Hemeroteca

s:183:"

Per consultar les edicions del butlletí municipal antics (2007-2013) premeu aquí

";
Pàgina 1 de 369
 • 29 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juny
  El Ple aprovarà aquesta tarda l’adhesió de l'Ajuntament de la Llagosta al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració ahir, dia 28 de juny, del Dia de l’orgull LGTBI.  L’Ajuntament de la Llagosta també es va sumar ahir a aquesta efemèride penjant la bandera de l'Arc de Sant Martí als pals de la façana de la Casa de la Vila. Amb aquesta acció, el Consistori es posiciona en defensa dels drets sexuals de totes les persones.
 • 26 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per donar un pas més cap al nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions que s’han presentat a la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori en una part del terreny situat darrere de l'Ajuntament. La sessió extraordinària se celebrarà a partir de les 19.30 h.  Durant el ple del mes d’abril, la modificació va tirar endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, que va votar en contra. Aquesta tarda, el Ple ha de resoldre les al·legacions que han estat presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia.
 • Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament de la Llagosta. 12 de juny de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple del pressupost municipal de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació el pressupost municipal d'aquest any, que és d'11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016. Segons l'equip de govern municipal, és un pressupost ajustat i equilibrat, que ha de garantir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos, els serveis que presta l'Ajuntament i la viabilitat econòmica del municipi durant els propers anys. 
 • 27 d'abril de 2017 El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l'edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s'ocupi de realitzar el projecte.  La previsió municipal és que les obres de l'edifici que substituirà a l'actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.
 • El Servei d'Informació Juvenil està a la planta baixa de Can Pelegrí. 25 d'abril de 2017 El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura
  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual. 
 • 23 de febrer de 2017 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari de febrer
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la continuïtat de la prestació del servei municipal d’aigua potable de la Llagosta a l’empresa Sorea per un termini d’un any. La concessió actual amb Sorea, que era per un període de 20 anys, finalitza el proper 14 de març. El Consistori justifica la decisió de prorrogar el contracte per dos motius. En primer lloc, l’enginyer municipal no ha pogut tancar encara l’inventari de la xarxa d’abastament d’aigua. I en segon lloc, s’està treballant amb la Diputació de Barcelona en l’estudi dels aspectes jurídics, tècnics i econòmics sobre el possible nou procés de gestió del servei d’aigua potable. La pròrroga estaria en vigor entre el 14 de març de 2017 i el 14 de març de 2018. Durant la sessió plenària, es debatran tres mocions. Esquerra Republicana presenta dues, una sobre el referèndum a Catalunya i una altra per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les necessitats de mobilitat. Per la seva part, Ciutadans vol que s'estableixi un cens caní mitjançant ADN. El ple, que acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes, serà retransmès per Ràdio la Llagosta.
 • 26 de gener de 2017 El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis
  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.  L'acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l'acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.
 • 22 de desembre de 2016 L'Ajuntament celebra avui un ple extraordinari
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s'han presentat a l'aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança relativa a l'Impost de Béns Immobles.
 • 24 de novembre de 2016 El Ple tracta avui la presentació d'un nou recurs sobre la ubicació de l'empresa Valentine
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la presentació d'un recurs contenciós-administratiu contra l’acord del Govern de la Generalitat del 4 d'agost d'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l'empresa Valentine.
 • 28 d'octubre de 2016 El Ple de l'Ajuntament sotmet avui a aprovació inicial la modificació de les ordenances fiscals de 2017
  L'Ajuntament de la Llagosta debatrà aquesta tarda en un ple extraordinari la proposta de modificació de les ordenances fiscals de 2017 de l'equip de govern municipal. La sessió començarà a les tres de la tarda.  El rebut de l'aigua s'apujarà un 4,2% i el de les escombraries, un 2,8% per tal d'actualitzar-los al cost del servei. En la taxa de l'aigua, queden congelades les tarifes corresponents a drets d'escomesa i manteniment de comptadors.  L'Impost de Béns Immobles no es toca a l'espera de l'aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017 i la incidència que pugui tenir en la revisió dels valors cadastrals. El tipus aplicable es pot aprovar fins a l'1 de març de l'any que ve.
 • 14 d'octubre de 2016 El Consistori llagostenc farà demà un acte per homenatjar les víctimes de la Guerra Civil
  L'Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista, d'acord amb la moció que va ser aprovada pel Ple el 29 de setembre. En concret, l'acte, al qual han estat convidats tots els regidors i les entitats de la nostra localitat, tindrà lloc a les 10.30 hores davant de l'edifici de l'Ajuntament.
 • 15 de setembre de 2016 La Llagosta torna a sumar-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
