Gent gran

Notícies

  • 14 de juny de 2018 Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta Los Mojinos Escozíos.

    Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d'inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l'escenari situat davant del Centre Cultural.

  • 17 de maig de 2018 Una trentena de persones de la Llagosta participen en la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran Les persones de la Llagosta, a la cloenda del Cicle de passejades.

    Una trentena de persones de la Llagosta van assistir ahir a la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran, que va tenir lloc a Palau-solità i Plegamans. Durant la jornada, es van celebrar diferents activitats, com ara tallers, caminades i un dinar, a més del lliurament de diplomes als participants en aquesta edició del Cicle de passejades, organitzat per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, van participar en la cloenda.

  • 10 de maig de 2018 L'alcalde va mantenir ahir una trobada amb socis i sòcies del Casal d'Avis Un moment de la trobada amb l'alcalde.

    L'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una trobada amb una cinquantena de socis i sòcies del Casal d'Avis. L'acte va tenir lloc en aquest equipament entre les 17 i les 18.30 hores. Els participants van poder fer preguntes a l'alcalde sobre les seves principals preocupacions. Durant la trobada, l'alcalde va explicar que properament es farà l'obra de reforma de la plaça de Catalunya i que també es realitzaran millores en diversos parcs infantils.

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:34