CERCAR FEINA

Borsa de treball:

Gestiona ofertes de treball d’empreses del territori a les que poden accedir aquelles persones inscrites al servei. Si és la primera vegada que acceriu al Servei, cal adreçar-se personalment al ROL, servei d’informació situat a la planta baixa de l’edifici administratiu de l’Ajuntament i demanar per donar-se d’alta a la borsa de treball.

Documents que cal aportar per fer la inscripció:
- Currículum vitae (en format word)
- Fotocòpia del DNI/NIE (requisit obligatori)
- Fotocòpia de la targeta de l’OTG – document DARDO (no és indispensable)
- Fotocòpia informe vida laboral (es pot demanar al telèfon 901 50 20 50 o per internet al web de la Seguretat Social)
- Títols de formació reglada i complementària
- Certificat de discapacitat, si s'escau

Club de feina:

Espai destinat a la recerca de feina, que compta amb informació i recursos per a la recerca activa de feina. Per poder fer ús d’aquest espai és necessari un document acreditatiu que li donarem a la persona usuària quan faci l’entrevista a la borsa de treball. Cal presentar aquest document a recepció. És personal i intransferible.

Formació per a la recerca de feina:

El ROL organitza accions formatives a nivell competencial vinculades amb aspectes curriculars, recerca activa d’ocupació,internet per la recerca activa,coaching personal,monogràfics, càpsules formatives,...

Recursos per a la recerca de feina:

Informació d’interès per a aquelles persones que busquen feina. (models de currículums, cartes de presentació, llista d'empreses, portals de feina, recursos 2.0, etc.)

Ofertes de treball

El Servei de Recerca d’Ocupació Local gestiona ofertes de treball i fa intermediació entre els usuaris/es i les empreses del territori, afavoreix la intermediació laboral entre l’oferta i la demanda mitjançant el model de gestió competencial amb l’objectiu de: facilitar la gestió de l’equip humà a les organitzacions, captar i fer créixer el talent professional a les empreses.

La inscripció a la borsa de treball de la Xarxa Xaloc de l’Ajuntament de la Llagosta es fa al ROL. Les ofertes es publiquen al web de la Xarxa Local d'Ocupació (és necessari ser usuari/a de la borsa de treball per poder fer la derivació a l’empresa).

Una vegada inscrits en una oferta, si el currículum és validat (es a dir compleix els requisits de l’oferta), l’enviarem i serà l’empresa qui decidirà si truca als candidats. La informació de l’empresa és confidencial i per tant no es facilita als demandants.

Regidories