No puc esperar


L'Ajuntament de la Llagosta es va adherir en 2016 al projecte No puc esperar. Aquest és un projecte pensat per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.

Els destinataris d'aquesta iniciativa són els pacients amb malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa), els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure.

Un dels problemes que més angoixa aquestes persones és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d'anar al lavabo; de manera que els costa sortir de casa per por de no trobar un lavabo accessible en el moment necessari. Tot això pot suposar una minva de la seva qualitat de vida.

L'Ajuntament posa a disposició dels veïns afectats els lavabos de tots els equipaments municipals en els seus horaris habituals i els lavabos de l'Ajuntament, situats en la plaça d'Antoni Baqué, durant les 24 hores. Per sol·licitar aquest accés cal emplenar un formulari de sol·licitud. 

Tanca Formulari

Sol·licitud accés als lavabos de l'Ajuntament les 24 h

Ompli aquest formulari per demanar a l'Ajuntament de la Llagosta l'accés al lavabos de la Casa Consistorial (Plaça d'Antoni Baqué) les 24 h

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Protecció de dades

Per tal de realitzar la petició, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT”.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

Responsable: 

Ajuntament de la Llagosta
Adreça: Pl. d'Antoni Baqué, 1, 08120 La Llagosta
Telèfon: 93 560 39 11
Correu electrònic: llagosta@llagosta.cat

Finalitat:

Gestió de l’enviament dels formulari.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada.

Destinataris:

Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.

Exercici de drets:

Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica.

Més Informació:

Podeu trobar més informació a l'apartat de protecció de dades


Darrera actualització: 23.02.2017 | 13:41
Darrera actualització: 23.02.2017 | 13:41