Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • L'Ajuntament denunciarà davant de l'Agència Catalana de l'Aigua l'abocament d'aquest matí a la riera Seca 17 de maig de 2019

  L'Ajuntament de la Llagosta denunciarà davant de l'Agència Catalana de l'Aigua l'abocament d'aigües residuals que s'ha produït aquest matí a la riera Seca. Després de rebre avisos de diversos veïns, un tècnic municipal ha comprovat els fets i s'ha informat immediatament al Consorci del Besòs i a l'Agència Catalana de l'Aigua. Tècnics d'aquest darrer departament han agafat mostres de l'abocament, procedent de la zona industrial de Can Milans de Montcada i Reixac. La riera Seca ha quedat tenyida al seu pas pel nostre municipi durant una estona de diferents colors. El Consistori espera que la denúncia acabi a la Fiscalia de Medi Ambient i s'actuï amb contundència contra els responsables de l'abocament.

 • L’Ajuntament aprova que el Consell Comarcal es faci càrrec de la gestió de l’Oficina Local d’Habitatge 16 de maig de 2019

  L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir, durant la celebració d’un ple extraordinari, la modificació del sistema de gestió de l’Oficina Local d’Habitatge i el contingut i la signatura del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a l’establiment d’assistència en el desenvolupament de polítiques públiques d’habitatge. El punt va comptar amb el vot a favor de tots els grups, excepte el d’ICV-EUiA, que es va abstenir. El regidor d’ERC no va assistir a la sessió plenària.

 • Ja es poden sol·licitar els ajuts per al casals d'estiu de 2019 13 de maig de 2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el termini de presentació de sol·licituds per optar als ajuts per a la participació als casals d’estiu 2019. Les persones interessades poden presentar la instància corresponent fins al 31 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El tràmit també es pot fer per internet.

 • Alguns dels participants a la jornada d'avui. L'Ajuntament ha organitzat avui una nova jornada multiesportiva del curs 10 de maig de 2019

  L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una nova jornada multiesportiva escolar d’aquest curs. A l’activitat, han participat en aquesta ocasió alumnes de P5 de les escoles Les Planes, Joan Maragall, Sagrada Família i Gilpe de la Llagosta. Les activitats s’han portat a terme al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo amb la coordinació de monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva.

 • El pressupost municipal de 2019 queda aprovat de forma definitiva 9 de maig de 2019

  El pressupost de l’Ajuntament de la Llagosta de 2019 ha quedat aprovat de forma definitiva després que no s’hagin presentat al·legacions. El Consistori comptarà aquest exercici amb un pressupost equilibrat d’11.943.379 euros. El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar el 4 d’abril de forma inicial el pressupost municipal amb el vot a favor dels grups del PSC i del PP; l’abstenció de Cs i el vot en contra d’ICV-EUiA. No van assistir a la sessió ni el regidor d’ERC, Xavier Cols, que havia d’atendre un familiar malalt, ni la del PDeCAT, Mireia Egea, ni dos edils del grup municipal d’ICV-EUiA, Meritxell Carbonell i Alberto López.

 • Obert el període per demanar ajuts de menjador escolar per al proper curs 7 de maig de 2019

  Fins al 5 de juny es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2019-2020 d’ajuts per al menjador escolar. Les persones interessades han de lliurar les instàncies a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. El tràmit, que també es pot fer per internet en aquest web municipal, està adreçat a alumnes empadronats a la Llagosta, matriculats en escoles sostingudes amb fons públics i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. Per concedir les beques per al menjador escolar, es tenen en consideració diferents barems. 

 • Formacions més votades avui a la Llagosta. El Partit dels Socialistes, primera llista a la Llagosta en les eleccions generals 28 d'abril de 2019

  El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha estat la formació més votada avui a la Llagosta en les eleccions generals. Els socialistes han aconseguit 2.883 vots i han superat clarament a la resta de formacions. El PSC ha tret més del doble de vots que la segona llista, la d'En Comú Podem.

 • Una de les meses electorals situades al Col·legi Les Planes. Participació del 64,05% a la Llagosta a les 18 hores 28 d'abril de 2019

  La participació a la Llagosta a les eleccions generals a les 18 hores era del 64,05%, segons les dades publicades pel Ministeri de l'Interior. Aquesta xifra suposa un augment de més de 18 punts respecte a la participació registrada a la mateixa hora a les generals del mes de juny de 2016 (46,03%). El 2016 va acabar votant a la Llagosta un 66,4% de l'electoral.

 • Un moment de la jornada electoral. La participació a la Llagosta a les 14 hores era del 46,66%, molt més alta que al 2016 28 d'abril de 2019

  La participació a la Llagosta a les eleccions generals a les 14 hores era del 46,66%, segons les dades publicades pel Ministeri de l'Interior. Aquesta xifra suposa un augment de gairebé 13 punts respecte la participació registrada a la mateixa hora a les generals del mes de juny de 2016 (33,94%). A les 14 hores ja se superava la xifra que hi va haver a la Llagosta el 2016 a les 18 hores (46,03%).

