Gent gran

Notícies

  • 20 de febrer de 2018 La Llagosta ha acollit avui una nova passejada per a la gent gran Passejada per a la gent gran de la Llagosta.

    Unes 170 persones han participat avui a la passejada per a la gent gran que s’ha fet per la Llagosta i el seu entorn. La caminada ha començat al voltant de les 10 hores a la porta del Centre Cultural, on els participants han estat rebuts per l’alcalde accidental i regidor d’Esports, Jordi Jiménez, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

  • 28 de novembre de 2017 Demà, s'inicia un nou cicle de passejades per a la gent gran Passejada per la Llagosta.

    Una cinquantena de persones de la Llagosta participaran demà en la primera sortida del Cicle de passejades per a la gent gran d’aquesta nova temporada. L’excursió tindrà lloc per Sabadell. La següent sortida, prevista per al 13 de febrer, serà per la Llagosta. El dia 7 de març, es visitarà l’Hospitalet de Llobregat i el 10 d’abril, Sant Celoni. La cloenda d’aquesta edició del Cicle de passejades per a la gent gran, que organitza la Diputació amb el suport dels ajuntaments, tindrà lloc al mes de maig a Palau.

  • 15 de novembre de 2017 Ja es poden fer les inscripcions per a la primera passejada per a la gent gran Un moment d'una passejada per la Llagosta.

    La Llagosta participa, un any més, en el Cicle de passejades per a la gent gran. L’activitat és organitzada per la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments. En aquesta ocasió, els participants de la Llagosta visitaran Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Celoni i Palau. La primera sortida tindrà lloc el 29 de novembre per Sabadell. Les persones interessades es poden inscriure ja al Casal d'Avis.

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:34