Educació i Infància

Notícies

 • 9 de juny de 2017 L'Aula d'estudi d'estiu obrirà del 10 al 14 de juny a Can Pelegrí

  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) obrirà del 10 i 14 de juny l’Aula d’estudi d’estiu. Els estudiants disposaran d’un espai amb un ambient tranquil i acollidor a la planta baixa de Can Pelegrí per preparar els exàmens. L’Aula d’estudi té connexió wifi gratuïta, aire condicionat, aigua mineral, cables i allargadors per a connexions de dispositius digitals. Fora de l’horari habitual de Can Pelegrí, l’accés serà pel carrer de la Verge de Montserrat. L’aula d’estudi estarà oberta de dilluns a dimecres de 15.30 a 1.30 h, dissabte de 10 a 14 h i de 18 a 22 h i diumenge, de 18 a 22 h.

 • 5 de juny de 2017 Obert el termini per accedir als ajuts d'escolarització per al proper curs

  L’Ajuntament de la Llagosta ha obert la convocatòria per accedir als ajuts d’escolarització per al curs 2017-2018. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 23 de juny. Amb aquesta acció, el Consistori vol atorgar ajuts d’escolarització als alumnes empadronats a la Llagosta i matriculats als centres escolars del municipi, públics o concertats d’educació Infantil, Primària i Secundària, que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques.  Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut, es poden consultar a l’apartat tràmits d'aquest web i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.  L’import de l’ajut és de 90 euros per alumne. L’Ajuntament ingressarà aquesta quantitat a cada beneficiari al número de compte establert pel centre educatiu al qual assisteix l’infant. L’escola gestionarà el pagament de les despeses de material i de les activitats corresponents.

 • 31 de maig de 2017 Demà dijous, comença el període de matriculació a l'Escola Bressol Municipal Cucutras

  L'Escola Bressol Municipal Cucutras obrirà demà el període de matriculació per al proper curs 2017-2018, que estarà vigent fins al 16 de juny. La documentació s'haurà de presentar en aquest mateix centre educatiu dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 10.30 hores i dimarts de16 a 17 h. Una vegada finalitzat el període de preinscripció, les aules de P0 i P1 estan plenes i sense llista d'espera, mentre que, per a P2, hi ha encara deu places lliures. No obstant això, en funció de la demanda final, es podria crear una aula mixta de P1 i P2 al setembre. Les persones interessades s'han adreçar a l'Escola Bressol Municipal Cucutras. 

 • 23 de maig de 2017 L'alcalde participa en una tertúlia amb alumnes del Centre de Secundària Balmes L'alcalde convesa amb l'alumnat de la Balmes

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc en una de les aules d’aquesta escola. Una bona part de la xerrada s’ha centrat en l’oci per a joves a la Llagosta. Els estudiants de la Balmes han demanat la creació d'espais per a adolescents. Un altres dels temes que ha centrat la conversa ha estat la Festa Major. Els joves han plantejat que els agradaria tenir més activitats adreçats a ells. L'alcalde els ha animat a participar en la Comissió de Festa Major per proposar aquelles activitats que més els interessin. L'estat del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert també ha estat una altra de les qüestions plantejades per l'alumnat del centre de secundària.

 • 9 de maig de 2017 El Consistori organitza a les escoles uns tallers de tinença responsable de gossos

  L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat uns tallers de tinença responsable de gossos a les escoles Sagrada Família i Joan Maragall. Els col·legis Les Planes i Gilpe han preferit deixar aquesta activitat per al proper curs 2017-2018. José Antonio Pineda, director del centre terapèutic i de formació canina EDUCANTAIBOK, és la persona encarregada de donar els tallers, que consten d’una part teòrica i d’una altra de pràctica. L’activitat, que es desenvolupa de 15.30 a 16.30 hores, va adreçada a alumnes de quart de Primària. Les classes teòriques van començar divendres i es perllongaran fins al 15 de maig. Les pràctiques tindran lloc del 16 al 29 de maig.

Darrera actualització: 21.10.2016 | 11:06