Hemeroteca

s:183:"

Per consultar les edicions del butlletí municipal antics (2007-2013) premeu aquí

";
Pàgina 1 de 369
 • 29 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juny
  El Ple aprovarà aquesta tarda l’adhesió de l'Ajuntament de la Llagosta al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració ahir, dia 28 de juny, del Dia de l’orgull LGTBI.  L’Ajuntament de la Llagosta també es va sumar ahir a aquesta efemèride penjant la bandera de l'Arc de Sant Martí als pals de la façana de la Casa de la Vila. Amb aquesta acció, el Consistori es posiciona en defensa dels drets sexuals de totes les persones.
 • 26 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per donar un pas més cap al nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions que s’han presentat a la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori en una part del terreny situat darrere de l'Ajuntament. La sessió extraordinària se celebrarà a partir de les 19.30 h.  Durant el ple del mes d’abril, la modificació va tirar endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, que va votar en contra. Aquesta tarda, el Ple ha de resoldre les al·legacions que han estat presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia.
 • Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 12 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació el pressupost municipal d'aquest any, que és d'11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016. Segons l'equip de govern municipal, és un pressupost ajustat i equilibrat, que ha de garantir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos, els serveis que presta l'Ajuntament i la viabilitat econòmica del municipi durant els propers anys. 
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 23 de febrer de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari de febrer
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la continuïtat de la prestació del servei municipal d’aigua potable de la Llagosta a l’empresa Sorea per un termini d’un any. La concessió actual amb Sorea, que era per un període de 20 anys, finalitza el proper 14 de març. El Consistori justifica la decisió de prorrogar el contracte per dos motius. En primer lloc, l’enginyer municipal no ha pogut tancar encara l’inventari de la xarxa d’abastament d’aigua. I en segon lloc, s’està treballant amb la Diputació de Barcelona en l’estudi dels aspectes jurídics, tècnics i econòmics sobre el possible nou procés de gestió del servei d’aigua potable. La pròrroga estaria en vigor entre el 14 de març de 2017 i el 14 de març de 2018. Durant la sessió plenària, es debatran tres mocions. Esquerra Republicana presenta dues, una sobre el referèndum a Catalunya i una altra per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les necessitats de mobilitat. Per la seva part, Ciutadans vol que s'estableixi un cens caní mitjançant ADN. El ple, que acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes, serà retransmès per Ràdio la Llagosta.
 • 26 de gener de 2017 El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.  L'acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l'acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.
 • 22 de desembre de 2016 L'Ajuntament celebra avui un ple extraordinari
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s'han presentat a l'aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança relativa a l'Impost de Béns Immobles.
 • 24 de novembre de 2016 El Ple tracta avui la presentació d'un nou recurs sobre la ubicació de l'empresa Valentine
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la presentació d'un recurs contenciós-administratiu contra l’acord del Govern de la Generalitat del 4 d'agost d'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l'empresa Valentine.
 • 28 d'octubre de 2016 El Ple de l'Ajuntament sotmet avui a aprovació inicial la modificació de les ordenances fiscals de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta debatrà aquesta tarda en un ple extraordinari la proposta de modificació de les ordenances fiscals de 2017 de l'equip de govern municipal. La sessió començarà a les tres de la tarda.  El rebut de l'aigua s'apujarà un 4,2% i el de les escombraries, un 2,8% per tal d'actualitzar-los al cost del servei. En la taxa de l'aigua, queden congelades les tarifes corresponents a drets d'escomesa i manteniment de comptadors.  L'Impost de Béns Immobles no es toca a l'espera de l'aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017 i la incidència que pugui tenir en la revisió dels valors cadastrals. El tipus aplicable es pot aprovar fins a l'1 de març de l'any que ve.
 • 14 d'octubre de 2016 El Consistori llagostenc farà demà un acte per homenatjar les víctimes de la Guerra Civil
  L'Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista, d'acord amb la moció que va ser aprovada pel Ple el 29 de setembre. En concret, l'acte, al qual han estat convidats tots els regidors i les entitats de la nostra localitat, tindrà lloc a les 10.30 hores davant de l'edifici de l'Ajuntament.
 • 6 de setembre de 2016 Demà dimecres, captació de sang de l'Engreskada
