Hemeroteca

 

 

 • Subvenció de 535.000 euros per a l'escola bressol 21 de març de 2007
  El Departament d'Educació de la Generalitat ha aprovat una subvenció de 535.000 euros per a la construcció de la guarderia municipal de la Llagosta. El Consistori esperava des de feia mesos aquesta confirmació.
 • primera pedra escola bressol primera pedra escola bressol 22 de març de 2007
  El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcalde de la Llagosta, Antonio Rísquez, van presidir el 22 de març la col·locació de la primera pedra de la guarderia municipal. L’acte va comptar amb la presència de representants de diverses formacions polítics i d’entitats.
 • mostra d'ensenyament segona mostra d'ensenyament 28 de març de 2007
  L’Ajuntament de la Llagosta organitza fins al proper 3 d'abril la segona Mostra d’Ensenyament de la nostra localitat. Aquesta iniciativa té com a principal objectiu orientar els estudiants que acaben l’Ensenyament Secundari Obligatori i que volen continuar la seva formació.
 • La Llagosta estrena web municipal: www.llagosta.cat 28 de març de 2007
  Avui es presenta la pàgina web de l'Ajuntament de la Llagosta. Aquest nou servei és accessible des d'aquest matí a l'adreça www.llagosta.cat. Els veïns podran consultar en aquesta pàgina web tot tipus de dades sobre els diversos departaments municipals.
 • pistes skate 2 d'abril de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta s'ha compromés amb representants de l'Skateboarding Club de la Llagosta a instal.lar un skate parc a la nostra localitat. Mentrestant, es col.locaran quatre elements al Parc Popular, a prop de l'edifici de l'ambulatori, per tal que aquest joves puguin practicar el seu esport preferit.
 • pla formació entitats 4 d'abril de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta posarà en marxa un pla de formació adreçat a entitats i associacions de la nostra localitat. Aquest projecte forma part de la Xarxa Cultura i Proximitat, impulsat per la Unió Europea i del qual forma part la Diputació de Barcelona.
 • conveni acesa 10 d'abril de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta ha signat un nou conveni amb l'empresa Autopistas Concesionaria Española, ACESA, pel qual rebrà 6.700 euros per difondre la programació estable del nou Centre Cultural de la Llagosta.
 • pati nord sagrada familia preinscricio curs 2006 2007 10 d'abril de 2007
  Els centres d'educació infantil públics i concertats de la Llagosta oferiran el proper curs un total de 175 places, 25 més que actualment. El curs vinent està previst que la nostra localitat tingui 7 línies de P3, una més que ara. Hi haurà dues línies a cada escola pública, Joan Maragall, les Planes i Sagrada Família i una a l'escola concertada Gilpe.
 • 63 donació sang 11 d'abril de 2007
  La captació de sang que es va fer a la Llagosta dijous passat en el marc de la campanya especial de Setmana Santa es va saldar amb 63 donacions. Des del Banc de Sang de l'Hospital de la Vall d'Hebron s'han mostrat molt satisfets amb aquesta resposta ciutadana.
 • mostra d'ensenyament balanç segona mostra ensenyament 11 d'abril de 2007
  La segona Mostra d'Ensenyament de la Llagosta es va tancar la setmana passada amb un important creixement de visites respecte a la primera edició celebrada l'any passat. Del centenar de persones que van visitar la primera Mostra d'Ensenyament s'ha passat a les 143 d'enguany.
 • millora jocs infantisl parcs 12 d'abril de 2007
  Ja han començat les obres de millora i ampliació d'alguns parcs infantils de la nostra localitat. L'Ajuntament de la Llagosta ha destinat prop de 51.000 euros a la compra de jocs infantils, la remodelació de paviments i l'ampliació d'àrees infantils.
 • previa cursa popular 2007 13 d'abril de 2007
  El Club Esportiu Fondistes de la Llagosta organitzarà diumenge, amb la col.laboració de l'Ajuntament, la 20a edició de la Cursa Popular de la nostra localitat. Més de 600 atletes, el màxim que s'havia establert, participaran en aquesta competició. La inscripció ja està tancada.
 • cursa popular 2007 16 d'abril de 2007
  Enrique Luque, actual sotscampio de Catalunya, i Helen Hofstede, han estat els guanyadors absoluts de la 20a cursa popular de la Llagosta. Els primers del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta han estat Francisco Padilla i Alicia Caballero. Més de 700 atletes van participar diumenge a la cursa, organitzada pel Club Esportiu Fondistes de la Llagosta amb la col·laboració de l'Ajuntament.
 • inversió nova estació trens 17 d'abril de 2007
  L'alcalde de la Llagosta, Antonio Rísquez, ha expressat avui la seva satisfacció per l'anunci del Ministeri de Foment d'invertir més de 2,4 milions d'euros en la reforma integral de l'estació de Renfe de la nostra localitat. Rísquez ha recordat que seran molts els usuaris beneficiats, tant de la Llagosta com d'altres poblacions veïnes.
 • tarda jove 2006 18 d'abril de 2007
  Durant l'any 2006 es van atendre un total de 604 consultes a la Tarda Jove, el servei que posen a disposició dels joves de la nostra localitat l'Ajuntament i el Centre d'Assistència Primària per tractar temes relacionats amb la sexualitat. L'any passat, es van registrar 115 nous usuaris i es van atendre 129 urgències per la llevadora o pel ginecòleg.
 • nou CEIP Joan Maragall 19 d'abril de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta s'ha mostrat molt satisfet amb l'aprovació per part de la Generalitat de la construcció del nou centre d'ensenyament infantil i primari que ha de substituir a l'escola Joan Maragall. El Govern de la Generalitat ha aprovat una partida de 4 milions i mig d'euros per a la consturcció del nou col·legi.
 • carrerer nou carrerer web 19 d'abril de 2007
  La pàgina web www.llagosta.cat ha incorporat una nova eina que permet localitzar tots els carrers de la nostra població. El nou carrerer és fruit del conveni signat entre l'Ajuntament i el consorci Administració Oberta de Catalunya.
 • estudi senyals 23 d'abril de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta ha encarregat a una empresa especialitzada que elabori un pla per tal d'instal·lar senyals que indiquin a aquelles persones que visiten el nostre municipi on es troben els principals equipaments i llocs d'interès. El document estarà enllestit properament.
 • Curs educació viària 2007 24 d'abril de 2007
  Un total de 155 alumnes de cinquè de Primària han participat aquest any en la dinovena edició del curs d'educació viària que ha organitzat la Policia Local de la Llagosta. La setmana passada van finalitzar les classes pràctiques al circuit del Parc de Can Mulà de Mollet.
 • sant jordi 2007 24 d'abril de 2007
  Els veïns de la Llagosta van sortir novament al carrer per celebrar la festa de Sant Jordi. La plaça d'Antoni Baqué va acollir ahir les principals activitats programades per aquesta diada.
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29