Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.08centvint.cat

 • El tema destacat de la portada del 08centvint de febrer és el dels pressupostos participatius 6 de febrer de 2020

  Avui surt al carrer el 08centvint número 69, corresponent al mes de febrer de 2020. El tema de portada és el període de votació dels pressupostos participatius. També destaca l’obra de la primera fase de reforma de la masia de Can Baqué, que pràcticament està acabada, així com una nova sentència favorable a l’Ajuntament de la Llagosta respecte als terrenys on està la fàbrica de Valentine. El Carnaval, les inscripcions per a la Cursa Els 10 de la Llagosta i una entrevista amb el president de la Peña Madridista de la Llagosta, Antonio Rubio, són altres temes destacats.

 • El riu Besòs, al seu pas per la Llagosta, un dels dies de la tempesta. L'Ajuntament valora en 106.430 euros els danys provocats per la tempesta Glòria 5 de febrer de 2020

  L’Ajuntament de la Llagosta ha valorat en 106.430 euros els danys provocats a la nostra localitat per la tempesta Glòria. Durant aquells dies es va ensorrar la contenció de la riera Seca i una part de la calçada del carrer de Miguel Hernández. El valor estimat de reposició és de 45.000 euros.

 • inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval S'inicia el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval 4 de febrer de 2020

  Avui s'obre el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval 2020. La Festa de Carnaval se celebrarà a la Llagosta el dia 22 de febrer. Les persones interessades a participar al Concurs de disfresses que organitza l’Ajuntament es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a la planta baixa de l’edifici del Consistori de la plaça d’Antoni Baqué. Les inscripcions s’han de fer els dimarts i dijous en horari de quatre a vuit de la tarda. El termini d'inscripcions finalitza el 20 de febrer.

 • El Ple aprova una moció en contra de la supressió de jutjats de violència de gènere 31 de gener de 2020

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir, amb el vot a favor de tots els grups municipals, una moció de suport al manteniment de diversos jutjats de violència sobre la dona. La proposta es va incloure a l’ordre del dia del ple amb caràcter d’urgència. El Consistori es posiciona així en contra de la proposta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de suprimir alguns jutjats de violència de gènere, entre ells el de Mollet del Vallès.

 • Acte de presentació de les propostes. Les propostes dels pressupostos participatius es poden votar des d'avui i fins al 16 de febrer 29 de gener de 2020

  Les persones de més de 16 anys empadronades a la Llagosta poden votar des d’avui i fins al dia 16 de febrer les tres propostes que considerin més interessants del llistat finalista dels pressupostos participatius. Han passat el període de validació 16 idees, presentades per ciutadans a títol individual i entitats. Es pot votar en aquest procés per internet a la pàgina web www.llagosta-cat/participa o, presencialment, a l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania).

 • El TSJC dóna la raó a l’Ajuntament de la Llagosta i anul·la una modificació urbanística que afectava als terrenys de Valentine 29 de gener de 2020

  La secció tercera de la Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat la Modificació Puntual del Pla General Metropolità en l’àmbit de Montcada Nord-Parc de la Riera Seca, on es troba l’empresa Valentine, que havia estat impugnada per l’Ajuntament de la Llagosta. La sentència dóna la raó al Consistori llagostenc, que, entre d’altres qüestions, està en contra que el sector que ocupa Valentine passi a ser sòl industrial i deixi de ser zona verda. La sentència no és ferma, ja que encara es podria presentar un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem.

 • Desestimat un recurs contra l'Ajuntament presentat per l'empresa Geafe 28 de gener de 2020

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs d’apel·lació que havia presentat l’empresa Geafe pels acords del Ple de l’Ajuntament de la Llagosta sobre el tancament definitiu del procés d’intervenció de la gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal El Turó. El TSJC també condemna a Geafe a pagar les costes processals. El 24 d’octubre de 2016, la sala del contenciós administratiu ja va desestimar un primer recurs de Geafe.

 • Un dels moments de l'acte. El CD La Concòrdia ofereix el trofeu de campió de la lliga 2018-2019 a l’Ajuntament 24 de gener de 2020

  El CD La Concòrdia ha ofert el títol de lliga a l’Ajuntament de la Llagosta. Al Saló de Plens, una delegació del CD La Concòrdia, encapçalada pel president Antonio Rubio, ha lliurat aquesta tarda el trofeu de campió de la temporada 2018-2019 del grup 2 de la Segona Divisió espanyola a l’alcalde, Óscar Sierra, que estava acompanyat per altres dos regidors de l’equip de govern local, Jordi Jiménez i Fran Ruiz.

 • Dimarts es farà la presentació de les propostes finalistes dels pressupostos participatius 24 de gener de 2020

  Dimarts, dia 28 de gener, a les 19 hores, es farà al Saló de plens de l’Ajuntament la presentació de les 16 propostes finalistes dels pressupostos participatius. En un primer moment, es van presentar 44 propostes. D’aquestes, una va ser retirada per l’autor, quatre van ser unificades en una i 24 van ser descartades per diversos motius pel personal tècnic de l’Ajuntament adscrit al procés de pressupostos participatius.

 • Sortida cursa popular 2019 Ja es poden fer les inscripcions a la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta 24 de gener de 2020

  Ja estan obertes les inscripcions per participar a la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 5 d’abril. La principal novetat d’aquest any arriba de la mà del recorregut de 5 km, que esdevindrà el Campionat de Catalunya de 5 km en ruta. Les inscripcions es poden fer al portal els10delallagosta.com.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03
Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03