Joventut

Notícies

  • 7 de setembre de 2018 Arriba la Festa Major amb una gran quantitat d'activitats per gaudir durant quatre dies La plaça d'Antoni Baqué durant la Festa Major del 2017.

    Los Mojinos Escozíos seran els encarregats de donar l’inici oficial de la Festa Major de la Llagosta amb el pregó que protagonitzaran demà dissabte a les 21 hores. Posteriorment, la banda actuarà a l’Espai de Concerts del Centre Cultural. La Murga organitzarà diversos actes i avui divendres muntarà la Cercavila canalla, un acte previ a la Festa Major. L’Associació de DJ de la Llagosta VIPS també muntarà alguns espectacles, la Killing the summer 2018 i la Retro paty vol.3. El carrer de l’Estació acollirà tres balls de nit amb les orquestres Cadillac, Swing Latino i Tropikana.

  • 14 de juny de 2018 Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta Los Mojinos Escozíos.

    Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d'inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l'escenari situat davant del Centre Cultural.

  • 4 de juny de 2018 La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta va registrar una gran participació Una imatge de la quarta Mostra d'Entitats.

    La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta es va celebrar dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb molta participació. Una trentena d'associacions de la nostra localitat van mostrar des dels seus estands la feina que desenvolupen durant l'any. La Mostra va tenir lloc entre les 17 i les 24 hores i, en molt moments, la presència de públic va ser força nombrosa. Una gran quantitat de veïns i veïnes es van adreçar al passeig per visitar els estands de les entitats i per gaudir de les actuacions a l'escenari de la Mostra. La jornada va acabar amb l'espectacle protagonitzat pel grup de rumba Alma de Boquerón.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32