Urbanisme

Notícies

  • 22 de desembre de 2017 L’Ajuntament cedeix a la Generalitat els terrenys per a l’ambulatori nou Un dels moments del ple.

    L’Ajuntament de la Llagosta ha cedit aquest divendres formalment a la Generalitat de Catalunya els terrenys en els quals es construirà l’ambulatori nou de la nostra localitat. La mesura ha estat aprovada al ple extraordinari que ha tingut lloc al Saló de Plens i ha comptat amb el suport de l’equip de govern local (PSC, PP i PdeCAT), C’s i ERC; mentre que ha votat en contra ICV-EUiA.

  • 14 de juliol de 2017 S’aprova definitivament el pressupost municipal de 2017

    El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda definitivament el pressupost municipal de 2017 amb el vot a favor del PSC, PP, PDeCAT i C’s. En contra han votat ICV-EUiA i ERC. Durant la sessió plenària s’han resolt les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del pressupost. Així, han estat desestimades les presentades per UPyD, ERC i ICV-EUiA i no s’ha admès la de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta. El pressupost municipal d’enguany puja a prop d’11,3 milions d’euros, un 10,15% més que el del 2016.

  • 27 de juny de 2017 El Ple aprova provisionalment una modificació urbanística per permetre la construcció del nou ambulatori

    L'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir provisionalment, durant un ple extraordinari, la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d'un nou ambulatori a la nostra localitat en una part del terreny situat darrere de l'edifici consistorial. El punt va servir també per desestimar les al·legacions presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia, a l'aprovació inicial de la modificació, realitzada durant un ple celebrat el 27 d'abril. El Ple va fer l'aprovació provisional ahir amb els vots a favor del PSC, CDC, PP i C's i en contra d'ICV-EUiA. El regidor d'ERC, Xavier Cols, no va assistir a la sessió.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32