Transport públic

Servei de bus interurbà

A la Llagosta tenen parada diferents línies d'autobús. A més de Barcelona, la Llagosta està connectada en bús amb poblacions com Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Montcada i Reixac, Parets del Vallès, Caldes o Palau Solità i Plegamans, entre d'altres. Els horaris, els recorreguts i les parades de cada línia es poden consultar al web de Sagalés ,

Algunes d'aquestes línies tenen parada a l'Hospital de Mollet, situat a la ronda dels Pinetons de la veïna localitat. HORARIS DE LES LÍNIES AMB PARADA A L'HOSPITAL ..

Rodalies

La Llagosta té una estació de tren on paren les línies de Rodalies R2 (Granollers centre -Castelldefels) i R2 Nord  (Macanet.Massanes - Aeroport). Per conneixer els horaris cal visitar el web de Rodalies .

Per saber si hi ha alguna incidència, es pot consultar l' estat del servei al mateix web.

Taxi

La parada de tàxi es troba a l'avinguda de l'Onze de Setembre, a l'alçada del carrer Balmes. El seu telèfon és el 630 88 12 50. D isposem de set llincències de taxi, un dels vehicles té una capacitat per a set passatgers. Hi ha la possibilitat de demanar un vehicle adaptat per a pesones amb mobilitat reduïda.

La Llagosta forma part de la zona de prestació conjunta formada per tretze municipis vallesans. Consulta les tarifes .

Darrera actualització: 29.04.2021 | 12:54
Darrera actualització: 29.04.2021 | 12:54