Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • La Llagosta es declara municipi feminista 26 de març de 2021

  El Ple va aprovar ahir una declaració institucional per la qual la Llagosta passa a ser un municipi feminista. L’acord va comptar amb el suport de tots els grups municipals. L’Ajuntament s’adhereix a la Carta Europea per a la Igualtat de Dones i Homes a la Vida Local i se suma al Decàleg per a la construcció de ciutats feministes. Per fer visible el compromís de suport municipal amb la lluita i el moviment feminista es col·locarà a l’entrada i a la sortida de la població una senyalització amb el missatge La Llagosta, Municipi Feminista.

 • L'Hora del Planeta L'Ajuntament anima a la ciutadania a participar a l'Hora del Planeta 26 de març de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta se suma demà a la celebració de l’Hora del Planeta, impulsada per WWF. De 20.30 a 21.30 h, el Consistori convida a la ciutadania a seguir la iniciativa de tancar els llums de casa.

 • Lo nuestro Diumenge tindrem teatre al Centre Cultural amb l'obra Lo nuestro 25 de març de 2021

  El proper diumenge, 28 de març, el Centre Cultural acollirà la representació de l’obra de teatre Lo nuestro, produïda per la Sala Flyhard de Barcelona. L’espectacle començarà a les 19.30 hores amb aforament limitat. La sala comptarà amb totes les mesures higièniques de seguretat davant la Covid-19, cal portar mascareta durant tot l’espectacle, hi haurà gel hidoralcòlic a l’entrada i les butaques estaran distanciades.

 • L'Escola Municipal de Música oferirà un nou concert amb la participació del seu alumnat 25 de març de 2021

  L’Escola Municipal de Música de la Llagosta farà dissabte, 27 de març, a les 12 h, el vídeo-concert TÉ TALENT, un concert en format concurs, inspirat en el programa televisiu GOT TALENT, fet per l’alumnat del centre. El recital es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de la Llagosta.

 • El ple ordinari del mes de març se celebrarà demà dijous 24 de març de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà demà el ple ordinari del mes de març. Durant la sessió, que serà telemàtica i començarà a les 19.30 hores, està previst aprovar inicialment el Codi de conducta i bon govern dels càrrecs electes i personal directiu de l’Ajuntament de la Llagosta. La Llei 19/2014, del 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, disposa que, entre d’altres, els ens locals, han d’elaborar un codi de conducta dels seus alts càrrecs.

 • Retirat un pi de grans dimensions que perillava de caure Retirat un pi de grans dimensions que perillava de caure 24 de març de 2021

  Davant del perill que caigués a terra el pi de grans dimensions que hi ha entre el carrer del Pintor Fortuny i l’avinguda del Primer de Maig, davant de la plaça dels Drets Humans, l’Ajuntament s’ha vist obligar a talar-lo.

 • 31 propostes als pressupostos participatius de 2021 Presentades 31 propostes als pressupostos participatius de 2021 22 de març de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut 31 propostes en el marc de la segona edició dels pressupostos participatius. Un total de 22 persones i quatre entitats han participat en aquesta fase del procés. Respecte a la primera edició, són dues persones i una entitat més.

 • Primera edició virtual de les Passejades Mateu Bartalot 18 de març de 2021

  L’Ajuntament organitzarà aquest any la primera edició virtual de les Passejades Mateu Bartalot. Aquesta activitat es desenvolupa des de fa anys durant les festes de Sant Josep. En aquesta ocasió, a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’ha preparat una versió virtual.

 • La Justícia obliga a revisar les llicències atorgades a Valentine 18 de març de 2021

  El Tribunal Suprem ha donat la raó a l’Ajuntament de la Llagosta i ha sentenciat que l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha de revisar d’ofici les llicències que va concedir a la zona de Can Milans, on es troba l’empresa Valentine, tal com li va demanar el Consistori llagostenc. El Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat pel Consistori montcadenc contra una sentència anterior del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre el mateix assumpte favorable també a l’Ajuntament llagostenc.

 • El Consell d’Alcaldies acorda una coordinació institucional de suport a la plantilla de Bosch 18 de març de 2021

  El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental, reunit ahir, va arribar a un acord unitari per donar suport a la plantilla de l’empresa Bosch de Lliçà d’Amunt.  Les alcaldesses i alcaldes, després de la intervenció de l’alcalde de Lliçà d’Amunt, Ignasi Simon, en què va explicar l’evolució de la situació de la planta, van acordar una coordinació institucional i presentar en els respectius plens una moció unitària consensuada entre el comitè d’empresa de Bosch i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44