Hemeroteca

 

 

  Dibuix infantil d'una escola Ciclo de actos culturales para las escuelas 24 de gener de 2007
  El Ayuntamiento y los centros de educación infantil, primaria y secundaria de La Llagosta han puesto en marcha un ciclo de actividades culturales. Este es el primer curso que nuestro municipio dispone de una programación estable de artes escénicas dirigida a los escolares.
  Escola bressol Licitació del projecte d’obres de la primera escola bressol municipal 24 de gener de 2007
  L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar el 26 d’octubre per unanimitat obrir el període de licitació de la redacció del projecte i de la construcció de la que serà la primera guarderia municipal de la nostra localitat. Aquest acord es va prendre durant la celebració del ple ordinari del mes d’octubre.
  El Ayuntamiento encarga el proyecto técnico para ampliar el cementerio 24 de gener de 2007
  El Ayuntamiento de La Llagosta ha encargado la redacción del proyecto de ampliación del cementerio municipal. Esta actuación supondrá duplicar la capacidad de este equipamiento público, que pasará de los 201 nichos actuales a 400.
  La Llagosta tindrà una gran zona d’activitats econòmiques a can Pere Gil 24 de gener de 2007
  Els terrenys de can Pere Gil podran acollir definitivament una gran zona d’activitats econòmiques.
  Estudi mobilitat 5 de febrer de 2007
  L’Ajuntament ha encarregat a la Diputació de Barcelona un estudi sobre la mobilitat a la Llagosta.
  Parc infantil 6 de febrer de 2007
  La Junta de Gobierno Local del Ayuntamiento de La Llagosta ha aprobado las actuaciones para renovar las zonas de juegos infantiles que hay en el Parc Popular y en las plazas de Catalunya y de Europa.
  pressupostos socials Pressupostos socials 6 de febrer de 2007
  El Ayuntamiento de La Llagosta destinará este año a inversiones 1.460.000 euros. El equipo de gobierno ha confeccionado un presupuesto con un marcado carácter social.
  terreny escola bressol Adjudicada la construcció de l’escola bressol per 883.500 6 de febrer de 2007
  L’Ajuntament de la Llagosta ha adjudicat la redacció del projecte i la construcció de la primera escola bressol pública de la nostra localitat a l’empresa DRACE Construcciones Especiales y Dragados per un import de 883.500 euros.
  Nou web de l'Ajuntament de La Llagosta 27 de febrer de 2007
  L'Ajuntament de La Llagosta estrena un nou web amb la voluntat que esdevingui un referent informatiu respecte qualsevol tipus d'actuació en l'àmbit del municipi.
  Tardes temàtiques 28 de febrer de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta posa en marxa un nou servei de lleure adreçat als joves i adolescents. La planta baixa de can Pelegrí acollirà tot un seguit d'activitats per a adolescents i joves de 10 a 16 anys. L'espai portarà per nom Tardes Temàtiques.
  Curs educació viària 28 de febrer de 2007
  Un total de 155 alumnes de 5è de Primària participen aquest any en el Curs d'educació viària que organitza la Policia Local de la Llagosta. L'activitat ha començat aquesta setmana i es desenvoluparà fins a finals del mes de març.
  nou cotxe policia nou cotxe policia 28 de febrer de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta ha presentat aquest matí el nou cotxe de la Policia Local. Es tracta d'un vehicle de la marca Dodge Caliber de cinc portes i diesel amb 140 cavalls.
  ajut sahara ajut sahara 5 de març de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta aportarà 1.200 euros per a la caravana d'ajut humanitari per als campaments de refugiats sahrauís de Tinduf, a Algèria. Aquests diners serviran per pagar una part del transport d'aliments a la zona.
  terreny escola bressol primera pedra escola bressol 7 de març de 2007
  La col.locació de la primera pedra de l'escola bressol municipal de la Llagosta tindrà lloc el 22 de març a les 9.30 hores. El conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, i l'alcalde de la Llagosta, Antonio Rísquez, presidiran l'acte.
  contenido de piles recollida piles 200 8 de març de 2007
  L'any passat es van recollir 1.170 quilos de piles a La Llagosta, segons les dades que ha facilitat l'empresa Eco-Pil a l'Ajuntament de la nostra localitat. Al 2005, any en què es va implantar a la Llagosta el sistema de recollida selectiva de piles, se'n van recollir 2.200 quilos, uns resultats que l'Agència Catalana de Residus va qualificar com a excepcionals.
  ple dia dona 9 de març de 2007
  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat per assentiment adherir-se al manifest elaborat per la Diputació de Barcelona i la Federació de Municipis de Catalunya amb motiu del dia Internacional de la Dona. Aquest va ser el punt més important de la sessió plenària, de caràcter extraordinari, que es va celebrar ahir al vespre.
  pati nord sagrada familia Educació preveu ampliar el CEIP Sagrada Família 13 de març de 2007
  La Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya té previst encarregar aquest any la redacció del projecte d'ampliació del CEIP Sagrada Família de la Llagosta. L'objectiu és que aquesta escola passi a tenir dues línies.
  La Biblioteca tindrà un servei d'audiovisuals 16 de març de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta posarà en marxa properament un servei d'audiovisuals a la Biblioteca Municipal. El Consistori invertirà uns 15.000 euros en dotar al centre de la infraestructura necessària i d'un fons de música i video per completar l'oferta cultural de la Biblioteca.
  La Llagosta celebra el Dia de l'Arbre 16 de març de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí un acte al Centre Cultural per celebrar el Dia de l'Arbre. Durant l'activitat, que ha comptat amb la col·laboració de l'associació local Animalets i de l'Agrupación cultural galega Alborada de la Llagosta, el Consistori ha donat a la Xunta de Galícia 200 arbres per repoblar una part dels boscos gallecs que van patir incendis l'estiu passat.
  14a trobada comarcal de gegants i capgrossos del Vallès Èxit de participació a les Festes de Sant Josep 2007 20 de març de 2007
  Els actes de celebració de les Festes de Sant Josep, patró de la Llagosta, han comptat durant tot el cap de setmana amb un bon nombre de públic. La Trobada Gegantera celebrada diumenge i les representacions de l'espectacle dels Lunnis, també diumenge, han estat dels actes que més gent han aplegat.
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29