Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 1 de 9
 • Plaça de la Sardana. 16 d'octubre de 2017 L'Ajuntament podarà aquesta setmana els plataners de la plaça de la Sardana

  L'Ajuntament de la Llagosta podarà aquesta setmana els 30 arbres plataners situats a la plaça de la Sardana. L'operació, que també contempla l'eliminació de quatre pollancres de la plaça d'Anne Frank, ha estat adjudicada a l'empresa Parcs i Jardins de Catalunya per un import de 3.509 euros. Els quatre arbres de la plaça d'Anne Frank estan malmesos i hi havia perill que caiguessin a terra. Els treballs, que estaran enllestits aquesta setmana, han començat per la plaça d'Anne Frank i després es continuarà per la plaça de la Sardana.

 • 11 d'octubre de 2017 El Ple aprova les modificacions de les ordenances fiscals de 2018

  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir de forma inicial les modificacions de les ordenances fiscals per al proper any amb el vot a favor dels grups de l'equip de govern municipal (Partit dels Socialistes de Catalunya, Partit Demòcrata Europeu Català i Partit Popular) i Ciutadans, i en contra d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa. El regidor d'Esquerra Repúblicana de Catalunya, Xavier Cols, no va assistir a la sessió plenària.

 • 9 d'octubre de 2017 Balanç positiu del festival 3 DE TEATRE que es va celebrar el cap de setmana

  Els organitzadors del festival 3 DE TEATRE, l’evolució de la Setmana del Teatre de la Llagosta, han fet aquest matí una valoració satisfactòria del desenvolupament dels actes que es van dur a terme durant el cap de setmana. La concentració de tots els espectacles i propostes escèniques en un cap de setmana, amb una programació per a tots els públics, variada i que continua combinant propostes professionals i amateurs, també ha estat considerada com a positiva pels promotors del festival.

 • 5 d'octubre de 2017 Surt al carrer el 08centvint del mes d’octubre

  Ja s'està distribuint el 08centvint del mes d'octubre. La publicació recull informacions sobre el festival 3 DE TEATRE, que es desenvoluparà aquest cap de setmana a la Llagosta; sobre la jornada de l'1-O i sobre l'obra de reforma de la rotonda de la riera Seca, entre d'altres. També hi ha un especial de balanç de la Festa Major i, en esports, es destaca el triomf del primer equip del Club Deportivo la Concòrdia en el primer partit de lliga.

 • 3 d'octubre de 2017 L'equip de govern de l'Ajuntament manifesta el seu rebuig a la violència viscuda diumenge 1 d'octubre a Catalunya

  L’equip de govern de l’Ajuntament de la Llagosta considerem que és del tot inacceptable l’ús de la força per part de l’estat espanyol com a resposta a la celebració de la consulta organitzada pel Govern de la Generalitat. Volem traslladar la nostra solidaritat a totes les persones ferides durant la intervenció policial de diumenge 1 d’octubre.

  En solidaritat amb les víctimes per la violència de diumenge i com a gest en favor de la resolució dialogada de qualsevol tipus conflicte polític,  l'Ajuntament de la Llagosta i els sindicats UGT, CCOO i SPPM-CAT hem acordat fer una aturada parcial entre les 11 i les 13 h i durant tota la tarda d'avui dimarts 3 d'octubre. La resta de la jornada, hi ha serveis mínims per la vaga general convocada pel sindicat CGT.

  Tant l'Ajuntament com els sindicats rebutgem tota mena de violència.

 • Ambulatori de la Llagosta. 29 de setembre de 2017 La Generalitat aprova de forma definitiva el tràmit urbanístic per fer possible el nou ambulatori de la Llagosta

  El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, ha aprovat definitivament la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana de la Llagosta per a la construcció d'un nou ambulatori. L'Ajuntament havia aprovat provisionalment aquesta variació durant un ple celebrat el 26 de juny passat. 

 • 28 de setembre de 2017 El Nou Casal començarà el curs el dilluns 2 d’octubre amb un nou horari

  El Nou Casal reprendrà l'activitat dilluns. Aquest curs, l'equipament incrementarà el seu horari d'atenció en mitja hora per poder millorar la seva tasca educativa. El Nou Casal obrirà a les 16.45 h, com el curs passat, i tancarà a les 19.15 h.

 • Un moment de la Setmana del Teatre de 2016. 26 de setembre de 2017 La Llagosta celebrarà el festival 3 DE TEATRE al mes d'octubre

  L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà del 6 al 8 d'octubre el festival 3 DE TEATRE, que és l’evolució de la Setmana del Teatre de la Llagosta que s’havia portat a terme durant els darrers anys a la nostra localitat. La intenció és concentrar en tres dies una programació per a tots els públics, variada i que continuï combinant propostes professionals i amateurs. 3 DE TEATRE es desenvoluparà a la plaça d’Antoni Baqué i al Centre Cultural.

 • Diada de la Bicicleta 24 de setembre de 2017 La Llagosta surt al carrer per la Diada de la Bicicleta

  La Diada de la Bicicleta ha comptat amb prop de 150 persones. L’activitat, que s’emmarca en el programa de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible, ha tingut lloc aquest matí pels carrers de la Llagosta. La marxa, que ja suma la 21a edició, estava organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració dels BTT Bikers de la Llagosta.

 • La Diada de la Bicicleta de 2016. 22 de setembre de 2017 L'Ajuntament organitza diumenge la Diada de la Bicicleta

  La Diada de la Bicicleta tindrà lloc diumenge amb sortida i arribada des del Parc Popular. L’activitat, que no necessita inscripció prèvia, tindrà el seu tret de sortida a les 10.30 h. La 21a edició de la Bicicletada popular està organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració dels BTT Bikers la Llagosta, i està dins del programa d’activitats de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible a la Llagosta.

