Cultura

Notícies

  • 23 de setembre de 2018 Se celebra la Diada de la Bicicleta a la Llagosta Un dels moments de l'activitat

    Unes 150 persones han participat a la bicicletada de la Diada de la Bicicleta. L’activitat ha tingut lloc aquest matí amb sortida i arribada al Parc Popular i ha constat d’un circuit, no competitiu, pels carrers de la nostra localitat. L’activitat està emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra des del passat 16 de setembre a Catalunya.

  • 11 de setembre de 2018 La Llagosta celebra la Diada de Catalunya Un dels moments de la hissada de la senyera.

    La Llagosta ha celebrat la Diada de Catalunya, 11 de Setembre, amb la hissada de la senyera a l’edifici de l’Ajuntament. Posteriorment, s’ha celebrat la 30a edició de l’Homenatge a Catalunya a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué. Els actes han tingut lloc aquest matí, última jornada de la Festa Major de la nostra localitat.

  • 9 de setembre de 2018 Los Mojinos Escozíos protagonitzen el pregó d'inici de la Festa Major 2018 Un dels moments de l'inici de la Festa Major.

    Los Mojinos Escozíos ha protagonitzat el tret de sortida de la Festa Major de la Llagosta amb el pregó de la festivitat 2018 des del balcó de l’Ajuntament. El grup de música va fer embogir a la ciutadania llagostenca a la plaça d’Antoni Baqué i, posteriorment, amb el concert a l’espai del Centre Cultural amb la seva actuació.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48