Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

Pàgina 2 de 12
 • Un dels nous jocs del Parc Popular. 4 de març de 2019 Moltes famílies van gaudir el cap de setmana dels nous jocs infantils del Parc Popular

  L’Ajuntament de la Llagosta va organitzar dissabte un acte per estrenar els nous jocs que ha instal·lat al Parc Popular. Un gran de nombre de famílies va participar en l’activitat. A més de practicar amb els nous jocs, els assistents van poder gaudir d’una xocolatada. També hi va haver animació infantil amb globus artístics per als més petits. L’acte, que va tenir lloc durant el matí, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra, i diversos regidors.

 • Carnaval 2019 3 de març de 2019 La Llagosta s'omple de disfresses amb el Carnaval

  Prop de 700 persones van participar dissabte a la rua i al ball del Carnestoltes, que va acabar a la pista poliesportiva del CEM El Turó.  Kalala China , en comparses grans;  Aloha Hawaii , en comparses petites; i  Cuéntame un cuento , en individuals, han guanyat el Concurs de disfresses del Carnaval 2019 de la Llagosta. 

 • Carnaval 2019 a la Llagosta. 1 de març de 2019 S'inicia el Carnaval amb la rua i la festa infantil

  La Llagosta ha començat a celebrar el Carnaval 2019 amb la festa infantil, que ha tingut lloc aquesta tarda amb centenars de participants. El Carnestoltes infantil ha estat ambientat en una gresca pirata.

 • Imatge del Carnaval de l'any passat. 1 de març de 2019 Cap de setmana de Carnaval a la Llagosta

  Aquest cap de setmana, se celebrarà la festa de Carnaval 2019 a la Llagosta. Avui divendres, tindrà lloc el Carnaval infantil i demà dissabte, la gran festa per a tota la població. El Carnaval infantil començarà a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. En aquesta ocasió s’ha escollit els pirates com a temàtica i, per això, es demana a les famílies participants que es concentrin a la plaça d’Antoni Baqué amb la disfressa que vulguin, però acompanyada amb un complement pirata. 

 • Parc infantil 1 de març de 2019 Aquest dissabte s'estrena la nova zona infantil del Parc Popular

  Els nous jocs de la zona infantil del Parc Popular s’estrenaran aquest dissabte al matí. L’Ajuntament ha preparat una festa amb xocolatada i animació infantil que començarà a les 11 hores. En aquest espai, s’ha col·locat una gran estructura de jocs i una tirolina. També s’ha reformat la zona per als infants més petits. La renovació de la zona de jocs del Parc Popular és la primera obra que s’ha executat del programa de reformes de diversos espais infantils de la Llagosta. Aquesta setmana ja s’ha començat a treballar en la plaça de la Sardana.

 • Parada d'autobús en sentit Barcelona. 28 de febrer de 2019 S'instal·laran marquesines en dues parades d'autobús de l'avinguda de l'Onze de Setembre

  L’Ajuntament de la Llagosta instal·larà marquesines en les dues parades d’autobús que hi ha al final de l’avinguda de l’Onze de Setembre a prop del límit amb Santa Perpètua de Mogoda. La compra de les dues marquesines ha costat 13.163,62 euros, als quals cal afegir uns 2.500 euros més per a la seva col·locació. Aquests treballs es portaran a terme en els propers dies.

 • 28 de febrer de 2019 Convocatòria de l'Ajuntament per crear una borsa de treball de personal de neteja

  L’Ajuntament ha obert avui una convocatòria per crear una nova borsa de treball de personal de neteja. Les sol·licituds per prendre part en aquest procés es poden presentar fins al 19 de març a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o a la  Seu Electrònica de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta borsa de treball és poder cobrir les vacants d’aquest tipus de lloc de treball que es puguin produir de forma temporal a l’Ajuntament de la Llagosta. Les bases de la convocatòria es poden recollir a l’Ajuntament de la Llagosta. També es poden consultar al  web municipal .

 • 28 de febrer de 2019 La Diputació posa en marxa el servei de cita prèvia a les oficines de gestió tributària

  L'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que s'encarrega a la Llagosta de la gestió i recaptació de diversos impostos, posarà en marxa demà el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines. Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans, s’ha decidit establir de forma obligatòria el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes.

 • 28 de febrer de 2019 Ja s'està distribuint el 08centvint del mes de març

  Les obres de millora de la plaça de Catalunya i d’habilitació d’una parada de bus al pont de la riera Seca són el principal tema de la portada del 08centvint del mes de març, que ja s’està distribuint. A més, la publicació, recull la programació de les festes de Sant Josep i de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. També, es destaca la celebració, el proper cap de setmana, de la festa de Carnaval, la propera renovació de la sala de fitness del CEM El Turó i la lluita dels sèniors del Joventut Handbol i del Vallag per pujar de categoria.

 • Trobada alcalde Biblioteca 28 de febrer de 2019 L'alcalde va mantenir ahir una nova trobada amb la ciutadania a Can Pelegrí

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una nova trobada amb la ciutadania. L’acte va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí amb la presència d’una vintena de persones, bàsicament participants en les activitats per a adults organitzades per la Biblioteca. Durant la tertúlia, que es va desenvolupar durant una hora, es van tractar diversos temes, com la seguretat viària, la neteja dels carrers o els problemes d’aparcament. L’alcalde va respondre totes les qüestions plantejades pels assistents.