 • Firma del conveni. 19 de setembre de 2017 Signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Oncovallès

  L'Ajuntament de la Llagosta i la Fundació d'Ajuda Oncològica Oncovallès han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per al desenvolupament d'activitats d'ajuda als malalts oncològics i les seves famílies. L'acte ha tingut lloc a l'Edifici Administratiu del Consistori llagostenc i ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i del president d'Oncovallès, Pere Cladellas. 

 • Imatge de la Setmana de la Mobilitat. 14 de setembre de 2017 L'Ajuntament de la Llagosta se suma a la Setmana de la Mobilitat

  L'Ajuntament de la Llagosta se suma un any més a la celebració de la Setmana de la Mobilitat, que enguany s'escau del 16 al 22 de setembre. La primera activitat ja està en marxa. El Consistori ha convocat el Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2017.

 • Els Saltats celebren el triomf. 12 de setembre de 2017 La colla dels Saltats guanya l’Engreskada en una Festa Major amb força participació

  La Festa Major de la Llagosta de 2017 va acabar ahir a la nit amb el Castell de focs artificials i els monòlegs de Luis Larrodera i Agustín Jiménez. Abans de l'actuació dels humoristes a l'escenari situat al costat del Centre Cultural, es va donar a conèixer el veredicte de l'Engreskada 2017 amb la victòria de la colla dels Saltats.

 • El president d'Alborada, José Luis Salgueiro, llegeix el pregó. 8 de setembre de 2017 L'Agrupación Cultural Galega Alborada dona el tret de sortida a la Festa Major

  L'Agrupación Cultural Galega Alborada ha protagonitzat el pregó d'inici de la Festa Major de la Llagosta de 2017. El president de l'entitat, José Luis Salgueiro, ha estat l'encarregat de llegir el pregó, durant el qual ha recordat que Alborada celebra aquest any el seu 25è aniversari. Salgueiro ha estat acompanyat al balcó de l'Ajuntament per altres membres de l'associació gallega de la Llagosta. L'alcalde, Óscar Sierra, ha estat l'encarregat de cedir-li la paraula per tal de donar per iniciada oficialment la Festa Major de 2017. 

 • Aitana Pascua i Ángel Di Lascio. 8 de setembre de 2017 Aitana Pascua, pubilleta, i Ángel Di Lascio, hereu de la Llagosta 2017

  Aitana Pascua ha estat escollida aquesta tarda pubilleta de la Llagosta de 2017. Durant la mateixa festa, s'ha decidit que Ángel Di Lascio sigui el nou hereu de la nostra localitat. Un total de 23 nenes i sis nens han participat en el Concurs per escollir la pubilleta i l'hereu de la Llagosta en el marc de la celebració de la Festa Major. 

 • Una imatge de la Festa Major de 2016. 7 de setembre de 2017 Quatre dies per gaudir de la Festa Major de la Llagosta

  Tot està preparat per tal que demà comenci la Festa Major de la Llagosta de 2017. Seran quatre dies de celebració amb moltes actvitats. L’Agrupación Cultural Galega Alborada serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó.

 • Mobilitat Festa Major 5 de setembre de 2017 Afectacions de mobilitat durant la Festa Major

  Tant durant els dies de Festa Major com els dies anteriors i posteriors, es veuran afectats tant l’aparcament com el trànsit de vehicles en algunes zones del nostre municipi.

  – Carrer de l’Estació
  Dimecres 6 de setembre, se celebrarà el mercat setmanal. Cal haver retirat els cotxes aparcats als carrers habituals on s’instal·len els paradistes.
  A la tarda, ja quedarà tallat al trànsit de vehicles el tram entre l’avinguda del Primer de Maig i el carrer del Montseny per possibilitar el muntatge de la Fira.El mateix dimecres es muntarà l’escenari d’aquest carrer. Així, fins passada la Festa Major ja no es podrà transitar per aquesta via.
  Del 8 a l’11 de setembre es tallarà també l’encreuament del carrer de l’Estació amb el de Caldes, Vic i l’avinguda del Primer de Maig entre les 18 h i les 5 h.
  L’accés a aquest carrer des del carrer de Santa Teresa estarà tallat durant tots els dies de la Festa Major.

 • 5 de setembre de 2017 Surt al carrer el 08centvint del mes de setembre

  Avui es comença a distribuir el número 43 del 08centvint. Per primera vegada, l'Ajuntament edita al mes de setembre una edició especial del 08centvint centrada bàsicament en la Festa Major. La publicació recull el programa de la Festa Major i diversos articles centrats en les diverses activitats que tindran lloc a la Llagosta del 8 a l'11 de setembre. També hi ha una entrevista amb dues representants dels Volats i dels Saltats i una altra amb el regidor de Cultura, Mariano García. 

 • 1 de setembre de 2017 L'Ajuntament estrena una aplicació de mòbil amb tota la Festa Major

  L’Ajuntament de la Llagosta estrena aquest any una nova aplicació de telèfon mòbil per tal que la ciutadania tingui al seu abast tota la programació i tota informació respecte a la Festa Major de 2017. En aquesta APP, amb el nom de FM LA LLAGOSTA 2017, es podrà consultar amb tots els detalls i diversos grafismes les diferents activitats que es desenvolupin durant els quatre dies de celebració de la Festa gran de la nostra localitat.

 • 1 de setembre de 2017 Obert el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la nostra localitat d’aquest 2017. Poden participar-hi els nens i les nenes nascuts de l’1 de gener de 2007 al 31 de desembre de 2010.

Pàgina 1 de 9
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18
Darrera actualització: 16.04.2015 | 13:18