Alcaldia

Óscar Sierra Gaona

És alcalde de la Llagosa des de l'any 2015. El 15 de juny de 2019 va se escollit novament alcalde en el Ple de Constitució de l'Ajuntament. L'alcalde és del PSC

Biografia

Va néixer el 29 de desembre de 1983. Va estudiar l’EGB a l’escola Les Planes i l'ESO i el Batxillerat a l'IES Marina. En acabar l'institut va estudiar la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública a la UAB on també va estudiar un Màster en Gestió Política. Va combinar els estudis amb diferents feines com la de socorrista a la piscina Municipal de Parets i la de monitor a l’escola d’educació especial Can Vila. Més tard, va treballar com auxiliar en educació a la Fundació Catalonia, centre per a persones amb discapacitat.

En acabar els estudis, va treballar a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i un temps a l’Ajuntament de Granollers. Més tard va tornar a treballar en el món de la discapacitat. En aquesta ocasió, en un centre per a persones amb discapacitat gestionat per la Fundació Sanitària de Mollet. Per aquest motiu va decidir actualitzar els seus coneixements per poder donar un millor servei a les persones que cuidava i va estudiar Auxiliar d’Infermeria al IES Gallecs.

Militant socialista des de que tenia 16 anys. Actualment és el Secretari de Comunicació de la agrupació de la Llagosta i membre del Consell de Federació. S'estrena en un càrrec públic el 13 de juny de 2015 quan és nomenat alcalde de la Llagosta.

Contacte

Adreça electrònica: sierrago@llagosta.cat

Xarxes socials
Twitter:  @Ossiega
Facebook:  www.facebook.com/OscarSierraGaona

Retribucions
L'alcade té dedicació exclusiva amb un sou brut anual de 47.086,84 €

Darrera actualització: 17.06.2019 | 13:02
Darrera actualització: 17.06.2019 | 13:02