Hemeroteca

 

 

Pàgina 2 de 385
 • Trobada gegantera del 2017. 9 de març de 2018 La Trobada Gegantera de diumenge donarà inici a les festes de Sant Josep
  La programació de les festes de Sant Josep començarà a desenvolupar-se diumenge amb la 9a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera de la nostra localitat. L'acte comptarà amb una desena de colles convidades i tindrà una vessant solidària.
 • Un dels passos de vianants que s'estan repintant. 9 de març de 2018 L'Ajuntament repinta passos de vianants i fa altres millores en la senyalització viària
  L’Ajuntament de la Llagosta fa a partir d’avui tot un seguit d’actuacions a la via pública per millorar la senyalització viària. El Consistori repintarà alguns passos de vianants, crearà noves places per a motocicletes i millorarà la senyalització horitzontal en algun carrer.
 • Un dels moments de l'acte. 7 de març de 2018 La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones a Can Pelegrí
  L’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que s’escau demà 8 de març, s’ha celebrat aquest dimecres a Can Pelegrí a la Llagosta. La commemoració de la jornada s’ha fet coincidir a la Llagosta amb el desè aniversari del Centre d’Informació i Recerca per a Dones (CIRD), que està situat a l’Espai d’Igualtat de Can Pelegrí.
 • 7 de març de 2018 Can Pelegrí acull aquesta tarda l'acte central del Dia Internacional de les Dones a la Llagosta
  Aquesta tarda se celebrarà a Can Pelegrí l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La commemoració de la jornada es fa coincidir aquest any amb el desè aniversari del Centre d’Informació i Recerca per a Dones (CIRD), situat a l’Espai d’Igualtat de Can Pelegrí. L’acte començarà a les 18.30 h. 
 • 7 de març de 2018 L'Ajuntament de la Llagosta dona suport a la vaga convocada per a demà pels sindicats UGT i CCOO
  La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha acordat donar suport a la vaga de dues hores convocada per a demà pels sindicats UGT i CCOO. Les seccions sindicals d'UGT i CCOO a l'Ajuntament de la Llagosta van presentar una instància al registre municipal en la qual s'instava al Consistori llagostenc a mostrar el seu suport a la vaga i a aprovar una moció conjunta sobre els motius d'aquesta aturada laboral. La darrera Junta de Govern Local, celebrada dijous passat, va aprovar donar suport a la proposta dels sindicats.
 • Plafons de la Fira Guia't. 5 de març de 2018 El Servei d'Informació Juvenil organitza aquesta setmana la Fira Guia't
  El Servei d'Informació Juvenil (SIJ), ubicat a la planta baixa Can Pelegrí, acollirà del 5 a 8 de març l'exposició Fira Guia't, una mostra d'ensenyaments postobligatoris professionalitzadors dirigida especialment a alumnes de quart d'ESO. L'horari de visita serà de les 17 a les 19 hores i dimecres també de les 10 a les 13 hores. L'exposició és organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Llagosta, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i la Diputació de Barcelona. Durant quatre dies, els visitants de l'exposició Fira Guia´t podran fer consultes puntuals i parlar amb l’informador del SIJ, que orientarà als joves, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu o professional més adequat a cada persona. 
 • Alumnes de l'Escola Safa 2 de març de 2018 L'alumnat de quart de l'Escola Safa rep exemplars del 08centvint de març
  Els alumnes de quart de l'Escola Sagrada Família han rebut avui a la seva classe el 08centvint del mes de març en el qual apareix una notícia sobre la visita que van fer el dia 26 de febrer a l'Ajuntament de la Llagosta. L'alcalde, Óscar Sierra, ha estat qui els ha lliurat els exemplars
 • 1 de març de 2018 Enllestida la programació per celebrar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta
  La commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, fa enguany una especial incidència en la conscienciació ciutadana i en el reconeixement a la lluita de moltes dones que han lluitat i lluiten pels seus drets. A més, aquest any se celebra el 10è aniversari del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), situat a l’Espai d’Igualtat, a la segona planta de Can Pelegrí. 
 • 1 de març de 2018 Ja és al carrer el 08centvint del mes de març
  Aquest matí, ha començat a distribuir-se el 08centvint número 49, corresponent al mes de març. La principal notícia de portada és l'avanç que Los Mojinos Escozíos actuaran a la Festa Major de la Llagosta al setembre. També, es recullen en la publicació els èxits esportius d'Álex Pérez i Sonia Blanco, així com la programació del Dia Internacional de les Dones i les festes de Sant Josep, entre altres informacions.
 • La classe de 4t A 26 de febrer de 2018 L'alumnat de quart de l'Escola Sagrada Família ha visitat avui l'Ajuntament
  Les dues classes de quart de Primària de l’Escola Sagrada Família han visitat avui l’Ajuntament de la Llagosta. Durant la visita, l’alumnat ha recorregut diferents departaments municipals, com l’arxiu municipal o serveis tècnics, i ha rebut explicacions per part de tècnics. Durant la seva estada, l’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez, han acompanyat els joves estudiants. La visita ha acabat al saló de plens, on els alumnes han fet preguntes a l’alcalde.
