Hemeroteca

 

 

Pàgina 3 de 386
 • Revetlla de Sant Josep. 20 de març de 2018 Gran participació en les activitats per celebrar Sant Josep
  Ahir van finalitzar les activitats de la programació de Sant Josep, patró de la Llagosta. Les diferents propostes infantils van protagonitzar la jornada festiva a la nostra localitat. Al llarg de tot el dia, els infants de la Llagosta van poder gaudir del taller de circ que es va instal·lar al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, de les atraccions infantils i dels inflables del solar del costat de l’església i del circuit de karts de la plaça d’Antoni Baqué. Les activitats van estar funcionant fins que la pluja va fer acte de presència a la Llagosta, al voltant de les 18 h.
 • Demostració de foc de Les Llagostes de l'Avern. 16 de març de 2018 Moltes activitats per celebrar aquest cap de setmana les Festes de Sant Josep
  Aquest llarg cap de setmana se celebraran tot un seguit d’activitats per celebrar Sant Josep, patró de la nostra localitat. Fins dilluns, festa local a la Llagosta, s’organitzen tot un seguit de propostes culturals, festives, esportives i infantils. Demà dissabte, la Parròquia de Sant Josep muntarà una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué de les 19.30 h fins passada la mitjanit. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern ha preparat una nova demostració de foc, que es farà demà a les 20 h a la plaça d’Antoni Baqué.
 • 16 de març de 2018 Convocades tres places d'agent de Policia Local
  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria de provisió, per concurs oposició, de tres places d’agent de Policia Local. Les instàncies es poden presentar a partir d’avui i fins al 4 d'abril a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, a l'edifici del Consistori, en horari de dilluns a divendres al matí, les 8.30 a les 14 hores, i els dimarts i dijous també de les 16 a les 20 hores.
 • L'alcalde parla amb un grup d'alumnes de l'Escola d'Adults. 15 de març de 2018 L'Escola d'Adults va acollir ahir una trobada amb l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra
  El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta va acollir ahir a la tarda la primera trobada de l'alcalde amb la ciutadania de l'any 2018. Óscar Sierra va respondre les preguntes que li van fer alumnes del centre i un veí que es va sumar a l'acte. La majoria de qüestions de l'alumnat es van centrar en el funcionament de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes, de la qual forma part l'Ajuntament. L'alcalde va explicar que des d'aquesta associació es treballa per fomentar l'economia i l'ocupació en aquesta zona del Vallès. En aquest sentit, un alumne va preguntar si es fomentava la creació d'ocupació i l'alcalde li va respondre que sí i que des de fa uns anys havien millorat les dades d'atur a la Llagosta.
 • Un moment de la reunió d'ahir a Can Pelegrí. 13 de març de 2018 La Comissió de la Festa Major del 2018 va ser constituïda ahir a Can Pelegrí
  La Comissió de la Festa Major 2018 de la Llagosta ja està constituïda formalment. Dotze persones formen part d'aquest grup de treball, en representació de diverses entitats i alguna també a títol individual. Can Pelegrí va acollir ahir a la tarda la constitució de la Comissió de la Festa Major amb l'assistència dels regidors de Cultura, Mariano García, i de Joventut, Fran Ruiz. Representants dels Sangrinaris, dels Saltats, dels Volats, de la Llagosta Brava, de l'Associació de DJ'S de la Llagosta VIP'S, de la Murga i de la Llagosta Club de Ball formen part de la Comissió. Igual que l’any passat, hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, una de Cultura i una altra de Joventut. La propera reunió tindrà lloc el 4 d'abril. 
 • 9a Trobada Gegantera 11 de març de 2018 Les festes de Sant Josep han començat avui amb la Trobada Gegantera
  Aquest matí s'ha celebrat a la Llagosta la 9a Trobada Gegantera de la nostra localitat, organitzada per la Colla Gegantera de la Llagosta. Aquesta activitat ha estat la primera de la programació de Sant Josep. Una desena de colles d'arreu de Catalunya han ballat pels carrers fins arribar a la plaça d'Antoni Baqué, on s'ha fet la picada de gegants, gegantes i capgrossos i el final de festa. 
 • Trobada gegantera del 2017. 9 de març de 2018 La Trobada Gegantera de diumenge donarà inici a les festes de Sant Josep
  La programació de les festes de Sant Josep començarà a desenvolupar-se diumenge amb la 9a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera de la nostra localitat. L'acte comptarà amb una desena de colles convidades i tindrà una vessant solidària.
 • Un dels passos de vianants que s'estan repintant. 9 de març de 2018 L'Ajuntament repinta passos de vianants i fa altres millores en la senyalització viària
  L’Ajuntament de la Llagosta fa a partir d’avui tot un seguit d’actuacions a la via pública per millorar la senyalització viària. El Consistori repintarà alguns passos de vianants, crearà noves places per a motocicletes i millorarà la senyalització horitzontal en algun carrer.
 • Un dels moments de l'acte. 7 de març de 2018 La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones a Can Pelegrí
  L’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que s’escau demà 8 de març, s’ha celebrat aquest dimecres a Can Pelegrí a la Llagosta. La commemoració de la jornada s’ha fet coincidir a la Llagosta amb el desè aniversari del Centre d’Informació i Recerca per a Dones (CIRD), que està situat a l’Espai d’Igualtat de Can Pelegrí.
 • 7 de març de 2018 Can Pelegrí acull aquesta tarda l'acte central del Dia Internacional de les Dones a la Llagosta
