Urbanisme

Notícies

  • 23 de juliol de 2018 Comencen les obres d'ampliació de la vorera de davant de l'Escola Gilpe Obres d'ampliació de la vorera davant la Gilpe

    Avui han començat les obres d'ampliació de la vorera situada davant de l'Escola Gilpe. Amb aquesta actuació, l'Ajuntament vol millorar la seguretat de les persones a les hores d'entrada i sortida del centre i també facilitar el pas de gent per aquest espai, especialment d'aquelles persones que tenen mobilitat reduïda.

  • 16 de juliol de 2018 Aprovat el projecte de millora de la plaça de Catalunya La plaça de Catalunya.

    La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha aprovat el projecte d'adequació i millora de la plaça de Catalunya. El document ha estat redactat pels Serveis Tècnics del Consistori. L'obra consistirà, entre altres actuacions, en l'asfaltat de la calçada, en la instal·lació de cautxú a les zones de jocs infantils i en la reparació puntual d'elements del clavegueram.

  • 13 d'abril de 2018 Reobert el pàrquing del final de la plaça de Pere IV, que ja està asfaltat Aparcament asfaltat del final de la plaça de Pere IV.

    Ja està obert l’aparcament situat al final de la plaça de Pere IV. Ahir al matí, van acabar els treballs de condicionament del terreny, en el qual hi ha una quarantena de places d'estacionament, una d’elles per a cotxes adaptats per a persones amb discapacitat i algunes per a motocicletes. Les obres van començar el 26 de març. Els treballs han consistit en la instal·lació d’un sistema de canalització d’aigües pluvials, l’asfaltat del terreny i el pintat de les places, la senyalització i els passos de vianants.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32