Hemeroteca

 

 

Pàgina 1 de 375
 • Trobada gegantera del 2017. 9 de març de 2018 La Trobada Gegantera de diumenge donarà inici a les festes de Sant Josep
  La programació de les festes de Sant Josep començarà a desenvolupar-se diumenge amb la 9a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera de la nostra localitat. L'acte comptarà amb una desena de colles convidades i tindrà una vessant solidària.
 • 21 de febrer de 2018 Avui se celebra la primera reunió per preparar la 4a Mostra d'Entitats
  La 4a Mostra d’Entitats de la Llagosta se celebrarà el dissabte 2 de juny. Aquest esdeveniment, de caràcter biennal, es desenvoluparà novament a l’avinguda de l’Onze de Setembre i a la plaça d’Antoni Baqué. Les associacions de la nostra localitat estan convocades aquesta tarda a una primera reunió per preparar la Mostra d’Entitats d’aquest any. La trobada tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 19 h.
 • Una imatge del Carnaval de 2017. 9 de febrer de 2018 La Llagosta celebra aquest cap de setmana el Carnaval
  La Llagosta celebrarà demà el Carnestoltes. La festa inclourà la tradicional rua, el Concurs de disfresses i el ball al Complex Esportiu Municipal El Turó. La festa de Carnaval s’iniciarà aquesta tarda amb la rua infantil, una proposta que cada vegada aplega més famílies que desitgen passar uns moments divertits amb les seves disfresses. Centenars de persones par­ti­ci­paran, un any més, a la Festa de Carnestoltes de la Llagosta. Un bon nombre de comparses tornaran a omplir els carrers de la nostra localitat amb les seves disfresses. 
 • 25 de gener de 2018 Avui se celebra la sessió plenària ordinària del mes de gener
  L’Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de gener. La sessió tractarà, entre d’altres temes, la proposta d’increment dels serveis funeraris del cementiri municipal per a aquest any 2018. Al ple també se sotmetrà a votació una moció sobre transport públic presentada pel grup municipal de Ciutadans.
 • Votacions aquest matí a la Llagosta. 21 de desembre de 2017 Comença la jornada electoral amb normalitat a la Llagosta
  La jornada electoral dels comicis al Parlament de Catalunya s'ha iniciat amb total normalitat a la Llagosta. Tots les meses han estat constituïdes sense cap incidència remarcable. Els col·legis electorals han obert a les nou del matí i tancaran les seves portes a les vuit del vespre. Un total de 9.657 veïns i veï­nes de la Llagosta tenen dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya. La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. A l’Escola Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord del Col·legi Sagrada Família. A l’Escola les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.
 • Una imatge del ordinari del mes d'octubre 30 de novembre de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de novembre
  L'Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de novembre. Un dels punts destacats de l’ordre del dia serà la pressa de possessió de la regidora del grup municipal d'ICV-EUiA Meritxell Carbonell Guerrero. L'edil substituirà Jordi Alonso, que va renunciar a la seva acta de regidor al ple extraordinari celebrat el 10 d’octubre. Alonso feia deu anys que era regidor a l’Ajuntament de la Llagosta.
 • Una imatge d'un ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 26 d'octubre de 2017 L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes d'octubre
  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda en sessió ordinària per aprovar dues modificacions de pressupost i debatre sobre una moció presentada per Esquerra Republicana que demana l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural.
 • Una imatge del ple celebrat al juliol. 10 d'octubre de 2017 Avui se celebra un ple extraordinari per aprovar inicialment les ordenances fiscals del proper any
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda a les 19.30 hores per tractar, entre d'altres temes, les ordenances fiscals per al proper any. La modificació inicial dels impostos, taxes i preus públics municipals per al 2018 serà el punt més destacat d'una sessió que tindrà caràcter extraordinari.
 • Una de les obres que es podrà veure a la Llagosta aquest cap de setmana. 6 d'octubre de 2017 Aquest cap de setmana, se celebra el festival 3 DE TEATRE de la Llagosta
  L'Ajuntament de la Llagosta organitza el festival 3 DE TEATRE, que començarà avui divendres al Centre Cultural amb una gala. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.
 • 29 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juny
  El Ple aprovarà aquesta tarda l’adhesió de l'Ajuntament de la Llagosta al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració ahir, dia 28 de juny, del Dia de l’orgull LGTBI.  L’Ajuntament de la Llagosta també es va sumar ahir a aquesta efemèride penjant la bandera de l'Arc de Sant Martí als pals de la façana de la Casa de la Vila. Amb aquesta acció, el Consistori es posiciona en defensa dels drets sexuals de totes les persones.
 • 26 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per donar un pas més cap al nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions que s’han presentat a la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori en una part del terreny situat darrere de l'Ajuntament. La sessió extraordinària se celebrarà a partir de les 19.30 h.  Durant el ple del mes d’abril, la modificació va tirar endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, que va votar en contra. Aquesta tarda, el Ple ha de resoldre les al·legacions que han estat presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia.
 • Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 12 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació el pressupost municipal d'aquest any, que és d'11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016. Segons l'equip de govern municipal, és un pressupost ajustat i equilibrat, que ha de garantir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos, els serveis que presta l'Ajuntament i la viabilitat econòmica del municipi durant els propers anys. 
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 17 de març de 2017 Aprovats els comptes auditats de 2015 de l'empresa Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni amb 8.027 euros de pèrdues
  La Junta general extraordinària de l'empresa Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni va aprovar ahir els comptes auditats de l'exercici de 2015 amb unes pèrdues de 8.027 euros. A la Junta, es va parlar de l'auditoria independent que ha posat de manifest errades comptables en els exercicis de 2013 i 2014 en els quals es van declarar beneficis quan en realitat l'empresa municipal tenia pèrdues. Segons l'auditoria, l'empresa municipal acumula pèrdues per valor de 150.067 euros. Aquesta ha estat la primera vegada que s'aproven uns comptes auditats de l'empresa municipal. L'Ajuntament va encarregar l'auditoria en veure que la gerència de Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni li demanava diners quan suposadament l'empresa tenia beneficis. L'encàrrec d'aquesta auditoria va provocar que els comptes de 2015 no es poguessin aprovar fins ahir.
 • 17 de març de 2017 Aquest cap de setmana arriba el gruix de la programació de les festes de Sant Josep
  Aquest cap de setmana, se celebra a la Llagosta el gruix d’activitats de les festes patronals de Sant Josep. Demà dissabte, la Parròquia de Sant Josep presenta a partir de les 20 h una nova activitat, una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué. Mitja hora més tard, a la mateixa plaça, Les Llagostes de l’Avern faran una demostració de foc.
 • 16 de març de 2017 El carrer de la Riera Seca estarà tallat al trànsit entre Onze de Setembre i Primer de Maig a partir de dimarts per uns treballs de reasfaltat
  A partir de dimarts i durant uns dies, es procedirà a reparar el paviment de diversos punts del nostre municipi. Una de les zones que seran millorades és el tram del carrer de la Riera Seca entre les avingudes del Primer de Maig i de l'Onze de Setembre. L'actuació en aquesta zona començarà el mateix dimarts i durarà un parell de dies, com a mínim. Durant les obres, no es podrà circular per aquest tram del carrer de la Riera Seca.  L’Ajuntament ha adjudicat aquesta operació a l’empresa Construcciones Deumal. El reasfaltat, amb un pressupost total de gairebé 30.000 euros, també es farà als carrers del Montseny i del Doctor Ferran i davant de la parada d’autobus que hi ha a l’avinguda de l’Onze de Setembre en sentit Barcelona.
 • Portada del llibre. 16 de març de 2017 L'Ajuntament edita 1.000 nous exemplars del llibre Mirades. La Llagosta: passat, present i futur
  L'Ajuntament ha editat 1.000 nous exemplars del llibre Mirades. La Llagosta: passat, present i futur, que va presentar el 23 de novembre amb motiu del 80è aniversari de la independència de la Llagosta de Sant Fost de Campsentelles. En un primer moment, el Consistori va distribuir gratuïtament 1.200 llibres, que es van esgotar molt ràpidament. Per això, es va fer un llistat amb les persones que el volien i que no el van poder aconseguir aleshores. En total, hi ha unes 350 persones en llista d'espera, que són les que ja poden passar per l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), a l'edifici de l'Ajuntament de la plaça d'Antoni Baqué, a recollir el seu llibre. És imprescindible portar el DNI. La resta de veïns que vulguin un exemplar podran obtenir-lo també a l'OAC a partir del 3 d'abril fins que s'esgotin. 
 • Trobada Gegantera de l'any passat. 14 de març de 2017 Avui comença a desenvolupar-se la programació per celebrar Sant Josep
  L’Ajuntament i diverses entitats locals han preparat activitats ben diverses per tal de celebrar Sant Josep. La programació començarà a desenvolupar-se avui amb la Mostra de llenguatges, a càrrec de l’Escola Municipal de Música al Centre Cultural a partir de les 18.30 hores. El dia 18, la Parròquia de Sant Josep organitzarà a les 20 hores una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué. A les 20.30 hores, les Llagostes de l’Avern faran una demostració de foc a la plaça d’Antoni Baqué. També el dia 18, l’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà el seu 25è aniversari amb una sèrie d’actes al Centre Cultural.
 • 14 de març de 2017 Obert el període d'inscripció per al Casal Multiesportiu de Setmana Santa
  L’Ajuntament de la Llagosta i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure organitzen una nova edició del Casal Multiesportiu de Setmana Santa. L’activitat es desenvoluparà del 10 al 13 d’abril de 9 a 13.30 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. A més, hi haurà un servei d’acollida de 8 a 9 h. El Casal, amb activitats esportives i lúdiques, va adreçat a infants de 5 a 13 anys. El preu és de 36 euros i de 40 amb acollida. L’alumnat de les Escoles d’Iniciació Esportiva pagarà 33 euros (36 amb acollida). Hi ha descomptes per a germans inscrits. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web www.aitevo.com. Les places són limitades. Tots els participants rebran una samarreta de regal.
Pàgina 1 de 375
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29