Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 10
 • Obres d'ampliació de la vorera davant la Gilpe 23 de juliol de 2018 Comencen les obres d'ampliació de la vorera de davant de l'Escola Gilpe

  Avui han començat les obres d'ampliació de la vorera situada davant de l'Escola Gilpe. Amb aquesta actuació, l'Ajuntament vol millorar la seguretat de les persones a les hores d'entrada i sortida del centre i també facilitar el pas de gent per aquest espai, especialment d'aquelles persones que tenen mobilitat reduïda.

 • La plaça de Catalunya. 16 de juliol de 2018 Aprovat el projecte de millora de la plaça de Catalunya

  La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha aprovat el projecte d'adequació i millora de la plaça de Catalunya. El document ha estat redactat pels Serveis Tècnics del Consistori. L'obra consistirà, entre altres actuacions, en l'asfaltat de la calçada, en la instal·lació de cautxú a les zones de jocs infantils i en la reparació puntual d'elements del clavegueram.

 • 16 de juliol de 2018 Ja està operativa la nova Seu Electrònica de l’Ajuntament

  L’Ajuntament de la Llagosta ha posat en marxa avui la nova Seu Elèctronica. La principal novetat és que per fer qualsevol tràmit amb l’Ajuntament mitjançant la Seu Electrònica serà necessari identificar-se amb un certificat digital, tal com marca la Llei 39/2015 de Procediment administratiu comú de les administracions públiques, per donar seguretat jurídica a les tramitacions.

 • 10 de juliol de 2018 El 16 de juliol es posarà en marxa la nova Seu Electrònica

  L’Ajuntament de la Llagosta està acabant d’enllestir la nova Seu Elèctronica. L’objectiu és que es posi en marxa i que ja la pugui fer servir la ciutadania el proper dilluns, dia 16 de juliol. La principal novetat és que per fer qualsevol tràmit amb l’Ajuntament mitjançant la Seu Electrònica serà necessari identificar-se amb un certificat digital. A més, tots els tràmits es podran fer online.

 • 5 de juliol de 2018 Surt al carrer el 08centvint del mes de juliol

  Avui comença la distribució del 08centvint número 53, corresponent al mes de juliol. A la portada, destaca un avanç de la propera Festa Major, amb el cartell i la informació sobre que Los Mojinos Escozíos seran els protagonistes del pregó. A més, es recorda l’èxit de participació de la Mostra d’Entitats. La beca que ha rebut Aitor Santolaria, jugador del Club Bàsquet la Llagosta 2017, i la programació del Viu l’estiu són altres apunts destacats al 08centvint de juliol.

 • Un moment de la reunió celebrada dilluns. 3 de juliol de 2018 Nova reunió per intentar fixar una nova parada d’autobus a Montcada però més a prop de la Llagosta

  Dilluns, l’alcalde, acompanyat del regidor de Via Pública i l’arquitecte municipal, es va reunir a la zona de can Milans amb tècnics de Carreteres i Transports de la Generalitat per trobar l’emplaçament adequat de la nova parada de bus. Una proposta que sembla que podria tirar endavant és posar la parada al pont de la riera Seca, però al terme municipal de Montcada i Reixac perquè sigui una única zona. Ara s’ha de fer el plànol del projecte per veure si la Generalitat l’aprova definitivament.

 • 2 de juliol de 2018 L'empresa municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni aprova el pla de sanejament i els comptes de 2017

  La Junta General de l'empresa municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni ha aprovat el seu pla de sanejament i els comptes de l'exercici de l'any 2017, que es va salvar amb unes pèrdues de 53.249,07 euros. La Junta General es va reunir el 28 de juny i les decisions que va prendre hauran de ser ratificades ara per l'Ajuntament al ple del mes de juliol.

 • El cartell guanyador. 26 de juny de 2018 Júlia Quintana guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major 2018

  Júlia Quintana Tissier, de 20 anys i veïna de Martorelles, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major 2018. Quintana ha pres part al concurs amb el pseudònim Pavi i ha rebut 529 vots, d’un total de 697. El veredicte del Concurs de cartells s’ha fet aquesta tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

 • Viu l'estiu 2018 22 de juny de 2018 Comença la programació Viu l'estiu 2018

  Avui comença la programació d’activitats Viu l’estiu 2018 . Fins a principis de setembre, es desenvoluparan a la nostra localitat tot un seguit de propostes organitzades per l’Ajuntament i algunes entitats de la Llagosta. Durant aquests dies, s’està repartint el llibret amb el contingut de la programació estival.

