Servei a domicili

Aquí es pot trobar la llista de comerços que ofereixen servei a domicili dels seus productes. Les persones que necessitin dels seus serveis es poden posar en contacte directament amb l’establiment per fer la comanda i concretar l’horari de repartiment.

Els establiments que vulguin oferir aquest servei poden deixar les seves dades al formulari que hi ha al final de la pàgina.

Formulari per als comerços que vulguin oferir servei domiciliari

Si tens un comerç (alimentació, farmàcia, àpats) que fa repartiment a domicili, emplena aquest formulari i des de l’Ajuntament donarem difusió a la ciutadania.

Avís legal

Protecció de dades 

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura a l'apartat Protecció de dades.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

 
Darrera actualització: 05.05.2020 | 11:33
Darrera actualització: 05.05.2020 | 11:33