Hemeroteca

 

 

Pàgina 1 de 372
 • Una imatge del ordinari del mes d'octubre 30 de novembre de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de novembre
  L'Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de novembre. Un dels punts destacats de l’ordre del dia serà la pressa de possessió de la regidora del grup municipal d'ICV-EUiA Meritxell Carbonell Guerrero. L'edil substituirà Jordi Alonso, que va renunciar a la seva acta de regidor al ple extraordinari celebrat el 10 d’octubre. Alonso feia deu anys que era regidor a l’Ajuntament de la Llagosta.
 • Una imatge d'un ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 26 d'octubre de 2017 L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes d'octubre
  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda en sessió ordinària per aprovar dues modificacions de pressupost i debatre sobre una moció presentada per Esquerra Republicana que demana l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural.
 • Una imatge del ple celebrat al juliol. 10 d'octubre de 2017 Avui se celebra un ple extraordinari per aprovar inicialment les ordenances fiscals del proper any
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda a les 19.30 hores per tractar, entre d'altres temes, les ordenances fiscals per al proper any. La modificació inicial dels impostos, taxes i preus públics municipals per al 2018 serà el punt més destacat d'una sessió que tindrà caràcter extraordinari.
 • Una de les obres que es podrà veure a la Llagosta aquest cap de setmana. 6 d'octubre de 2017 Aquest cap de setmana, se celebra el festival 3 DE TEATRE de la Llagosta
  L'Ajuntament de la Llagosta organitza el festival 3 DE TEATRE, que començarà avui divendres al Centre Cultural amb una gala. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.
 • 29 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juny
  El Ple aprovarà aquesta tarda l’adhesió de l'Ajuntament de la Llagosta al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració ahir, dia 28 de juny, del Dia de l’orgull LGTBI.  L’Ajuntament de la Llagosta també es va sumar ahir a aquesta efemèride penjant la bandera de l'Arc de Sant Martí als pals de la façana de la Casa de la Vila. Amb aquesta acció, el Consistori es posiciona en defensa dels drets sexuals de totes les persones.
 • 26 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per donar un pas més cap al nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions que s’han presentat a la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori en una part del terreny situat darrere de l'Ajuntament. La sessió extraordinària se celebrarà a partir de les 19.30 h.  Durant el ple del mes d’abril, la modificació va tirar endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, que va votar en contra. Aquesta tarda, el Ple ha de resoldre les al·legacions que han estat presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia.
 • Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 12 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació el pressupost municipal d'aquest any, que és d'11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016. Segons l'equip de govern municipal, és un pressupost ajustat i equilibrat, que ha de garantir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos, els serveis que presta l'Ajuntament i la viabilitat econòmica del municipi durant els propers anys. 
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 23 de febrer de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari de febrer
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la continuïtat de la prestació del servei municipal d’aigua potable de la Llagosta a l’empresa Sorea per un termini d’un any. La concessió actual amb Sorea, que era per un període de 20 anys, finalitza el proper 14 de març. El Consistori justifica la decisió de prorrogar el contracte per dos motius. En primer lloc, l’enginyer municipal no ha pogut tancar encara l’inventari de la xarxa d’abastament d’aigua. I en segon lloc, s’està treballant amb la Diputació de Barcelona en l’estudi dels aspectes jurídics, tècnics i econòmics sobre el possible nou procés de gestió del servei d’aigua potable. La pròrroga estaria en vigor entre el 14 de març de 2017 i el 14 de març de 2018. Durant la sessió plenària, es debatran tres mocions. Esquerra Republicana presenta dues, una sobre el referèndum a Catalunya i una altra per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les necessitats de mobilitat. Per la seva part, Ciutadans vol que s'estableixi un cens caní mitjançant ADN. El ple, que acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes, serà retransmès per Ràdio la Llagosta.
 • 26 de gener de 2017 El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.  L'acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l'acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.
 • 22 de desembre de 2016 L'Ajuntament celebra avui un ple extraordinari
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s'han presentat a l'aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança relativa a l'Impost de Béns Immobles.
 • Moment de la signatura del conveni. 14 de desembre de 2016 Tretze ajuntaments creen una àrea única de transport del servei de taxi
