Hemeroteca

 

 

Pàgina 1 de 370
 • Una imatge del ple celebrat al juliol. 10 d'octubre de 2017 Avui se celebra un ple extraordinari per aprovar inicialment les ordenances fiscals del proper any
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda a les 19.30 hores per tractar, entre d'altres temes, les ordenances fiscals per al proper any. La modificació inicial dels impostos, taxes i preus públics municipals per al 2018 serà el punt més destacat d'una sessió que tindrà caràcter extraordinari.
 • Una de les obres que es podrà veure a la Llagosta aquest cap de setmana. 6 d'octubre de 2017 Aquest cap de setmana, se celebra el festival 3 DE TEATRE de la Llagosta
  L'Ajuntament de la Llagosta organitza el festival 3 DE TEATRE, que començarà avui divendres al Centre Cultural amb una gala. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.
 • 29 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juny
  El Ple aprovarà aquesta tarda l’adhesió de l'Ajuntament de la Llagosta al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració ahir, dia 28 de juny, del Dia de l’orgull LGTBI.  L’Ajuntament de la Llagosta també es va sumar ahir a aquesta efemèride penjant la bandera de l'Arc de Sant Martí als pals de la façana de la Casa de la Vila. Amb aquesta acció, el Consistori es posiciona en defensa dels drets sexuals de totes les persones.
 • 26 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per donar un pas més cap al nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions que s’han presentat a la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori en una part del terreny situat darrere de l'Ajuntament. La sessió extraordinària se celebrarà a partir de les 19.30 h.  Durant el ple del mes d’abril, la modificació va tirar endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, que va votar en contra. Aquesta tarda, el Ple ha de resoldre les al·legacions que han estat presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia.
 • Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 12 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació el pressupost municipal d'aquest any, que és d'11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016. Segons l'equip de govern municipal, és un pressupost ajustat i equilibrat, que ha de garantir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos, els serveis que presta l'Ajuntament i la viabilitat econòmica del municipi durant els propers anys. 
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 23 de febrer de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari de febrer
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la continuïtat de la prestació del servei municipal d’aigua potable de la Llagosta a l’empresa Sorea per un termini d’un any. La concessió actual amb Sorea, que era per un període de 20 anys, finalitza el proper 14 de març. El Consistori justifica la decisió de prorrogar el contracte per dos motius. En primer lloc, l’enginyer municipal no ha pogut tancar encara l’inventari de la xarxa d’abastament d’aigua. I en segon lloc, s’està treballant amb la Diputació de Barcelona en l’estudi dels aspectes jurídics, tècnics i econòmics sobre el possible nou procés de gestió del servei d’aigua potable. La pròrroga estaria en vigor entre el 14 de març de 2017 i el 14 de març de 2018. Durant la sessió plenària, es debatran tres mocions. Esquerra Republicana presenta dues, una sobre el referèndum a Catalunya i una altra per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les necessitats de mobilitat. Per la seva part, Ciutadans vol que s'estableixi un cens caní mitjançant ADN. El ple, que acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes, serà retransmès per Ràdio la Llagosta.
 • 26 de gener de 2017 El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.  L'acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l'acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.
 • 22 de desembre de 2016 L'Ajuntament celebra avui un ple extraordinari
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s'han presentat a l'aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança relativa a l'Impost de Béns Immobles.
 • 24 de novembre de 2016 El Ple tracta avui la presentació d'un nou recurs sobre la ubicació de l'empresa Valentine
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la presentació d'un recurs contenciós-administratiu contra l’acord del Govern de la Generalitat del 4 d'agost d'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l'empresa Valentine.
 • 28 d'octubre de 2016 El Ple de l'Ajuntament sotmet avui a aprovació inicial la modificació de les ordenances fiscals de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta debatrà aquesta tarda en un ple extraordinari la proposta de modificació de les ordenances fiscals de 2017 de l'equip de govern municipal. La sessió començarà a les tres de la tarda.  El rebut de l'aigua s'apujarà un 4,2% i el de les escombraries, un 2,8% per tal d'actualitzar-los al cost del servei. En la taxa de l'aigua, queden congelades les tarifes corresponents a drets d'escomesa i manteniment de comptadors.  L'Impost de Béns Immobles no es toca a l'espera de l'aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017 i la incidència que pugui tenir en la revisió dels valors cadastrals. El tipus aplicable es pot aprovar fins a l'1 de març de l'any que ve.
