Urbanisme

Notícies

 • 28 d'abril de 2017 Aprobada la modificación urbanística que hará posible la construcción del nuevo ambulatorio Una imatge del ple d'ahir.

  El Pleno del Ayuntamiento de La Llagosta aprobó ayer la modificación urbanística de parte del solar situado detrás del edificio consistorial. Éste es el primer paso para permitir la futura construcción del nuevo centro de asistencia primaria de nuestra localidad, que sustituirá al actual ambulatorio de la calle Vic. La modificación salió adelante con los votos favorables de todos los grupos municipales excepto el de Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida, que votó en contra.

 • 20 d'abril de 2017 Comencen les obres per millorar la seguretat viària a la rotonda de la riera Seca Obres de millora de la rotonda.

  L’Ajuntament ha iniciat les obres d’instal·lació d’enllumenat públic al carrer de la Riera Seca i de millora de l’accés al camí de Can Donadéu. El projecte contempla també la millora de la rotonda situada al carrer de la Riera Seca al costat del Pavelló Antonio García Robledo, que dona accés a la carretera C-17. Amb aquesta obra es vol millorar la seguretat viària en un dels punts negres del nostre municipi i facilitar l’accés de vianants al camí de Can Donadéu, que porta al cementiri i a l’aparcament de camions, entre altres indrets, construint voreres. 

 • 16 de març de 2017 El carrer de la Riera Seca estarà tallat al trànsit entre Onze de Setembre i Primer de Maig a partir de dimarts per uns treballs de reasfaltat

  A partir de dimarts i durant uns dies, es procedirà a reparar el paviment de diversos punts del nostre municipi. Una de les zones que seran millorades és el tram del carrer de la Riera Seca entre les avingudes del Primer de Maig i de l'Onze de Setembre. L'actuació en aquesta zona començarà el mateix dimarts i durarà un parell de dies, com a mínim. Durant les obres, no es podrà circular per aquest tram del carrer de la Riera Seca.  L’Ajuntament ha adjudicat aquesta operació a l’empresa Construcciones Deumal. El reasfaltat, amb un pressupost total de gairebé 30.000 euros, també es farà als carrers del Montseny i del Doctor Ferran i davant de la parada d’autobus que hi ha a l’avinguda de l’Onze de Setembre en sentit Barcelona.

 • 25 de novembre de 2016 L'Ajuntament aprova presentar un nou recurs pel cas Valentine Una imatge del ple d'ahir.

  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat la interposició d'un recurs contenciós-administratiu contra l’acord del Govern de la Generalitat pel qual es va aprovar definitivament la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l’empresa Valentine.  Amb aquesta decisió, el Consistori de la Llagosta dóna continuïtat a les accions judicials anteriors que van fer que el Tribunal Suprem declarés nul·la la modificació del Pla General Metropolità que requalificava la zona verda de Can Milans en zona industrial.

 • 7 d'octubre de 2016 L'Ajuntament inverteix 5.622 euros en reparar jocs infantils Joc infantil reparat a la plaça d'Europa.

  L'Ajuntament de la Llagosta ha acabat les diverses actuacions de millora a zones de jocs infantils de la nostra localitat que va iniciar fa uns mesos. En total, el Consistori ha invertit en deu reparacions 5.622,21 euros, que era la partida prevista al pressupost municipal d'aquest any. Entre d'altres, s'han fet actuacions en tobogans, en un balancí, en xarxes i en unes portes de fusta i s'han millorat el paviment de cautxú d'un espai i altres jocs infantils. Les reparacions s'han fet a les places de Cinto Pagès, de Catalunya, de la Masia, de Pere IV, d'Europa, de la Concòrdia, de les Cultures, de Concepció Arenal i de l'Alcalde Francisco Javier Serrano i al Parc Popular.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32