  Tretze ajuntaments vallesans, entre ells el de la Llagosta, van signar ahir un conveni de coordinació per a la prestació conjunta del servei de taxi en l'àmbit territorial d'aquests municipis. La signatura va tenir lloc a l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Els tretze consistoris que han acordat crear una àrea única de transport del servei de taxi són els de la Llagosta, Parets del Vallès, la Garriga, Polinyà, l’Ametlla del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Lliçà de Vall, Santa Maria de Martorelles, Martorelles, Santa Perpètua de Mogoda, Mollet del Vallès, Sentmenat i Palau-solità i Plegamans. Aquests municipis conformen una àrea amb gairebé 200.000 habitants.
 • Els nous lavabos del Mercat Municipal. 13 de desembre de 2016 El Mercat Municipal estrena lavabos
  El Mercat Municipal de la Llagosta ja té nous lavabos. La instal·lació està adaptada per a persones amb discapacitat. Aquesta era una vella reivindicació tant dels concessionaris del Mercat com dels usuaris. L'Ajuntament de la Llagosta ha invertit 18.793 euros en aquesta actuació.  Els nous lavabos estan situats al costat de l'ascensor de mercaderies del Mercat Municipal, on abans hi havia una petita zona amb aigüeres. 
 • Moment de la signatura del conveni. 13 de desembre de 2016 Signat un conveni per fomentar la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió
  L'Ajuntament de la Llagosta ha signat aquest matí un conveni de col.laboració amb Andròmines Eines Assolides Empresa d'Inserció amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió. L'acte ha tingut lloc a l'Alcaldia. El document ha estat signat per l'alcalde, Óscar Sierra, i Núria Sau, en representació d'Andròmines Eines Assolides. Aquesta empresa facilitarà a l'Ajuntament ofertes de feina per tal que l'Àrea Municipal de Serveis Socials pugui derivar-li candidats amb els perfils laborals adients.
 • Una imatge de la Cavalcada de Reis d'aquest any. 9 de desembre de 2016 Tot a punt per a que comenci la programació de Nadal, cap d'Any i Reis
  Aquest cap de setmana comença la programació de Nadal, Cap d’Any i Reis a la nostra localitat. Del 10 de desembre al 7 de gener, es desenvoluparan una trentena d’activitats organitzades per l’Ajuntament i entitats de la Llagosta. Les primeres propostes tindran un marcat caràcter solidari.
 • Passeig de l'avinguda de l'Onze de Setembre. 7 de desembre de 2016 L'Ajuntament podarà els arbres de la rambla de l'avinguda de l'Onze de Setembre
  L'Ajuntament de la Llagosta ha iniciat el procés de licitació per a l'adjudicació de la poda dels arbres que hi ha al passeig de l'avinguda de l'Onze de Setembre. La intenció és que aquests treballs es facin a principis de l'any que ve. El personal que té l'Ajuntament per al desenvolupament de les tasques de jardineria no pot assumir la realització d'aquesta poda donada la dificultat tècnica. Per això, es contractarà una empresa especialitzada. La Junta de Govern Local ja ha aprovat el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques que han de regir la contractació del servei de poda de la rambla. La despesa màxima per a aquests treballs serà de 41.000 euros.
 • Fotografia del professorat amb l'alcalde. 1 de desembre de 2016 Un grup de professors de centres educatius europeus visita la Llagosta
  Professors i professores de centres d'ensenyament d'Itàlia, Hongria, Turquia i la República Txeca visiten durant aquests dies la Llagosta per preparar el programa d'activitats relacionat amb els projectes Erasmus Plus en els quals participa l'Institut Marina. El grup, acompanyat per la directora de l'INS Marina, Anabel Giménez, i per l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha recorregut diversos punts del nostre municipi i ha participat en l'elaboració d'un llaç gegant vermell amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra la sida. L'Institut Marina participarà durant dos cursos en dos projectes Erasmus Plus que permetran intercanviar experiències amb estudiants i educadors de centres de Secundària d'altres països d'Europa. 
 • Cartell del Dia Internacional de la lluita contra la sida. 1 de desembre de 2016 Avui dijous, es commemora el Dia Internacional de la lluita contra la sida
  Avui és el Dia internacional de la lluita contra la sida. A la Llagosta s'han organitzat un seguit d'activitats perquè la ciutadania pugui donar suport a la lluita contra aquesta malaltia sense estigmes i amb solidaritat. En el marc de la programació Fem un pacte? Tracta'm Bé!, l'Ajuntament de la Llagosta i diferents entitats locals han programat un seguit de propostes per commemorar el Dia Internacional de la lluita contra la sida. A partir de les 11 h, a la plaça d'Antoni Baqué, s'hi instal·larà un estand amb informació sobre la prevenció de la sida.
 • Portada del 08centvint de desembre. 1 de desembre de 2016 Surt al carrer el 08centvint del mes de desembre
  El darrer 08centvint de l'any 2016 surt avui al carrer. La publicació recull les darreres notícies que s'han generat a la Llagosta. Entre els temes que tracta, destaquen el 80è aniversari de la Llagosta, l'aprovació del Pla director de Can Pere Gil, la presentació d'un nou recurs per part de l'Ajuntament pel cas Valentine o la participació de l'Institut Marina en dos projectes europeus. A més, el Joventut Handbol la Llagosta és el protagonista a l'espai d'entitats.
Pàgina 1 de 372
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29