Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 2 de 12
 • Punt recàrrega vehicles elèctrics 9 d'abril de 2019 Ja està instal·lat el primer punt de recàrrega per a vehicle elèctrics de la Llagosta

  Els veïns i veïnes de la Llagosta que tinguin un vehicle elèctric ja poden fer servir el primer punt de recàrrega del nostre municipi instal·lat a la part del darrere de l'Edifici Municipal Administratiu situat al passeig del Pintor Sert.

 • Jornada d'inclusió esportiva 9 d'abril de 2019 Avui han finalitzat les quatre jornades d'inclusió esportiva escolars d'aquest curs

  Avui s’ha desenvolupat al Complex Esportiu Municipal El Turó la darrera jornada d’inclusió esportiva d’aquest curs, organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta i dirigida per Basquetball Team Building Values i Global Basket. Els alumnes de sisè de l’Escola Les Planes han estat els darrers a gaudir d’aquesta activitat.

 • 8 d'abril de 2019 Publicades les bases del Concurs de Cartells de Festa Major 2019

  Ja s'han fet públiques les bases del Concurs de Cartells de Festa Major la Llagosta 2019. La presentació de propostes es podrà fer del 15 d’abril al 24 de maig. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys.

 • Imatge del ple celebrat ahir per l'Ajuntament de la Llagosta. 5 d'abril de 2019 El Ple aprova un pressupost municipal de gairebé 12 milions d'euros per al 2019

  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir de forma inicial el pressupost municipal amb el vot a favor dels grups municipals del PSC i del PP; l'abstenció de Cs i el vot en contra d'ICV-EUiA. No van assistir a la sessió ni el regidor d'ERC, Xavier Cols, que havia d'atendre un familiar malalt, ni la del PDeCAT, Mireia Egea, ni dos edils del grup municipal d'ICV-EUiA, Meritxell Carbonell i Alberto López.

 • Enllumenat Mercat Municipal 5 d'abril de 2019 El Mercat Municipal ja té instal·lat un nou sistema d'enllumenat interior

  El Mercat Municipal de la Llagosta ja té una nova il·luminació interior. L’Ajuntament ha instal·lat un sistema de llums led a tots els passadissos d’aquest equipament públic i resol una de les demandes dels paradistes. La manca d’il·luminació era un dels problemes del Mercat Municipal, que ha quedat solucionat amb els 22 punts de llum que s’han instal·lat. L’actuació ha suposat una inversió de 15.643,74 euros i ha anat a càrrec de l’empresa Ligthrevolution Studio S.L.

 • Jornada Multiesportiva 2n 2019 5 d'abril de 2019 L'alumnat de segon de Primària ha participat avui a una jornada multiesportiva

  L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí la segona jornada multiesportiva escolar d'aquest curs. En aquesta ocasió per a alumnat de segon de Primària de les escoles Les Planes, Joan Maragall, Sagrada Família i Gilpe de la Llagosta. Les activitats s’han portat a terme al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo amb la coordinació de monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva.

 • Obres per habilitar la nova parada de bus. 1 d'abril de 2019 Es reprenen les obres de la parada d'autobús de la zona 1

  Les obres de la nova parada de bus que s’està habilitant sobre el pont de la riera Seca es van reprendre divendres. Les obres havien estat aturades fa unes setmanes per la necessitat de fer una modificació en el projecte inicial per atendre una petició de l’Autoritat Metropolitana del Transport (ATM). Una vegada aprovat el projecte i iniciades les obres, l'Ajuntament va rebre una petició de l’ATM per donar més amplada a la vorera. Originalment estava prevista una amplada d'1,25 metres i ara la vorera farà 1,50 metres. La parada que serà de la zona 1, perquè està en terme municipal de Montcada, estarà enllestida durant aquest mes d’abril.

 • Visita les Planes a l'Ajuntament 1 d'abril de 2019 L'alumnat de Les Planes ha tancat avui les visites escolars a l'Ajuntament

  L’alumnat de quart curs de Primària de l’Escola Les Planes ha visitat avui diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els infants, acompanyats del professorat, han rebut explicacions de tècnics municipals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde. Aquesta ha estat la darrera visita escolar del curs a l'Ajuntament de la Llagosta

 • Imatge del ple celebrat ahir. 29 de març de 2019 Aprovats definitivament els protocols d’assetjament sexual i laboral de l'Ajuntament

  L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir de forma definitiva els seus protocols d’assetjament sexual i/o per raó de sexe i d’actuació en cas d’assetjament laboral i/o sindical, després de desestimar les al·legacions presentades. Aquest punt de l’ordre del dia del ple ordinari de març va comptar amb l’única abstenció del grup municipal d’ICV-EUiA. A la sessió no van assistir ni el regidor d’ERC, Xavier Cols, ni la regidora del PDeCAT, Mireia Egea.

 • Visita alcalde Balmes 29 de març de 2019 L'alcalde ha mantingut avui una trobada amb l'alumnat de 4t de l'ESO de la Balmes

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquest matí el Centre de Secundària Balmes per participar en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO. A la trobada, que ha durat una hora i mitja, els joves han plantejat diverses preguntes sobre temes que els interessen.

