Cultura

Notícies

 • 26 de maig de 2017 Ja es coneixen els tres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta 2017 Les tres obres finalistes.

  El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major 2017 ha escollit aquest matí les tres obres finalistes. Les propostes estan signades amb els següent pseudònims: Fuego 17, Periwinkle i Retalls de Festa Major.  Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 2 al 23 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC. La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 27 de juny a les 19 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer, de 100.  En aquesta ocasió, s'han presentat deu cartells al certamen.

 • 25 d'abril de 2017 Convocat el Concurs de cartells de la Festa Major de 2017

  L’Ajuntament ha convocat el Concurs de cartells de la Festa Major 2017. Les persones interessades podran presentar les seves obres entre el 2 i el 25 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El format del cartell ha de ser DIN A3 en orientació vertical i haurà d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2017 i del 8 a l’11 de setembre. A més, cal reservar un espai per a l’escut de l’Ajuntament. El jurat, format per professio­nals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació i membres de l’organització, seleccionarà les tres obres finalistes el dia 26 de maig a les 10.30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. La reunió estarà oberta al públic.

 • 29 de març de 2017 Constituïda la Comissió de Festa Major 2017 Reunió de constitució de la Comissió de Festa Major de 2017.

  Can Pelegrí va acollir ahir a la tarda la reunió definitiva per a la constitució de la Comissió de la Festa Major de 2017. Una vintena de persones formen aquesta comissió, que s'encarregarà d'elaborar la programació de la festa gran de la nostra localitat.  La trobada, que estava oberta a tota la ciutadania i a qualsevol persona que volgués pot formar part d’aquest grup de treball, va aplegar un bon nombre de persones vinculades a entitats locals i d’altres que hi van assistir a títol personal. La comissió es reunirà a partir d'ara quinzenalment.

 • 24 de març de 2017 Aquest cap de setmana es tanca la programació de les festes de Sant Josep Trobada gegantera de l'any passat.

  Amb el plat fort de la 8a Trobada gegantera de la Llagosta, diumenge es tanca el programa d’activitats de les festes de Sant Josep. La programació del cap de setmana també inclou el lliurament de trofeus de la Lliga de Dòmino.  Diumenge al matí, tindrà lloc la 8a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera amb el suport de l’Ajuntament, el Foto-Club la Llagosta, el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta, les Llagostes de l’Avern i l’associació de voluntariat Rems.

 • 21 de març de 2017 La Llagosta va gaudir el cap de setmana de diversos actes per les festes de Sant Josep Un moment de l'exhibició de foc de Les Llagostes de l'Avern.

  La ciutadania de la Llagosta va gaudir el cap de setmana de bona part de les activitats contemplades en la programació per celebrar les festes de Sant Josep. Dissabte al vespre, la Parròquia de Sant Josep va organitzar a la plaça d'Antoni Baqué una revetlla popular, que va comptar amb molta participació. Els assistents van poder gaudir de diversos plats, que es van posar a la venda a preus molt econòmics.

Darrera actualització: 17.03.2015 | 10:32