Joventut


 

Notícies
 • Taller sobre recerca feina L'alumnat de 1r de Batxillerat de l'Institut participa en un taller de recerca de feina fet per l'Ajuntament 14/03/2023

  La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Llagosta està oferint un taller sobre recerca de feina a l’alumnat de la branca social de 1r de batxillerat de l’Institut Marina.

 • L’Ajuntament posarà en marxa al setembre l’Esplai jove 26/07/2022

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini d’inscripció per assistir a l’Esplai jove, un nou servei que posarà en marxa al mes de setembre i que va adreçat a persones d’entre 12 i 18 anys. L’Esplai jove funcionarà els dissabtes de les 10 a les 14 hores i els diumenges de les 16 a les 20 hores durant tot el curs escolar. Els dissabtes, es realitzarà a Can Pelegrí i, els diumenges, a l’espai del Nou Casal. L’Ajuntament ha encarregat l’esplai a l’Associació Educativa Tropezando con Suerte.

Serveis juvenils municipals
 • . Assessorament per crear una associació juvenil 11/02/2020

  Des del Departament de Joventut us informen de tots els tràmits i requisits per poder crear una associació juvenil, tot els passos que heu de seguir per portar a terme el projecte de la creació d'una nova entitat. També es pot trobar informació sobre totes les entitats juvenils que hi ha al nostre poble, de les subvencions i recursos que existeixen per a les entitats, de la normativa aplicable a les entitats, etc.

 • . Espai d'Estudi Jove 30/10/2020

  Es tracta d'un espai amb taules i cadires on els joves estudiants del municipi podem fer els treballs de classe en grup, també ho podem utilitzar famílies per ajudar al seus fills a fer el deures. L'espai disposa de connexió wi-fi.

 • . Hotel d'entitats 07/04/2015

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Servei d'Informació Juvenil Servei d'Informació Juvenil 08/06/2016

  El Servei d'Informació Juvenil ofereix informació i orientació sobre àmbits d'interès general: equipaments, agenda cultural, activitats, tallers, cursos, cessions d'equipaments de joventut, entre d'altres.

 • Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat Servei d'informació i atenció per a joves en temes de gènere, igualtat i afectivitat 20/05/2020

  Aquest és un servei d'atenció i prevenció adreçat als i les joves de la Llagosta. En aquest espai es poden abordar aspectes relacionats amb la construcció de l’amor i les relacions afectiu sexuals o el control a través de les xarxes socials, entre d'altres.

 • . Skate-park 12/03/2015

  Es tracta d'un espai públic obert per a la pràctica d'esports amb patins en línia (rollers), monopatins (skateboards) i bicicletes BMX (bickers).