Urbanisme

Notícies

  • 13 d'abril de 2018 Reobert el pàrquing del final de la plaça de Pere IV, que ja està asfaltat Aparcament asfaltat del final de la plaça de Pere IV.

    Ja està obert l’aparcament situat al final de la plaça de Pere IV. Ahir al matí, van acabar els treballs de condicionament del terreny, en el qual hi ha una quarantena de places d'estacionament, una d’elles per a cotxes adaptats per a persones amb discapacitat i algunes per a motocicletes. Les obres van començar el 26 de març. Els treballs han consistit en la instal·lació d’un sistema de canalització d’aigües pluvials, l’asfaltat del terreny i el pintat de les places, la senyalització i els passos de vianants.

  • 22 de desembre de 2017 L’Ajuntament cedeix a la Generalitat els terrenys per a l’ambulatori nou Un dels moments del ple.

    L’Ajuntament de la Llagosta ha cedit aquest divendres formalment a la Generalitat de Catalunya els terrenys en els quals es construirà l’ambulatori nou de la nostra localitat. La mesura ha estat aprovada al ple extraordinari que ha tingut lloc al Saló de Plens i ha comptat amb el suport de l’equip de govern local (PSC, PP i PdeCAT), C’s i ERC; mentre que ha votat en contra ICV-EUiA.

  • 14 de juliol de 2017 S’aprova definitivament el pressupost municipal de 2017

    El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda definitivament el pressupost municipal de 2017 amb el vot a favor del PSC, PP, PDeCAT i C’s. En contra han votat ICV-EUiA i ERC. Durant la sessió plenària s’han resolt les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del pressupost. Així, han estat desestimades les presentades per UPyD, ERC i ICV-EUiA i no s’ha admès la de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta. El pressupost municipal d’enguany puja a prop d’11,3 milions d’euros, un 10,15% més que el del 2016.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32