o dimecres, si el dijous és festiu, i inclourà les activitats dels següents 7 dies. 
   
 • Aquest canal de WhastApp és un servei unidireccional destinat a la difusió de l'activitat municipal i no atén trucades telefòniques ni missatges. Si desitja contactar amb l'ajuntament de la Llagosta té totes aquestes possibilitats CONTACTE
   
 • Per donar-se de baixa cal enviar un missatge amb la paraula Baixa.
   
 • L'Ajuntament de La Llagosta es reserva el dret a modificar aquestes condicions si ho considera oportú i el comunicarà a les persones usuàries.
   
 • L'Ajuntament de La Llagosta es reserva el dret a deixar de prestar aquest servei si es produïssin canvis en el funcionament de l'aplicació WhatsApp que impedissin la prestació del servei en els termes actuals.  L'Ajuntament no es fa responsable de les fallades o errors que aquesta aplicació pugui generar en la recepció dels missatges.   
Darrera actualització: 1.03.2022 | 12:27