Hemeroteca

 

 

Pàgina 1 de 371
 • Una imatge d'un ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 26 d'octubre de 2017 L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes d'octubre
  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda en sessió ordinària per aprovar dues modificacions de pressupost i debatre sobre una moció presentada per Esquerra Republicana que demana l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural.
 • Una imatge del ple celebrat al juliol. 10 d'octubre de 2017 Avui se celebra un ple extraordinari per aprovar inicialment les ordenances fiscals del proper any
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda a les 19.30 hores per tractar, entre d'altres temes, les ordenances fiscals per al proper any. La modificació inicial dels impostos, taxes i preus públics municipals per al 2018 serà el punt més destacat d'una sessió que tindrà caràcter extraordinari.
 • Una de les obres que es podrà veure a la Llagosta aquest cap de setmana. 6 d'octubre de 2017 Aquest cap de setmana, se celebra el festival 3 DE TEATRE de la Llagosta
  L'Ajuntament de la Llagosta organitza el festival 3 DE TEATRE, que començarà avui divendres al Centre Cultural amb una gala. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.
 • 29 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juny
  El Ple aprovarà aquesta tarda l’adhesió de l'Ajuntament de la Llagosta al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració ahir, dia 28 de juny, del Dia de l’orgull LGTBI.  L’Ajuntament de la Llagosta també es va sumar ahir a aquesta efemèride penjant la bandera de l'Arc de Sant Martí als pals de la façana de la Casa de la Vila. Amb aquesta acció, el Consistori es posiciona en defensa dels drets sexuals de totes les persones.
 • 26 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per donar un pas més cap al nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions que s’han presentat a la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori en una part del terreny situat darrere de l'Ajuntament. La sessió extraordinària se celebrarà a partir de les 19.30 h.  Durant el ple del mes d’abril, la modificació va tirar endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, que va votar en contra. Aquesta tarda, el Ple ha de resoldre les al·legacions que han estat presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia.
 • Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 12 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació el pressupost municipal d'aquest any, que és d'11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016. Segons l'equip de govern municipal, és un pressupost ajustat i equilibrat, que ha de garantir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos, els serveis que presta l'Ajuntament i la viabilitat econòmica del municipi durant els propers anys. 
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 23 de febrer de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari de febrer
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la continuïtat de la prestació del servei municipal d’aigua potable de la Llagosta a l’empresa Sorea per un termini d’un any. La concessió actual amb Sorea, que era per un període de 20 anys, finalitza el proper 14 de març. El Consistori justifica la decisió de prorrogar el contracte per dos motius. En primer lloc, l’enginyer municipal no ha pogut tancar encara l’inventari de la xarxa d’abastament d’aigua. I en segon lloc, s’està treballant amb la Diputació de Barcelona en l’estudi dels aspectes jurídics, tècnics i econòmics sobre el possible nou procés de gestió del servei d’aigua potable. La pròrroga estaria en vigor entre el 14 de març de 2017 i el 14 de març de 2018. Durant la sessió plenària, es debatran tres mocions. Esquerra Republicana presenta dues, una sobre el referèndum a Catalunya i una altra per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les necessitats de mobilitat. Per la seva part, Ciutadans vol que s'estableixi un cens caní mitjançant ADN. El ple, que acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes, serà retransmès per Ràdio la Llagosta.
 • 26 de gener de 2017 El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.  L'acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l'acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.
 • 22 de desembre de 2016 L'Ajuntament celebra avui un ple extraordinari
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s'han presentat a l'aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança relativa a l'Impost de Béns Immobles.
 • 24 de novembre de 2016 El Ple tracta avui la presentació d'un nou recurs sobre la ubicació de l'empresa Valentine
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la presentació d'un recurs contenciós-administratiu contra l’acord del Govern de la Generalitat del 4 d'agost d'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l'empresa Valentine.
 • Un dels moments de l'acte de celebració del Dia Internacional dels drets de la infància 18 de novembre de 2016 La Llagosta commemora el Dia Internacional dels drets de la infància
  La Llagosta ha celebrat amb música, ball i teatre el Dia Internacional dels drets de la infància, que s'escau el 20 de novembre. El Centre Cultural s'ha omplert aquest divendres amb infants i les seves famílies per commemorar una jornada que s'emmarca dins de la programació Fem un pacte? Tracta'm Bé!