 • Dos agents amb l'uniforme i el cotxe nous. 21 de juny de 2018 La Policia Local de la Llagosta estrena nous uniformes i vehicle

  Els agents de la Policia Local de la Llagosta han estrenat nous uniformes. Així s'adapten a la normativa de la Generalitat per tal que totes les Policies Locals de Catalunya portin la mateixa indumentària. L'uniforme és de color blau nit amb les espatlles amb un color groc fluor d'alta visibilitat. L'Ajuntament ha invertit 5.600 euros en els uniformes nous d'estiu.

 • 20 de juny de 2018 Oberta la inscripció per al Casal Multiesportiu d'Estiu

  El Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure (CMEELL) i l’Ajuntament de la Llagosta organitzaran del 27 d’agost al 7 de setembre el Casal Multiesportiu d’Estiu. L’activitat està adreçada a infants i joves de 5 a 14 anys. Les inscripcions ja es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web www.aitevo.com .

 • Un dels partits del Torneig del Club Esportiu la Llagosta. 18 de juny de 2018 La Llagosta va celebrar el cap de setmana la Festa de l’Esport

  La Festa de l’Esport de la Llagosta es va celebrar el cap de setmana passat amb diverses activitats. El Complex Esportiu Municipal El Turó va organitzar dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre una sessió de body combat i una altra de zumba. També en el marc de la Festa de l’Esport, dissabte, el Joventut Handbol va celebrar la cloenda de temporada al Pavelló Antonio García Robledo, mentre que el Club Esportiu la Llagosta va dur a terme dissabte i diumenge el Torneig final de temporada.

 • Los Mojinos Escozíos. 14 de juny de 2018 Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta

  Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d'inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l'escenari situat davant del Centre Cultural.

 • 14 de juny de 2018 L’Aula d’estudi especial per selectivitat tanca amb 72 usuaris

  El Servei d’Informació Juvenil ha comptabilitzat 72 usuaris de l'Aula d'estudi durant aquests dies en els quals s'ha ampliat l'horari d'aquest servei per tal que els estudiants de la Llagosta poguessin prepara les Proves d’Accés a la Universitat. L'Aula d'estudi, ubicada a Can Pelegrí, ha tingut un horari especial des de dissabgte i fins ahir dimecres.

 • 13 de juny de 2018 El pressupost municipal queda aprovat definitivament en no presentar-se cap al·legació

  El pressupost de l'Ajuntament de la Llagosta per a aquest any 2018 ha quedat aprovat avui definitivament després que no s'hagi presentat cap al·legació durant el període d'exposició pública. El Consistori ha publicat avui un anunci al Butlletí Oficial de la Província informant de l'aprovació definitiva del pressupost municipal.

 • Votacions de Concurs de cartells de Festa Major 8 de juny de 2018 Ja està obert el període de votacions per escollir el cartell de la Festa Major 2018

  Des d’avui  ja es pot votar per escollir quin serà el cartell de Festa Major 2018 de la Llagosta. Les votacions es poden fer fins al 22 de juny a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que està oberta de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h i dimarts i dijous, de 16 a 20 h, i al web de l’informatiu 08centvint .

 • 6 de juny de 2018 L’Escola Bressol Municipal Cucutras obre el període de matriculació per al proper curs

  Totes les famílies, excepte una, que han sol·licitat una plaça per a l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2018-2019 tenen plaça garantida. Fins al 15 de juny, aquestes famílies poden realitzar la matriculació dels seus fills i filles.

 • Una imatge de la quarta Mostra d'Entitats. 4 de juny de 2018 La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta va registrar una gran participació

  La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta es va celebrar dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb molta participació. Una trentena d'associacions de la nostra localitat van mostrar des dels seus estands la feina que desenvolupen durant l'any. La Mostra va tenir lloc entre les 17 i les 24 hores i, en molt moments, la presència de públic va ser força nombrosa. Una gran quantitat de veïns i veïnes es van adreçar al passeig per visitar els estands de les entitats i per gaudir de les actuacions a l'escenari de la Mostra. La jornada va acabar amb l'espectacle protagonitzat pel grup de rumba Alma de Boquerón.

 • 1 de juny de 2018 L’Ajuntament aprova un nou tràmit per a la construcció de l’ambulatori

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va fer ahir un nou tràmit previ a la construcció de l’ambulatori. En concret, es va aprovar l’alteració a bé patrimonial de la qualificació jurídica del terreny municipal que acollirà el nou Centre d’Assistència Primària (CAP) i la modificació de l’inventari de béns per a la construcció d’aquest nou equipament. El punt només va comptar amb el vot en contra del grup municipal d’ICV-EUiA.

 • Els participants a la reunió de l'AMERC. 31 de maig de 2018 L’AMERC es reuneix a la Llagosta per prioritzar les seves línes d’actuació

  Ahir, es va reunir a la nostra localitat l’executiva de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), que en aquests moments està presidida per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. A la trobada es va tractar sobre la priorització de les línies estratègiques del Pla d’Acció aprovat anteriorment. 

Pàgina 1 de 10
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18