  Aquesta tarda se celebrarà a Can Pelegrí l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La commemoració de la jornada es fa coincidir aquest any amb el desè aniversari del Centre d’Informació i Recerca per a Dones (CIRD), situat a l’Espai d’Igualtat de Can Pelegrí. L’acte començarà a les 18.30 h. 
 • 7 de març de 2018 L'Ajuntament de la Llagosta dona suport a la vaga convocada per a demà pels sindicats UGT i CCOO
  La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha acordat donar suport a la vaga de dues hores convocada per a demà pels sindicats UGT i CCOO. Les seccions sindicals d'UGT i CCOO a l'Ajuntament de la Llagosta van presentar una instància al registre municipal en la qual s'instava al Consistori llagostenc a mostrar el seu suport a la vaga i a aprovar una moció conjunta sobre els motius d'aquesta aturada laboral. La darrera Junta de Govern Local, celebrada dijous passat, va aprovar donar suport a la proposta dels sindicats.
 • Plafons de la Fira Guia't. 5 de març de 2018 El Servei d'Informació Juvenil organitza aquesta setmana la Fira Guia't
  El Servei d'Informació Juvenil (SIJ), ubicat a la planta baixa Can Pelegrí, acollirà del 5 a 8 de març l'exposició Fira Guia't, una mostra d'ensenyaments postobligatoris professionalitzadors dirigida especialment a alumnes de quart d'ESO. L'horari de visita serà de les 17 a les 19 hores i dimecres també de les 10 a les 13 hores. L'exposició és organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Llagosta, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i la Diputació de Barcelona. Durant quatre dies, els visitants de l'exposició Fira Guia´t podran fer consultes puntuals i parlar amb l’informador del SIJ, que orientarà als joves, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu o professional més adequat a cada persona. 
 • Alumnes de l'Escola Safa 2 de març de 2018 L'alumnat de quart de l'Escola Safa rep exemplars del 08centvint de març
  Els alumnes de quart de l'Escola Sagrada Família han rebut avui a la seva classe el 08centvint del mes de març en el qual apareix una notícia sobre la visita que van fer el dia 26 de febrer a l'Ajuntament de la Llagosta. L'alcalde, Óscar Sierra, ha estat qui els ha lliurat els exemplars
 • 1 de març de 2018 Enllestida la programació per celebrar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta
  La commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, fa enguany una especial incidència en la conscienciació ciutadana i en el reconeixement a la lluita de moltes dones que han lluitat i lluiten pels seus drets. A més, aquest any se celebra el 10è aniversari del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), situat a l’Espai d’Igualtat, a la segona planta de Can Pelegrí. 
 • 1 de març de 2018 Ja és al carrer el 08centvint del mes de març
  Aquest matí, ha començat a distribuir-se el 08centvint número 49, corresponent al mes de març. La principal notícia de portada és l'avanç que Los Mojinos Escozíos actuaran a la Festa Major de la Llagosta al setembre. També, es recullen en la publicació els èxits esportius d'Álex Pérez i Sonia Blanco, així com la programació del Dia Internacional de les Dones i les festes de Sant Josep, entre altres informacions.
 • La classe de 4t A 26 de febrer de 2018 L'alumnat de quart de l'Escola Sagrada Família ha visitat avui l'Ajuntament
  Les dues classes de quart de Primària de l’Escola Sagrada Família han visitat avui l’Ajuntament de la Llagosta. Durant la visita, l’alumnat ha recorregut diferents departaments municipals, com l’arxiu municipal o serveis tècnics, i ha rebut explicacions per part de tècnics. Durant la seva estada, l’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez, han acompanyat els joves estudiants. La visita ha acabat al saló de plens, on els alumnes han fet preguntes a l’alcalde.
 • Reunió Mostra d'Entitats 2018 22 de febrer de 2018 Les associacions decideixen celebrar en dies diferents la Mostra i el Mercat d'Idees
  El Mercat d’Idees, vinculat a la Mostra d’Entitats del pròxim 2 de juny, se celebrarà el cap de setmana abans, concretament el dissabte 26 de maig. Així ho van decidir ahir les associacions que van assistir a la reunió convocada per l’Ajuntament per preparar aquest esdeveniment.
 • 21 de febrer de 2018 Avui se celebra la primera reunió per preparar la 4a Mostra d'Entitats
  La 4a Mostra d’Entitats de la Llagosta se celebrarà el dissabte 2 de juny. Aquest esdeveniment, de caràcter biennal, es desenvoluparà novament a l’avinguda de l’Onze de Setembre i a la plaça d’Antoni Baqué. Les associacions de la nostra localitat estan convocades aquesta tarda a una primera reunió per preparar la Mostra d’Entitats d’aquest any. La trobada tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 19 h.
 • Passejada per a la gent gran de la Llagosta. 20 de febrer de 2018 La Llagosta ha acollit avui una nova passejada per a la gent gran
  Unes 170 persones han participat avui a la passejada per a la gent gran que s’ha fet per la Llagosta i el seu entorn. La caminada ha començat al voltant de les 10 hores a la porta del Centre Cultural, on els participants han estat rebuts per l’alcalde accidental i regidor d’Esports, Jordi Jiménez, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.
 • La nova il·luminació de la rotonda de la riera Seca. 15 de febrer de 2018 L'Ajuntament va estalviar l'any passat 42.956 kW/h en l'enllumenat públic amb la tecnologia led
  L'Ajuntament de la Llagosta va aconseguir l'any passat un estalvi de 42.956 kW/h gràcies a les noves instal·lacions de baix consum. Això va suposar una menor despesa econòmica en la factura de la llum i també va tenir els seus efectes positius en el medi ambient, ja que es van deixar d'emetre 28.000 kg de CO2.
Pàgina 3 de 386
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:29