Cultura

Notícies

  • 26 de juny de 2018 Júlia Quintana guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major 2018 El cartell guanyador.

    Júlia Quintana Tissier, de 20 anys i veïna de Martorelles, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major 2018. Quintana ha pres part al concurs amb el pseudònim Pavi i ha rebut 529 vots, d’un total de 697. El veredicte del Concurs de cartells s’ha fet aquesta tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

  • 14 de juny de 2018 Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta Los Mojinos Escozíos.

    Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d'inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l'escenari situat davant del Centre Cultural.

  • 4 de juny de 2018 La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta va registrar una gran participació Una imatge de la quarta Mostra d'Entitats.

    La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta es va celebrar dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb molta participació. Una trentena d'associacions de la nostra localitat van mostrar des dels seus estands la feina que desenvolupen durant l'any. La Mostra va tenir lloc entre les 17 i les 24 hores i, en molt moments, la presència de públic va ser força nombrosa. Una gran quantitat de veïns i veïnes es van adreçar al passeig per visitar els estands de les entitats i per gaudir de les actuacions a l'escenari de la Mostra. La jornada va acabar amb l'espectacle protagonitzat pel grup de rumba Alma de Boquerón.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48