Cultura

Notícies

  • 12 de novembre de 2018 Bon balanç del festival 3 DE TEATRE de 2018 Un moment de l'obra Mala broma.

    L'Ajuntament de la Llagosta ha fet avui un balanç positiu de l'edició de 2018 del festival 3 DE TEATRE, que es va desenvolupar durant la setmana passada a la nostra localitat. Un bon nombre de públic va assistir als espectacles programats entre divendres i diumenge. La programació constava de quatre representacions i d'una exposició a la Biblioteca sobre un recull dels llibres comentats al Club de lectura en el marc del programa Llegir el teatre, impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya.

  • 5 de novembre de 2018 L'exposició Llegir el teatre, de la Biblioteca de la Llagosta, se suma al 3 DE TEATRE

    El festival 3 DE TEATRE, que se celebrarà del 9 a l’11 de novembre, compta amb una activitat prèvia, l’exposició Llegir el teatre, que es pot visitar des d’avui i fins al 10 de novembre a la Biblioteca de la Llagosta. La mostra consisteix en un recull dels llibres comentats al Club de lectura en el marc del programa Llegir el teatre, impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya.

  • 29 d'octubre de 2018 Es posen a la venda les entrades per al 3 DE TEATRE

    Ja es poden comprar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de la Llagosta les entrades per a les dues obres de pagament de la propera edició del festival 3 DE TEATRE. El preu de les entrades anticipades és de 9 euros. El mateix dia dels espectacles, el preu serà de 12 euros i les entrades estaran disponibles al Centre Cultural.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48