 • 27 de febrer de 2019 Més de 300 persones gaudeixen ja del servei d'informació municipal per WhatsApp

  Un total de 308 persones gaudeixen ja del nou servei per rebre informació municipal al telèfon mòbil mitjançant el WhatsApp, que ha posat en marxa l'Ajuntament de la Llagosta. Dels ciutadans que ja s'han donat d'alta, 223 han demanat rebre les notificacions en castellà i 85, en català. La gran majoria, 272, ha sol·licitat rebre l'agenda d'activitats, que s'envia cada dijous. L'opció de rebre totes les temàtiques ha estat escollida per 241 persones.

 • 26 de febrer de 2019 S'inicia la renovació de l'enllumenat públic de diversos carrers

  Ja han començat les obres per renovar l’enllumenat públic dels carrers de Sant Miquel, Sant Josep, Anselm Clavé i Brutau, de les places de les Corts Catalanes i de l’Escorxador i del passatge Padrosa. Aquesta actuació permetrà millorar el sistema d’aquesta zona del municipi, que és molt antic. Quan estigui acabada la nova instal·lació s’aconseguirà un important estalvi energètic.

 • Un moment de la tertúlia a l'INS Marina. 22 de febrer de 2019 Tertúlia de l'alcalde, Óscar Sierra, amb alumnat de l'Institut Marina

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Marina. La trobada, que ha durat unes dues hores, s’ha celebrat a la sala Àgora d’aquest centre educatiu.

 • 19 de febrer de 2019 Els usuaris de la Biblioteca fan una valoració molt positiva d'aquest servei

  Els usuaris de la Biblioteca de la Llagosta que han participat durant els darrers mesos en una enquesta sobre el grau de satisfacció d’aquest servei li han posat una mitjana d’un 8,4. En total, 115 persones van omplir l’enquesta. El 73% dels enquestats eren dones i el 46%, persones d’entre 40 i 64 anys. Dels 115 enquestats, 36 li posen de nota un 9 a la Biblioteca; 29, un 8; i 25, un 10, com a resultats més significatius.

 • Obres a la plaça de Catalunya. 18 de febrer de 2019 Comencen les obres de millora de la plaça de Catalunya

  Les obres de millora de la plaça de Catalunya, adjudicades per l'Ajuntament a l'empresa Ferkuma Maquinaria, ja estan en marxa. Aquesta actuació tindrà una durada aproximada de tres mesos i mig. El projecte d’adequació i millora de la plaça de Catalunya, redactat per l’àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta, contempla l’asfaltat de la calçada i la reparació puntual d’elements del clavegueram. A més, està prevista la instal·lació de cautxú a les dues zones de jocs infantils. També s’actuarà a la zona on hi ha el transformador elèctric.

 • Assemblea General de l'AMERC. Fotografia de l'Ajuntament de Sentmenat 18 de febrer de 2019 Relleu a la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

  L’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, és la nova presidenta de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC). Colomé agafa el relleu de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha estat el màxim responsable d’aquest organisme durant el darrer any. L’Assemblea General de l’AMERC, per fer el canvi de la presidència, va tenir lloc divendres a l’Ajuntament de Sentmenat.

 • Passejada gent gran febrer 2019 13 de febrer de 2019 Avui es fa la segona excursió del Cicle de passejades per a la gent gran

  Una cinquantena de persones de la nostra localitat han sortit avui cap a Pineda de Mar per participar a la segona de les sortides del Cicle de passejades per a la gent gran Esport per a tothom d’aquesta temporada. Els excursionistes es trobaran amb participants d’altres municipis i faran un recorregut d’uns 10 km per l’entorn natural de la població del Maresme.

 • Visita Gilpe Ajuntament 12 de febrer de 2019 L'alumnat de quart de Primària de l'Escola concertada Gilpe ha visitat avui l'Ajuntament

  L’alumnat de quart curs de Primària de l'Escola concertada Gilpe ha visitat avui diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els infants, acompanyats del professorat, han rebut explicacions de tècnics municpals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde.

 • Una imatge del Carnaval de l'any passat. 11 de febrer de 2019 Obert el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval. L’edició del 2019 continua amb el format d’anys anterior­s i manté les tres categories del concurs: individual, format per una o dues persones; comparses petites, per a grups de tres a quinze persones; i comparses grans, formades per grups de 16 a 150 persones o més. Per a cada una de les categories s’establiran diferents premis econòmics.

 • Màquines Turó 8 de febrer de 2019 El Complex Esportiu Municipal El Turó renovarà tota la maquinària

  L’Ajuntament renovarà tots els elements de fitness del Complex Esportiu Municipal El Turó. La Junta de Govern Local ha aprovat una inversió de 96.200,46 euros per instal·lar nova maquinària a l’equipament. Entre les noves adquisicions destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos. L’actuació permetrà canviar la maquinària existent per una altra més moderna i amb millors prestacions.

Pàgina 2 de 12
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26