Cursa Popular

L’atleta olímpic Carles Castillejo ha guanyat la 31a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta amb un temps de 31 minuts i 33 segons. En categoria femenina ha vençut Ester Reguant, del JAB Berga, amb 41 minuts i 47 segons.

Prop de 400 persones han pres part a la cursa. Carles Castillejo era el clar favorit i ha guanyat incontestablement, tot i que s’ha trobat amb un oponent competitiu, Carles Montllor, que ha entrat a la línia d’arribada just darrere de Castillejo i sense possibilitat de competir per la victòria. “És una cursa molt ben organitzada i ben assenyalada. És un circuit de 5 km amb dues voltes, que està molt bé”, admet Castillejo. El podi masculí de 10 km ha estat completat al tercer lloc amb Xavier Tomassa, del Running les Franqueses, amb 32 minuts i 23 segons.

En categoria femenina, s’ha viscut un frec a frec fins a l’equador de la cursa entre Ester Reguant i la que acabaria segona, Clara Hernández, del Grup Lluïsos Mataró. Al tram final, Reguant va marxar i va imposar-se amb una avantatge de 20 segons respecte la segona. “He pogut marxar al tram final. No era la meva intenció venir a guanyar però m’he trobat amb moltes bones sensacions en cursa”, remarca Ester Reguant. La tercera classificada ha estat Luisa Rey amb 44 minuts i 51 segons.

Per segon any, també s’ha disputat la cursa de 5 km i els vencedors han estat dos atletes del CA Mollet, Juan López (16 minuts i 36 segons) i Maria Carner (19 minuts i 50 segons). El podi masculí de 5 km s’ha completat amb Joan Alarcón, segon, i el llagostenc, Lluís Tort, del Llagotel, tercer. El podi femení ha estat format al segon lloc amb Bea Cantero, del CA Mollet, i Mari Real.

Els guanyadors locals de 10 km han estat Sergio Cabeza, de l’Hebron, amb un temps de 37 minuts i 28 segons; i Raquel Talavera amb 54 minuts i 1 segon. Pel que fa a la categoria de 5 km, els guanyadors han estat Lluís Tort, amb 17 minuts i 21 segons; i Maria Isabel Íñiguez, del CA Mollet, amb 21 minuts i 51 segons.

Abans de la Cursa Els 10 de la Llagosta s’han disputat les minicurses amb prop d’una cinquantena d’infants.

L’alcalde de la Llagosta Óscar Sierra s’ha mostrat satisfet amb l’ambient als carrers per on passaven els atletes. “Ens ha acompanyat el dia, no ha plogut i feia un dia solejat. És un dia especial per a la Llagosta amb una cursa que tindrem any rere any perquè té molt bona acceptació entre els atletes”, destaca l’alcalde.

El regidor d’Esports, Jordi Jiménez, s’ha mostrat satisfet amb l’organització de la 31a edició. “La gent està molt contenta amb aquest circuit. Als corredors els hi agraden aquest tipus de circuits amb dues voltes”, remarca el regidor, que ha donat les gràcies a la Brigada Municipal, Policia Local, Protecció Civil, patrocinadors, tècnics de l’Ajuntament i CMELL “per l’esforç per fer realitat la cursa”.

Darrera actualització: 17.04.2018 | 12:56
Darrera actualització: 17.04.2018 | 12:56