Esports

Notícies

  • 21 de setembre de 2018 La Llagosta se suma a la Setmana de la Mobilitat amb una caminada i la Diada de la bicicleta Una imatge de la Diada de la bicicleta de l'any passat.

    La Llagosta s’ha sumat un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc a Catalunya del 16 al 22 de setembre. Concretament al municipi s’organitzen dues activitats: una caminada, dissabte, i una bicicletada, diumenge. 

  • 7 de setembre de 2018 Arriba la Festa Major amb una gran quantitat d'activitats per gaudir durant quatre dies La plaça d'Antoni Baqué durant la Festa Major del 2017.

    Los Mojinos Escozíos seran els encarregats de donar l’inici oficial de la Festa Major de la Llagosta amb el pregó que protagonitzaran demà dissabte a les 21 hores. Posteriorment, la banda actuarà a l’Espai de Concerts del Centre Cultural. La Murga organitzarà diversos actes i avui divendres muntarà la Cercavila canalla, un acte previ a la Festa Major. L’Associació de DJ de la Llagosta VIPS també muntarà alguns espectacles, la Killing the summer 2018 i la Retro paty vol.3. El carrer de l’Estació acollirà tres balls de nit amb les orquestres Cadillac, Swing Latino i Tropikana.

  • 30 d'agost de 2018 L'Ajuntament fa diverses tasques de manteniment al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert

    L'Ajuntament ha realitzat diverses tasques de manteniment al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. En concret, s'han dut a terme operacions a la gespa del camp de futbol 11 i també a la del terreny de joc de futbol 7. A més, s'han instal·lat una vintena de nous seients a la graderia. En els propers dies, es procedirà a fer una neteja integral dels vestidors.

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21