Hemeroteca

Pàgina 1 de 367
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 23 de febrer de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari de febrer
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la continuïtat de la prestació del servei municipal d’aigua potable de la Llagosta a l’empresa Sorea per un termini d’un any. La concessió actual amb Sorea, que era per un període de 20 anys, finalitza el proper 14 de març. El Consistori justifica la decisió de prorrogar el contracte per dos motius. En primer lloc, l’enginyer municipal no ha pogut tancar encara l’inventari de la xarxa d’abastament d’aigua. I en segon lloc, s’està treballant amb la Diputació de Barcelona en l’estudi dels aspectes jurídics, tècnics i econòmics sobre el possible nou procés de gestió del servei d’aigua potable. La pròrroga estaria en vigor entre el 14 de març de 2017 i el 14 de març de 2018. Durant la sessió plenària, es debatran tres mocions. Esquerra Republicana presenta dues, una sobre el referèndum a Catalunya i una altra per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les necessitats de mobilitat. Per la seva part, Ciutadans vol que s'estableixi un cens caní mitjançant ADN. El ple, que acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes, serà retransmès per Ràdio la Llagosta.
 • 26 de gener de 2017 El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.  L'acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l'acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.
 • 22 de desembre de 2016 L'Ajuntament celebra avui un ple extraordinari
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s'han presentat a l'aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança relativa a l'Impost de Béns Immobles.
 • 24 de novembre de 2016 El Ple tracta avui la presentació d'un nou recurs sobre la ubicació de l'empresa Valentine
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la presentació d'un recurs contenciós-administratiu contra l’acord del Govern de la Generalitat del 4 d'agost d'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l'empresa Valentine.
 • 28 d'octubre de 2016 El Ple de l'Ajuntament sotmet avui a aprovació inicial la modificació de les ordenances fiscals de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta debatrà aquesta tarda en un ple extraordinari la proposta de modificació de les ordenances fiscals de 2017 de l'equip de govern municipal. La sessió començarà a les tres de la tarda.  El rebut de l'aigua s'apujarà un 4,2% i el de les escombraries, un 2,8% per tal d'actualitzar-los al cost del servei. En la taxa de l'aigua, queden congelades les tarifes corresponents a drets d'escomesa i manteniment de comptadors.  L'Impost de Béns Immobles no es toca a l'espera de l'aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017 i la incidència que pugui tenir en la revisió dels valors cadastrals. El tipus aplicable es pot aprovar fins a l'1 de març de l'any que ve.
 • 14 d'octubre de 2016 El Consistori llagostenc farà demà un acte per homenatjar les víctimes de la Guerra Civil
  L'Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista, d'acord amb la moció que va ser aprovada pel Ple el 29 de setembre. En concret, l'acte, al qual han estat convidats tots els regidors i les entitats de la nostra localitat, tindrà lloc a les 10.30 hores davant de l'edifici de l'Ajuntament.
 • 6 de setembre de 2016 Demà dimecres, captació de sang de l'Engreskada
  Per tercer any consecutiu, els Saltats i els Volats es trobaran a la captació especial de sang que promou l'Engreskada. Tota la població està cridada a participar en aquesta acció solidària, que tindrà lloc demà durant tot el dia al Casal d'Avis.  La unitat mòbil del Banc de Sang estarà instal·lada de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Per al Banc de Sang, aquestes captacions són molt importants, ja que, a més de permetre elevar els seus nivells de reserva, serveixen per animar a moltes persones a donar sang per primera vegada.  El primer any es van apropar a donar sang per primera vegada 31 persones; l'any passat en van ser 13. El 2014 es van realitzar 103 donacions i el 2015, 94.
 • Ràdio la Llagosta celebra el seu 30è aniversari. 1 de setembre de 2016 Ràdio la Llagosta celebrarà el seu 30è aniversari durant la Festa Major
  Fins al 8 de setembre, es pot fer a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania la inscripció per participar al concurs de karaoke que tindrà lloc l'11 de setembre en el marc de la Festa Major de la Llagosta. L'activitat servirà per celebrar els 30 anys de Ràdio la Llagosta. El grup All Star Karaoke Band posarà la música en directe i els inscrits podran pujar a l'escenari a cantar. 
 • 28 de juliol de 2016 L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes de juliol
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 h, el ple ordinari del mes de juliol. A la sessió se sotmetrà a votació un expedient de modificació pressupostària. Al ple també s'aprovarà el calendari de festes locals per a l'any 2017.  La modificació pressupostària que es plantejarà aquesta tarda vol fer alguns ajustaments de partides pressupostàries, a més de permetre fer front a dues indemnitzacions a dos treballadors municipals per complir amb sengles sentències judicials.
 • 8 de juliol de 2016 Aquest cap de setmana té lloc la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
  La Llagosta se sumarà aquest cap de setmana a la iniciativa solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb dues activitats al Complex Esportiu Municipal El Turó.  La piscina del complex llagostenc organitza dissabte una classe d'aquagym a la piscina exterior. L'activitat començarà a les 12 h. Per a diumenge, està previst un bany solidari, també al migdia, i es farà una fotografia de grup entre els participants. A més, durant aquests dies es venen productes de la campanya solidària. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.
 • Imatge de la segona Mostra d'Entitats. 10 de juny de 2016 L'Ajuntament organitza demà dissabte la tercera Mostra d'Entitats
