Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • Los Vivancos Finalitza la Festa Major de la Llagosta amb una bona presència de públic 12/09/2023

  L’espectacle de Los Vivancos va posar ahir a la nit el punt final a la Festa Major de la Llagosta. El carrer de l’Estació es va omplir per veure les coreografies dels germans Vivanco. Abans, es va poder veure el Castell de focs al solar de les Planes, al costat del recinte firal.

 • Un dels moments de l'acte. Minut de silenci per les víctimes del terratrèmol del Marroc i commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 11/09/2023

  La Llagosta ha mostrat una vegada més la seva solidaritat amb un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol del Marroc davant l’edifici de l’Ajuntament. L’acte s’ha celebrat avui dilluns a les 12 h, abans de la hissada de la senyera per la Diada Nacional de Catalunya.

 • Un dels moments del pregó Tret de sortida de la Festa Major amb el pregó de l'humorista Toni Albà 08/09/2023

  L’humor amb les imitacions de l’actor Toni Albà ha protagonitzat el pregó de la Festa Major de 2023. Des del balcó de l’Ajuntament, l’humorista ha desitjat una bona festivitat a la ciutadania de la Llagosta amb la interpretació dels seus diferents personatges imitats de referència, com ara el rei emèrit Joan Carles de Borbó, el científic Eduard Punset i d’altres polítics estatals i catalans.

 • Cartell Festa Major 2023 Aquest divendres comença la Festa Major de la Llagosta 07/09/2023

  Divendres comença una nova edició de la Festa Major de la Llagosta. L’Ajuntament i les entitats de la nostra localitat han preparat la programació amb un gran nombre d’activitats, que s’estendran fins dilluns 11 de setembre. En aquesta ocasió, el cartell és obra d’Álvaro Pineda. La Festa Major començarà oficialment divendres, dia festiu a la nostra localitat, però, avui, ja se celebra la Cercavila Canalla per anar escalfant motors de la mà de la Murga.

 • La Llagosta informa 104 Surt al carrer el número especial de Festa Major de La Llagosta informa 06/09/2023

  Des de primera hora, s’està distribuint l’especial de Festa Major de la Llagosta. Tota la programació de la Festa gran de la nostra localitat, a més de les notícies de la nostra localitat del darrer mes. A més, parlem de la 34a Cursa Popular de la Llagosta, que se celebrarà el 24 de setembre.

 • Associació Òpera Terrassa A la venda les entrades per al recital d'òpera i sarsuela que acollirà el Centre Cultural 05/09/2023

  Ja estan a la venda les entrades per al proper espectacle de la programació estable de Centre Cultural. En aquesta ocasió, es tracta del recital líric d’òpera i sarsuela, que anirà a càrrec de l’associació Òpera Terrassa.

 • Punt Lila i Multicolor. La Festa Major comptarà amb un Punt Lila i Multicolor 04/09/2023

  Aquesta Festa Major 2023 comptarà també amb el Punt Lila i Multicolor, que muntarà l’Ajuntament de la Llagosta. Des d’aquest espai, s’informarà i se sensibilitzarà sobre la problemàtica de les conductes violentes per raó de sexe.

 • Canvis en el programa de la Festa Major per la sequera 01/09/2023

  La greu situació de sequera obliga a modificar algunes de les activitats de la Festa Major. El Joc aquàtic amb tobogan que havien d’organitzar els Volats el 9 de setembre ha quedat anul·lat. L’entitat està mirant ara de fer una activitat alternativa.

 • Carrer de la Riera Seca Iniciades les obres per fer un camí de vianants al carrer de la Riera Seca 04/08/2023

  Aquesta setmana han començat les obres per construir un camí de vianants i un aparcament en línia al carrer de la Riera Seca, entre el passeig de l’alcalde José Luis López Segura i l’avinguda del Primer de Maig.

 • Cartell de la Festa Major. Hotel Cochambre, Los Vivancos i Toni Albà actuaran a la Festa Major 31/07/2023

  L’Ajuntament ja té enllestida la programació de la Festa Major, que se celebrarà del 8 a l’11 de setembre. La Festa Gran de la Llagosta començarà oficialment amb el pregó de Toni Albà. Un dels concerts destacats de la Festa Major és el que protagonitzarà Hotel Cochambre la nit de dissabte.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44