Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • Seguiment coronavirus. Nou casos confirmats de coronavirus a la Llagosta 20 de març de 2020

  A la Llagosta, hi ha confirmats nou casos de coronavirus. Set d’aquestes persones estan hospitalitzades. A més, hi ha una cinquantena de persones amb símptomes que estan confinades a casa i a les quals encara no les han fet el test. L’alcalde, Óscar Sierra, ha enviat una forta abraçada a les persones malaltes i als seus familiars i demana a tots els veïns i veïnes de la Llagosta que facin tot el possible per tal que el contagi no avanci,

 • L’Ajuntament demana a les empreses que li cedeixin material de protecció per al coronavirus 19 de març de 2020

  L’Ajuntament ha fet una crida per tal que les empreses, comerços i tallers li cedeixin material de protecció del coronavirus per a la Policia Local, Protecció Civil i altres persones que estan treballant aquests dies a la nostra localitat per ajudar a tota la ciutadania. El Consistori demana mascaretes, guants, ulleres i gel antisèptic. Cal trucar a la Policia Local (93 574 08 08) per a la seva cessió. L’Ajuntament també dóna les gràcies a totes les empreses i comerços que ja han donat material.

 • Es recomana anar al CAP de la Llagosta només en casos urgents 18 de març de 2020

  Es demana a la ciutadania que eviti les visites al CAP de la Llagosta. Hores d’ara, només s’atenen visites urgents. Es pot trucar al telèfon 93 574 98 10 en cas de necessitat. Les persones que tinguin algun pla de medicació vençut no cal que vagin a l'ambulatori a renovar-lo. A qualsevol de les farmàcies de la nostra localitat li dispensaran la medicació. Cal portar obligatòriament la targeta sanitària. Si s'ha perdut la recepta, tampoc no cal anar a l'ambulatori. S'ha d'anar directament a la farmàcia. Per a altres temes de receptes, cal trucar al 93 574 98 10 i no anar al CAP.

 • Comerç coronavirus Els establiments d'alimentació van recuperant la normalitat 18 de març de 2020

  A poc, a poc, es va establint certa normalitat als comerços d’alimentació de la nostra localitat. L’abastiment de productes va arribant als supermercats i es van omplint els magatzems i les prestatgeries de les botigues. Alguns dels establiments han decidit reduir una mica l’horari d’obertura.

 • Es confirmen els primers positius de coronavirus a la Llagosta 17 de març de 2020

  Quatre persones de la Llagosta han donat positiu en la prova del coronavirus. Dues d’elles estan ingressades en estat greu a l’Hospital de Mollet. A més, altres trenta persones tenen símptomes compatibles amb el coronavirus i estan aïllades a casa pendents dels resultats de les proves. Hi ha altres que tenen símptomes lleus i que estan confinades als seus domicilis. En aquests moments, només s’estan fent proves a aquelles persones que estiguin greus o que formin part dels grups de risc.

 • L’Ajuntament només atendrà la ciutadania per via telèfonica 17 de març de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha acordat tancar l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i l’Edifici Administratiu del passeig del Pintor Sert a causa de la situació excepcional pel coronavirus. Les persones que hagin de fer algun tràmit a l’OAC es poden adreçar a aquest servei per telèfon (93 560 39 11) de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Per a casos urgents, es manté el registre presencial obert amb cita prèvia concertada de forma telefònica. També es poden fer tràmits per internet a la Seu Electrònica. Mentre duri aquesta situació, es paralitzen tots els terminis administratius.

 • L’Ajuntament garanteix el pagament a les empreses contractades, tot i l’estat d’alarma 17 de març de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta garanteix el pagament a les empreses contractades, tot i l’estat d’alarma aprovat dissabte pel Consell de Ministres. Aquesta és una de les mesures que ha pres el gabinet de coordinació sobre el coronavirus de l’Ajuntament de la Llagosta. El Consistori vol garantir el pagament a les empreses que té contractades en diferents serveis amb l’objectiu que no es vegin obligades a fer cap Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) i d’aquesta manera els seus treballadors cobrin amb normalitat a final de mes, com si estiguessin treballant, tot i no poder fer-ho per l’estat d’alarma. Entre les empreses contractades, hi ha la de la neteja viària i d’edificis, l’escola bressol, el Nou Casal, l’Escola de Música, el CEM El Turó, el Casal d’Avis i l’empresa d’inserció laboral. 

 • Efectes del coronavirus al comerç d'alimentació i de primeres necessitats 16 de març de 2020

  Durant aquests dies, estan obertes les botigues d’alimentació, els supermercats i els establiments de primeres necessitats, com ara drogueries. Tot i això, cal sortir a comprar l’estrictament necessari, sense fer apilament, i respectant sempre les normes de seguretat, com ara evitar les aglomeracions o mantenir la distància.

 • Una imatge de la cursa de l'any passat. Suspesa la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta 16 de març de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha decidit suspendre la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que s’havia de celebrar el 5 d’abril. El Consistori s’ha vist obligat a prendre aquesta mesura davant de la situació d’excepcionalitat pel coronavirus. A totes les persones que ja s’havien inscrit al web oficial de la cursa se’ls retornarà automàticament els diners. Els que s’havien apuntat per córrer les minicurses al Forn de Pa Ribas podran recuperar els seus diners en aquest mateix establiment, quan hagi acabat la situació actual.

 • Informació de la Biblioteca relativa al tancament 16 de març de 2020

  A causa del tancament de la Biblioteca per les mesures per evitar la propagació del coronavirus, s'informa a les persones usuàries:

  - Queda ampliat automàticament el termini de retorn de documents fins al 21 d'abril (excepte en el cas de documents que ja estaven reclamats).

  - S'amplia el termini per recollir els documents reservats fins a 30 dies.

  - La bústia de devolucions 24 h de Can Pelegrí romandrà tancada fins a la reobertura de la Biblioteca. Us demanem que no intenteu retornar documents.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03
Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03