Joventut

Notícies

 • 15 de maig de 2017 El Servei d'Informació Juvenil torna a organitzar la Mostra de Turisme La Mostra ja està muntada a Can Pelegrí.

  Un any més, el Servei d’Informació Juvenil (SIJ) ha muntat la Mostra de Turisme. La planta baixa de Can Pelegrí acull tot un seguit de materials per poder planificar les vacances. La Mostra estarà instal·lada fins al 21 de juliol.  Les persones interessades poden trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats i comunitats autònomes, entre d’altres publicacions. A més, els visitants de la Mostra tindran a la seva disposició material per emportar-se a casa i preparar les seves vacances.  La Mostra es pot visitar a la planta baixa de Can Pelegrí fins al 21 de juliol, de dilluns a dijous de 17 a 20 h i dimecres també al matí, de 10 a 13 h.

 • 25 d'abril de 2017 El Servei d'Informació Juvenil de la Llagosta celebra el primer aniversari de la seva reobertura Un dels moments de la festa del SIJ.

  El Servei d'Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta i l'aula d'estudi tenen una mitjana de 300 usuaris al mes, segons dades registrades per l'Ajuntament de la Llagosta. Aquesta tarda, el servei ha celebrat un any de la seva reobertura amb una festa amb un bon grapat de joves i amb una valoració positiva per part de l'equip de govern municipal.

 • 3 d'abril de 2017 Obert el termini de sol·licituds d'ajuts per a casals d'estiu Imatge del cartell de les beques.

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini de sol·licituds d’ajuts per a casals d’estiu. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, amb edats compreses entre els 3 i 17 anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que es realitzaran a les escoles Les Planes i Sagrada Família i al Complex Esportiu Municipal El Turó i que reuneixin els requisits exigits per poder sol·licitar-los. 

 • 29 de març de 2017 Constituïda la Comissió de Festa Major 2017 Reunió de constitució de la Comissió de Festa Major de 2017.

  Can Pelegrí va acollir ahir a la tarda la reunió definitiva per a la constitució de la Comissió de la Festa Major de 2017. Una vintena de persones formen aquesta comissió, que s'encarregarà d'elaborar la programació de la festa gran de la nostra localitat.  La trobada, que estava oberta a tota la ciutadania i a qualsevol persona que volgués pot formar part d’aquest grup de treball, va aplegar un bon nombre de persones vinculades a entitats locals i d’altres que hi van assistir a títol personal. La comissió es reunirà a partir d'ara quinzenalment.

 • 27 de març de 2017 El Servei d'Informació Juvenil acull la Mostra de l'Ensenyament

  El Servei d’Informació Juvenil acollirà des d'avui i fins dijous la Mostra de l’Ensenyament 2017 i l’exposició Fira Guia’t. L’horari de visita serà de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i dimecres de 10 a 13 hores.La Mostra de l’Ensenyament consisteix a donar a conèixer els diferents itineraris educatius a través de díptics i material gràfic.L’exposició Fira Guia’t està formada per uns plafons informatius del Consell Comarcal del Vallès Oriental per ajudar als joves a decidir el seu itinerari educatiu.

Activitats

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32