 • Un moment de la votació al Col·legi Les Planes. Normalitat en l'inici de la jornada electoral a la Llagosta 28 d'abril de 2019

  La jornada electoral a la Llagosta s’ha iniciat amb total normalitat. Tots els col·legis han obert sense cap incidència destacada. Un total de 9.724 veïns i veïnes de la nostra localitat tenen dret a vot avui en les eleccions generals.

 • Més de 9.700 llagostencs tindran dret a vot a les eleccions generals 26 d'abril de 2019

  Un total de 9.724 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar diumenge en les eleccions generals. Els col·legis electorals obriran les portes a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre.

 • Sant Jordi 2019 La Llagosta celebra avui Sant Jordi 23 d'abril de 2019

  La plaça d’Antoni Baqué és avui l’escenari principal de la celebració de la Diada de Sant Jordi a la Llagosta. Tot i la pluja, a la plaça s’han instal·lat la major part de parades de venda de llibres i roses de la nostra localitat, com ara Aspayfacos, La Llagosta Club de Ball, el Club Basquet la Llagosta, Animalets i Resistència Literària.

 • Premis treball de recerca Institut Marina Lliurats els premis als millors treballs de recerca de l'Institut Marina 23 d'abril de 2019

  L'Institut Marina i l’Ajuntament de la Llagosta han lliurat aquest migdia els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon curs de Batxillerat. En total, han estat quatre els premis concedits. El millor treball en la temàtica la Llagosta ha estat Jerico Advocats - Creació d'un despatx d'advocats a la Llagosta, de Diego Carmona i Emma Hermosilla. En el tema altres temàtiques, el millor treball ha estat Xula - Xof, de Jubal Edo. A més del diploma de reconeixement, els tres estudiants han estat premiats amb una tauleta electrònica i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

 • Convocat el Concurs de cartells de Festa Major 2019 15 d'abril de 2019

  Des d’avui, 15 d’abril, fins al 24 de maig es poden presentar propostes al Concurs de cartells de Festa Major 2019. Poden participar-hi tant professionals com artistes novells majors de 16 anys. Cada participant podrà presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits.

 • Guanyadors 32a Cursa Popular Corbera, en masculí, i Gallego, en femení, guanyadors de la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta 14 d'abril de 2019

  Miquel Corbera, del Club Ateltisme Montornès, i Sonia Gallego, de La Sansi, han estat el guanyador i la guanyadora de la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, organitzada per l'Ajuntament de la nostra localitat. A la de cinc quilòmetres, els primers classificats han estat Eloi Cabezas i Ainhoa Roldán, que és del Club Atlètic Castellar.

 • Cursa Popular Diumenge tindrà lloc la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta 12 d'abril de 2019

  Diumenge se celebra la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. Com en anys anteriors, hi haurà dues distàncies, la de cinc i la de deu quilòmetres. La sortida es farà a les 10 h des del carrer de l'Estació. Tres quarts d'hora abans, a les 9.15 h, s'iniciaran les minicurses. Més de 450 atletes prendran part en alguna de les competicions.

 • Comissió de Festa Major La Comissió de Festa Major 2019 comença a treballar 11 d'abril de 2019

  Ahir es va constituir la Comissió de Festa Major 2019 de la nostra localitat. Una quinzena de persones a títol individual o com a representants d'entitats van respondre a la crida de l'Ajuntament per formar part d'aquest òrgan de participació ciutadana.

 • Avui es constitueix la Comissió de Festa Major 2019 10 d'abril de 2019

  Aquesta tarda es farà la reunió de constitució de la Comissió de Festa Major de 2019. La trobada tindrà lloc a les 19 h a Can Pelegrí i està oberta a totes les entitats i persones majors de 16 anys de la nostra localitat. La Comissió de Festa Major s'encarregarà de donar forma a la programació d'activitats que es desenvoluparà del 6 al 9 de setembre. Amb les persones que assisteixin avui a la reunió es constituirà aquest òrgan, que treballarà en dos grups, el de joventut i el de cultura. La Comissió es reunirà cada quinze dies a Can Pelegrí.

 • Passejada gent gran abril 2019 Avui té lloc la quarta passejada per a la gent gran de la temporada 10 d'abril de 2019

  Avui se celebra la quarta sortida del Cicle de passejades per a la gent gran Esport per a tothom d'aquesta temporada. Una cinquantena de persones de la nostra localitat han sortit avui cap Torrelles de Llobregat, on visitaran, entre d'altres llocs, Catalunya en Miniatura.

 • El Casal d'Avis acull una proposta poètica per donar veu a les dones 10 d'abril de 2019

  El Casal d'Avis de la Llagosta acollirà aquesta tarda un recital de poesia i un fòrum obert que es presenta sota el nom de Parlen les dones. L'activitat començarà a les 16 h.

Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26
Darrera actualització: 31.01.2019 | 08:26