Les empreses de la Llagosta poden accedir a una diagnosi energètica per estalviar costos

Dilluns, 11 de gener de 2016 a les 13:51

L'Ajuntament de la Llagosta, a través de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes, ofereix a les empreses del nostre municipi la realització d'una diagnosi gratuïta energètica i de telecomunicacions de les seves instal·lacions.

L'objectiu és oferir estudis personalitzats a les empreses que els permetin estalviar fins a un 20% del cost energètic, tant d'electricitat com de gas, i fins a un 25% en el cas de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Les empreses interessades s'han de posar en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Llagosta, trucant al telèfon 93 560 39 11 o a través del correu electrònic promo.economica@llagosta.cat. També es pot trobar informació al web de l'Eix de la Riera de Caldes, www.rieradecaldes.com.

Una empresa especialitzada serà l'encarregada de realitzar les diagnosis tant energètica com de telecomunicacions. Les empreses rebran l'estudi personalitzat amb les mesures que caldria implementar per assolir els estalvis.

Darrera actualització: 11.01.2016 | 14:51