Hemeroteca

Pàgina 1 de 368
 • Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 12 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació el pressupost municipal d'aquest any, que és d'11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016. Segons l'equip de govern municipal, és un pressupost ajustat i equilibrat, que ha de garantir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos, els serveis que presta l'Ajuntament i la viabilitat econòmica del municipi durant els propers anys. 
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 23 de febrer de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari de febrer
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la continuïtat de la prestació del servei municipal d’aigua potable de la Llagosta a l’empresa Sorea per un termini d’un any. La concessió actual amb Sorea, que era per un període de 20 anys, finalitza el proper 14 de març. El Consistori justifica la decisió de prorrogar el contracte per dos motius. En primer lloc, l’enginyer municipal no ha pogut tancar encara l’inventari de la xarxa d’abastament d’aigua. I en segon lloc, s’està treballant amb la Diputació de Barcelona en l’estudi dels aspectes jurídics, tècnics i econòmics sobre el possible nou procés de gestió del servei d’aigua potable. La pròrroga estaria en vigor entre el 14 de març de 2017 i el 14 de març de 2018. Durant la sessió plenària, es debatran tres mocions. Esquerra Republicana presenta dues, una sobre el referèndum a Catalunya i una altra per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les necessitats de mobilitat. Per la seva part, Ciutadans vol que s'estableixi un cens caní mitjançant ADN. El ple, que acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes, serà retransmès per Ràdio la Llagosta.
 • 26 de gener de 2017 El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.  L'acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l'acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.
 • 22 de desembre de 2016 L'Ajuntament celebra avui un ple extraordinari
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s'han presentat a l'aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança relativa a l'Impost de Béns Immobles.
 • 24 de novembre de 2016 El Ple tracta avui la presentació d'un nou recurs sobre la ubicació de l'empresa Valentine
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la presentació d'un recurs contenciós-administratiu contra l’acord del Govern de la Generalitat del 4 d'agost d'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l'empresa Valentine.
 • 28 d'octubre de 2016 El Ple de l'Ajuntament sotmet avui a aprovació inicial la modificació de les ordenances fiscals de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta debatrà aquesta tarda en un ple extraordinari la proposta de modificació de les ordenances fiscals de 2017 de l'equip de govern municipal. La sessió començarà a les tres de la tarda.  El rebut de l'aigua s'apujarà un 4,2% i el de les escombraries, un 2,8% per tal d'actualitzar-los al cost del servei. En la taxa de l'aigua, queden congelades les tarifes corresponents a drets d'escomesa i manteniment de comptadors.  L'Impost de Béns Immobles no es toca a l'espera de l'aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017 i la incidència que pugui tenir en la revisió dels valors cadastrals. El tipus aplicable es pot aprovar fins a l'1 de març de l'any que ve.
 • 14 d'octubre de 2016 El Consistori llagostenc farà demà un acte per homenatjar les víctimes de la Guerra Civil
  L'Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista, d'acord amb la moció que va ser aprovada pel Ple el 29 de setembre. En concret, l'acte, al qual han estat convidats tots els regidors i les entitats de la nostra localitat, tindrà lloc a les 10.30 hores davant de l'edifici de l'Ajuntament.
 • 6 de setembre de 2016 Demà dimecres, captació de sang de l'Engreskada
  Per tercer any consecutiu, els Saltats i els Volats es trobaran a la captació especial de sang que promou l'Engreskada. Tota la població està cridada a participar en aquesta acció solidària, que tindrà lloc demà durant tot el dia al Casal d'Avis.  La unitat mòbil del Banc de Sang estarà instal·lada de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Per al Banc de Sang, aquestes captacions són molt importants, ja que, a més de permetre elevar els seus nivells de reserva, serveixen per animar a moltes persones a donar sang per primera vegada.  El primer any es van apropar a donar sang per primera vegada 31 persones; l'any passat en van ser 13. El 2014 es van realitzar 103 donacions i el 2015, 94.
 • Ràdio la Llagosta celebra el seu 30è aniversari. 1 de setembre de 2016 Ràdio la Llagosta celebrarà el seu 30è aniversari durant la Festa Major
  Fins al 8 de setembre, es pot fer a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania la inscripció per participar al concurs de karaoke que tindrà lloc l'11 de setembre en el marc de la Festa Major de la Llagosta. L'activitat servirà per celebrar els 30 anys de Ràdio la Llagosta. El grup All Star Karaoke Band posarà la música en directe i els inscrits podran pujar a l'escenari a cantar. 
