Cultura

Notícies

  • 16 de març de 2018 Moltes activitats per celebrar aquest cap de setmana les Festes de Sant Josep Demostració de foc de Les Llagostes de l'Avern.

    Aquest llarg cap de setmana se celebraran tot un seguit d’activitats per celebrar Sant Josep, patró de la nostra localitat. Fins dilluns, festa local a la Llagosta, s’organitzen tot un seguit de propostes culturals, festives, esportives i infantils. Demà dissabte, la Parròquia de Sant Josep muntarà una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué de les 19.30 h fins passada la mitjanit. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern ha preparat una nova demostració de foc, que es farà demà a les 20 h a la plaça d’Antoni Baqué.

  • 13 de març de 2018 La Comissió de la Festa Major del 2018 va ser constituïda ahir a Can Pelegrí Un moment de la reunió d'ahir a Can Pelegrí.

    La Comissió de la Festa Major 2018 de la Llagosta ja està constituïda formalment. Dotze persones formen part d'aquest grup de treball, en representació de diverses entitats i alguna també a títol individual. Can Pelegrí va acollir ahir a la tarda la constitució de la Comissió de la Festa Major amb l'assistència dels regidors de Cultura, Mariano García, i de Joventut, Fran Ruiz. Representants dels Sangrinaris, dels Saltats, dels Volats, de la Llagosta Brava, de l'Associació de DJ'S de la Llagosta VIP'S, de la Murga i de la Llagosta Club de Ball formen part de la Comissió. Igual que l’any passat, hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, una de Cultura i una altra de Joventut. La propera reunió tindrà lloc el 4 d'abril. 

  • 11 de març de 2018 Les festes de Sant Josep han començat avui amb la Trobada Gegantera 9a Trobada Gegantera

    Aquest matí s'ha celebrat a la Llagosta la 9a Trobada Gegantera de la nostra localitat, organitzada per la Colla Gegantera de la Llagosta. Aquesta activitat ha estat la primera de la programació de Sant Josep. Una desena de colles d'arreu de Catalunya han ballat pels carrers fins arribar a la plaça d'Antoni Baqué, on s'ha fet la picada de gegants, gegantes i capgrossos i el final de festa. 

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48