Hemeroteca

 

 

Pàgina 1 de 387
 • 15 de maig de 2019 L'Ajuntament celebra a partir de les 19 hores un ple extraordinari
  Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, l’Ajuntament de la Llagosta celebrarà un ple extraordinari. Durant la sessió se sotmetrà a aprovació la modificació del sistema de gestió de l’Oficina Local d’Habitatge i el contingut i la signatura del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a l’establiment d’assistència en el desenvolupament de polítiques públiques d’habitatge.
 • 4 d'abril de 2019 L'Ajuntament celebra avui un ple per aprovar el pressupost municipal d'aquest any
  L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui dijous, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari per aprovar de forma inicial el pressupost municipal de 2019. En aquest pressupost s’integra l’estat d’ingressos i despeses de la societat municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni. La principal novetat és que, per primera vegada, es dedicaran 30.000 euros del pressupost a realitzar alguna actuació que decideixi la ciutadania. El procés participatiu, obert a tots els veïns i veïnes, es portarà a terme després de les properes eleccions municipals de maig.
 • 28 de març de 2019 L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui un nou ple ordinari
  L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de març. Durant la sessió, està previst aprovar el cànon d’11.647,65 euros corresponent a l’explotació de l’aparcament de vehicles industrials de Can Donadéu durant l’exercici 2018-2019 a càrrec de l’Asociación de Transportistas de La Llagosta.
 • La revetlla de Sant Josep de l'any passat. 15 de març de 2019 Els primers actes de les festes de Sant Josep se celebren aquest cap de setmana
  Avui comencen a desenvolupar-se els actes de la programació que han preparat l’Ajuntament i diverses entitats amb motiu de les festes de Sant Josep, que es desenvoluparà fins al 24 de març. El programa inclou activitats musicals, culturals, infantils i festives. La primera proposta està adreçada als escolars. L’Escola Municipal de Música ofereix aquest matí un concert per a infants de les escoles Joan Maragall, Safa i les Planes.
 • 31 de gener de 2019 L'Ajuntament celebrarà aquesta tarda el ple ordinari del mes de gener
  L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de gener. Durant la sessió, està previst aprovar inicialment el Protocol d’assetjament sexual i per raó de sexe i el Protocol d’actuació en casos d’assetjament laboral i/o sindical de l’Ajuntament de la Llagosta.
 • Reis Mags d'Orient 4 de gener de 2019 La Llagosta rebrà demà la visita dels Reis Mags d'Orient
  Els Reis Mags arriben demà dissabte a la Llagosta. Els carrers de la nostra localitat ja es preparen per donar la benvinguda a Ses Majestats d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar i els sis patges que els acompanyen estrenaran vestits aquest any.
 • Miguel Ángel Marín. 9 de novembre de 2018 Nova edició del festival 3 DE TEATRE amb quatre espectacles i una exposició
  El teatre serà el gran protagonista aquest cap de setmana a la Llagosta amb una nova edició del festival 3 DE TEATRE, que ha preparat l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació. La programació consta de quatre espectacles i d’una exposició. El Centre Cultural i la plaça d’Antoni Baqué seran els escenaris de les representacions, mentre que la Biblioteca acull una mostra sobre llegir el teatre.
 • 23 d'octubre de 2018 L'Ajuntament celebrarà avui un ple per aprovar les ordenances fiscals de l'any que ve
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual es debatrà la modificació de les ordenances fiscals de l'any 2019. La proposta de l'equip de govern municipal és la congelació de tots els impostos municipals l'any que ve.
 • El Casal d'Avis de la Llagosta. 11 d'octubre de 2018 L'Ajuntament organitzarà dissabte una festa per celebrar els 25 anys del Casal d'Avis
  L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà dissabte el 25è aniversari del Casal d'Avis amb una festa. L'acte començarà a les 19 hores i tindrà lloc davant d'aquest equipament, a l'avinguda del Primer de Maig. Tots els assistents podran gaudir de l'actuació del grup Sol de nit. A més, hi haurà un aperitiu.  
 • 11 d'octubre de 2018 Dilluns, se celebrarà un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista
  Dilluns, dia 15 d'octubre, l'Ajuntament de la Llagosta organitzarà un acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista, d'acord amb una moció aprovada en el seu dia pel Ple del Consistori llagostenc. L'acte es portarà a terme a les 12 hores davant de l'edifici de l'Ajuntament, a la plaça d'Antoni Baqué. Dilluns, farà 78 anys de l'afusellament de l'expresident de la Generalitat Lluís Companys.  
 • 26 de juliol de 2018 L'Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juliol
