Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • Alguns dels participants al Campus. El Campus Esportiu Municipal d'Estiu ja està en marxa 29 de juny de 2020

  El Campus Esportiu Municipal d’Estiu ha començat aquest matí amb una setantena de participants. Avui, les activitats s’estan desenvolupant al Complex Esportiu Municipal El Turó i als patis de l’Escola Sagrada Família. L’Ajuntament de la Llagosta i el Complex Esportiu Municipal El Turó organitzen el Campus del 29 de juny al 7 d’agost i del 24 d’agost al 10 de setembre. 

 • Ajuts escolarització Avui s'obre el termini per sol·licitar els ajuts d'escolarització 29 de juny de 2020

  Avui hem obert la convocatòria per accedir als Ajuts d’escolarització per al curs 2020-2021. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de juliol. El tràmit es pot fer telemàticament a través de l'apartat de tràmits del nostre web, a on també es pot trobar tota la informació sobre els requisits i la documentació necessaris per optar a l'ajut.

 • L'Ajuntament de la Llagosta se suma al Dia de l'Orgull LGTBI+ La Llagosta se suma al Dia de l'Orgull LGTBI+ 28 de juny de 2020

  L'Ajuntament  de la Llagosta se suma avui al Dia de l'Orgull LGTBI+. La darrera Junta de Govern Local va aprovar el manifest elaborat per la Diputació de Barcelona en el qual es manifesta el compromis dels ajuntaments de la provincia per assolir uns municipis lliures i diversos, respectuosos i oberts davant de la diversitat de les persones, maneres de ser, viure i estimar.

 • Feta Major, colles de Saltats i Volats Consens per a la cancel·lació de Festa Major de la Llagosta 2020 26 de juny de 2020

  Davant de la impossibilitat de poder realitzar una celebració amb garanties sanitàries, l’Ajuntament de la Llagosta ha decidit finalment suspendre la Festa Major prevista per al mes de setembre. L’acord es va prendre en una reunió de tots els grups municipals celebrada a principis d’aquesta setmana. Tots els portaveus van coincidir en que no se celebri l’edició d’enguany i que el pressupost previst per a la Festa Major es destini al Pla de reconstrucció econòmica i social de la Llagosta per la crisi provocada per la Covid-19.

 • Pisicina estiu CEM EL Turó La piscina d'estiu del CEM El Turó obrirà el 29 de juny 26 de juny de 2020

  El proper dilluns obrirà la piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal El Turó. L’equipament tindrà tres franges horàries per poder donar cabuda al major nombre de persones possibles. La normativa actual limita l’aforament de la piscina a 100 persones, incloses les 33 a l’interior del vas d’aigua.

 • Acció reivindicativa i de suport al col·lectiu LGTBI. Acció de l’Ajuntament per reivindicar al col·lectiu LGTBI 25 de juny de 2020

  La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta ha portat a terme aquest matí una acció reivindicativa per donar visibilitat a les persones LGTBI. En concret, un grup de noies voluntàries ha pintat un pas de vianants simbòl·lic al passeig del Pintor Sert amb els colors que s’identifiquen amb la lluita del col·lectiu LGTBI+. Aquest acte i la col·locació demà d’una pancarta al balcó de l’Ajuntament s’emmarquen en la commemoració el 28 de juny del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+.

 • Una parada de venda de roba del mercat ambulant. Dijous tornen totes les parades al mercat ambulant 23 de juny de 2020

  El mercat ambulant de la Llagosta recuperarà totes les parades el proper dijous. La principal novetat és que no hi haurà parades ni al carrer del Mercat ni a l’aparcament situat darrere de l’Ajuntament i, per tant, no caldrà treure els vehicles que hi hagi estacionats. Els paradistes que cada dijous s’instal·laven en aquesta zona s’ubicaran ara a la rambla de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

 • Informació actualitzada sobre els serveis i equipaments públics de la Llagosta 22 de juny de 2020

  Us informem de la situació actual dels serveis i equipaments de l’Ajuntament de la Llagosta. Mica en mica es recupera la normalitat. 
  (Actualitzat l'1 de juliol)

  OFICINES D'ATENCIÓ

  Ajuntament: Atenció telefònica de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores trucant al 93 560 39 11. Els tràmits amb l’Ajuntament es poden fer en línia a través del web www.llagosta.cat.

  Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC): Atenció telefònica de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores trucant al 93 560 39 11. Atenció presencial amb cita prèvia, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h. Formulari de contacte

 • Avui ha començat l'etapa de la represa 19 de juny de 2020

  Avui comença l'etapa de la represa a Catalunya, que implica que la ciutadania ha d'adoptar les mesures necessàries per evitar la generació de riscos de propagació de la infecció de la Covid-19.

 • Portades de La Llagosta informa. L'Ajuntament edita el nou butlletí La Llagosta informa 18 de juny de 2020

  Avui surt al carrer La Llagosta informa, el nou butlletí de notícies locals que edita l’Ajuntament de la Llagosta. La publicació és una evolució del 08centvint, que durant els darrers anys ha ofert a la ciutadania de la Llagosta totes les informacions generades a la nostra localitat. La Llagosta informa es distribuirà cada mes per tots els domicilis. La principal novetat és que la publicació té una versió en català i una altra en castellà. Feia temps que la ciutadania de la Llagosta reclamava rebre a casa també les notícies en castellà.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44