 • 18 d'octubre de 2016 L'equip de govern convida a la ciutadania i a l'oposició a participar en l'elaboració de les ordenances fiscals
  L'equip de govern de l'Ajuntament de la Llagosta obre la possibilitat a la ciutadania de fer propostes de cara a les ordenances fiscals de 2017. Tots aquells que vulguin poden fer les seves aportacions omplint un formulari que es pot trobar en aquest web. Les propostes es poden lliurar fins al diumenge 23 d'octubre. És la primera vegada que l'Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer aportacions a la modificació de les ordenances abans de la seva aprovació inicial.
 • 18 d'octubre de 2016 Can Baqué i el polígon industrial, principals temes tractats a la trobada de l'alcalde amb la ciutadania
  La Sala de Govern de l'Edifici Administratiu de l'Ajuntament de la Llagosta va acollir ahir la primera trobada de l'alcalde amb la ciutadania després de l'estiu. Óscar Sierra es va reunir amb dues veïnes i un veí, que es van inscriure prèviament per assistir a la trobada. Durant la conversa, que va durar una hora i mitja, es va parlar bàsicament de dos temes: la situació del polígon industrial i la rehabilitació de la masia de Can Baqué.
 • Un moment de l'acte d'aquest matí. 15 d'octubre de 2016 L'Ajuntament ha fet aquest matí un homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i del franquisme
  L'Ajuntament de la Llagosta ha portat a terme aquest matí un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista. S'ha complert així la moció aprovada pel Ple el 29 de setembre en el sentit de fer cada 15 d'octubre un homenatge en memòria de les víctimes.  L'acte, al qual estava convidada tota la ciutadania, ha tingut lloc davant de la porta de l'Ajuntament i ha comptat amb l'assistència, entre d'altres, de l'alcalde, Óscar Sierra, i de regidors del PSC, d'ICV-EUiA i d'ERC. L'edil d'ERC, Xavier Cols, ha fet la hissada de la senyera, que ha anat acompanyada del cant dels Segadors. Al finals, alguns dels assistents han cridat "Visca Lluís Companys i Visca Catalunya lliure".
 • 14 d'octubre de 2016 El Consistori llagostenc farà demà un acte per homenatjar les víctimes de la Guerra Civil
  L'Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista, d'acord amb la moció que va ser aprovada pel Ple el 29 de setembre. En concret, l'acte, al qual han estat convidats tots els regidors i les entitats de la nostra localitat, tindrà lloc a les 10.30 hores davant de l'edifici de l'Ajuntament.
 • 14 d'octubre de 2016 Demà dissabte, comença la 5a Setmana del Teatre de la Llagosta
  Aquest cap de setmana, comença la 5a Setmana del Teatre de la Llagosta. Tres representacions serviran per donar inici a una programació que torna a combinar espectacles professionals amb produccions de grups escènics de la nostra localitat.  La primera obra del programa de la Setmana del Teatre 2016 serà Boges, de Vania Produccions. Les actrius Muntsa Rius i Àurea Márquez pujaran a l'escenari per representar aquesta obra de José Pascual Abellán. Boges parla de la bogeria i del seny i de l'estreta línia que els separa. Dues dones es troben en una sala d'espera, que pot ser la d'un psiquiatra, cadascuna amb la seva història, tirant per terra totes les definicions hagudes i per haver sobre la bogeria.
 • 11 d'octubre de 2016 L'Espai de debat educatiu es va reunir ahir per primera vegada durant aquest curs
  El grup de l'Espai de Debat Educatiu es va reunir ahir al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. Durant la reunió, la primera d'aquest curs, es va reflexionar i debatre sobre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.  Tal com estava previst, durant la trobada es van analitzar les conclusions del tema tractat durant el curs passat: l'autonomia personal dels infants i joves. Les persones assistents també van plantejar nous temes a debatre durant aquest any. Així, es va acordar tractar durant aquest curs sobre el respecte i la participació com a eines útils en la prevenció de la violència en tots els àmbits.
 • 10 d'octubre de 2016 Avui tindrà lloc la primera trobada del curs de l'Espai de debat educatiu
  Aquesta tarda, s'inicia un nou cicle de l'Espai de debat educatiu. La trobada mantindrà inicialment l'horari, a les 19 h, i el lloc, Can Pelegrí, que el curs passat. Aquest projecte té com a objectiu reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.  La primera trobada del curs estarà dedicada a conèixer les conclusions del tema tractat el curs passat: l'autonomia personal d'infants i joves. Les persones assistents també plantejaran nous temes a debatre durant aquest any.
 • Joc infantil reparat a la plaça d'Europa. 7 d'octubre de 2016 L'Ajuntament inverteix 5.622 euros en reparar jocs infantils
  L'Ajuntament de la Llagosta ha acabat les diverses actuacions de millora a zones de jocs infantils de la nostra localitat que va iniciar fa uns mesos. En total, el Consistori ha invertit en deu reparacions 5.622,21 euros, que era la partida prevista al pressupost municipal d'aquest any. Entre d'altres, s'han fet actuacions en tobogans, en un balancí, en xarxes i en unes portes de fusta i s'han millorat el paviment de cautxú d'un espai i altres jocs infantils. Les reparacions s'han fet a les places de Cinto Pagès, de Catalunya, de la Masia, de Pere IV, d'Europa, de la Concòrdia, de les Cultures, de Concepció Arenal i de l'Alcalde Francisco Javier Serrano i al Parc Popular.
Pàgina 1 de 370
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29