  Durant el ple que l’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda es donarà compte de la liquidació del pressupost del 2017, que es va tancar amb un resultat pressupostari en positiu de 928.055,9 euros. Un cop deduïda la provisió d’insolvència i altres ajustos oportuns, el romanent de tresoreria ascendeix als 915.056,94 euros. La sessió plenària ordinària del mes de juliol començarà a les 19 h.
 • Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 6 de juliol de 2018 La Llagosta torna a sumar-se a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
  La Llagosta se sumarà aquest cap de setmana a la iniciativa solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb dues activitats al Complex Esportiu Municipal El Turó. Aquest any se celebra el 25è aniversari del Mulla’t.
 • Una activitat de la Festa de l'Esport de l'any passat. 15 de juny de 2018 La Festa de l'Esport se celebrarà aquest cap de setmana a la Llagosta
  La Festa de l’Esport de la Llagosta se celebrarà aquest cap de setmana. L’objectiu d’aquesta festivitat és promoure l’esport i fer participar a la ciutadania en activitats de diverses modalitats esportives. Dissabte, el passeig de l’Avinguda Onze de Setembre acollirà dues activitats que organitza el CEM El Turó. De les 11.15 a les 12.15 h, tindrà lloc una sessió de body combat, i de 12.15 a 13.15 h, de zumba.
 • Una imatge de la Tercera Mostra d'Entitats. 1 de juny de 2018 La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta se celebrarà demà dissabte
  El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà demà dissabte la celebració de la quarta Mostra d’Entitats de la Llagosta, organitzada per l’Ajuntament. La jornada es desenvoluparà entre les 17 i les 24 hores. Una trentena d’entitats mostraran a la ciutadania des dels seus estands la tasca que porten a terme al llarg de l’any. Abans de l’inici de la mostra, a les 16.45 hores, hi haurà una cercavila amb avisos pirotècnics.
 • 25 de maig de 2018 Lliurats els diplomes a les persones participants als tallers del Casal d'Avis
  Aquesta tarda, s’ha fet el lliurament dels diplomes a les persones que han participat al llarg del curs als tallers organitzats pel Casal d’Avis de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc al Casal d’Avis i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra; la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, i la presidenta de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta, Teresa Ventura.
 • 21 de maig de 2018 Obert el període de sol·licituds d'ajuts per al menjador escolar del curs 2018-2019
  Des d’avui i fins al 8 de juny es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2018-2019 d’ajuts per al menjador escolar. Les persones interessades han de lliurar les instàncies a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. El tràmit està adreçat a alumnes empadronats a la Llagosta, matriculats en escoles sostingudes amb fons públics i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. Per concedir les beques per al menjador escolar, es tenen en consideració diferents barems. 
 • Una imatge de la Fira de Sant Ponç de l'any passat. 18 de maig de 2018 La Fira de Sant Ponç se celebrarà aquest cap de setmana a la Llagosta
  Una quarantena de parades d’artesania ompliran aquest cap de setmana el passeig de l’avinguda Onze de Setembre amb la Fira de Sant Ponç. Les parades estaran obertes des de les onze del matí fins a les nou del vespre demà dissabte i diumenge.
 • Un moment de la xerrada. 18 de maig de 2018 L’alcalde ha mantingut avui una tertúlia amb l’alumnat de 4t d’ESO del Centre de Secundària Balmes
  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc a l’aula d’audiovisuals d’aquesta escola. Els estudiants de la Balmes han parlat sobre diversos temes, alguns d’interès juvenil i altres que afecten a tota la ciutadania.
 • Les persones de la Llagosta, a la cloenda del Cicle de passejades. 17 de maig de 2018 Una trentena de persones de la Llagosta participen en la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
  Una trentena de persones de la Llagosta van assistir ahir a la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran, que va tenir lloc a Palau-solità i Plegamans. Durant la jornada, es van celebrar diferents activitats, com ara tallers, caminades i un dinar, a més del lliurament de diplomes als participants en aquesta edició del Cicle de passejades, organitzat per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, van participar en la cloenda.
 • 15 de maig de 2018 Obert el termini de sol·licituds d'ajuts per assistir als casals d'estiu
  L'Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini per presentar les sol·licituds d'ajuts per als casals d'estiu d’aquest any 2018. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, amb edats compreses entre els tres i els disset anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que realitzaran diferents col·lectius a les escoles Joan Maragall, Les Planes i Sagrada Família, al Centre Cultural, al Complex Esportiu Municipal El Turó i a altres instal·lacions esportives municipals.
Pàgina 1 de 387
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29