 • 29 de març de 2019 Aquest dissabte, se celebra l'Hora del Planeta amb nous reptes

  Aquest dissabte, 30 de març, s’escau L’ Hora del Planeta , una iniciativa de l’ONG conservacionista WWF. L’Ajuntament de la Llagosta se sumarà novament a l’acció de tancar els llums durant una hora en algun lloc emblemàtic del nostre municipi. En aquesta ocasió, s’ha decidit apagar els fanals de la part central del Parc Popular durant 60 minuts, a partir de les 20.30 h. WWF ha decidit afegir noves accions a la campanya de l’Hora del Planeta d’aquest any. A més de convidar a tancar els llums durant una hora, s’han llençat tres nous reptes: el dia sense plàstic, el dia sense carn i el dia sense emissions.

 • Reunió Festa Major 2019 28 de març de 2019 La constitució de la Comissió de Festa Major ja té data

  La Comissió de Festa Major de 2019 es constituirà el dimecres 10 d'abril, a les 19.30 h. Ahir a la tarda hi va haver una primera reunió per copsar l'interès de la ciutadania i de les entitats de cara a formar part d'aquesta Comissió. A la trobada van assistir una dotzena de persones, la majoria representats d'entitats de la Llagosta.

 • 27 de març de 2019 Avui, primera reunió per preparar la Festa Major de 2019

  Can Pelegrí acull aquesta tarda, a les 19.30 h, la primera reunió oberta a tota la ciutadania per preparar la Festa Major de 2019. Aquesta primera trobada és prèvia a la constitució de la Comissió de Festa Major d’aquest any. Qualsevol persona, ja sigui a títol individual o com a representant d’una entitat, pot formar part de la Comissió de la Festa Major.

 • 10a Trobada gegantera 25 de març de 2019 Bona acollida de la 10a Trobada Gegantera de la Llagosta

  La Colla Gegantera de la Llagosta va celebrar ahir la seva festa gran amb la 10a Trobada Gegantera de la nostra localitat. Una vintena de gegants, gegantes i gegantons, a més de capgrossos, van recórrer els carrers de la Llagosta durant tot el matí. L’acte va tancar la programació de les festes de Sant Josep.

 • 10a Trobada Gegantera 22 de març de 2019 La 10a Trobada Gegantera tancarà les festes de Sant Josep

  La Llagosta celebrarà diumenge la 10a Trobada Gegantera de la nostra localitat. L'acte servirà per tancar la programació de les festes de Sant Josep. La Colla Gegantera de la Llagosta ha convidat a nou colles que acompanyaran a la Torradeta, la Blanqueta, el Josepet, la Mariona i el Llago.

 • Campus Setmana Santa Turó 21 de març de 2019 El CEM El Turó organitza un Campus Esportiu de Setmana Santa

  El Complex Esportiu Municipal El Turó ha obert la inscripció per al Campus Esportiu de Setmana Santa que organitzarà del 15 al 18 d’abril. Les activitats estan obertes a infants de P3 a 2n d’ESO. Les persones interessades poden passar pel CEM El Turó fins al 13 d’abril.

 • Marquesina parada bus 20 de març de 2019 Les parades de bus del final d'Onze de Setembre ja tenen marquesina

  Ja estan instal·lades les marquesines de les dues parades d’autobús que hi ha al final de l’avinguda de l’Onze de Setembre a prop del límit amb Santa Perpètua de Mogoda. La inversió en aquesta actuació ha estat de 13.163,62 euros, més uns 2.500 euros per a la seva col·locació. Amb aquesta actuació es vol donar una major comoditat a les persones usuàries d'aquestes parades de bus de l'entrada i sortida nord de la nostra localitat.

 • Vacances en pau 20 de març de 2019 Avui tindrà lloc a l'Ajuntament una xerrada sobre acollida d'infants sahrauís

  L'Ajuntament de la Llagosta organitza una xerrada informativa sobre el programa Vacances en Pau 2019, que vol donar l'oportunitat de sortir del desert durant un temps a infants sahrauís. L'acte tindrà lloc aquesta tarda, a les 18.30 h, a la Sala de Plens.

 • El Correfoc infantil de dissabte. 18 de març de 2019 Aquest dimarts, més actes per celebrar les festes de Sant Josep

  Aquest dimarts, seguirà desenvolupant-se la programació d’actes per celebrar les festes de Sant Josep a la Llagosta. A la plaça d’Antoni Baqué s’instal·larà un parc infantil i al solar de l’Església les atraccions seran gratuïtes de les 11.30 a les 14 hores i de les 16.30 a les 19.30 hores.

 • 18 de març de 2019 Convocatòria de l'Ajuntament per cobrir tres places

  L'Ajuntament de la Llagosta obrirà demà el període de presentació de sol·licituds per a les convocatòries per cobrir una plaça d'arquitecte, una altra d'auxiliar tècnic (sobreestant) i una altra d'enginyer. Les persones interessades podran lliurar la corresponent instància fins al 8 d'abril a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. Aquest tràmit també es podrà fer per internet. Les bases de les tres convocatòries es poden consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de la Llagosta.

Pàgina 2 de 12
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26