  Per tercer any consecutiu, els Saltats i els Volats es trobaran a la captació especial de sang que promou l'Engreskada. Tota la població està cridada a participar en aquesta acció solidària, que tindrà lloc demà durant tot el dia al Casal d'Avis.  La unitat mòbil del Banc de Sang estarà instal·lada de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Per al Banc de Sang, aquestes captacions són molt importants, ja que, a més de permetre elevar els seus nivells de reserva, serveixen per animar a moltes persones a donar sang per primera vegada.  El primer any es van apropar a donar sang per primera vegada 31 persones; l'any passat en van ser 13. El 2014 es van realitzar 103 donacions i el 2015, 94.
 • Ràdio la Llagosta celebra el seu 30è aniversari. 1 de setembre de 2016 Ràdio la Llagosta celebrarà el seu 30è aniversari durant la Festa Major
  Fins al 8 de setembre, es pot fer a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania la inscripció per participar al concurs de karaoke que tindrà lloc l'11 de setembre en el marc de la Festa Major de la Llagosta. L'activitat servirà per celebrar els 30 anys de Ràdio la Llagosta. El grup All Star Karaoke Band posarà la música en directe i els inscrits podran pujar a l'escenari a cantar. 
 • Piscina interior del CEM El Turó. 18 d'agost de 2016 Tasques de manteniment entre el 22 d'agost i el 4 de setembre al CEM El Turó
  Entre el 22 d’agost i el 4 de setembre, es farà una aturada tècnica al Complex Esportiu Municipal El Turó. Durant aquells dies, es tancaran puntualment alguns espais per realitzar tasques de manteniment. La zona d’aigües serà la més afectada. Entre els dies 22 d’agost i 2 de setembre, es faran diferents operacions a les dues piscines i una neteja a fons de tot l’espai. A la zona de fitness s’actuarà del 22 al 29 d’agost, però l’afectació als usuaris serà menor. També, durant un o dos dies, estaran inhabilitats alguns vestidors.
 • 10 d'agost de 2016 La Festa Major de 2016 costarà uns 4.700 euros menys que la de l'any passat
  La Festa Major de la Llagosta de 2016 costarà 112.129,12 euros, 4.691,47 euros menys que la de l'any passat. La Junta de Govern Local ha aprovat la proposta que contempla tota la programació d'activitats que es portaran a terme a la nostra localitat del 9 a 12 de setembre. Aquest any, hi ha previst el mateix nombre d'actes que a l'edició de la Festa Major de 2015. En aquesta ocasió, hi haurà dos escenaris més que al 2015. Es recupera el del carrer de l'Estació i s'habilitarà un altre al Parc Popular, a la zona de la marquesina. A més, es mantindrà per segon any seguit el castell de focs artificials.
 • 2 d'agost de 2016 Ja està disponible la versió digital del programa de la Festa Major
  L'Ajuntament de la Llagosta ha publicat ja la versió digital del programa de la Festa Major. La Festa Major de 2016 se celebrarà del 9 al 12 de setembre. Començarà oficialment amb el pregó a càrrec dels Sangrinaris i acabarà amb un espectacle a l'Espai de concerts del Centre Cultural. Durant els quatre dies, es desenvoluparan actes ben diversos. Una de les novetats d'aquest any és la recuperació de l'escenari del carrer de l'Estació. El programa de la Festa Major es distribuirà per totes les bústies de la Llagosta a principis del mes de setembre, tant en la seva versió de butxaca com en la més àmplia.
 • 2 d'agost de 2016 Horaris dels serveis municipals durant l'agost
 • Una imatge del ple d'ahir. 29 de juliol de 2016 El Ple aprova modificacions pressupostàries per incorporar romanents del 2015
  L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir una modificació pressupostària per ajustar algunes partides i moviments provinents del romanent del pressupost del 2015. Entre les partides aprovades, destaca la destinada a pagar indemnitzacions a dos treballadors per complir sengles sentències judicials. El punt va ser aprovat amb els vots a favor del PSC i del PP, en contra d’ICV-EUiA i Esquerra i amb l’abstenció de Ciutadans. La regidora convergent Mireia Egea no va assistir al ple perquè està de baixa. A més de les indemnitzacions, també es van modificar partides per a la contractació de personal i per formació efectuades en l’exercici anterior.
 • 28 de juliol de 2016 L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes de juliol
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 h, el ple ordinari del mes de juliol. A la sessió se sotmetrà a votació un expedient de modificació pressupostària. Al ple també s'aprovarà el calendari de festes locals per a l'any 2017.  La modificació pressupostària que es plantejarà aquesta tarda vol fer alguns ajustaments de partides pressupostàries, a més de permetre fer front a dues indemnitzacions a dos treballadors municipals per complir amb sengles sentències judicials.
 • La fàbrica de Valentine a Can Milans. 26 de juliol de 2016 L'Ajuntament de la Llagosta continuarà defensant que Can Milans sigui zona verda
  L'Ajuntament de la Llagosta manté que Can Milans és zona verda i així ho continuarà defensant. El Consistori presentarà el corresponent recurs contenciós administratiu si finalment la Generalitat dóna el seu vistiplau a la requalificació dels terrenys de Can Milans en els quals es troba l'empresa Valentine, tal com va aprovar l'any passat l'Ajuntament de Montcada. L'Ajuntament ha confirmat que la Comissió d'Urbanisme de Barcelona ha donat llum verda a l'operació, però encara falta que el conseller de Territori, Josep Rull, signi el document per tal que sigui definitiu.
Pàgina 1 de 369
Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19

Opcions

Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19