Esports

Notícies

  • 8 de novembre de 2018 Aquest mes de novembre començarà un nou cicle de passejades per a la gent gran

    El 28 de novembre tindrà lloc la primera sortida del nou Cicle de passejades per a la gent gran. Aquell dia, les persones de la Llagosta que s’inscriguin prèviament podran visitar la població de Centelles. Les altres excursions tindran lloc l’any que ve. El 13 de febrer, es farà una passejada per Pineda de Mar. El 13 de març, es realitzarà una sortida per la Llagosta i el nostre entorn, mentre que el 10 d’abril es visitarà Torrelles de Llobregat. El Cicle de passejades és una iniciativa de la Diputació que compta amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. 

  • 21 de setembre de 2018 La Llagosta se suma a la Setmana de la Mobilitat amb una caminada i la Diada de la bicicleta Una imatge de la Diada de la bicicleta de l'any passat.

    La Llagosta s’ha sumat un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc a Catalunya del 16 al 22 de setembre. Concretament al municipi s’organitzen dues activitats: una caminada, dissabte, i una bicicletada, diumenge. 

  • 7 de setembre de 2018 Arriba la Festa Major amb una gran quantitat d'activitats per gaudir durant quatre dies La plaça d'Antoni Baqué durant la Festa Major del 2017.

    Los Mojinos Escozíos seran els encarregats de donar l’inici oficial de la Festa Major de la Llagosta amb el pregó que protagonitzaran demà dissabte a les 21 hores. Posteriorment, la banda actuarà a l’Espai de Concerts del Centre Cultural. La Murga organitzarà diversos actes i avui divendres muntarà la Cercavila canalla, un acte previ a la Festa Major. L’Associació de DJ de la Llagosta VIPS també muntarà alguns espectacles, la Killing the summer 2018 i la Retro paty vol.3. El carrer de l’Estació acollirà tres balls de nit amb les orquestres Cadillac, Swing Latino i Tropikana.

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21