Cultura

Notícies

  • 25 de maig de 2018 Escollides les tres obres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major 2018 Cartells finalistes del concurs.

    Ja es coneixen els tres cartells finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major 2018, convocat per l’Ajuntament de la Llagosta. El jurat del certamen ha escollit aquest matí les obres finalistes, signades amb els següent pseudònims: Som la festa, Kiratsura i Pavi.

  • 18 de maig de 2018 La Fira de Sant Ponç se celebrarà aquest cap de setmana a la Llagosta Una imatge de la Fira de Sant Ponç de l'any passat.

    Una quarantena de parades d’artesania ompliran aquest cap de setmana el passeig de l’avinguda Onze de Setembre amb la Fira de Sant Ponç. Les parades estaran obertes des de les onze del matí fins a les nou del vespre demà dissabte i diumenge.

  • 23 d'abril de 2018 El jurat decideix els guanyadors del Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi Un dels moments de Sant Jordi.

    La Biblioteca de la Llagosta i el col·lectiu Resistència Literària han lliurat els premis als guanyadors del primer Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi a la Llagosta, que en la seva primera edició ha comptat finalment amb 24 textos presentats. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la plaça d’Antoni Baqué i ha comptat amb l’alcalde Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García; el director de la Biblioteca, Ángel Fernández; i dos membres de Resistència Literària amb José Ramón Vera i Samuel Ramos.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48