 • 17 de novembre de 2016 La Llagosta celebra demà el Dia Internacional dels Drets de la Infància
  Diumenge, 20 de novembre, s'escau el Dia Internacional dels Drets de la Infància. A la nostra localitat, la celebració d'aquesta jornada es farà demà divendres, a partir de les cinc de la tarda, al Centre Cultural.  Les famílies estan convidades a participar en l'activitat que ha preparat l'Ajuntament amb la col·laboració del grup de teatre TELL, l'escola de dansa La Room i l'Escola Municipal de Música. La música donarà inici a l'acte, que continuarà amb una ponència teatralitzada sobre els drets i els límits. Tot seguit, tindrà lloc un taller de percussió, cant i dansa. La jornada acabarà amb una representació i un acte final.
 • Proposta d'ordenació del sector. 16 de novembre de 2016 La Comissió d'Urbanisme de Barcelona aprova el pla director que inclou la futura àrea d'activitat econòmica de Can Pere Gil
  La Comissió territorial d’Urbanisme de Barcelona va aprovar ahir inicialment el Pla Director Urbanístic Eix Riera de Caldes Sud, que afecta els municipis de la Llagosta (al sector de Can Pere Gil) i Santa Perpètua de Mogoda. El sector ocupa 112 hectàrees de les quals 88 pertanyen a la Llagosta i 24, a Santa Perpètua. El pla director té com a objectiu aprofitar la bona localització i el potencial de connectivitat d’aquest territori per configurar un centre d’activitat econòmica prioritàriament vinculat al sector logístic.
 • Interior del Mercat Municipal de la Llagosta. 15 de novembre de 2016 L'Ajuntament facilita l'accés a l'adjudicació de les parades del Mercat Municipal amb la supressió del cànon inicial
  L'Ajuntament de la Llagosta ha decidit suprimir el cànon inicial per l'adjudicació de parades al Mercat Municipal. Amb aquesta acció és pretén donar facilitats a la ciutadania per tal que es puguin obrir les sis parades que estan actualment tancades. El cànon és variable i va dels 1.000 als 3.000 euros. L'eliminació del cànon serà d'aplicació immediata i, per tant, a partir d'ara, qualsevol persona interessada a fer-se càrrec d'una parada del Mercat Municipal no l'haurà de pagar. L'única condició que es demanarà és que l'establiment estigui obert durant un mínim de tres anys.
 • La trobada de l'alcalde al Centre de Formació de Persones Adultes. 15 de novembre de 2016 El Centre de Formació d'Adults va acollir ahir una trobada amb l'alcalde
  Una vintena de persones van participar ahir en la trobaba amb l'alcalde, Óscar Sierra, que es va celebrar al Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta. La reunió va començar a les set de la tarda i va durar un parell d'hores. Durant la xerrada, es va parlar de les gestions que ha fet l'Ajuntament per apropar al terme municipal de la Llagosta la parada de bus que hi ha al costat del McDonald's de Montcada. L'alcalde va explicar que el Consistori montcadenc defensa que es mantingui la ubicació actual i que es crei una altra parada, però l'empresa Sagalés no vol. Óscar Sierra va afegir que continuaran amb les gestions per tal de convèncer als responsables de Sagalés. Les despeses per la nova parada anirien a càrrec de l'Ajuntament de la nostra localitat.
 • Un tram de la riera de Caldes. 9 de novembre de 2016 Ja us podeu inscriure per participar al Dia de la riera, que se celebrarà el 20 de novembre
  En el marc del projecte Viu la riera!, s'han programat per al diumenge 20 de novembre diverses activitats per fomentar l’experiència col·lectiva de la riera de Caldes a partir del passeig, la fotografia i les noves tecnologies. La iniciativa parteix del Grup de Recerca en Regeneració de Territoris Intermedis (Universitat Internacional de Catalunya) i de l'Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona.  La jornada s'ha batejat amb el nom del Dia de la riera. A la Llagosta, el punt de sortida serà Can Pelegrí. L'activitat començarà a les 9.30 h. Es podrà participar a la caminada i a la gimcana fotogràfica. A les 11 h, hi haurà una pausa per fer una xocolatada. La darrera proposta serà a les 12 h, quan es presentarà l'espai de participació del web www.viulariera.org.
 • Poda d'un arbre del passeig del Pintor Sert, l'any passat. 4 de novembre de 2016 La poda anual de l'arbrat de la Llagosta comença dilluns
  Dilluns començaran els treballs de poda de l'arbrat urbà de la Llagosta. Com en anys anteriors, l'actuació començarà al passeig del Pintor Sert i anirà ampliant-se fins a més de 30 espais públics de la nostra localitat. Enguany, es tractaran un total de 913 arbres.  L'Ajuntament ha decidit novament iniciar la poda per Pintor Sert perquè és una zona de molta concentració de moreres i arbres similars. D'aquesta manera, es vol evitar que la caiguda de fulles torni a omplir el passeig i facilitar les tasques de neteja de la zona.
 • Una imatge del Gran Recapte d'Aliments de l'any passat. 3 de novembre de 2016 El Gran Recapte d'Aliments es farà els dies 25 i 26 de novembre
  Els dies 25 i 26 de novembre, tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya de 2016. La Llagosta se suma, un any més, a aquesta iniciativa solidària, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.  La campanya la porten a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la solidaritat de la societat per no esdevenir marginades. Per aquest motiu, els Bancs d’Aliments posen en marxa aquest projecte.
Pàgina 1 de 371
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29