Gent gran

Notícies

 • 17 de maig de 2017 Un total de 53 llagostenses participan hoy en la clausura del Cicle de passejades de la gent gran Los asistentes de La Llagosta al acto de clausura de Granollers.

  Granollers acoge hoy la clausura del Cicle de passejades de la gent gran. En total, 53 vecinos y vecinas de La Llagosta participan en este acto, al que también han asistido el alcalde de La Llagosta, Óscar Sierra; la concejala de Gent Gran, Antonia Illescas; y el concejal de Deportes, Jordi Jiménez. La clausura consiste en la participación en actividades dirigidas, en una excursión por Granollers, en la entrega de diplomas y en una comida.  El ciclo es organizado por la Diputación de Barcelona con el apoyo de los ayuntamientos, entre ellos el de La Llagosta. Esta temporada, los participantes de nuestro municipio han visitado Calella, Barberà del Vallès, Sant Joan de Vilatorrada y Granollers. La excursión por La Llagosta y sus alrededores se celebró el 22 de febrero. Un total de 190 personas participaron en aquella salida, que consistió en una visita a la Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, en Sant Fost de Campsentelles.

 • 22 de febrer de 2017 Aquest matí se celebra la passejada de la gent gran per la Llagosta i el seu entorn Els excursionistes, al passeig de Joan Miró.

  Un total de 190 persones participen avui a la passejada per la Llagosta i el seu entorn en el marc del cicle que organitza la Diputació de Barcelona amb la col.laboració de diversos ajuntaments, entre ells el de la nostra localitat. L'excursió ha començat al Centre Cultural des d'on els participants s'han dirigit cap a l'Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, a Sant Fost de Campsentelles. El trajecte és de nou quilòmetres amb un desnivell de 153 metres. Entre els excursionistes, hi ha 60 veïns i veïnes de la Llagosta. La resta són de Barberà del Vallès, Calella i Sant Joan de Vilatorrada. L'alcalde, Óscar Sierra, participa en la passejada. Tots els excursionistes assistiran posteriorment a un dinar al Centre Cultural. La propera excursió es farà el 15 de març a Barberà.  

 • 16 de febrer de 2017 Aquest matí s'està col.locant el nou mobiliari del Casal d'Avis Usuaris del Casal d'Avis amb les noves butaques.

  L'Ajuntament de la Llagosta està col.locant aquest matí el nou mobiliari que ha comprat per al Casal d'Avis. El Consistori ha adquirit 22 taules de menjador-joc de 120 x 100 centímetres, 100 cadires i 18 butaques altes. L’import total d’aquesta operació és de 20.450,55 euros. D'altra banda, avui també s'està instal.lant un nou aparell d’aire condicionat al gimnàs del Casal d’Avis. L’Ajuntament ha adjudicat el seu subministrament i instal.lació a l’empresa Catalana de Clima per un import de 3.543,79 euros. 

 • 11 de gener de 2017 L'Ajuntament adquireix material per al Casal d'Avis

  El gimnàs del Casal d’Avis de la Llagosta tindrà un nou aparell d’aire condicionat. L’Ajuntament ha adjudicat el seu subministrament i instal.lació a l’empresa Catalana de Clima per un import de 3.543,79 euros. D’aquesta manera, es vol millorar el confort dels usuaris d’aquest servei. D’altra banda, el Consistori ha adjudicat a la firma BENCLINIC el subministrament de material divers per al Casal d’Avis a causa del deteriorament del mobiliari actual i també per donar un millor servei a les persones que assisteixen habitualment a aquest equipament municipal. En concret, l’Ajuntament adquirirà un total de 22 taules de menjador-joc de 120 x 100 centímetres, 100 cadires i 18 butaques altes. L’import total d’aquesta operació és de 20.450,55 euros.

 • 30 de setembre de 2016 Més de 200 persones s'inscriuen a les activitats del Casal d'Avis

  L’Ajuntament de la Llagosta organitza activitats per a persones grans que es desen­voluparan durant el curs 2016-2017 al Casal d’Avis a partir del 10 d’octubre. Més de 200 persones han formalitzat la corresponent inscripció per participar en aquestes activitats. Entre els cursos i tallers previstos hi ha entrenament de la memòria, taller d’acolorir mandales, grup de lectura, taller d’escriptura creativa, de dibuix i pintura, de manualitats, a més de teatre amb el grup l'Alegría de vivir, gimnàstica i voluntariat per la llengua.

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:34