Esports

Notícies

  • 1 de febrer de 2018 Les entitats ja poden demanar les subvencions de 2018 a l'Ajuntament

    L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el termini per tal que les entitats locals puguin demanar les subvencions de 2018. Les associacion­s han de presentar la sol·licitud corresponent fins al 2 de març a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. En concret, s’ha d’accedir a l’apartat de tràmits d’entitats i associacions, on hi ha la informació sobre la documentació que s’ha d’ajuntar a la instància.

  • 25 de gener de 2018 Oberta la inscripció per a la Cursa Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 15 d'abril La sortida de la Cursa de l'any passat.

    El prestigiós atleta català Carles Castillejo serà el principal atractiu de la 31a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. La prova se celebrarà el 15 d’abril amb l’organització de l’Ajuntament de la Llagosta. Hi haurà una cursa de cinc i una altra de deu quilòmetres, a més de les minicurses. Les inscripcions es poden fer ja en un apartat especial d'aquesta pàgina web municipal.

  • 17 de gener de 2018 'Respecta'm, també a l'esport', nou taller de valors educatius en la base Un dels moments del taller.

    L'Ajuntament de la Llagosta ha iniciat un taller sobre els valors educatius a l'esport de base amb el lema Respecta'm, també a l'esport . La iniciativa està organitzada per la Regidoria d'Esports i compta amb la col·laboració de les Escoles d'Iniciació Esportiva, del Joventut Handbol la Llagosta, de l'Handbol Club Vallag i del Club Esportiu la Llagosta.

Darrera actualització: 07.04.2015 | 12:21