Estudis musicals

La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

L'Escola Municipal de Música és un servei educatiu i cultural que ha de donar resposta a les necessitats de la ciutadania a través d'una oferta diversificada, oberta i flexible que possibiliti la creació d’itineraris diversos per tal d'atendre els interessos i motivacions dels seus usuaris. 

Atenent l'itinerari formatiu de cada alumne, l'Escola Municipal de Música de la Llagosta imparteix les matèries següent: 

- Llenguatge musical
- Cant
- Instrument: piano clàsic, teclat elèctric, piano modern, guitarra clàsica, guitarra elèctrica, baix elèctric, flauta dolça, flauta travessera, violí, acordió, saxòfon,...

L'Escola Municipal de Música podrà promoure altres ofertes que fomentin la participació i la pràctica musical de la ciutadania, a partir de diversos processos d'aprenentatge: cursos, tallers, conjunts instrumentals i vocals, audicions, concerts,....

Escola Municipal de Música

C. de Jaume I, 7-9 - 08120 La Llagosta - Barcelona
Telèfon:93 545 15 40
Adreça electrònica: llgt.escola.musica@llagosta.cat
Lloc web: www.emmlallagosta.cat/
Horari:  
de dilluns a divendres de 15.30 a 21.30 h, l'horari per fer matriculacions és de 16 a 20 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.03.2015 | 11:04