Joventut

Notícies

  • 14 de juny de 2018 Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta Los Mojinos Escozíos.

    Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d'inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l'escenari situat davant del Centre Cultural.

  • 4 de juny de 2018 La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta va registrar una gran participació Una imatge de la quarta Mostra d'Entitats.

    La quarta Mostra d'Entitats de la Llagosta es va celebrar dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb molta participació. Una trentena d'associacions de la nostra localitat van mostrar des dels seus estands la feina que desenvolupen durant l'any. La Mostra va tenir lloc entre les 17 i les 24 hores i, en molt moments, la presència de públic va ser força nombrosa. Una gran quantitat de veïns i veïnes es van adreçar al passeig per visitar els estands de les entitats i per gaudir de les actuacions a l'escenari de la Mostra. La jornada va acabar amb l'espectacle protagonitzat pel grup de rumba Alma de Boquerón.

  • 13 de març de 2018 La Comissió de la Festa Major del 2018 va ser constituïda ahir a Can Pelegrí Un moment de la reunió d'ahir a Can Pelegrí.

    La Comissió de la Festa Major 2018 de la Llagosta ja està constituïda formalment. Dotze persones formen part d'aquest grup de treball, en representació de diverses entitats i alguna també a títol individual. Can Pelegrí va acollir ahir a la tarda la constitució de la Comissió de la Festa Major amb l'assistència dels regidors de Cultura, Mariano García, i de Joventut, Fran Ruiz. Representants dels Sangrinaris, dels Saltats, dels Volats, de la Llagosta Brava, de l'Associació de DJ'S de la Llagosta VIP'S, de la Murga i de la Llagosta Club de Ball formen part de la Comissió. Igual que l’any passat, hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, una de Cultura i una altra de Joventut. La propera reunió tindrà lloc el 4 d'abril. 

Darrera actualització: 04.02.2015 | 03:32