Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • La masia de Can Baqué. L'Ajuntament presentarà demà les tres propostes finalistes dels usos de Can Baqué 10 de gener de 2022

  El Saló de plens de l’Ajuntament acollirà demà, a partir de les 18 hores, la presentació de les tres propostes finalistes sobre els usos de la masia de Can Baqué. L’acte és obert a tota la ciutadania. Els veïns i veïnes de la Llagosta majors de 16 anys podran votar del 14 al 21 de gener les tres propostes d’usos de la masia de Can Baqué. El 25 de gener es farà la presentació dels resultats de les votacions.

 • Un dels moments de la Cavalcada. La Cavalcada dels Reis Mags torna a passejar-se pels carrers de la Llagosta 5 de gener de 2022

  La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient ha tornat a la Llagosta després que l'any passat no ho pogués fer la situació epidemiològica de la Covid-19. Enguany, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han pogut fer el seguici pels carrers de la nostra localitat, tot i que amb menys carrosses de les habituals.

 • Una imatge de la Cavalcada de Reis del 2020. La Cavalcada dels Reis Mags començarà a les 17.30 hores 5 de gener de 2022

  Els Reis Mags d’Orient arribaran avui a les 17.30 hores a la Llagosta, pujaran a les seves carrosses i començaran el recorregut per la nostra localitat. L’Ajuntament recomana que no hi hagi aglomeracions al carrer i que en tot moment es porti la mascareta.

 • Aprovades definitivament les ordenances fiscals per al 2022 23 de desembre de 2021

  Les ordenances fiscals per al proper any han estat aprovades definitivament després que el Ple extraordinari d’avui hagi desestimat les al·legacions presentades pels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i de La Llagosta en Comú.

 • Avui se celebra un ple extraordinari per aprovar definitivament les ordenances fiscals del 2022 23 de desembre de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual es debatran les al·legacions presentades i s’aprovaran definitivament les modificacions de les ordenances fiscals per a l’exercici 2022. Han presentat al·legacions a l’aprovació inicial els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i de La Llagosta en Comú.

 • Nou toc de queda a la Llagosta a partir de la nit del 23 al 24 de desembre 23 de desembre de 2021

  A partir d’aquesta nit, des de la 1 fins a les 6 de la matinada, queda restringida la mobilitat a la Llagosta degut a les noves mesures per a la prevenció de contagis decretades pel govern de la Generalitat. 

 • Les noves mesures per prevenir la Covid-19 provoca la suspensió de la festa de Cap d'Any 22 de desembre de 2021

  La festa de Cap d’Any amenitzada per l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS, que s’havia de celebrar al Poliesportiu Antonio García Robledo, s’ha suspès a causa de les restriccions horàries anunciades per la Generalitat per lluitar contra l’expansió de la Covid-19.

 • Continua la campanya de vacunació a infants i la de tercera dosi 21 de desembre de 2021

  El Departament de Salut de la Generalitat ha intensificat la campanya per vacunar tant als infants de 5 a 11 anys com la de vacunació de la dosi de record, la tercera dosi.

 • Una imatge del forat a la paret. La Policia Local evita un robatori a l’Administració de Loteries de la Llagosta 20 de desembre de 2021

  La Policia Local de la Llagosta va evitar la nit de dissabte un robatori a l’Administració de Loteries de la nostra localitat. Els agents van sorprendre dos individus, majors d’edat i amb antecedents per robatoris amb força, just en el moment en el qual es disposaven a robar en aquest establiment.

 • L’Ajuntament inactiva un niu de vespa asiàtica 20 de desembre de 2021

  L’Ajuntament de la Llagosta va inactivar divendres un niu secundari de vespa asiàtica a la zona del camí de Sant Fost. L’operació la va realitzar una empresa especialitzada. El niu no va ser retirat, ja que, segons expliquen els tècnics, no són reaprofitats mai d’un any a l’altre per les vespes. El niu ha estat senyalitzat i s’ha deixat a la zona un cartell explicant que ja no representa cap risc i que s’anirà degradant de forma natural.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44