Promoció econòmica

Notícies

  • 5 de febrer de 2018 L'Ajuntament contracta vuit persones en plans d'ocupació Algunes de les persones contractades treballen a la Brigada d'Obres.

    L'Ajuntament de la Llagosta ha contractat temporalment vuit persones gràcies a dos plans d'ocupació subvencionats per la Generalitat en el marc del Programa Treball i Formació 2017 línia PANP i DONA. Un dels plans ha permès fer tres contractacions per a la Brigada Municipal d'Obres, una per al servei de jardineria, una per a la neteja i una altra com a auxiliar administrativa. A més, mitjançant el Consell Comarcal del Vallès Oriental, han entrat a treballar a l'Ajuntament dues persones més, una per a la Brigada d'Obres i una altra com a jardiner.

  • 24 de gener de 2018 La Llagosta assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes Óscar Sierra, entre les alcaldesses de Santa Perpètua i de Palau.

    L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha assumit avui, en representació de l’Ajuntament, la presidència de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC). Sierra, que agafa al relleu de l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, serà el màxim responsable d’aquest organisme durant un any. L’assemblea durant la qual l’Ajuntament de la Llagosta ha assumit la presidència s'ha celebrat aquest migdia al saló de plens del Consistori de la nostra localitat. 

  • 17 de gener de 2018 S'obre la convocatòria per a dos contractes temporals a l'Ajuntament

    L'Ajuntament de la Llagosta obrirà demà, 18 de gener, dues convocatòries per contractar temporalment dues persones, una de conserge i una altra d’educadora social. Els dos llocs de treball són a jornada completa. En el primer cas, es tracta d’un nomenament de funcionari interí i, en el segon, d’un contracte laboral temporal. 

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32