  L'Ajuntament de la Llagosta se suma, un any més, a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany s'escau del 16 al 22 de setembre. La primera activitat ja està en marxa. El Consistori ha convocat el Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2016. Tothom que vulgui pot participar en aquest certamen. El concurs consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l'etiqueta #mobilitatlallagosta16.
 • 13 de setembre de 2016 Més de 2.200 alumnes han començat avui el curs a la Llagosta
  El curs escolar 2016-2017 ha començat avui amb total normalitat a la Llagosta. Més de 2.200 alumnes estat matriculats aquest any als diversos centres educatius de nostra localitat. L'Escola Sagrada Família compta amb 434 alumnes, mentre que al Joan Maragall n'hi ha 441; a les Planes, 381 i a la Gilpe, 223. La principal novetat és que aquest any hi ha sis aules de P3, una menys que el curs passat. Així, a la Sagrada Família hi ha 42 estudiants de P3 distribuïts en dues classes; al Joan Maragall, 40 en dues aules; a les Planes, 17 en una; i a la Gilpe, 15 en una. L'Institut Marina té 430 alumnes matriculats en els quatre cursos d'ESO i la Balmes, 125. L'Institut Marina no ha pogut facilitar encara el nombre d'estudiants que cursaran Batxillerat o Cicles Formatius en el centre. Pel que fa al primer cicle d'educació infantil, l'Escola Bressol Municipal Cucutras compta am 107 infants i l'Escola Bressol Niu Blau, amb 21.
 • 9 de setembre de 2016 Quatre dies de Festa Major amb un bon nombre d'activitats
  Avui divendres comença la Festa Major de la Llagosta. Més de 60 activitats ompliran durant quatre dies carrers i places de la nostra població. Com ja és tradicional, la programació inclou una bona part d'actes organitzats per entitats locals. Una altra activitat destacada serà l'Engreskada. Per quart any consecutiu, les colles dels Volats i dels Saltats competiran amistosament per endur-se el trofeu, tot superant les proves i animant la Festa.
 • 9 de setembre de 2016 La Llagosta celebrarà la Diada amb la hissada de la senyera i l'Homenatge a Catalunya
  La Llagosta celebrarà diumenge la Diada. A les 11.45 h, es procedirà a la hissada de la senyera a la façana de l'Ajuntament. Ciutadans la Llagosta ha anunciat que no assistirà a l'acte ja que considera que aquesta celebració no inclou a tots els catalans.  La celebració de la Diada continuarà a les 12 h amb l'Homenatge a Catalunya, organitzat pel Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta. Les actuacions es faran a la plaça d'Antoni Baqué. En aquesta ocasió, el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta estarà acompanyat pel Centro Aragonés de Mollet, la Colla Gegantera i la Casa de Andalucía. L'acte arriba ja a la seva 28a edició.
 • 6 de setembre de 2016 Demà dimecres, captació de sang de l'Engreskada
  Per tercer any consecutiu, els Saltats i els Volats es trobaran a la captació especial de sang que promou l'Engreskada. Tota la població està cridada a participar en aquesta acció solidària, que tindrà lloc demà durant tot el dia al Casal d'Avis.  La unitat mòbil del Banc de Sang estarà instal·lada de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Per al Banc de Sang, aquestes captacions són molt importants, ja que, a més de permetre elevar els seus nivells de reserva, serveixen per animar a moltes persones a donar sang per primera vegada.  El primer any es van apropar a donar sang per primera vegada 31 persones; l'any passat en van ser 13. El 2014 es van realitzar 103 donacions i el 2015, 94.
 • 5 de setembre de 2016 La Llagosta es prepara ja per a la celebració de la Festa Major
  Aquest matí, han començat les tasques d'instal.lació de l'escenari que hi haurà a la plaça d'Antoni Baqué durant la celebració de la Festa Major. En aquesta ocasió, es recupera l'escenari del carrer de l'Estació, que quedarà completament tallat al trànsit dimecres a la tarda. Per tal de facilitar la instal.lació d'aquest escenari així com dels firaires, el mercat ambulant se celebrarà dimecres. Una vegada finalitzat el mercat ja no es podrà circular pel carrer de l'Estació.
 • Ràdio la Llagosta celebra el seu 30è aniversari. 1 de setembre de 2016 Ràdio la Llagosta celebrarà el seu 30è aniversari durant la Festa Major
  Fins al 8 de setembre, es pot fer a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania la inscripció per participar al concurs de karaoke que tindrà lloc l'11 de setembre en el marc de la Festa Major de la Llagosta. L'activitat servirà per celebrar els 30 anys de Ràdio la Llagosta. El grup All Star Karaoke Band posarà la música en directe i els inscrits podran pujar a l'escenari a cantar. 
 • 1 de setembre de 2016 Obert el període d'inscripció per al concurs de la pubilleta i l'hereu de la Llagosta de 2016
  L'Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d'inscripció per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l'hereu de la la nostra localitat de 2016. Poden participar-hi nens i nenes nascuts entre l'1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2009. La inscripció s'ha de fer fins al 8 de setembre a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, que està oberta de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i els dimarts i dijous de 16 a 20 hores. 
 • 1 de setembre de 2016 En marxa el Casal d'Estiu Multiesportiu 2016
  Més de 40 nens i nenes participen en el Casal d'Estiu Multiesportiu 2016 de la Llagosta, que va començar dilluns i que es desenvoluparà fins al 9 de setembre. L'activitat és organitzada pel CMEELL i l'Ajuntament de la Llagosta en el marc de les Escoles d'Iniciació Esportiva. Els participants realitzaran excursions, sortides a la piscina i jocs de nit. A més, es fan jocs tradicionals, jocs de psicomotricitat i jocs esportius. El Casal es desenvolupa al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.
Pàgina 1 de 369
Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19

Opcions

Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:19