  L’Ajuntament de la Llagosta ja ho té tot preparar per a la cebració demà dissabte de la tercera edició de la Mostra d’Entitats. Unes 40 associacions de la nostra localitat han confirmat la seva participació en la Fira d’Entitats, que, amb el Mercat d’Idees, dóna forma a la Mostra d’Entitats.  La Fira d’Entitats es desenvoluparà, tal com ja va passar ara fa dos anys, al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i començarà a les 18 hores. Les entitats hi muntaran estands des dels quals es donaran a conèixer. Els assistents podran gaudir també amb les activitats que prepararan les associacions.
 • 3 de juny de 2016 La Llagosta celebra la Festa de l'Esport aquest cap de setmana
  La Llagosta se suma aquest cap de setmana, un any més, a la Festa de l'Esport amb activitats organitzades per l'Ajuntament i diverses entitats. Dissabte, monitors del Complex Esportiu Municipal El Turó impartiran dues activitat: una màster class de body combat, a les 11 hores, i una màster class de zumba family, a les 12 hores. Totes dues sessions tindran lloc a l'avinguda de l'Onze de Setembre. En aquest mateix espai, a les 13.15 hores, el Club Judo-Karate la Llagosta farà una exhibició de judo per a tothom amb la possibilitat d'aprendre les diferents tècniques.
 • 30 de maig de 2016 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2016
  El ple de l'Ajuntament de la Llagosta debatrà aquesta tarda a partir de les 19.30 h el pressupost municipal per a 2016. La proposta de l'equip de govern és un pressupost de 10.244.771 euros, un 3,42% més que el de l’any passat. S’ha previst la mateixa quantitat en el capítol d’ingressos que en el de despeses. Aquesta pressupost es fa amb dos objectius: la redistribució de la despesa corrent per afavorir més les polítiques socials i posar les bases per millorar la situació econòmica de l’Ajuntament.
 • 26 de maig de 2016 L'Ajuntament celebra avui el ple ordinari del mes de maig
  L'Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda en sessió plenària. El ple ordinari del mes de maig servirà, entre d'altres qüestions, per aprovar les tarifes dels serveis de l'Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs vinent i els preus de l'Escola Municipal de Música.  El ple començarà, com és habitual, a les 19 h. La sessió s'iniciarà donant compte dels diferents informes de morositat i del període mitjà de pagament, així com de la informació pressupostària i dels moviments de tresoreria i de l'estat del pressupost general municipal corresponents al quart trimestre del 2015 i al primer del 2016, complint amb la Llei d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.
 • Gràfic. 20 de maig de 2016 L'Ajuntament redueix el seu deute viu en un 31,4%
  L'Ajuntament de la Llagosta va reduir l'any passat el seu deute viu en 1.514.000 euros, segons les dades del Ministeri d'Hisenda. En concret, a finals de 2015, el Consistori llagostenc devia 3.313.000 d'euros a entitats financeres. Aquest deute era de 4.827.000 euros el 2014. La reducció ha estat d'un 31,4%.  El deute per habitant a la Llagosta és de 250 euros, tenint en compte el padró a data 1 de gener de 2015 (13.252 habitants). La ràtio d'endeutament de l'Ajuntament és del 34,59%. La mitjana dels ajuntaments de la comarca és de prop del 41%. T ant al Vallès Oriental com al Baix Vallès, el deute viu dels consistoris es va reduir el 2015 una mitjana del 10% respecte al del 2014.
 • L'alcalde, amb estudiants del Centre de Secundària Balmes. 19 de maig de 2016 L'alcalde participa en una tertúlia amb alumnes del Centre de Secundària Balmes
  L'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d'ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc en una de les aules d'aquesta escola. Una bona part de la xerrada s'ha centrat en els estudis que cursaran aquests estudiants a partir del proper curs. També s'ha parlat de l'oci per a joves a la Llagosta. L'alcalde els ha explicat els mecanismes que hi ha perquè es puguin informar sobre les activitats juvenils que es fan a la nostra localitat. També s'ha apuntat la possibilitat de cedir un espai autogestionat per tal que els joves hi organitzin activitats.
 • 18 de maig de 2016 Fins al 27 de maig es poden sol.licitar ajuts per assistir a casals d'estiu
  L'Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini de sol·licituds d'ajuts per a casals d'estiu. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, en edats compreses entre els 3 i 17 anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que es realitzen al municipi de la Llagosta i que es trobin en una situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.  Aquest tràmit es pot efectuar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania fins al 27 de maig. Els criteris per poder accedir a les beques per a casals d'estiu es poden consultar en aquest web, a l'apartat de tràmits. Entre les condicions que cal complir, a més de reunir les condicions econòmiques per ser una família beneficiària, cal estar empadronat a la Llagosta.  Els menors hauran d’estar inscrits a qualsevol casal d’estiu que estigui organitzat per centres educatius, esportius, culturals i socials, sense ànim de lucre, que s’organitzi als següents equipaments municipals: Escola Joan Maragall, Escola Les Planes, Escola Sagrada Família, CEM El Turó i Centre Cultural.
 • Cartell de la Mostra de Turisme Juvenil. 18 de maig de 2016 Ja es pot visitar la Mostra de Turisme Juvenil a Can Pelegrí
  El Servei d'Informació Juvenil (SIJ) ha obert la Mostra de Turisme Juvenil. La planta baixa de Can Pelegrí acull tot un seguit de materials per poder planificar les vacances. La Mostra estarà instal·lada fins al 21 de juliol.  Les persones interessades poden trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats i comunitats autònomes, entre d'altres publicacions. A més, els visitants de la Mostra tindran a la seva disposició material per emportar-se a casa i preparar les seves vacances.
Pàgina 1 de 367
Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19

Opcions

Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19