Promoció econòmica

Notícies

  • 2 de juliol de 2018 L'empresa municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni aprova el pla de sanejament i els comptes de 2017

    La Junta General de l'empresa municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni ha aprovat el seu pla de sanejament i els comptes de l'exercici de l'any 2017, que es va salvar amb unes pèrdues de 53.249,07 euros. La Junta General es va reunir el 28 de juny i les decisions que va prendre hauran de ser ratificades ara per l'Ajuntament al ple del mes de juliol.

  • 31 de maig de 2018 L’AMERC es reuneix a la Llagosta per prioritzar les seves línes d’actuació Els participants a la reunió de l'AMERC.

    Ahir, es va reunir a la nostra localitat l’executiva de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), que en aquests moments està presidida per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. A la trobada es va tractar sobre la priorització de les línies estratègiques del Pla d’Acció aprovat anteriorment. 

  • 5 de febrer de 2018 L'Ajuntament contracta vuit persones en plans d'ocupació Algunes de les persones contractades treballen a la Brigada d'Obres.

    L'Ajuntament de la Llagosta ha contractat temporalment vuit persones gràcies a dos plans d'ocupació subvencionats per la Generalitat en el marc del Programa Treball i Formació 2017 línia PANP i DONA. Un dels plans ha permès fer tres contractacions per a la Brigada Municipal d'Obres, una per al servei de jardineria, una per a la neteja i una altra com a auxiliar administrativa. A més, mitjançant el Consell Comarcal del Vallès Oriental, han entrat a treballar a l'Ajuntament dues persones més, una per a la Brigada d'Obres i una altra com a jardiner.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32