 • Reunió Mostra d'Entitats 2018 22 de febrer de 2018 Les associacions decideixen celebrar en dies diferents la Mostra i el Mercat d'Idees
  El Mercat d’Idees, vinculat a la Mostra d’Entitats del pròxim 2 de juny, se celebrarà el cap de setmana abans, concretament el dissabte 26 de maig. Així ho van decidir ahir les associacions que van assistir a la reunió convocada per l’Ajuntament per preparar aquest esdeveniment.
 • 21 de febrer de 2018 Avui se celebra la primera reunió per preparar la 4a Mostra d'Entitats
  La 4a Mostra d’Entitats de la Llagosta se celebrarà el dissabte 2 de juny. Aquest esdeveniment, de caràcter biennal, es desenvoluparà novament a l’avinguda de l’Onze de Setembre i a la plaça d’Antoni Baqué. Les associacions de la nostra localitat estan convocades aquesta tarda a una primera reunió per preparar la Mostra d’Entitats d’aquest any. La trobada tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 19 h.
 • Passejada per a la gent gran de la Llagosta. 20 de febrer de 2018 La Llagosta ha acollit avui una nova passejada per a la gent gran
  Unes 170 persones han participat avui a la passejada per a la gent gran que s’ha fet per la Llagosta i el seu entorn. La caminada ha començat al voltant de les 10 hores a la porta del Centre Cultural, on els participants han estat rebuts per l’alcalde accidental i regidor d’Esports, Jordi Jiménez, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.
 • La nova il·luminació de la rotonda de la riera Seca. 15 de febrer de 2018 L'Ajuntament va estalviar l'any passat 42.956 kW/h en l'enllumenat públic amb la tecnologia led
  L'Ajuntament de la Llagosta va aconseguir l'any passat un estalvi de 42.956 kW/h gràcies a les noves instal·lacions de baix consum. Això va suposar una menor despesa econòmica en la factura de la llum i també va tenir els seus efectes positius en el medi ambient, ja que es van deixar d'emetre 28.000 kg de CO2.
 • Reunió celebrada ahir a Can Pelegrí. 15 de febrer de 2018 La reunió prèvia a la constitució de la Comissió de la Festa Major 2018 es va celebrar ahir a Can Pelegrí
  Can Pelegrí va acollir ahir la reunió prèvia a la constitució de la Comissió de la Festa Major de 2018. La trobada va servir per explicar el funcionament de la Comissió i els terminis per tenir preparada la programació de la Festa gran de la Llagosta. A l’igual que l’any passat, enguany hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, la de Cultura i la de Joventut.
 • Un dels abocaments detectats a Can Donadéu. 13 de febrer de 2018 L'Ajuntament multarà dues empreses per abocar residus a la zona de Can Donadéu
  La Policia Local de la Llagosta ha proposat que se sancioni dues empreses per abocar residus a la zona de Can Donadéu. Els Serveis Jurídics de l'Ajuntament determinaran ara les multes, que poden anar dels 3.000 als 30.000 euros.
 • Empleats municipals planten els arbres nous. 12 de febrer de 2018 L’Ajuntament renova 88 arbres a diferents zones
  L’Ajuntament de la Llagosta ha renovat durant aquests dies 88 arbres de diferents espais de la nostra localitat. Els nous arbres substitueixen altres que estaven malalts o morts. On s’han plantat més espècies, un total de setze, ha estat a zona de les places de Concepció Arenal i d’Anna Frank. Altres espais públics on s’ha substituït arbrat són el Parc Popular, la plaça d’Europa, l’avinguda del Primer de Maig i els carrers del Progrés, Cabanyes, Mercè Rodoreda i Pintor Fortuny, i el passeig del Pintor Sert, entre d’altres.
 • Guanyadors. 10 de febrer de 2018 La Llagosta s'omple de disfresses per Carnaval
  Fauns , en comparses grans; Los Bomberos de la Llagosta , en comparses petites; i Un viaje por los 80 , en individuals, han estat els vencedors del Concurs de disfresses del Carnaval 2018 de la Llagosta. Més de 600 persones han pres part en la rua pels carrers de la nostra localitat i, posteriorment, en la festa de disfresses al CEM El Turó, que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta.
 • Un dels moments del Carnaval infantil. 9 de febrer de 2018 Se celebra la rua i el ball de disfresses del Carnaval infantil
  El Carnaval a la Llagosta s’ha començat a celebrar aquest divendres amb la rua infantil pels carrers de la nostra localitat i la festa infantil a la pista poliesportiva del CEM El Turó. Aquesta activitat ha comptat amb centenars d’infants i amb personatges fantàstics com ara Mickey Mouse, el gos Pluto o l’ànec Donald. 
 • Una imatge del Carnaval de 2017. 9 de febrer de 2018 La Llagosta celebra aquest cap de setmana el Carnaval
  La Llagosta celebrarà demà el Carnestoltes. La festa inclourà la tradicional rua, el Concurs de disfresses i el ball al Complex Esportiu Municipal El Turó. La festa de Carnaval s’iniciarà aquesta tarda amb la rua infantil, una proposta que cada vegada aplega més famílies que desitgen passar uns moments divertits amb les seves disfresses. Centenars de persones par­ti­ci­paran, un any més, a la Festa de Carnestoltes de la Llagosta. Un bon nombre de comparses tornaran a omplir els carrers de la nostra localitat amb les seves disfresses. 
Pàgina 2 de 385
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29