Esports

Notícies

  • 20 de juny de 2018 Oberta la inscripció per al Casal Multiesportiu d'Estiu

    El Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure (CMEELL) i l’Ajuntament de la Llagosta organitzaran del 27 d’agost al 7 de setembre el Casal Multiesportiu d’Estiu. L’activitat està adreçada a infants i joves de 5 a 14 anys. Les inscripcions ja es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web www.aitevo.com .

  • 18 de juny de 2018 La Llagosta va celebrar el cap de setmana la Festa de l’Esport Un dels partits del Torneig del Club Esportiu la Llagosta.

    La Festa de l’Esport de la Llagosta es va celebrar el cap de setmana passat amb diverses activitats. El Complex Esportiu Municipal El Turó va organitzar dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre una sessió de body combat i una altra de zumba. També en el marc de la Festa de l’Esport, dissabte, el Joventut Handbol va celebrar la cloenda de temporada al Pavelló Antonio García Robledo, mentre que el Club Esportiu la Llagosta va dur a terme dissabte i diumenge el Torneig final de temporada.

  • 14 de juny de 2018 Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta Los Mojinos Escozíos.

    Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d'inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l'escenari situat davant del Centre Cultural.

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21