Urbanisme

Notícies

  • 10 d'octubre de 2018 Aprovat el projecte de la primera fase de reforma de la masia de Can Baqué La masia de Can Baqué.

    La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha aprovat el projecte de la primera fase de reforma de la masia de Can Baqué, que consistirà en la neteja, assegurar les parts internes de la casa i la renovació total de la part exterior. Després d'aquesta primera fase, es realitzaran dues més per reformar totalment Can Baqué.

  • 23 de juliol de 2018 Comencen les obres d'ampliació de la vorera de davant de l'Escola Gilpe Obres d'ampliació de la vorera davant la Gilpe

    Avui han començat les obres d'ampliació de la vorera situada davant de l'Escola Gilpe. Amb aquesta actuació, l'Ajuntament vol millorar la seguretat de les persones a les hores d'entrada i sortida del centre i també facilitar el pas de gent per aquest espai, especialment d'aquelles persones que tenen mobilitat reduïda.

  • 16 de juliol de 2018 Aprovat el projecte de millora de la plaça de Catalunya La plaça de Catalunya.

    La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha aprovat el projecte d'adequació i millora de la plaça de Catalunya. El document ha estat redactat pels Serveis Tècnics del Consistori. L'obra consistirà, entre altres actuacions, en l'asfaltat de la calçada, en la instal·lació de cautxú a les zones de jocs infantils i en la reparació puntual d'elements del clavegueram.

Adreces

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32