Cultura

Notícies

 • 13 de desembre de 2017 L'Ajuntament rep deu inscripcions per participar al Concurs de pessebres

  L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut un total de deu inscripcions per participar en el Concurs de pessebres. Al certamen poden prendre part les entitats i comerços de la Llagosta que disposin de local o aparador visible al públic. El jurat visitarà tots els pessebres el dia 19 de desembre. Els premis es mantenen igual que en anys anteriors, 200, 120 i 80 euros per als tres primers classificats. El veredicte es farà públic mitjançant Ràdio la Llagosta, al web de l’Ajuntament de la Llagosta i a les xarxes socials municipals.

 • 27 de novembre de 2017 Convocat el Concurs de pessebres de la nostra localitat Pessebre guanyador de l'edició del 2016

  Ja està obert el període d'inscripció per participar al Concurs de pessebres. Poden prendre-hi part les entitats i comerços de la Llagosta que disposin de local o aparador visible al públic.

 • 17 de novembre de 2017 Arriba el Mercat Medieval a la Llagosta aquest cap de setmana

  El Mercat Medieval de la Llagosta se celebrarà a partir d’avui divendres i fins diumenge. En aquesta nova edició, el mercat durarà tres dies en comptes de dos com en edicions anteriors. A més, té lloc al novembre i no a l’octubre com a l’any passat. Les parades estaran instal·lades al passeig de l’avinguda de l'Onze de Setembre a partir d’aquesta tarda, a les 17 h, i al llarg del dia de dissabte i diumenge.

 • 26 de juliol de 2017 L'Ajuntament ja té enllestida la programació de la Festa Major Una imatge de la Festa Major de 2016

  Del 8 a l’11 de setembre, els veïns i veïnes de la Llagosta i moltes persones que vindran d’altres poblacions gaudiran de la Festa Major de 2017. L'Ajuntament ja té enllestida la programació, que inclou activitats ben diverses per a totes les edats. En aquesta ocasió, serà l’Agrupación Cultural Galega Alborada l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó. Aquest any, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una aplicació de mòbil de la Festa Major.

 • 25 de juliol de 2017 La Festa Major tindrà un protocol d'actuació contra les conductes sexistes

  La Festa Major 2017 de la Llagosta tindrà un protocol d’actuacions contra les conductes sexistes. L’Associació Veus de Dona, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta, ha elaborat un document per actuar en cas d’agressió. La festivitat tindrà per primer cop uns punts d’acollida on les persones agredides podran adreçar-se. Aquests punts seran les barres del servei de bar de les entitats. Segons el protocol, si una persona es veu implicada en una agressió sexista, podrà demanar ajut en alguna de les barres de la festivitat. A més, si vol, algú l’acompanyarà a denunciar els fets davant de la policia. I si fos necessari, també la portarien a rebre atenció mèdica.

Activitats

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48