 • 28 de juliol de 2016 L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes de juliol
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 h, el ple ordinari del mes de juliol. A la sessió se sotmetrà a votació un expedient de modificació pressupostària. Al ple també s'aprovarà el calendari de festes locals per a l'any 2017.  La modificació pressupostària que es plantejarà aquesta tarda vol fer alguns ajustaments de partides pressupostàries, a més de permetre fer front a dues indemnitzacions a dos treballadors municipals per complir amb sengles sentències judicials.
 • 8 de juliol de 2016 Aquest cap de setmana té lloc la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
  La Llagosta se sumarà aquest cap de setmana a la iniciativa solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb dues activitats al Complex Esportiu Municipal El Turó.  La piscina del complex llagostenc organitza dissabte una classe d'aquagym a la piscina exterior. L'activitat començarà a les 12 h. Per a diumenge, està previst un bany solidari, també al migdia, i es farà una fotografia de grup entre els participants. A més, durant aquests dies es venen productes de la campanya solidària. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.
 • . 23 de juny de 2016 Diumenge, 9.600 llagostencs i llagostenques tenen dret a vot a les eleccions generals
  Prop de 9.600 veïns i veïnes de la Llagosta tindran dret a vot en les eleccions generals del proper diumenge. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 h i les tancaran a les 20 h. La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. A l'escola Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord del col·legi Sagrada Família. A l'escola les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.
 • 15 de juny de 2016 L'Ajuntament ha paralitzat set desallotjaments en el darrer any
  L'Ajuntament de la Llagosta ha aconseguit aturar set desallotjaments a la nostra localitat durant el primer any d'aquest mandat. El Consistori ha actuat en tots els casos dels quals ha tingut coneixement en els darrers dotze mesos per l'Àrea Municipal de Serveis Socials o per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i ha pogut paralitzar-los tots.
 • Minut de silenci a la plaça d'Antoni Baqué 14 de juny de 2016 La Llagosta rebutja l'atemptat d'Orlando
  La Llagosta ha condemnat l'atemptat d'Orlando amb un minut de silenci a la plaça d'Antoni Baqué amb desenes de persones. La concentració, que ha convocat l'Ajuntament de la Llagosta, s'ha celebrat avui a les 19 hores. L'Ajuntament de la Llagosta ha manifestat el seu condol per l'atemptat contra la llibertat i els drets humans i ha llençat un missatge de suport al col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals (LGBTI).
 • Mostra d'Entitats 12 de juny de 2016 La Llagosta surt al carrer amb la Mostra d'Entitats
  La Mostra d'Entitats va omplir dissabte el passeig de l'avinguda de l'Onze de Setembre amb una quarantena d'associacions de la nostra localitat. Durant la fira, les entitats  llagostenques van sortir al carrer per reivindicar el teixit associatiu.
 • Mercat d'idees 2016 11 de juny de 2016 El Mercat d'Idees ha aplegat un bon nombre d'entitats de la Llagosta
  El Mercat d'Idees ha obert aquest migdia la tercera Mostra d'Entitats. L'acte ha tingut lloc al Centre Cultural davant d'una quarantena de persones vinculades a associacions de la nostra localitat. Com respondre a les necessitats de la nova societat per adaptar-se com a entitat és una de les qüestions que han sorgit durant la trobada.
 • Imatge de la segona Mostra d'Entitats. 10 de juny de 2016 L'Ajuntament organitza demà dissabte la tercera Mostra d'Entitats
  L’Ajuntament de la Llagosta ja ho té tot preparar per a la cebració demà dissabte de la tercera edició de la Mostra d’Entitats. Unes 40 associacions de la nostra localitat han confirmat la seva participació en la Fira d’Entitats, que, amb el Mercat d’Idees, dóna forma a la Mostra d’Entitats.  La Fira d’Entitats es desenvoluparà, tal com ja va passar ara fa dos anys, al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i començarà a les 18 hores. Les entitats hi muntaran estands des dels quals es donaran a conèixer. Els assistents podran gaudir també amb les activitats que prepararan les associacions.
 • La classe de body combat es va celebrar al passeig de l'avinguda de l'Onze de Setembre. 6 de juny de 2016 La Llagosta va celebrar la Festa de l'Esport el cap de setmana
  Un bon nombre de veïns i veïnes de totes les edats van participar el cap de setmana en els actes de la Festa de l'Esport, que van preparar diverses entitats locals i l'Ajuntament de la Llagosta. Dissabte, els actes es van concentrar al passeig de l'avinguda de l'Onze de Setembre. Monitores del Complex Esportiu Municipal El Turó van impartir una classe de body combat i una altra de zumba family. Posteriorment, el Club Judo-Karate la Llagosta va fer una exhibició de judo per a tothom amb la possibilitat d'aprendre diferents tècniques.
Pàgina 1 de 368
Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19

Opcions

Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19