Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 2 de 11
 • Jornades d'inclusió esportiva 2018-2019 22 de gener de 2019 L'Ajuntament continua organitzant les jornades d'inclusió esportiva

  L’alumnat de sisè de l’Escola Joan Maragall ha participat aquest matí en la segona jornada d’inclusió esportiva d’aquest curs organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta. L’activitat ha anat a càrrec de Basquetball Team Building Values i de Global Basket. La jornada s’ha desenvolupat al Complex Esportiu Municipal El Turó.

 • Visita Safa Ajuntament 2018-2019 21 de gener de 2019 L'alumnat de quart de Primària de l'Escola Safa ha visitat avui l'Ajuntament

  L’alumnat de quart curs de Primària de l’Escola Safa ha participat avui en l’activitat consistent en la visita a diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els joves estudiants, acompanyats d’algunes de les seves professores, han rebut explicacions de tècnics municpals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde.

 • 18 de gener de 2019 Entre dilluns i dimarts es reasfaltaran tres carrers

  Entre dilluns i dimarts de la setmana que ve, es realitzaran tasques de reasfaltatge a tres carrers de la nostra localitat. L’empresa Asfaltos Barcino, per encàrrec de l’Ajuntament de la Llagosta, reasfaltarà tot el carrer de la Verge de Montserrat i alguns trams dels carrers de Jaume Balmes i de Jacint Verdaguer. Aquesta operació suposat una despesa de 26.693,75 euros. El Consistori realitza periòdicament tasques de reasfaltatge en aquells carrers més deteriorats.

 • Imatge de la campanya informativa. 17 de gener de 2019 Campanya informativa de l'Ajuntament sobre incendis a habitatges

  L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat una campanya per informar la ciutadania sobre com cal actuar en el cas que es produeixi un incendi en un habitatge. El Consistori ha elaborat un cartell amb una sèrie de consells que cal tenir en compte, que es distribuirà per totes les comunitats de veïns.

 • Contenidors reciclatge 17 de gener de 2019 La recollida selectiva s'incrementa a la nostra localitat

  La recollida selectiva s’ha incrementat a la Llagosta lleugerament durant el 2018 respecte a l’any anterior. De les 1.111,14 tones dipositades als contenidors de recollida selectiva i a la deixalleria el 2017, s’ha passat a les 1.179,67. A aquestes quantitats cal sumar-li els litres d’oli usat i els quilos de roba dels contenidors d’Humana. Pel que fa al rebuig, també ha augmentat el nombre total de quilos. El 2017 es van llençar 3.749,1 tones d’escombraries i l’any passat, en van ser 3.828,9.

 • 10 de gener de 2019 Ja és al carrer el 08centvint de gener

  Ja s’està distribuint el 08centvint número 58, corresponent al mes de gener. En portada, surt la notícia de l’incendi de dissabte a la plaça de Catalunya. També s’informa de l’adjudicació de la millora de parcs infantils i de l’obra de reforma de la plaça de Catalunya. El nou pla d’ocupació de l’Ajuntament, el balanç de la programació de Nadal i Reis i la segona posició que ocupa el Club Deportivo la Concòrdia a la lliga són altres de les notícies destacades.

 • 10 de gener de 2019 La Llagosta incrementa en un any el nombre d'habitants en més de 400 persones

  La Llagosta ha començat l’any amb 13.772 habitants, segons les dades provisionals del padró d’habitants. Això suposa un increment de 405 veïns i veïnes nous a la nostra localitat respecte a les dades d’1 de gener del 2018.

 • 9 de gener de 2019 L'Ajuntament ofereix més suport als veïns afectats per l'incendi de la plaça de Catalunya

  L'Ajuntament de la Llagosta va posar a disposició dels veïns afectats per l'incendi de dissabte a la plaça de Catalunya des del primer moment l'àrea municipal de Serveis Socials. Ara, a més tots els veïns afectats podran gaudir gratuïtament de les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal El Turó. L'objectiu bàsic és que puguin fer servir les dutxes d'aquest equipament, però també podran accedir a la resta de serveis.

 • Sal per evitar gelades 8 de gener de 2019 Actuació a la via pública per evitar la formació de gel durant aquests dies freds

  L’Ajuntament de la Llagosta ha tirat sal a primera hora del matí per alguns carrers de la nostra localitat per evitar la formació de gel. Aquesta actuació es durà a terme durant aquest hivern els dies que es prevegin temperatures molt baixes, com és el cas d'aquesta setmana.

 • Els Reis d'Orient, a l'escenari de la plaça d'Antoni Baqué. 7 de gener de 2019 La programació d'actes nadalencs acaba amb la Cavalcada de Reis

  Amb la Cavalcada dels Reis Mags, va finalitzar dissabte la programació d’actes nadalencs prevista a la Llagosta. Els Reis Mags i els seus patges van estrenar en aquesta ocasió vestits i van arribar a la nostra població muntats en una carrosses noves que van agradar molt, especialment als infants.

