Esports

Notícies

 • 9 de juny de 2017 Aquest cap de setmana, se celebra la Festa de l'Esport a la Llagosta Una activitat de la Festa de l'Esport de l'any passat.

  La Festa de l’Esport de la Llagosta se celebrarà aquest cap de setmana amb l'objectiu de promoure la pràctica esportiva entre tota la població. Els actes, que protagonitzaran diverses entitats locals, tindran lloc dissabte i diumenge.  Demà dissabte, el Joventut Handbol la Llagosta celebrarà un torneig 3x3 de minihandbol. Els partits es disputaran de les 10 a les 13 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. De les 10 a les 12 hores, es farà un circuit pels parcs biosaludables que hi ha la Llagosta, en concret a les places de la Sardana, d’Europa i d’Anne Frank. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Ajuntament i adreçada a persones a partir de 55 anys. El recorregut començarà des del Casal d’Avis.

 • 17 de maig de 2017 Un total de 53 llagostenses participan hoy en la clausura del Cicle de passejades de la gent gran Los asistentes de La Llagosta al acto de clausura de Granollers.

  Granollers acoge hoy la clausura del Cicle de passejades de la gent gran. En total, 53 vecinos y vecinas de La Llagosta participan en este acto, al que también han asistido el alcalde de La Llagosta, Óscar Sierra; la concejala de Gent Gran, Antonia Illescas; y el concejal de Deportes, Jordi Jiménez. La clausura consiste en la participación en actividades dirigidas, en una excursión por Granollers, en la entrega de diplomas y en una comida.  El ciclo es organizado por la Diputación de Barcelona con el apoyo de los ayuntamientos, entre ellos el de La Llagosta. Esta temporada, los participantes de nuestro municipio han visitado Calella, Barberà del Vallès, Sant Joan de Vilatorrada y Granollers. La excursión por La Llagosta y sus alrededores se celebró el 22 de febrero. Un total de 190 personas participaron en aquella salida, que consistió en una visita a la Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, en Sant Fost de Campsentelles.

 • 10 d'abril de 2017 Una vintena d'infants participen al Casal multiesportiu de Setmana Santa Un grup d'infants del Casal multiesportiu juguen a bàsquet.

  Aquest matí, ha començat el Casal multiesportiu de Setmana Santa organitzat pel Consell Municipal de l’Es­port Escolar i el Lleure (CMEELL) i l’Ajuntament de la Llagosta. Un total de 23 infants participen en les activitats, que es porten a terme al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El Casal multiesportiu de Setmana Santa es desenvoluparà fins dijous. Els participants, infants de 5 a 13 anys, faran durant aquests dies activitats esportives i lúdiques de les 9 a les 13.30 h.

 • 9 d'abril de 2017 Més de mig miler de persones participen a la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta Un dels moments de la sortida.

  Fernando Chamorro i Carme Ballesteros han estat els guanyadors de la 30a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que s'ha disputat aquest matí. La prova, organitzada enguany per l'Ajuntament, ha comptat amb més de mig miler de participants, que han estrenat el nou circuit de 10 i 5 quilòmetres.

 • 7 d'abril de 2017 Diumenge se celebrarà la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta Un moment de la Cursa del 2016.

  La Llagosta acollirà diumenge la 30a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, organitzada per l’Ajuntament. S'espera que mig miler d’atletes participin en aquesta competició. Fins a les 20 h d'avui divendres, estarà obert el període d'inscripció. Els interessats es poden apuntar en aquest mateix web.

Activitats

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21