Educació i Infància

Notícies

  • 21 de maig de 2018 Obert el període de sol·licituds d'ajuts per al menjador escolar del curs 2018-2019

    Des d’avui i fins al 8 de juny es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2018-2019 d’ajuts per al menjador escolar. Les persones interessades han de lliurar les instàncies a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. El tràmit està adreçat a alumnes empadronats a la Llagosta, matriculats en escoles sostingudes amb fons públics i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. Per concedir les beques per al menjador escolar, es tenen en consideració diferents barems. 

  • 18 de maig de 2018 L’alcalde ha mantingut avui una tertúlia amb l’alumnat de 4t d’ESO del Centre de Secundària Balmes Un moment de la xerrada.

    L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc a l’aula d’audiovisuals d’aquesta escola. Els estudiants de la Balmes han parlat sobre diversos temes, alguns d’interès juvenil i altres que afecten a tota la ciutadania.

  • 15 de maig de 2018 Obert el termini de sol·licituds d'ajuts per assistir als casals d'estiu

    L'Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini per presentar les sol·licituds d'ajuts per als casals d'estiu d’aquest any 2018. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, amb edats compreses entre els tres i els disset anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que realitzaran diferents col·lectius a les escoles Joan Maragall, Les Planes i Sagrada Família, al Centre Cultural, al Complex Esportiu Municipal El Turó i a altres instal·lacions esportives municipals.

Activitats

Darrera actualització: 21.10.2016 | 11:06