Servei d'Informació Juvenil

El Servei d'Informació Juvenil ofereix informació i orientació sobre àmbits d'interès general: equipaments, agenda cultural, activitats, tallers, cursos, cessions d'equipaments de joventut, entre d'altres.

Dona informació sobre la programació de: concursos diversos, tallers i activitats..., i tots els tràmits: inscripcions, reserves d'espai, etc.
Ofereix assessorament més específic sobre estudis, treball, mobilitat o associacionisme.
Turisme i lleure: espai de consulta i assessorament per preparar les vacances i el temps de lleure: viatges, allotjament, camps de treball, cases de colònies, esports d'aventura, voluntariat, mobilitat internacional, estades solidàries, etc.
Servei d'Informació Acadèmica: consultes sobre l'oferta educativa actual: informació per iniciar, ampliar o encaminar la formació, el món acadèmic i professional.
Un dels objectius és donar a conèixer l'oferta en estudis de batxillerat o Cicles Formatius que hi ha a la Llagosta, i a la resta de la comarca.
Treball i ocupació juvenil: informació actualitzada sobre ofertes de feina a la comarca i accés a les iniciatives oficials per reduir l’atur i millorar la formació.

Horari d'atenció a l'usuari: de dilluns a dijous de 17 a 20 h i dimecres de 10 a 13 h

Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí

Carrer de Jaume I, 7-9 - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon: 93 548 01 89
Fax: 93 574 11 42
Horari:  
de dilluns a divendres de 15.30 a 21.30 h, dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h. Agost tancat.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 29.01.2024 | 10:29