 • 5 de gener de 2019 L'Ajuntament decreta un dia de dol per la persona morta a l'incendi de la plaça de Catalunya

  L'Ajuntament decreta demà dia de dol amb motiu de la mort d'una persona aquest migdia en un incendi a la Llagosta. Les banderes estaran demà a mig pal. En senyal de dol avui no hi haurà parlaments després de la Cavalcada de Reis. La resta de l'acte es farà tal com estava previst.

 • Plaça de Catalunya. 4 de gener de 2019 Adjudicades les obres de millora de la plaça de Catalunya

  La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va adjudicar ahir a l’empresa Ferkuma Maquinaria les obres de millora de la plaça de Catalunya. Està previst que aquesta reforma comenci durant aquest mes de gener.

 • Parc Popular 21 de desembre de 2018 L'Ajuntament adjudica el contracte de renovació dels espais de jocs infantils

  La Junta de Govern Local ha adjudicat el contracte de les obres de renovació dels espais de jocs infantils a l’empresa HPC Iberica, S.A. per valor de 363.077,71 euros, subvencionats per la Diputació de Barcelona. La oferta presentada per aquesta empresa ha estat la guanyadora en el procés de licitació. S’espera que les obres s’inicien al gener i tindran un termini d’execució de deu setmanes.  Aquesta actuació de millora es farà al Parc Popular i a les places de l’Alcalde Francisco Javier Serrano, de la Sardana, d’Anne Frank i de Cinto Pagès.

 • 21 de desembre de 2018 Convocatòria per crear una borsa de treball d'auxiliars administratius/ves

  L’Ajuntament ha obert la convocatòria per crear una nova borsa de treball d’auxiliars administratius/ves. Les sol·licituds per prendre part en aquest procés es poden presentar des d’avui i fins al 9 de gener a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o a la Seu Electrònica de l’Ajuntament .

 • 21 de desembre de 2018 Horaris especials dels serveis públics municipals

  Durant aquesta època nadalenca, diversos serveis municipals tindran un horari especial. L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, a més dels dies festius, tampoc obrirà les tardes, a més els dies 24 i 31 de desembre només farà registres. Cal recordar que tant la presentació d'instàncies com d'altres tràmits es poden realitzar telemàticament a través de la seu electrònica d'aquest web. L'edifici administratiu del passeig del pintor Sert estarà tancat el 24 i el 31 de desembre.

 • Ràdio Marató 19 de desembre de 2018 La Ràdio Marató Solidària arriba a la seva 18a edició

  Demà dijous tindrà lloc la 18a Ràdio Marató Solidària organitzada per Ràdio la Llagosta, emissora municipal, i l’associació de voluntariat Rems, amb el nom de Cap infant sense joguina. Des de les deu del matí, Ràdio la Llagosta farà un programa especial amb connexions amb l’estand de la plaça d’Antoni Baqué.

 • Pessebre De flor en flor 19 de desembre de 2018 La floristeria De flor en flor guanya el Concurs de pesssebres 2018

  La floristeria De flor en flor ha tornat a guanyar del Concurs de pessebres organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta. L’establiment comercial, situat a l’avinguda de l’Onze de Setembre, s’ha endut els 200 euros del primer premi.

 • 19 de desembre de 2018 L’Ajuntament contractarà sis persones en un nou pla d’ocupació

  L’Ajuntament de la Llagosta contractarà properament sis persones en un nou pla d’ocupació finançat per la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa Treball i Formació 2018, línia PANP i DONA.  L’objectiu és oferir feina i formació a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi perdesocupació i preferentment més grans de 45 anys.

 • Llums de Nadal 18 de desembre de 2018 Nous llums de Nadal als carrers de la Llagosta

  Dos carrers més de la nostra localitat estrenen llums de Nadal, l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del pintor Sert. L’Ajuntament de la Llagosta ha invertit 4.169,31 euros en la il·luminació d’aquestes vies amb 36 nous llums i en la compra de sis conjunts més tipus llàgrimes, que serviran per substituir altres que s’han fet malbé.

 • L'alcalde signant amb el president de la Diputació 18 de desembre de 2018 L’Ajuntament obté finançament de la Diputació per tirar endavant les inversions de 2018

  Aquest dilluns l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha signat un crèdit per import de 690.353 euros que servirà per finançar les inversions previstes al pressupost de 2018. El préstec forma part del Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu reduir els costos financers de les corporacions Locals. Gràcies al conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Banc Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d’interès preferencial. Els interessos generats, en el cas de la Llagosta (28.433,79 euros), seran subvencionats per la mateixa Diputació.

Pàgina 2 de 11
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26