Promoció econòmica

Notícies

 • 6 d'abril de 2017 La Llagosta se suma a una nova aliança per promoure l'ocupació i el desenvolupament econòmic Representants dels municipis signants de la Declaració de Can Roqueta.

  Els municipis de l'Eix de la Riera de Caldes, entre els quals es troba la Llagosta, i els de la conca del Ripoll han subscrit una aliança per crear una zona per millorar el desenvolupament econòmic del territori i la prestació de serveis ocupacionals i per a l’empresa. Catorze municipis han signat la Declaració de Can Roqueta per impulsar un canvi de relació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 • 22 de febrer de 2017 El servei de Recerca d'Ocupació Local va facilitar la contractació de 175 persones durant l'any 2016 El ROL està situat a la planta baixa de l'Edifici Administratiu de l'Ajuntament.

  Un total de 175 persones van aconseguir feina durant l'any 2016 gràcies a la intervenció del servei de Recerca d'Ocupació Local (ROL) de l'Ajuntament. Aquest departament, ubicat a la planta baixa de l'Edifici Administratiu, al passeig del Pintor Sert 2-4, va atendre l'any passat 1.657 visites. El ROL va gestionar 164 ofertes de treball durant el 2016. El servei va contactar amb 775 persones, de les quals 506 van estar interessades a rebre la informació sobre aquestes ofertes, que van permetre la contractació de 102 persones. A més, altres 73 persones van trobar feina gràcies a l'assessorament del ROL. Aquest servei ofereix orientació laboral i fa de mitjancer entre les empreses i la ciutadania. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Cal demanar cita prèvia a la recepció de l'Edifici Administratiu de l'Ajuntament.

 • 10 de febrer de 2017 L'Ajuntament fa una diagnosi del Mercat Municipal

  L’Ajuntament de la Llagosta està fent una diagnosi del Mercat Municipal. El Consistori es va acollir a un recurs que ofereix la Diputació de Barcelona per portar a terme aquest estudi, que ha estat encarregat a l’empresa PROCOM. Aquesta firma s’ha reunit, en primera instància, amb els responsables municipals per conèixer el seu posicionament sobre el Mercat Municipal i ara també mantindrà trobades amb tots els concessionaris.  Un altre apartat de la diagnosi serà l’anàlisi de l’entorn i de l’edifici del Mercat Municipal i també està previst conèixer l’opinió de la ciutadania sobre aquest equipament.  El document definitiu elaborat per PROCOM contindrà la situació actual del Mercat Municipal així com les propostes de millora. Està previst que durant el mes de març l’Ajuntament rebi la diagnosi.

 • 1 de febrer de 2017 Nou servei d'assessorament i orientació laboral per a joves Servei d'Informació Juvenil.

  L’Ajuntament posarà en mar­xa a partir del 7 de febrer, en col.laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, un servei d’assessorament i orientació laboral per a joves de la nostra localitat. El Servei d’Informació Juvenil, ubicat a la planta baixa de Can Pelegrí (carrer de Jaume I 7-9) acollirà els dimarts a la tarda de les 16 a les 20 hores cada quinze dies aquest nou servei. Per ser atesos, cal demanar cita prèvia presencialment al Servei d’Informació Juvenil, al telèfon 935603911 (extensió 2001) o al correu electrònic llgt.pij@llagosta.cat.

 • 27 de gener de 2017 El Ple aprova el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis El saló d'actes de l'Ajuntament va acollir ahir el ple ordinari de gener.

  El Ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Aquest conveni, signat per tretze municipis del Vallès Oriental i de l'Occidental, crea una àrea única de transport del servei de taxi amb llibertat d'actuació per als taxistes de les tretze localitats i unificació de tarifes.  A més de la Llagosta, el municipis que s'ha sumat a l'acord són l’Ametlla del Vallès, la Garriga, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Sant Maria de Martorelles, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. Aquesta àrea suma gairebé 200.000 habitants.

Activitats

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32