Educació i Infància

Notícies

 • 24 de novembre de 2017 La Llagosta condemna la violència masclista i homenatja les víctimes Lectura del manifest institucional.

  La Llagosta ha retut homenatge a Marisel Arauz Cuéllar, veïna de la nostra localitat que va morir assassinada al mes de maig a mans de la seva parella, i a totes les víctimes de violència masclista. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural i s’emmarca dins del programa per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones, que és demà dissabte 25 de novembre.

 • 21 de novembre de 2017 L'Ajuntament i l'ACIS signen un conveni per instal·lar a la plaça d'Antoni Baqué una pista de patinatge durant el Nadal La firma del conveni entre l'Ajuntament i l'ACIS.

  La plaça d’Antoni Baqué acollirà entre els dies 18 i 24 de desembre una pista de gel sintètic. Aquesta serà la primera vegada que el nostre municipi gaudirà d'una instal·lació d’aquest tipus. L’Ajuntament de la Llagosta i l’Associació de Comerç i Serveis (ACIS) de la Llagosta han signat avui un conveni de col·laboració per fer possible aquesta iniciativa comercial.

 • 25 de juliol de 2017 La Festa Major tindrà un protocol d'actuació contra les conductes sexistes

  La Festa Major 2017 de la Llagosta tindrà un protocol d’actuacions contra les conductes sexistes. L’Associació Veus de Dona, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta, ha elaborat un document per actuar en cas d’agressió. La festivitat tindrà per primer cop uns punts d’acollida on les persones agredides podran adreçar-se. Aquests punts seran les barres del servei de bar de les entitats. Segons el protocol, si una persona es veu implicada en una agressió sexista, podrà demanar ajut en alguna de les barres de la festivitat. A més, si vol, algú l’acompanyarà a denunciar els fets davant de la policia. I si fos necessari, també la portarien a rebre atenció mèdica.

 • 14 de juliol de 2017 S’aprova definitivament el pressupost municipal de 2017

  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda definitivament el pressupost municipal de 2017 amb el vot a favor del PSC, PP, PDeCAT i C’s. En contra han votat ICV-EUiA i ERC. Durant la sessió plenària s’han resolt les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del pressupost. Així, han estat desestimades les presentades per UPyD, ERC i ICV-EUiA i no s’ha admès la de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta. El pressupost municipal d’enguany puja a prop d’11,3 milions d’euros, un 10,15% més que el del 2016.

 • 9 de juny de 2017 L'Aula d'estudi d'estiu obrirà del 10 al 14 de juny a Can Pelegrí

  El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) obrirà del 10 i 14 de juny l’Aula d’estudi d’estiu. Els estudiants disposaran d’un espai amb un ambient tranquil i acollidor a la planta baixa de Can Pelegrí per preparar els exàmens. L’Aula d’estudi té connexió wifi gratuïta, aire condicionat, aigua mineral, cables i allargadors per a connexions de dispositius digitals. Fora de l’horari habitual de Can Pelegrí, l’accés serà pel carrer de la Verge de Montserrat. L’aula d’estudi estarà oberta de dilluns a dimecres de 15.30 a 1.30 h, dissabte de 10 a 14 h i de 18 a 22 h i diumenge, de 18 a 22 h.

Activitats

Darrera actualització: 21.10.2016 | 11:06