Convocat el 6è Concurs de Microrelats Dia de les dones

Divendres, 2 de febrer de 2024 a les 00:00

Les regidories d’Igualtat, de Cultura i d’Arts de l’Ajuntament de la Llagosta, la Biblio­teca de La Llagosta i Resistència Literària han convocat la sisena edició del Concurs de microrelats per la celebració del Dia internacional de les dones. En aquesta ocasió el tema és La dona i l’esport.

Poden participar-hi totes les persones majors de 16 anys. Els treballs poden estar escrits en català o en castellà, han de ser originals i inèdits. Els microrelats tindran 200 paraules com a màxim, incloent articles i conjuncions. Han d’estar redactats amb un cos de lletra 12, espai interlineal 1,5 i amb lletra Arial, Times new roman o similar.

Els textos s’han d’entregar fins al 26 de febrer a la Biblioteca o al correu b.llagosta@diba.cat. Cada participant podrà entregar com a màxim un microrelat.

Un jurat, format per la persona guanyadora de l’edició anterior del concurs, la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament i representants de Resistència Literària i de la Biblioteca, valorarà els treballs i decidirà el microrelat guanyador i els finalistes. El millor relat rebrà com a premi 150 euros i la invitació a formar part del jurat de la següent edició; el segon, 100 euros i el tercer, 50 euros. Cadascun dels guanyadors obtindrà un lot de llibres.

L’entrega del premi tindrà lloc el 7 de març a les 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament. És imprescindible assistir a l’acte en persona o designar una persona representant amb una autorització per poder rebre el premi.

Darrera actualització: 02.02.2024 | 10:59