Esports

Notícies

 • 28 de novembre de 2017 Demà, s'inicia un nou cicle de passejades per a la gent gran Passejada per la Llagosta.

  Una cinquantena de persones de la Llagosta participaran demà en la primera sortida del Cicle de passejades per a la gent gran d’aquesta nova temporada. L’excursió tindrà lloc per Sabadell. La següent sortida, prevista per al 13 de febrer, serà per la Llagosta. El dia 7 de març, es visitarà l’Hospitalet de Llobregat i el 10 d’abril, Sant Celoni. La cloenda d’aquesta edició del Cicle de passejades per a la gent gran, que organitza la Diputació amb el suport dels ajuntaments, tindrà lloc al mes de maig a Palau.

 • 28 de novembre de 2017 Oberta la inscripció per a una nova edició del Casal Multiesportiu de Nadal

  El Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure i l’Ajun­tament de la Llagosta organitzen una nova edició del Casal Multiesportiu de Nadal del 27 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener per a infants de 5 a 14 anys. L’horari serà de les 9 a les 13.30 hores. Hi haurà acollida matinal, de les 8 a les 9 hores, i de tarda, de les 13.30 a les 14.30 hores.

 • 15 de novembre de 2017 L’Ajuntament ampliarà les graderies del Pavelló Antonio García Robledo

  El Consistori de la Llagosta comprarà tres nous mòduls de tribuna desmuntable per ampliar la graderia del Pavelló Antonio García Robledo. Així, hi haurà seient per a 30 persones més.

 • 15 de novembre de 2017 Ja es poden fer les inscripcions per a la primera passejada per a la gent gran Un moment d'una passejada per la Llagosta.

  La Llagosta participa, un any més, en el Cicle de passejades per a la gent gran. L’activitat és organitzada per la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments. En aquesta ocasió, els participants de la Llagosta visitaran Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Celoni i Palau. La primera sortida tindrà lloc el 29 de novembre per Sabadell. Les persones interessades es poden inscriure ja al Casal d'Avis.

 • 26 de juliol de 2017 L'Ajuntament ja té enllestida la programació de la Festa Major Una imatge de la Festa Major de 2016

  Del 8 a l’11 de setembre, els veïns i veïnes de la Llagosta i moltes persones que vindran d’altres poblacions gaudiran de la Festa Major de 2017. L'Ajuntament ja té enllestida la programació, que inclou activitats ben diverses per a totes les edats. En aquesta ocasió, serà l’Agrupación Cultural Galega Alborada l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó. Aquest any, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una aplicació de mòbil de la Festa Major.

Activitats

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21